תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הזר הרביעי: ג׳רון מיימון
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 20:28 
פז, לטיפולך אודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הזר הרביעי: גרון מיימון
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 20:29 
מימון? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הזר הרביעי: גרון מיימון
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
פז, לטיפולך אודה.

מי מה מו?

אה..
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 73635.html

עוד חתיכה בפאזל: ג'רון מיימון חתם בהפועל ת"א
פרסום ראשון: הפורוורד ממכללת טנסי הוא הזר הרביעי שמצטרף לקבוצה

החתמה משמעותית להפועל תל אביב של עודד קטש. האדומים צירפו הערב (שלישי) לסגל את ג'רון מיימון (בן 23, 2.03 מ'), פורוורד ששיחק בארבע השנים האחרונות במכללת טנסי, כך נודע לראשונה לאתר ערוץ הספורט. למעשה, הגעתו של מיימון לישראל תהיה תחילת דרכו בכדורסל המקצועני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 20:38 
הוא לא חתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הזר הרביעי: ג׳רון מיימון
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2772913

ציטוט:
הפועל תל אביב: ג'רון מימון על סף חתימה

הפורוורד האמריקאי (23, 2.03), בוגר מכללת טנסי, סיכם את רוב תנאיו ואמור להשלים את הסגל של עודד קטש.

הפועל תל אביב קרובה להשלים את הסגל שלה לקראת העונה הבאה כשהזר הרביעי שצפוי להגיע לקבוצה הוא הפורוורד האמריקאי ג'רון מימון לעונה אחת. מימון היה מבוקש במספר קבוצות באירופה במהלך הפגרה, אך העדיף להצטרף לקבוצה של עודד קטש, גיא קפלן ועידן אבשלום שמציגה ארסנל של זרים מעניינים מאוד. האדומים שלחו לשחקן חוזה ומחכים שיחתום על מנת שיצטרף.

מימון (23, 2.03), יליד מדיסון וויסקונסין, שיחק תשעה משחקים במרקט בעונת 2009/10 לפני שעבר לטנסי לעונת 2010/11. בעונתו השנייה במכללה רשם 12.6 נקודות ו-8.1 ריבאונדים, נבחר לשחקן המשתפר של קונפרנס ה-SEC ולחמישייה השנייה של הקונפרנס. בקיץ שלאחר מכן עבר טיפול ארתוסקופי בקרסול שמאל, אלא שאז נפצע בברך במהלך השיקום בנובמבר ולא שיחק במהלך כל העונה. הוא חזר לעונה האחרונה ורשם 9.7 נקודות ו-8.1 ריבאונדים בממוצע בעוד טנסי עוצרת רק בשלב הסוויט 16 של טורניר המכללות.

מימון הוא כאמור השחקן שסוגר את הסגל של עודד קטש שכולל את הזרים ריון בראון, דוראנד סקוט ויינסי גייטס שהגיע עם המאמן מהפועל אילת. רביב לימונד, מתן נאור, יהונתן שולדבראנד, גולן גוט ורום גפן ממשיכים עונה נוספת עם הקבוצה, כשיחזקאל סקוורר הצטרף מהפועל חולון, ווילי וורקמן מגליל עליון שבלאומית ויונתן מור מהאקדמיה של איגוד הכדורסל.

8 ריבאונדים בממוצע. להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
מהמעט שקראתי בדראפט אקפסרס עשה מעבר די מפגר ממארקט לטנסי בגלל האגו שלו, ובאופן כללי דיברו עליו שהוא קצת מעופף ולא הכי משקיע על המגרש. אבל הסטטיסטיקה מראה פוטנציאל לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 20:54 
אם קוראים לו מיימון - אפשר לאזרח. :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:15 
הפועל כתב:
מהמעט שקראתי בדראפט אקפסרס עשה מעבר די מפגר ממארקט לטנסי בגלל האגו שלו, ובאופן כללי דיברו עליו שהוא קצת מעופף ולא הכי משקיע על המגרש. אבל הסטטיסטיקה מראה פוטנציאל לא רע

בדיוק להיפך.
שיחק במכללה מצוינת עם שני שחקנים שכנראה יהיו באנ.בי.איי בעונה הקרובה ונחשב שם למנהיג אמיתי.
כמו שראצ'ו אמר פה לפני כמה ימים הטייפ הוא אכן ג'ף אלן. לא שחקן מוכשר במיוחד, אבל שחקן חזק מאוד, מודע למגבלותיו, עובד קשה מאוד בהגנה ובאופן כללי שחקן קשוח שמקריב למען הקבוצה.
למרות שהוא שיחק ליד שני סקוררים בולטים הוא עדיין קלע 9.7 נקודות למשחק שזה חביב, אבל אין ספק שהטיקט הרציני שלו זה הריבאונד וזה גם מה שאנחנו הכי צריכים. למזלנו ריבאונד זו יכולת שלרוב כן מיתרגמת במעבר בין המכללות למקצוענים.
מבחינה התקפית סגנון המשחק שלו הוא קצת כמו של רומיאו טראוויס (או יוטר אם תרצו), כלומר שחקן שמאלי שמקבל את הכדור מחצי מרחק, מוריד כדור לריצפה ותוקף את הסל באגרסיביות (סוחט די הרבה עבירות). מבחינה התקפית קשה להעריך מה הוא יתן אבל כנראה שהוא יתקשה לתרום באותו אופן גם אצלנו.
בסך הכל הוא מסוג השחקנים שכן מצליחים בליגה שלנו (ובכדורסל האירופי) כך שתחת מגבלות התקציב אני חושב שאם וכאשר זו החתמה לא רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
אז הוא אמור להיות השחקן השני שהולך פנימה.
זה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:36 
הניתוח של הוקיץ' מצוין.

קודם כל מבחינת סגנון, כמו שהוא כתב, מיימון הוא הפרוטוטייפ של הגבוה היעיל לליגה שלנו. 4-5 אנדרסייזד, סביב ה-2 מטר, חזק מאוד פיזית, קשוח, מבין את המשחק, עם התמצאות מתחת לסל וטכניקה טובה (סטייל יוטר, ג'ף אלן ודומיהם). אין בו שום דבר שגורם לסקאוטים להזיל ריר – הוא לא אתלט גדול, לא גבוה, לא קולע מבחוץ. יש לו בעיה קלה של סיומת מתחת לסל, קל יחסית לחסום אותו והוא לא מסיים כל דבר שעובר באזור של הטבעת בדאנק כמו ג'וש. הוא גם לא כלי במשחק מעבר ובפיק אנד רול כמו ג'וש. אבל הוא יעיל, אגרסיבי ועושה את העבודה השחורה.

הוא מתמקם מצוין מתחת לסל בזכות הכוח שלו, מה שעושה אותו ריבאונדר מצוין בשני צדי המגרש, ונותן לו יכולת לעשות נקודות מתחת לסל למרות שאין לו מהלכים מתוחכמים מדי בפוסט. יוצר הרבה מגע בצבע ומגיע המון לקו. מעבר לזה יש לו גם יכולת לשחק בהיי פוסט – שם הוא גם מוסר טוב וגם מוריד כדור לרצפה עם צעד ראשון מהיר יחסית לגודלו, ויכול בעזרת הכוח הפיזי שלו להגיע עד לטבעת. עדיין חסרה לו קליעה יציבה מחצי מרחק כדי להיות נשק באמת קטלני מהאזור הזה.

בהגנה הוא שומר טוב מתחת לסל, לוחם שלא נותן לתפוס עליו מיקום וגם זז לא רע עם הרגליים יחסית לגודל שלו. אבל הוא לא יכול לשמור על גארדים ופורוורדים זריזים שכמו ג'וש יכל, ולא יאפשר חילופים אוטומטיים בחסימות כמו שג'וש איפשר בשנה שעברה (לא שיחסרו לי החילופים האוטומטיים האלה). הוא גם לא חוסם בכלל.

יש כמה סימני שאלה סביבו: קודם כל, הוא רוקי. אז בכל ההשוואות לשחקנים כמו יוטר צריך להזהר, ולהשוות ליכולת של עונה ראשונה באירופה ולא ליכולת הנוכחית. חוץ מעניין הרוקי, הוא גם עבר לפני שנתיים פציעה די קשה בברך שהשביתה אותו לשנה שלמה של התאוששות, ולא חזר לגמרי ליכולת לפני הפציעה - אז הסיכון איתו כפול.
מעבר לזה, יש את עניין ההתאמה ליד גייטס. מאוד לא נהוג לשחק עם שני סוסים כאלה מתחת לסל בארץ (שנה שעברה לא היה לנו אפילו אחד...) – זה יוצר הרכב קצת כבד, שיוצא לאט למתפרצות וחשוף למיסמאצ'ים בהגנה. חסר לי שחקן אתלטי ונייד יותר שיהיה יעיל בפיק אנד רול ובמשחק המעבר. אני הייתי מביא ליד גייטס שחקן מסוג אחר, אבל יאמר לזכותו של קטש שהסגנון הזה הלך לו מצוין לפני שנתיים עם הולמן וטילמן (על תקן גייטס ומיימון). אני גם צופה שנראה הרבה הרכבים של בראון/מתן כ-4.

ואם בכל זאת ננסה לייצר איזו שורה תחתונה אחרי כל זה – אם מיימון יחתום בסוף (ואני מבין שזה לא סגור) זה יהיה מאוד בזול, וביחס למחיר שלו הוא שחקן שאמור לתת תפוקה טובה בליגה שלנו. למרות שהוא הימור, הדברים שהוא מביא לשולחן (ריבאונד, הגנה, קשיחות, דבק קבוצתי) הם דברים שבדרך כלל עושים את המעבר לרמה של הליגה שלנו כמו שהוקיץ' כתב. בתקווה סוף סוף יהיה לנו משחק פנים וריבאונד, שזה בהחלט חידוש מרענן. מעבר לנושא ההימור והרוקי (שנניח שכאן צריך להתפשר כלכלית), זה לא סוג השחקן שהייתי מביא ליד גייטס אבל זה גם לא רע.

שיהיה בהצלחה (אם הוא חותם) :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:42 
אני באופן אישי מאוד מאוכזב, סביר שהוא אכן יחתום (עד עכשיו הפרסומים האלה היו נכונים) ואם כך, הסתיימה לה הטרום עונה בתחילת אוגוסט.
ומה יש לעשות עד שתתחיל העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
1. מתן 4??!!
2. למה הוא לא היה ברשימות שלך?
3. שאלה כמעט בלתי אפשרית, אבל איך הוא יחסית לג'וש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:51 
מאד חסר לי השוטבלוקר ליד שחקנים כמו גייטס או שולדברנד.

הגארדים שלנו יצטרכו לעשות עבודה יוצאת מהכלל בהגנה כדי שהבקבוק שלנו לא יהפוך למסננת ויגרום לגבוהים שלנו לצבור עבירות מהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 21:56 
רדנקו,
סקוורר אמור להיות גארד ששומר חזק, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:01 
כל הגארדים שלנו כמעט אמורים להיות שומרים טובים מאוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:03 
KingAlpaca כתב:
1. מתן 4??!!
2. למה הוא לא היה ברשימות שלך?
3. שאלה כמעט בלתי אפשרית, אבל איך הוא יחסית לג'וש?

מאמין שאצל קטש מתן או בראון ישחקו קצת "4", או במילים אחרות נשחק בדקות מסוימות עם הרכב נמוך יותר. לא תהיה המקובעות הזאת של 3 גבוהים שמשחקים ביניהם את כל הדקות (שנה שעברה לא היתה כל כך ברירה, כי היינו כל כך חלשים מתחת לסל שלא יכלנו לשחק עם הרכב יותר נמוך).
ברשימות שלי לא כתבתי רוקים כי בעיקרון אני מעדיף להמנע מזה... סיכון גדול והרבה פעמים לא שווה לקחת אותו.

לגבי ההשוואה לג'וש, שחקן שונה לחלוטין ולכן קשה מאוד להשוות. לג'וש היתה האתלטיות שאיפשרה לו להיות יעיל בליגה שלנו איך שלא יהיה, למיימון יש את הכוח והאגרסיביות שאמורים לאפשר לו להיות יעיל. אין ספק שמיימון הרבה יותר טכני מג'וש (בכדרור, בקליעה) אבל זה לא בהכרח אומר שיהיה יותר יעיל. בסופו של דבר שניהם שחקנים שעיקר התרומה שלהם היא בעבודה שחורה, הגנה וריבאונד, עם אופי של שחקנים משלימים בהתקפה שחיים משאריות. אני חושב שליד גייטס ובשיטת המשחק של קטש היה עדיף שחקן יותר בסגנון של ג'וש (ואם אפשר גם עם יכולת חסימה כמו כמה שמות שהצעתי), אבל מיימון זה בהחלט לא סגנון רע כי שחקנים כאלה בדרך כלל מצליחים בליגה ואגרסיביות זו אחת התכונות הכי חשובות לזרים פה (אולי הכי חשובה). מעבר לזה קשה מאוד לצפות הצלחה של רוקי שנה ראשונה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
לאאאאא
צריך 4 עם יד מחוץ לקשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
תודה.
בעיני מתן ב4 זה טירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
למה שמתן ישחק 4? עד שסופסוף יש לנו שחקני פנים נורמליים שימשכו את ההגנה ויקחו ריבאונד, למה צריך שוב לשחוק את מתן ב4?
יונתן ייתן את ה10 דקות מנוחה לשני הסוסים מתחת לסל, ומתן יוכל סופסוף לא להשיחק במאבקים מול שחקנים גבוהים ממנו בראש, ולהיתקע בחוץ עם שומר על הפרצוף כי ההגנות ממול לא עושות דאבל טים על הגבוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

נראה לי קראת לא נכון... אני לא ראיתי שום דבר על מעבר מפגר ודווקא הוא מתואר בתור שחקן אגרסיבי מאוד שנותן הגנה טובה בעיקר בצבע.

אני מסכים עם מה שפז והוקיץ' כתבו, בדרך כלל זה סוג הגבוהים שמצליחים יפה בליגה ביחס למחיר - שחקן עם נתונים פיזיים בינוניים אבל מאוד חזק ואגרסיבי שיודע להוציא את המקסימום ממה שיש לו. הוא אמור לתת גם הגנה וריבאונד שאלה הדברים שאנחנו צריכים.

בסך הכל יחד עם סקוט ובראון אלה שלוש החתמות זולות אבל אין מה להתלונן על זה כי אם אין כסף אז אין כסף, יחסית לכסף אלה החתמות טובות עם פוטנציאל להצלחה ונראה שנעשתה עבודת סקאוטינג טובה. רק חבל שאת כל הכסף הוציאו על גייטס במקום על שחקן שאשכרה נותן תרומה על המגרש ושווה את כל הכסף שהוא עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:14 
1. שבוע הבא אספת חברים (כנראה נזיז ביום שלא יתנגש עם הכדורגל) ותוכלו לשאול ולהבין מקטש את המחשבות ואת צורת המשחק.
2. קטש כבר שיחק עם 2 ביגמנים באילת וזה עבד לו טוב ומימון אמור להזכיר מאוד את טילמן.
3. מן הסתם הסיבה שאנחנו מנסים להביא אותו והוא בטווח המחירים שלנו זה הסיבות שאמרו פה (רוקי, פציעה בעבר וכו׳) וגם העובדה שתחילת הקיץ הוא דרש סכומים גבוהים הרבה יותר, וגם העובדה שאין הרבה ביקוש היום ל-4 שמשחקים בפנים כל כך.
4. מימון אמור לאפשר גם לגייטס זמן מנוחה, יינסי הוא לא שחקן של 35 דק במשחק ומימון ישחק גם כ-5 בשעת הצורך (אם וכאשר יחתום).
5. יש סרטון יפה שמראה איך הוא התגבר על הפציעה. נראה בחור קשוח מאוד.
6. הוא לא מרוקאי

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 05 אוגוסט 2014, 22:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:16 
הדבר העיקרי שמעניין אותי כרגע זה איך בדיוק מבטאים את השם הזה, אשכרה כמו מיימון? מישהו יכול לאיית את זה פה באנגלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:17 
מילפורד כתב:
הדבר העיקרי שמעניין אותי כרגע זה איך בדיוק מבטאים את השם הזה, אשכרה כמו מיימון? מישהו יכול לאיית את זה פה באנגלית?

Jeronne Maymon

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
טוב אני באמת לא מבין כלום בניתוח שחקנים, אבל גורמים לי פה לפקפק ביכולת הבנת הנקרא שלי
http://www.draftexpress.com/profile/Jer ... mon-16984/
פה ראיתי את הביקורת על המעבר ממארקט
ציטוט:
Maymon's father has gone on the record stating that he was unhappy with the way his son was being utilized by Marquette head coach Buzz Williams, who has taken his team to consecutive NCAA Tournament Sweet 16 appearances since Maymon transferred. “They didn't want to play the game right, so now we're going to watch them lose every game. That's just how it works,”
Maymon transferred to Tennessee and became eligible mid-way through his sophomore season, but wasn't able to make much of an impact, only seeing nine minutes per game, about half of what he played at Marquette.

ופה דיברו עלהקטע של לעופף על המגרש
ציטוט:
He tends to lose his focus at times here, not getting a hand up on shooters, and letting opponents drive by him attacking off the dribble.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:18 
ראצ'ו כתב:
5. יש סרטון יפה שמראה איך הוא התגבר על הפציעה. נראה בחור קשוח מאוד.

מילפורד, ב-1:17 כאן הוא אומר את השם שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:20 
הפועל כתב:
למה שמתן ישחק 4? עד שסופסוף יש לנו שחקני פנים נורמליים שימשכו את ההגנה ויקחו ריבאונד, למה צריך שוב לשחוק את מתן ב4?
יונתן ייתן את ה10 דקות מנוחה לשני הסוסים מתחת לסל, ומתן יוכל סופסוף לא להשיחק במאבקים מול שחקנים גבוהים ממנו בראש, ולהיתקע בחוץ עם שומר על הפרצוף כי ההגנות ממול לא עושות דאבל טים על הגבוהים

ליונתן יהיו הרבה יותר מ-10 דקות, שחקנים כמו גייטס ומיימון זה לא שחקנים של 35 דקות במשחק. באופן כללי גבוהים יותר נוטים לעשות עבירות מאשר גארדים ויותר קשה להם לשחק דקות ארוכות, אצל גייטס ומיימון יש גם שאלה באיזה משקל ואיזה conditioning הם יבואו לעונה כי לדוגמה תחילת עונה שעברה גייטס גם פיזית לא יכל 35 דקות (אחר כך נכנס לכושר יותר טוב). שניהם שחקנים שהיו להם בעיות של עודף משקל במהלך הקריירה ואני מאוד מקווה שיעשו הכנה טובה לעונה הזאת.

אני בטוח שקטש ישחק גם עם הרכבים נמוכים יותר, באילת הוא שיחק עם פאלמר הרבה בתור 4 ומניח שאצלנו זה יהיה עם בראון או מתן. יש קבוצות שיעמידו לך מיסמאצ'ים של הרכבים נמוכים, לפעמים גם אתה רוצה לשחק עם הרכב יותר אתלטי שירוץ ועם גייטס ומיימון על המגרש זה לא אידיאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:22 
לא מכיר את השחקן , אבל ממה שכתבו פה נראה שהגבוהים שלנו השנה הולכים להיות ההפך הגמור משנה שעברה.
שני שחקנים פיזיים, רבאונדרים לא רעים, שיודעים לתת גוף בהגנה ובהתקפה.
אף אחד מהם לא שחקן שמשתולל ופתאום קולע 30 למשחק (סטייל הארפר) אבל הם הרבה יותר יציבים לפחות על הנייר.

אוגוסט הגיע ונגמרה לה עונת המלפפונים.
מדהים.

כמה חבל שכדורסל מתחילים לשחק רק באוקטובר, מה באמת נעשה עד אז?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:

ליונתן יהיו הרבה יותר מ-10 דקות, שחקנים כמו גייטס ומיימון זה לא שחקנים של 35 דקות במשחק. באופן כללי גבוהים יותר נוטים לעשות עבירות מאשר גארדים ויותר קשה להם לשחק דקות ארוכות, אצל גייטס ומיימון יש גם שאלה באיזה משקל ואיזה conditioning הם יבואו לעונה כי לדוגמה תחילת עונה שעברה גייטס גם פיזית לא יכל 35 דקות (אחר כך נכנס לכושר יותר טוב). שניהם שחקנים שהיו להם בעיות של עודף משקל במהלך הקריירה ואני מאוד מקווה שיעשו הכנה טובה לעונה הזאת.

אני בטוח שקטש ישחק גם עם הרכבים נמוכים יותר, באילת הוא שיחק עם פאלמר הרבה בתור 4 ומניח שאצלנו זה יהיה עם בראון או מתן. יש קבוצות שיעמידו לך מיסמאצ'ים של הרכבים נמוכים, לפעמים גם אתה רוצה לשחק עם הרכב יותר אתלטי שירוץ ועם גייטס ומיימון על המגרש זה לא אידיאלי.

התכוונתי 10 דקות מנוחה לכל אחד מהם, כלומר 20 סה"כ (לפחות). יש לנו 3 גבוהים נורמלים + יונתן מור לכמה דקות בתקווה. לא רואה שום סיבה שמתן ישחק 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:33 
אגב אני מסכים עם מה שראצ'ו אומר, יש הרבה היגיון בלהביא 4-5 שיוכל לתת מנוחה לגייטס וגם יחפה עליו בהגנה ובריבאונד בימים שגייטס לא בא בפוקוס (ואני בטוח שיהיו לא מעט כאלה כי זה האופי שלו). ושוב, סה"כ זה סגנון טוב מאוד לליגה שעדיף לאין שיעור מאשר סטרץ' 4. ראו את זה בבירור באילת של הולמן וטילמן לעומת הניסיון עם ווטפורד שנה שעברה.
כמו כל דבר יש חסרונות, אבל כמה ההרכב הזה באמת יהיה כבד וחשוף למיסמאצ'ים זה מאוד תלוי כמו שאמרתי גם בכושר שגייטס ומיימון יגיעו לעונה.

כמו שאמרתי מצד אחד יש פה את ההימור כי מדובר ברוקי שעבר פציעה לא קלה, מצד שני דוקא ברמת הסגנון זה יחסית ללכת על בטוח. גבוה שהוא גם חזק ואגרסיבי, גם טכני, גם משקיען על הפרקט, וגם חכם ויודע את מקומו, זה בדרך כלל שחקן שקשה ליפול איתו חזק (אלא אם יש איתו איזו בעיה פיזית כלשהי). לא יודע אם יהיה מבריק (וזה מאוד מוקדם להגיד שהוא טוב מטילמן) אבל זה לא שחקן שאמור להיות נפילה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 05 אוגוסט 2014, 22:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
שני הדברים האחרונים שאפשר לומר לזכותו של גייטס זה ריבאונד ויציבות. הוא היה ריבאונדר גרוע מאוד בעונה שעברה (מצד שני במכללות הוא היה ריבאונדר טוב אז אולי השנה הוא יתאפס על עצמו) ומבחינת היציבות הוא היה כמו הארפר, משחקים שבהם הוא התפוצץ לצד לא מעט משחקים מזעזעים.

---

לי זה נראה שקטש מנסה לשחזר חלק גדול מהעונה הראשונה (והמוצלחת יותר) שלו באילת, קבוצה שהיה קשה מאוד לשחק נגדה, ובונה קבוצה של שומרים טובים או של שחקנים עם סייז משמעותי. הביא את סקוורר שהיה בעונה ההיא באילת, החליט להביא שחקן אגרסיבי שיכול לשחק 4-5 כמו טילמן (החלטה מבורכת) בדמותו של מיימון במקום 4 רך כמו ווטפורד. כמובן שיש הבדלים גדולים, לאילת היה אז סקורר אדיר כמו הופסון שלנו אין, ובצבע שחקן נהדר כמו הולמן שבינתיים גייטס לא מזכיר רבע ממנו, אבל לפחות בסגנון זו נראית לי השאיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: