תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
כי תמצא את עצמך, איתי כשכן מימין, וטקנו שכן משמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
19, צא מזה.
שתי שניות אחרי הקמת שלוש המדינות האלה, הערסים והפלסטינים עושים יד אחת נגד האשכנזים המנייאקים ומחלקים ביניהם את צפון תל אביב או איפה שלא יכלאו אותכם, כמו שעשו בברלין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 22:54 
אם כבר אז מדינה אחת ל"ערסים", פלסטינים וחרדים, ומדינה אחרת לאשכנזים (באופיים) ומתנחלים. שמוזמנים גם לחזור לאירופה, שזה לא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 08:11 
זר לו היה קורא אותכם היה בטוח שהמדינה שלנו מורכבת מ90% פשיסטים צמאי דם, 8% יפי נפש ולוחמי זכויות אזרח ו2% נורמאלים במרכז,
אז למרות שזה פורום של אוהדי הפועל (שאוהבים להקצין כל דבר) אולי תופתעו לגלות שהפעמון של גאוס עוד גם פה כמט בצורה מושלמת,
רוב רובו של העם הזה הוא נורמאלי ורוצה לחיות בשלווה ובשקט, הבעיה שה5% הקיצונים בכל צד עושים כל כך הרבה רעש וצילצולים שהם מצליחים לגרום לחלקכם לשגות ולחשוב שהם הרוב.

מעניין גם שעיקר הטענה לכך באה משניים שלא ממש מתגוררים בישראל ולכן ניזונים מקריאה באינטרנט על מה שקורה בארץ, ואני עוד עלול לחשוד שמא יש להם דיסוננס קוגנטיבי והם פשוט עסוקים בשכנוע עצמי כמה המצב כאן נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
זר לו היה קורא אותכם היה בטוח שהמדינה שלנו מורכבת מ90% פשיסטים צמאי דם, 8% יפי נפש ולוחמי זכויות אזרח ו2% נורמאלים במרכז,
אז למרות שזה פורום של אוהדי הפועל (שאוהבים להקצין כל דבר) אולי תופתעו לגלות שהפעמון של גאוס עוד גם פה כמט בצורה מושלמת,
רוב רובו של העם הזה הוא נורמאלי ורוצה לחיות בשלווה ובשקט, הבעיה שה5% הקיצונים בכל צד עושים כל כך הרבה רעש וצילצולים שהם מצליחים לגרום לחלקכם לשגות ולחשוב שהם הרוב.

מעניין גם שעיקר הטענה לכך באה משניים שלא ממש מתגוררים בישראל ולכן ניזונים מקריאה באינטרנט על מה שקורה בארץ, ואני עוד עלול לחשוד שמא יש להם דיסוננס קוגנטיבי והם פשוט עסוקים בשכנוע עצמי כמה המצב כאן נורא.

כל מילה

וטוב שהיה כאן אנטי בית"ר כדי לפתוח את האמת: ערסים מול אשכנזים (באופיים, באופיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

אני מסכים איתך שהגאוס מושלם, אבל ממה הוא מורכב, זה כבר שונה.
ואתה יודע, לא מתגוררים בארץ, לא כי הם גורשו, אלא כי בחרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

pokara כתב:
אני לא מבין למה אתם ממשיכים לענות לבן אדם שמנותק מההויה הישראלית, שהוא מתעב את מרבית יושביה ומנהיגיה, והדבר היחידי שהוא מצטיין בו הוא בהשמצתה בכל מקום אפשרי.
בן אדם שאני באופן אישי ממש לא מצליח להבין מדוע הוא נשאר במדינה
מה שמצחיק זה שהוא עצמו מצפה ממי שלא מרוצה מהמדינה לרדת ממנה...
כנראה כדי שאז הוא יוכל לחזק את טענתו שאין מה להקשיב לי כי אני מנותק מההויה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 17:51 
KingAlpaca כתב:
pokara כתב:

אני מסכים איתך שהגאוס מושלם, אבל ממה הוא מורכב, זה כבר שונה.
ואתה יודע, לא מתגוררים בארץ, לא כי הם גורשו, אלא כי בחרו.

סבבה לגמרי וגם אני עשיתי את זה, אבל עדיין אתה מושפע התקשורת אם אני מבין נכון, ולאו דווקא מסתובבות ברחבי הארץ ובין האנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 18:08 
תראה, כשלי היה רע כאן וראיתי רק שחורות מהמדינה אז קמתי ועזבתי משכורת מפוצצת (עם תינוקת בת חצי שנה) ועברתי לארה"ב, אז הציפחה היא שלי, כי ככה אני נוהג, מקווה שאתה לא כועס.

ואחרי שאמרת שאתה לא יודע מי זה איל גולן, לא ממש רואה סדרות ישראליות, אז קיבלתי את ההרגשה שאתה לא מרגיש או נמצא בהוויה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה זה חוכמה קטנה מאוד לדבר נגד מקום שברחת ממנו. בנוסף כאשר אתה נמצא במקום בו יש פחד מוות מהאיסלם אבל המדינות מפחדת להוציא מילה כי היא הרדמה בשמירה, ולכן נונתנת אור ירוק לאנטישמיות. אלא אם מישהו מהם גר בארה"ב ואז זה חוכמה יותר קטנה כי חייו הפרטיים מתאפשרים בשם חוסר המוסריות ותאוות הבצע הגדולה מכולם. אבל לי מה אכפת העיקר שאני יכול לתקוף את המולדת ולהרגיש נעלה.

נ.ב אין בזה שום דבר אישי אלא רק נגד האמירה של אלפקה שהם עזבו אצ הארץ בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה,
הסתובבתי בין האנשים 30 שנה, זה למה עליתי על מטוס.

אל דוד,
אני לא יודע איפה אתה חושב שאני נמצא,
אבל אני לא יודע מה זה פחד מאיסלם ואנטישמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
גם באנגליה, גם בצרפת וגם בגרמניה יש פחד מהאיסלם, ובגדול כל אירופה כבר מגדירה את ההגירה הזאת כבעייה. אבל אם שם נוח לך לדחוף את הראש בחול, תפדל, לא אני אהיה זה שיפריע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
גם באנגליה, גם בצרפת וגם בגרמניה יש פחד מהאיסלם, ובגדול כל אירופה כבר מגדירה את ההגירה הזאת כבעייה. אבל אם שם נוח לך לדחוף את הראש בחול, תפדל, לא אני אהיה זה שיפריע לך.

זה נכון שגזענים ופחדנים יש בכל מקום, אבל אני חושש שבאירופה זה לא יותר רווח מאשר בישראל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

זה נכון שגזענים ופחדנים יש בכל מקום, אבל אני חושש שבאירופה זה לא יותר רווח מאשר בישראל.

זה לא פחדנים, תראה מה קרה לאחרונה בצרפת עם ההפגנות.
לזכר בפיגוע בלונדון ובתגובה של האזרחים.
תראה מה קורה ביפן.
יש בעייה גלובלית וזה שאפשר להתעלם ממנה לא באמת פותר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
איסלם הוא לא בעיה,
משוגעים קיצוניים הם כן.
אבל לא נראה לי שיש יותר כאלה בגרמניה, נניח, מבישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
רגע אז אלפקה באמת עזב?
הוא באמת מריץ קוק על בטנן של לונדוניות שיכורות??
אשרינו אחי. הוכחת שאתה לא רק דיבורים. באת קטן ויצאת...אני אפסיק כאן. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום מושג אם עזבתי או לא,
אני רק זורם עם הדיון למען הטיעונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
איסלם הוא לא בעיה,
משוגעים קיצוניים הם כן.

צודק, לצערינו בתקופה בה אנו חיים יש יותר ויותר משוגעים כאלו בשם האיסלאם, ראוי שנשאל למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
KingAlpaca כתב:
איסלם הוא לא בעיה,
משוגעים קיצוניים הם כן.

צודק, לצערינו בתקופה בה אנו חיים יש יותר ויותר משוגעים כאלו בשם האיסלאם, ראוי שנשאל למה?

אני לא חושב שיש היום בעולם מגמה של עליה בכמות ה"משוגעים" (קיצוניים? פושעים? אלימים? מאורגנים?) בשם האיסלאם בהשוואה ללפני 50 שנים, 100 שנים, ובטח לא ללפני 500 שנים, 1,000 שנים ועוד קצת....ובטוח שלא עליה בכמות המוחלטת שלהם, וגם לא באחוז שלהם של האוכלוסיה.

אבל גם אם נחליט ממש חזק שכן, ראוי מאוד שנשאל "למה?" !!!
ויותר ראוי שנמחה כנגד פשעים, ובמיוחד כנגד פשעים איומים שנעשים בידי "משוגעים", באשר הם!!! (ולו רק בשביל להוכיח ל"משוגעים" המוסלמים שהעולם לא נגדם, הוא נגד פושעים ובמיוחד נגד פושעים איומים)
והרבה יותר ראוי מאלה שנדאג קודם כל לשלומנו ושלום ילדינו!!!!
והכי ראוי שנפסיק להיות צבועים ולהגיד לעולם (שחווה טרור איסלאמי, תנשמו!) שאנחנו רק מדגישים פה את האיום שיצוץ עוד רגע אצלם. אנחנו תורמים במו ידינו ליצור את המציאות שאנחנו מזהירים מפניה.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
אני לא חושב שיש היום בעולם מגמה של עליה בכמות ה"משוגעים" (קיצוניים? פושעים? אלימים? מאורגנים?) בשם האיסלאם בהשוואה ללפני 50 שנים, 100 שנים, ובטח לא ללפני 500 שנים, 1,000 שנים ועוד קצת....ובטוח שלא עליה בכמות המוחלטת שלהם, וגם לא באחוז שלהם של האוכלוסיה.

אני באמת לא יודע לגבי האיסלאם אבל די בטוח שיש היום יותר "משוגעים" שמניפים את נס היהדות מאשר היו לפני חמישים שנה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
דאע"ש, חמאס, בוקו חארם.
המהומות בדנמרק בעקבות קריקטורה, המהומות בצרפת. התאומים והרצח באנגליה. אני לא מצליח להבין מה הצורך הזה לברוח מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 21:27 
איפה שיש יותר דת יש יותר קיצוניים.
האסלאם דתי יותר ובהתאם גם קיצוני יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
דאע"ש, חמאס, בוקו חארם.
המהומות בדנמרק בעקבות קריקטורה, המהומות בצרפת. התאומים והרצח באנגליה.

שכחת לציין את ציר חיזבאללה - אל-קעאידה - איראן בשורה הראשונה. לגביהם אני יכול להגיד שהמקבילים שלהם מלפני 50 שנים, 100 שנים, 200 שנים, 500 שנים, 1,000 שנים היו הרבה יותר גדולים במספרים ובאחוזים, וברמה המילולית שבה הם פירשו את הציוויים (?) הדתיים שניתנו להם. הם באמת ניסו לכבוש את העולם, וגם הצליחו לא רע. גם אותם היה ניתן להכריע, גם איתם היה ניתן ואכן הגיעו להסכמות להפסקת האלימות.

כל ההסכמות האלה היו רק בשביל למשוך זמן?
המוני מוסלמים מהגרים לכל פינות העולם רק בשביל לחכות ליום פקודה?
אנחנו לא קצת עוזרים להם לגייס אנשים לפעולה ולהוכיח את טענתם לגבינו ע"י מניעת זכויות אדם ואלימות מתמשכת כלפי מליוני מוסלמים?

el dudernio כתב:
אני לא מצליח להבין מה הצורך הזה לברוח מהמציאות.

:SMOKE:

עריכה:
מה תגיד על הדרוזים (הסוג-של-שיעים), שאבותיהם בין השאר גם פירקו את הקהילות היהודיות בצפת וטבריה ב-1,660 ושוב ב-1,838? בלי הרג המוני אלא, "רק" ביזה וסילוק. אחרי רק 110 שנים מאז התקיפה השניה, מאות מתנדבים דרוזים לחמו לצד הכוחות היהודיים ואף הצטיינו ברדיפה אחרי מחבלי ה"פדאיון". הסמל היחיד שאנשים חיים (ומתים) בשבילו הוא זה שעל המטבע. ואני באמת מאמין שיש סיכוי גבוה יותר ליחסים נורמליים ונטולי אלימות בין הפלסטינים והישראלים מאשר בין הפועל ומכבי.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
רועי, יכול להיות שאתה צודק וההבדל הוא אינו בכמות המטורללים אלא בדיסוננס ההולך וגובר בין ערב למערב.

אני למשל לא טוען שהמהגרים מחכים לרגע פקודה, אבל הדיסוננס שהזכרתי מקודם דוחק את בני המהגרים למעמד הסוציואקונומי הנמוך ביותר. הזעם שלהם לאחר שהתכנחו במערב מופנה כלפי המדינות המשכנות ולכן קל לאיסלאם הפונדמנליסטי לגייס אותם למען המאבק. כתוצאה מכך אתה מוצא אירופאים שמגיעים להילחם בסוריה נגד הממשל, ואחרי זה מבצעים פיגועים בבלגיה. אתה רואה פיגועים במדריר ובלונדון וגם בארה"ב.

זה מצב נתון שאירופה והמערב לא יודעים איך להחיל. מנסים להנהיג חוקי לבוש (בגרמניה וצרפת) ניסוי להקים בית משפט לפי חוקי השריעה באנגליה, והוא גדל ומתמפשט וכרגע רואים בו סכנה לחוקה.

בקיצור יש למערב בעיה, הבעיה היא האיסלאם, וההכחשה הנ"ל לא ברורה לי. זה לא אומר עכשיו שצריך לצאת למסעות צלב חדשים אבל צריכים לראות איך מתמודדים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של אל דוד, מלבד תיקון קטן. הבעיה היא האיסלם הקיצוני. הוא בעיה לא קטנה של האיסלם המתון, לא פחות מאשר של שאר העולם
אין ולא צריכה להיות בעיה עם האיסלם כדת או עם הקוראן אלא רק עם חולי הנפש שמפרשים אותו היום בצורה שלעולם לא פרשו את האיסלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
תבדיל בין אירופה לבין כל המערב.
אירופה לא יודעת לקלוט מהגרים, ומזה רוב העניין מתחיל.
צפון אמריקה כן יודעת, וכתוצאה מזה בקנדה וארה"ב, למרות שקיצונים משני הצדדים™ מאד מאד מנסים, אין ממש בעיה רצינית עם הקהילה המוסלמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 10:12 
אמיר כתב:
תבדיל בין אירופה לבין כל המערב.
אירופה לא יודעת לקלוט מהגרים, ומזה רוב העניין מתחיל.
צפון אמריקה כן יודעת, וכתוצאה מזה בקנדה וארה"ב, למרות שקיצונים משני הצדדים™ מאד מאד מנסים, אין ממש בעיה רצינית עם הקהילה המוסלמית.

מה שאתה אומר מאוד מעניין.
במה מתבטאת הקביעה שלך ש-"אירופה לא יודעת לקלוט מהגרים, וצפון אמריקה כן יודעת"? אתה יכול לפרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
אמיר מקבל את התיקון.
בארה"ב צריכים רק לזכור המדינה הרבה יותר נוצרית ושמרנית, והרבה יותר קשה להגר אליה בצורה חוקית מלאירופה.
אורנה גם את התיקון שלך אני מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
רועי, יכול להיות שאתה צודק וההבדל הוא אינו בכמות המטורללים אלא בדיסוננס ההולך וגובר בין ערב למערב.

אני למשל לא טוען שהמהגרים מחכים לרגע פקודה, אבל הדיסוננס שהזכרתי מקודם דוחק את בני המהגרים למעמד הסוציואקונומי הנמוך ביותר. הזעם שלהם לאחר שהתכנחו במערב מופנה כלפי המדינות המשכנות ולכן קל לאיסלאם הפונדמנליסטי לגייס אותם למען המאבק. כתוצאה מכך אתה מוצא אירופאים שמגיעים להילחם בסוריה נגד הממשל, ואחרי זה מבצעים פיגועים בבלגיה. אתה רואה פיגועים במדריר ובלונדון וגם בארה"ב.

לי לא כל כך ברור מהו הדיסוננס המדובר, ואיך דווקא הוא דוחק מהגרים איסלאמים למעמד סוציואקונומי נמוך, אחרי שמהגרים/מיעוטים היו במעמד הזה בכל מקום, בכל זמן ותחת כל צורת משטר. אם כבר, אתה רק מחזק את הטענה שלי שהגורם העיקרי שדוחף אנשים למעשים אלימים מאורגנים הוא הבטחון הכלכלי שלהם (ושל ילדיהם ושל משפחתם). הזעם של אף אחד לא מופנה כלפי אף מדינה מלבד מקרים שבהם אנשים משתכנעים שמתרחשת אפליה שערורייתית. רובם המכריע של המוסלמים בצרפת ובאנגליה ממשיכים וימשיכו להזדהות עם המדינות שלהם, ישחקו בנבחרת, ישרתו את המדינה וגם יהרגו תוך כדי כך.

el dudernio כתב:
זה מצב נתון שאירופה והמערב לא יודעים איך להחיל. מנסים להנהיג חוקי לבוש (בגרמניה וצרפת) ניסוי להקים בית משפט לפי חוקי השריעה באנגליה, והוא גדל ומתמפשט וכרגע רואים בו סכנה לחוקה.

ברכותיי! הצלחת למצוא את הדוגמא הספציפית היחידה בעשורים האחרונים שבה יוזמה כלשהי של מהגרים מוסלמים באירופה הצליחה לגרום לכמה אנשים לטעון שזה איום על משהו. צרפת היא מדינה חילונית עם הפרדה מוחלטת בין דת למדינה. לפני עשר שנים התקבלה הצעת חוק לפיה יש לאסור לבישת/ענידת/חבישת פריטים בולטים בעלי מאפיינים דתיים (כולל צלבים גדולים טורבנים וגם כיפה ישמור השם!!!!1) בבתי ספר ציבוריים . החוק ציין במפורש שפריטים מוצנעים כגון צלבים קטנים, מגני דוד וחמסה מותרים. החוק ציין גם במפורש מהו המנגנון שבאמצעותו משפחות יכולות להגיש ערעור על החלטה להשעות תלמיד בגין עבירה על החוק הספציפי הזה. לטעמי, דמוקרטיה חילונית במיטבה.
אגב, החוק לא חל על מערכת בתי הספר ה פרטיים (גם אלו שממומנים ע"י המדינה), היכן שלומדים מרבים הילדים היהודים במדינה. כך שיש למהגרים אפשרות אמיתית להביע את עצמם, אם רק יקימו עוד בתי ספר פרטיים.
גם במהלך השנה הראשונה והסוערת בעקבות החוק, עם מחאות עזות מצד בכירים בקהילות של כל הדתות, סקרים הראו תמיכה בחוק של מעל 40% בקהילות היהודיות והמוסלמיות. לא ידוע על אף מקרה בשנים האחרונות שבו הושעה תלמיד על רקע כזה. בעוד 20 שנים כבר ישכחו שם איך היה לפני זה....

el dudernio כתב:
בקיצור יש למערב בעיה, הבעיה היא האיסלאם, וההכחשה הנ"ל לא ברורה לי. זה לא אומר עכשיו שצריך לצאת למסעות צלב חדשים אבל צריכים לראות איך מתמודדים עם זה.

למערב אין וגם לא תהיה בעיה עם האסלאם. למערב יש וגם תהיה בעיה עם פושעים. ובמיוחד עם פושעים משוגעים, מכל הסוגים.
וגם אם תגיד ממש חזק שכן, "לראות איך מתמודדים עם זה" לא צריך בכלל להיות קשור לאשכול הזה ולאיך שמדינת ישראל ועם ישראל מתנהלים בסכסוך מול הפלסטינים. הבטחון האישי והכלכלי שלנו ושל ילדינו אמור להיות חשוב לנו הרבה יותר מהמשוגעים המוסלמים שמשחיזים לשונות וסכינים במסגדים של אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אמיר מקבל את התיקון.
בארה"ב צריכים רק לזכור המדינה הרבה יותר נוצרית ושמרנית, והרבה יותר קשה להגר אליה בצורה חוקית מלאירופה.
אורנה גם את התיקון שלך אני מקבל.

אני לא מומחה גדול בחוקי ההגירה של אירופה, אבל כאחוז מהאוכלוסיה, יש בארה"ב פי שתיים מהגרים מאירופה (ואני מדבר רק על מהגרים חוקיים).

אדום-עולה בבלומפילד כתב:

מה שאתה אומר מאוד מעניין.
במה מתבטאת הקביעה שלך ש-"אירופה לא יודעת לקלוט מהגרים, וצפון אמריקה כן יודעת"? אתה יכול לפרט?

בגדול (ואני באמת מפשט פה נושא מורכב) ארה"ב הרבה יותר טובה באסמילציה של אולכסיות מהגרים.
זה לוקח בדר"כ דור אחד לאנשים "להפוך" לאמריקאים, לא משנה אם נולדת להורים מקסיקנים, רוסים, ישראלים או אירנים, לרוב אם גדלת בארה"ב אתה תראה את עצמך כאמריקאי והחברה בגדול תראה אותך כאמריקאי.
זה לא נכון לאלג'יראים בצרפת, פקיסטנים באנגליה או תורכים בגרמניה, לפחות לא ברמה שזה נכון לאמריקאים.
וזה לא שאין בעיות בארה"ב או שלהגר לאירופה זה זוועה חיה, אבל בגדול, זה עובד הרבה יותר טוב באמריקה.

יש לזה הרבה סיבות, לדעתי המרכזית שבהן היא שהזהות הלאומית האמריקאית בנויה מאד שונה מהזהות הלאומית של מדינה כמו צרפת, והיא בהגדרה יותר אינקלוסיבית.
ואם תשאל אותי, המודל הזה של מדינת הגירה עובד הרבה יותר טוב ממדינת לאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: