ציטוט:
חבר הדירקטוריון המיועד משה תאומים הגיע לאולפן 'חדשות הספורט' וניסה לשדר רוגע. "אנחנו בתקופה של מחאה ושינוי חברתי בחברה וזה מועדון שיהיה מועדון כל אוהדיו. הכספים? זה לא ספין. חיים רמון אחראי להביא את הכסף , לא בכדי יעמוד בראש ההנהלה פרופסור למשפטים. אני לא האיש שצריך לבדוק אם יש לו הוא אין לו. הפועל הוא המועדון הראשון שיהיו בו שקיפות מוחלטת הקבוצה תתנהל בצורה שאף מועדון לא התנהל בו קודם".
אז איך תיראה הקבוצה החדשה? לתאומים יש תשובה. "חברי הדירקטוריון יחתמו על צ'קים ויתנו משכורות. הם מינו הנהלה שיוצאת לדרך והיא בעוד כמה ימים תציג תוכנית עבודה. המאמן התבקש להגיש רשימת שחקנים בהם הוא מעוניין. כמי שמיועד להיות חבר דירקטוריון, אני מבטיח שהדברים יהיו שקופים ומשוכנע שנוביל את הפועל תל אביב למקומות שהיא הורגלה אליהם".
" הפועל תהיה ההמועדון המסודר ביותר בישראל ", המשיך שותפו של רמון
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=123664עכשיו, מי שרוצה להמשיך ולאכול את הלוקשים האלה ואז לשמוע שוב בינואר את רמון בוכה שאין כסף וחייבים למכור את ורמוט +עוד איזה שחקן שבמקרה ייתן חצי עונה טובה. תזכרו את כל הציטוטים האלה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
אגב, אני לא כזה מעריץ של שקיפות, כל עוד המועדון יתנהל בצורה מסודרת כמו שמתנהלים המועדונים הגדולים בישראל וזה כולל גם את הפועל באר שבע וקריית שמונה מבחינתי, בלי שכל פגרה נשמע כמה חובות יש למועדון ואיך שחייבים למכור שחקנים כדי לשרוד. מי שלא מסוגל להיות בעלים של מועדון בלי להשמיע את זה בכל פגרה ובלי למכור שחקנים כל פגרה (אגב, מישהו ספר כמה שחקנים מכרנו ובאיזה סכומים מאז שהקבוצה עברה לרמון??) שלא יהיה ולא ייקח על עצמו את האחריות הזו.