תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דוראנד סקוט בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 08:12 
שווה אשכול חדש.
קומבו גארד, 1.96. שיחק עם ראיון בראון בקולג'. בעונה שעברה 4.6 נק' למשחק ב12 דקות בליגה הספרדית הראשונה.
נבחר ב-2013 לשחקן הגנה של ה-ACC.
את השאר אני משאיר לפז
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דוראנד סקוט בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
אמור להיות הגארד שיפתח ליד רביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 08:46 
חתם ? סיכם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דוראנד סקוט בהפועל
הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
מרכוס האטן כתב:
חתם ? סיכם ?

חתם לעונה עם אופציה של הקבוצה לעונה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 08:51 
לא נורמלי הקטש הזה. שני זרים כבר ביולי? הוא לא יודע שחייבים לחכות עד ספטמבר-אוקטובר לפחות?
מר כדורסל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 08:59 
אני מקווה שיפתיע, כי 4 נקודות למשחק בליגה הספרדית לא מרשימות יותר מדי.
שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
פז כולם מחכים למוצא פיך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 09:07 
שחקן שעוד מהתיכון נחשב לכישרון גדול מאוד, נבחר לשחקן התיכונים הטוב בניו יורק לפני לאנס סטיבנסון מה-NBA ונחשב לאחד מה-25 ה-recruits הטובים במחזור שלו לקולג'. כבר בעונה הראשונה במיאמי נבחר לחמישיית הפרשמנים של השנה ב-ACC וכולם צפו לו עתיד NBA ורוד, אבל מאז הוא קצת נתקע במקום ולא שיפר את החסרונות שלו (ניהול משחק וקליעה מבחוץ). בכל זאת, בעונה האחרונה שלו בקולג' (2012-2013) היה אחד המובילים במיאמי חזקה מאוד שלקחה את אליפות ה-ACC.
שנה שעברה בספרד הוא איכזב, אבל בסופו של דבר הם מצאו לו תפקיד מוגדר של שחקן שישי שעולה לתת סקורינג מהספסל ואיכשהו הוא נשאר עד סוף העונה ולא נחתך. כבר אמרתי שאני לא מתרשם יותר מדי מזה שרוקי נכשל בעונה הראשונה באירופה ובמיוחד כשהיא בליגה הספרדית שהיא החזקה באירופה.

מקצועית סקוט הוא שחקן אחד על אחד מוכשר מאוד בהתקפה, אתלטי וחזק לעמדה עם שליטה מצוינת בכדור שהולך חזק לטבעת. בהגנה הוא שומר אדיר שנבחר לשחקן ההגנה של ה-ACC ושיתק כמה מהגארדים הטובים בארה"ב, נדבק לחולצה של השחקן ולא נותן לו לנשום. הבעיות העיקריות שלו כאמור הן בכל מה שקשור לניהול המשחק (שם לא קבלת ההחלטות שלו ולא ראיית המשחק שלו מספיק טובות), ובקליעה שלו מבחוץ שהיא לא יציבה. צריך לציין שלמרות שהוא לא מנהל משחק טוב, הוא גם לא איזה בלאגניסט שמשתלט על המשחק ועושה שטויות שמחרבות משחקים. הדבר הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו בסגנון זה טרנס רודריק, אם כי סקוט יותר חזק פיזית ושומר יותר טוב, ואני מקווה שגם יהיה יותר טוב בקליעה. אפשר גם להשוות אותו לסוג של דמונטז סטיט גבוה וחזק יותר (מבחינת החסרונות בניהול המשחק ובקליעה והיתרונות באחד על אחד ובהגנה).

גם פה כמובן מדובר בהימור כי שוב, זה שחקן צעיר ולא מוכח באירופה. אני כן חושב שזה שהוא שיחק 3 שנים עם ריון במיאמי וזה שהוא נתן לנו אופציה לעוד עונה זה יתרונות משמעותיים. אני בעיקרון אוהב קומבוגארדים מוכשרים התקפית שמסוגלים ליצור בהתקפה וזה חשוב לי יותר מאשר איזה "רכז טהור" עם ניהול משחק, כך שסימן השאלה העיקרי שלי לגביו זה הקליעה מבחוץ שלגביה באמת הזמן יגיד. לא מצפה שיהיה פה צלף אדיר כי זה לא השחקן, אבל אם הוא יהיה שחקן של 30-35% שיידע לקבור את הזריקות הפנויות הוא יהיה בסדר. אם יהיה שחקן של 20% כמו רודריק הוא יהיה הרבה יותר חד מימדי וצפוי ויהיה גם הרבה יותר קל להגנות להתמודד עם החדירות שלו.

בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
אינציקלופדיה מהלכת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שחקן שעוד מהתיכון נחשב לכישרון גדול מאוד, נבחר לשחקן התיכונים הטוב בניו יורק לפני לאנס סטיבנסון מה-NBA ונחשב לאחד מה-25 ה-recruits הטובים במחזור שלו לקולג'. כבר בעונה הראשונה במיאמי נבחר לחמישיית הפרשמנים של השנה ב-ACC וכולם צפו לו עתיד NBA ורוד, אבל מאז הוא קצת נתקע במקום ולא שיפר את החסרונות שלו (ניהול משחק וקליעה מבחוץ). בכל זאת, בעונה האחרונה שלו בקולג' (2012-2013) היה אחד המובילים במיאמי חזקה מאוד שלקחה את אליפות ה-ACC.
שנה שעברה בספרד הוא איכזב, אבל בסופו של דבר הם מצאו לו תפקיד מוגדר של שחקן שישי שעולה לתת סקורינג מהספסל ואיכשהו הוא נשאר עד סוף העונה ולא נחתך. כבר אמרתי שאני לא מתרשם יותר מדי מזה שרוקי נכשל בעונה הראשונה באירופה ובמיוחד כשהיא בליגה הספרדית שהיא החזקה באירופה.

מקצועית סקוט הוא שחקן אחד על אחד מוכשר מאוד בהתקפה, אתלטי וחזק לעמדה עם שליטה מצוינת בכדור שהולך חזק לטבעת. בהגנה הוא שומר אדיר שנבחר לשחקן ההגנה של ה-ACC ושיתק כמה מהגארדים הטובים בארה"ב, נדבק לחולצה של השחקן ולא נותן לו לנשום. הבעיות העיקריות שלו כאמור הן בכל מה שקשור לניהול המשחק (שם לא קבלת ההחלטות שלו ולא ראיית המשחק שלו מספיק טובות), ובקליעה שלו מבחוץ שהיא לא יציבה. צריך לציין שלמרות שהוא לא מנהל משחק טוב, הוא גם לא איזה בלאגניסט שמשתלט על המשחק ועושה שטויות שמחרבות משחקים. הדבר הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו בסגנון זה טרנס רודריק, אם כי סקוט יותר חזק פיזית ושומר יותר טוב, ואני מקווה שגם יהיה יותר טוב בקליעה. אפשר גם להשוות אותו לסוג של דמונטז סטיט גבוה וחזק יותר (מבחינת החסרונות בניהול המשחק ובקליעה והיתרונות באחד על אחד ובהגנה).

גם פה כמובן מדובר בהימור כי שוב, זה שחקן צעיר ולא מוכח באירופה. אני כן חושב שזה שהוא שיחק 3 שנים עם ריון במיאמי וזה שהוא נתן לנו אופציה לעוד עונה זה יתרונות משמעותיים. אני בעיקרון אוהב קומבוגארדים מוכשרים התקפית שמסוגלים ליצור בהתקפה וזה חשוב לי יותר מאשר איזה "רכז טהור" עם ניהול משחק, כך שסימן השאלה העיקרי שלי לגביו זה הקליעה מבחוץ שלגביה באמת הזמן יגיד. לא מצפה שיהיה פה צלף אדיר כי זה לא השחקן, אבל אם הוא יהיה שחקן של 30-35% שיידע לקבור את הזריקות הפנויות הוא יהיה בסדר. אם יהיה שחקן של 20% כמו רודריק הוא יהיה הרבה יותר חד מימדי וצפוי ויהיה גם הרבה יותר קל להגנות להתמודד עם החדירות שלו.

:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 09:35 
אז כמו שזה נראה, שוב אין לנו קלעי טבעי/טהור/מזוקק.
נקווה שלפחות יהיה ביג מן שימשוך אליו אש ויפנה את הגארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
קצת בעייתי שכל הגארדים שלנו הם לא מנהלי משחק. אצל ארז זה עבר, כי תכלס ארז היה מנהל המשחק והכל היה די מתוכנן ומשהו שחזרו עליו אלף פעם באימונים.
כמו שזה נראה כרגע אנחנו הולכים לראות הרבה כדורסל ולא מתוכנן כ"כ השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 09:58 
הפועל כתב:
קצת בעייתי שכל הגארדים שלנו הם לא מנהלי משחק. אצל ארז זה עבר, כי תכלס ארז היה מנהל המשחק והכל היה די מתוכנן ומשהו שחזרו עליו אלף פעם באימונים.
כמו שזה נראה כרגע אנחנו הולכים לראות הרבה כדורסל ולא מתוכנן כ"כ השנה

זה נכון וזה מאוד תלוי בקטש. שנה שעברה היה להפועל סגנון משחק שבו לא היה צורך ב-"רכז אמיתי" והוציא מרביב את העונה הכי אחראית שלו בקריירה, זו שאלה איך זה יעבוד השנה.

אבל צריך לזכור שגם אצל קטש באילת זה היה ככה וגם לקטש אין בעיה לשחק בלי "מנהל משחק". הרכז הפותח שלו רוב העונה היה אפיק ניסים שהוא רחוק מרכז אמיתי, לידו חנוכי/רודריק ואח"כ טריקו ווייט שגם כן רכז הוא לא. שנה לפני זה היה לו את לארי אובאנון שהוא עוד קומבו, אוסטין פרימן שכבר הייתי מגדיר אותו אפילו לכיוון 2-3 וכו'. זה הסגנון של קטש (ו/או הסקאוט שלו), קומבוגארדים סקוררים עם סייז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אומר שזה סגנון כושל. אבל זה די מבולגן, וגורם לקבוצה להסתמך קצת יותר מדי על כישרון אישי, ובסיכוי גבוה לא למצות את הפוטנציאל שלה. נראה מה יהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:07 
קצת מוזרה לי ההחתמה הזו בראש ובראשונה כי היא משאירה אותנו בלי אף שחקן פיק אנד רול שעל זה בנוי כל משחק ההתקפה של עודד.
ציפיתי שיבוא שחקן בסגנון של סקוטי ריינולדס וסקוט הוא מאוד מאוד שונה.
חוץ מזה ציפיתי האמת לשם קצת יותר מוכח אחרי שהבאנו שחקן כמו בראון, אבל סקוט הוא לחלוטין הימור. מדובר על שחקן קולג'ים טוב אבל לא כוכב על שנתן עונה לא מרשימה בליגה הספרדית (שזה ממש לא בהרכח אינדיקציה, אבל כרגע אין לנו שום דבר אחר להתרשם ממנו).
בגדול הבאנו שני שחקנים די מקבילים לזרים של אילת בעונה שעברה כאשר בראון הוא תואם פאלמר וסקוט תואם רודריק. ההבדל בעיני הוא שלאילת היו שני שחקני פיק אנד רול טובים בדמות ניסים וברקוביץ' ולנו אין כלום.
בכל אופן, אם יש דבר אחד שאני שמח לגביו הוא שמדובר בשחקן הגנה ברמה גבוהה מאוד, אחד שניבאו לו עתיד בתור שחקן אנ.בי.איי נטו עקב יכולות ההגנה שלו. סביר להניח שזו גם הסיבה לכך שהוא סיים את העונה בליגה הספרדית.
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף לכל החששות שהועלו פה בנוגע לניהול המשחק וסוגיית הפיקנרול. רק אוסיף שיש פה פוטנציאל הגנתי גדול עם רביב וסקוט מקדימה לוחצים חזק על הכדור. אם יהיה ארבע אתלטי וחוסם אנחנו יכולים להיות קבוצת הגנה מרשימה ביותר...אבל באמת שנושא הפיקנרול מדאיג, מקווה שקטש חשב על משהו שפספסנו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:17 
גארד גבוה זה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:29 
שיהיה בהצלחה :hapoel:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:30 
ציטוט:
On the offensive end, Scott's dribble-drive game remains his hallmark, and he possesses the same strengths as the last time we profiled him. Showing a very strong handle with either hand and nice creativity, Scott has no problem breaking down the defense in a variety of situations, being equally effective in transition, isolations, and pick-and-rolls.

[url] http://www.draftexpress.com/profile/Durand-Scott-5815/
[/url]

ציטוט:
The general manager of Obradoiro, Jose Luis Mateo, told local newspaper La Voz de Calicia (in Spanish) Scott’s ability to play the pick-and-roll and defend the perimeter will be a welcome addition to the club.

http://caneswatch.blog.palmbeachpost.com/2013/08/06/basketball-durand-scott-signs-with-spanish-team-will-play-for-jamaica/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
מסכים בגדול עם רוב הדברים שפז כתב. זה שחקן שהיתרון הגדול שלו הוא ההגנה, מדובר בשחקן הגנה מובהק, הוא שומר מפחיד פשוט ואין לי ספק שהוא הולך להיות שחקן ההגנה הכי טוב בליגה.

בכל מה שקשור למשחק ההתקפה יש פחות לספר עליו. משחק ההתקפה שלו לפחות במכללות היה מורכב בעיקר מחדירות בלתי פוסקות, אבל גם זה לא משהו שהוא עושה ביעילות שהיא יותר מסבירה וגורמת בעיות משמעותיות ליריבה. הוא הולך מעט מאוד לקו, במיוחד בהתחשב בסגנון המשחק שלו, זה בעיקר מה שהוא יצטרך להשתפר בו כדי להפוך את המשחק שלו ליותר יעיל. הוא מאוד מזכיר את סטיט בסגנון המשחק, כשמצד אחד יש לו נתונים פיזיים יותר טובים והוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב (וסטיט שחקן הגנה מעולה), ההבדל הוא שדמונטז הוא כן סקורר מוכח באירופה בזכות הקליעה המשופרת שלו וגם העובדה שהוא ידע ללכת המון לקו ולעשות משם הרבה נקודות.
אגב בתוספת למה שאמרו פה הוא דווקא כן שחקן פיק-אנד-רול, הבעיה שממה שראיתי הוא משתמש בזה כמעט אך ורק כדי להגיע לסל ולא בשביל קליעה מבחוץ או בשביל ליצור לאחרים.

מעבר לקליעה הבעייתית שלו, גם העובדה שהוא לא רכז זו בעיה. ממש אין לי בעיה עם רכז "לא טבעי", להפך, אפילו לא הייתי מגדיר אותו כקומבו-גארד אלא כשוטינג גארד לכל דבר כי אין לו ממש יכולות של רכז. זה שילוב בעייתי עם לימונד, אני כן חושב שמעבר לתואר "רכז" חסר מישהו שיהיה אחראי על משחק ההתקפה. זה בעייתי עוד יותר לנוכח העובדה שאין שחקן בעמדה 3 שגם יכול ליצור (לא מתן, אולי בראון למרות שאני גם סקפטי לגבי זה). באופן כללי כל השחקנים בעמדות 1-3 הם שחקני הגנה פחות או יותר אבל מבחינת משחק ההתקפה יש הרבה מאוד סימני שאלה. הייתי הרבה יותר רגוע אם זה מושלם על ידי שני שחקני פנים טובים ומוכחים אבל כשאני שומע על גייטס אני הרבה פחות אופטימי.

בשורה התחתונה זה שחקן שחובת ההוכחה היא לגמרי עליו, בטח אחרי העונה האחרונה בספרד שבה הוא לא הצליח להיות פקטור התקפי (כמובן שזו הייתה עונה ראשונה בליגה הרבה יותר חזקה אז זה לא בהכרח אינדיקציה). הוא ייחשב כהצלחה אם יהיה מסוגל לשפר משמעותית את משחק ההתקפה שלו ולהפוך לסקורר משמעותי (להיות רכז פתאום או להביא קליעה טובה מבחוץ אני לא חושב שיש טעם לצפות ממנו), מעבר למשחק ההגנה הנהדר שאין לי ספק שנראה ממנו מהשנייה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:35 
Fez כתב:

לא שפוי כמה אתה יודע על כל שחקן.
לך לבדיקה.

תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:36 
דרך אגב לפי מה ששמעתי עליו הוא מאוד שחקן של קהל. כזה שמלהיב את האוהדים וגם ניזון מהאנרגיות שהוא מקבל בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי ממתי 35% מהשלוש אומר שמדובר בשחקן בלי קליעה מבחוץ.
אולי הוא לא איזה רג'י מילר (אחרת היה בNBA) או בסטנדרטים ישראליים אמיר כץ אבל לא הגזמתם קצת?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:46 
מה שכן הדרייב שלו לסל פשוט מעולה. ברגע שהוא מצליח לעשות את הצעד הראשון בדרך לסל, בין אם בפאסט ברייק או במשחק עומד, כבר קשה מאוד לעצור אותו.
הוא מהיר, ארוך, אגרסיבי ויודע לסיים בשתי הידיים. יצא לי לראות משחק שלו (אמנם זה היה המשחק הכי טוב שלו בקולג'ים) וזה היה נראה בלתי אפשרי לעצור אותו כשהוא בא עם הפנים לסל אפילו במצבים של אחד על שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:47 
סקוט שחקן פיק אנד רול טוב והוא שיחק הרבה פיק אנד רול בקולג', לא חושב שזו דוקא הסיבה לדאגה. גם בספרד בנו עליו בתור שחקן פיק אנד רול וזו אחת הסיבות שאובראדוירו החתימה אותו.
הוא אמנם תמיד מעדיף ללכת לטבעת אחרי החסימה אבל יש לו גם משחק מיד ריינג' טוב והוא יודע להפעיל את הגבוה. יש לו שליטה נדירה בכדור עם הטעיות כיוון שנותנות לו הרבה יכולת אילתור, הוא שחקן התקפה יצירתי.

אני לא מסכים עם הניסיון להפוך אותו לאיזה שחקן הגנה נטו, הוא קודם כל סקורר באופי וההגנה זה האקסטרה שלו. הוא כן שחקן התקפה מאוד מוכשר, הבעיה איתו מהבחינה הזאת זו הנטייה לשכונתיות וקצת לסטריט בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
לא הבנתי ממתי 35% מהשלוש אומר שמדובר בשחקן בלי קליעה מבחוץ.
אולי הוא לא איזה רג'י מילר (אחרת היה בNBA) או בסטנדרטים ישראליים אמיר כץ אבל לא הגזמתם קצת?

35% הוא עשה בעונת הסניור שלו וזה לא אומר הרבה, במיוחד שהוא קלע רק שלשה למשחק. הארפר לצורך הדוגמה קלע בעונת הסניור שלו 44% לשלוש (בשתי שלשות למשחק שזה המון) וזה מה שנתן לו מוניטין של שחקן עם יד נהדרת מבחוץ, אבל בפועל בכל שאר הקריירה הוא לא התקרב למספרים האלה.
סקוט בספרד עשה 28% כשהוא זורק מעט מאוד (בקושי זריקה למשחק) וגם האחוזים שלו מהקו לא להיט. זו בהחלט אחת הנקודות החלשות אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:52 
יובל כתב:
מסכים בגדול עם רוב הדברים שפז כתב. זה שחקן שהיתרון הגדול שלו הוא ההגנה, מדובר בשחקן הגנה מובהק, הוא שומר מפחיד פשוט ואין לי ספק שהוא הולך להיות שחקן ההגנה הכי טוב בליגה.

בכל מה שקשור למשחק ההתקפה יש פחות לספר עליו. משחק ההתקפה שלו לפחות במכללות היה מורכב בעיקר מחדירות בלתי פוסקות, אבל גם זה לא משהו שהוא עושה ביעילות שהיא יותר מסבירה וגורמת בעיות משמעותיות ליריבה. הוא הולך מעט מאוד לקו, במיוחד בהתחשב בסגנון המשחק שלו, זה בעיקר מה שהוא יצטרך להשתפר בו כדי להפוך את המשחק שלו ליותר יעיל. הוא מאוד מזכיר את סטיט בסגנון המשחק, כשמצד אחד יש לו נתונים פיזיים יותר טובים והוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב (וסטיט שחקן הגנה מעולה), ההבדל הוא שדמונטז הוא כן סקורר מוכח באירופה בזכות הקליעה המשופרת שלו וגם העובדה שהוא ידע ללכת המון לקו ולעשות משם הרבה נקודות.
אגב בתוספת למה שאמרו פה הוא דווקא כן שחקן פיק-אנד-רול, הבעיה שממה שראיתי הוא משתמש בזה כמעט אך ורק כדי להגיע לסל ולא בשביל קליעה מבחוץ או בשביל ליצור לאחרים.

מעבר לקליעה הבעייתית שלו, גם העובדה שהוא לא רכז זו בעיה. ממש אין לי בעיה עם רכז "לא טבעי", להפך, אפילו לא הייתי מגדיר אותו כקומבו-גארד אלא כשוטינג גארד לכל דבר כי אין לו ממש יכולות של רכז. זה שילוב בעייתי עם לימונד, אני כן חושב שמעבר לתואר "רכז" חסר מישהו שיהיה אחראי על משחק ההתקפה. זה בעייתי עוד יותר לנוכח העובדה שאין שחקן בעמדה 3 שגם יכול ליצור (לא מתן, אולי בראון למרות שאני גם סקפטי לגבי זה). באופן כללי כל השחקנים בעמדות 1-3 הם שחקני הגנה פחות או יותר אבל מבחינת משחק ההתקפה יש הרבה מאוד סימני שאלה. הייתי הרבה יותר רגוע אם זה מושלם על ידי שני שחקני פנים טובים ומוכחים אבל כשאני שומע על גייטס אני הרבה פחות אופטימי.

בשורה התחתונה זה שחקן שחובת ההוכחה היא לגמרי עליו, בטח אחרי העונה האחרונה בספרד שבה הוא לא הצליח להיות פקטור התקפי (כמובן שזו הייתה עונה ראשונה בליגה הרבה יותר חזקה אז זה לא בהכרח אינדיקציה). הוא ייחשב כהצלחה אם יהיה מסוגל לשפר משמעותית את משחק ההתקפה שלו ולהפוך לסקורר משמעותי (להיות רכז פתאום או להביא קליעה טובה מבחוץ אני לא חושב שיש טעם לצפות ממנו), מעבר למשחק ההגנה הנהדר שאין לי ספק שנראה ממנו מהשנייה הראשונה.

אני מסכים עם חלק מהדברים, אבל אם רביב וסקוט היו שומעים שהם "שחקני הגנה פחות או יותר" נראה לי שהם היו מופתעים מאוד.
שניהם סקוררים באופי, שחקני אחד על אחד ושחקנים שמחפשים את הסל. מבחינת יכולת "ליצור" זה שני שחקנים שכרטיס הכניסה שלהם לכדורסל בערך זה היכולת ליצור. סקוט באמת שחקן לא מוכח עדיין, אבל מבחינת הסגנון להפוך אותו לשחק הגנה ואחד שלא יכול ליצור? ממש לא. בהגדרה שלו הוא שחקן שיוצר מצבי קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
כשאני כותב שהם שחקני הגנה אני לא מתכוון לומר שום דבר על היכולת שלהם במשחק ההתקפה, אלא פשוטו כמשמעו שחקני הגנה טובים.
לגבי רביב ברור שהוא סקורר נהדר, לגבי סקוט גם לא אמרתי שהוא לא יכול ליצור כן הייתי מגדיר אותו שחקן הגנה כי זה היתרון העיקרי שלו והדבר הראשון שהוא מביא למגרש. אם הוא יצליח להיות גם סקורר? זה אני כבר לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 11:08 
גם בספרד אם תתקנן את הנקודות שלו ל-40 דקות היה לו מעל 15 נק' למשחק (כמו בקולג') והעלו אותו מהספסל בעיקר בשביל אינסטנט אופנס. לא הרקיע שחקים אולי מבחינת יעילות (ויש לו כאמור בעיה של שכונתיות) אבל האיש סקורר לפני שהוא שחקן הגנה, וכמו שראצ'ו כתב שחקן שנחשב מאוד מלהיב, עם הרבה flair, אתלטיות, שליטה בכדור. ה-13 נק' שלו למשחק במיאמי שזכתה ב-ACC (שהיו לה בלי סוף סקוררים) זה כמו 18-20 נק' למשחק בקולג' אחר ממוצע.
כל זה לא אומר שום דבר לגבי הרמה שלו והיעילות שלו, אבל אם מדברים על "סגנון" לסקוט יש מנטליות של סקורר no doubt about it. והוא כזה הרבה לפני שהוא שחקן הגנה, לא מדובר פה על איזה איש למשימות מיוחדות שמעלים כדי להרביץ. קצת יצא מפרופורציות הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2014, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
מה שחשוב שקטש מבין את הליגה הזאת בניגוד לארז.
הוא לקח שני חצאי הימורים,
אבל הוא יודע שבליגה הזאת אפשר להחליף בכיף,
ככה צריך לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: