תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גילוי דעת
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 19:14 
בוש ונכלם, ויחד עם זה אסיר תודה, עומד אני בפניכם היום. מאמציכם הכנים והבלתי נלאים פקחו את עיני וגרמו לי שאהרהר שנית במה שכתבתי. עתה, יכול אני להודות בראש מורכן: שגיתי. ניצלתי את עקרונות הדמוקראטיה והחופש על מנת לערער את מוראל הציבור, לחרף ולגדף מערכות ישראל ולזרוע איבה ומבוכה בקרב אומה מלוכדת.
אני חוזר בי מכל מלה ותג שכתבתי. הריני מבקש מכם, בשפל-קול, לייחס את משגי לגילי הצעיר ולחינוך הקלוקל שקיבלתי בבית הורי.
ועם בקשת הסליחה, אני מוסיף לקוות שתינתן לי עוד הזדמנות נוספת להוכיח עצמי כאזרח מועיל מן השורה, לתפארת המדינה והלאום.

http://www.hanochlevin.com/sketches1-03/p102

http://pplus.ynet.co.il/articles/0,7340 ... 22,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
בעוד את מקרה חנון לוין אני לא מכיר, ורק יכול לשער שהוא ציני,
אורנה בנאע פשוט מביכה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גילוי דעת
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:22 
הקטע הנפלא והקלאסי הזה של חנוך לוין הוא באמת ציני. אורנה בנאי כנראה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:31 
איך אומרים סמרטוט בנקבה, סמרטוטה או סמרטוטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לשפוט אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:34 
היא צינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 04:06 
תודה למשתמש 20 שהזכיר את הקטע הנפלא הזה

http://youtu.be/7lvCnzSx99w

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 05:25 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
בוש ונכלם, ויחד עם זה אסיר תודה, עומד אני בפניכם היום. מאמציכם הכנים והבלתי נלאים פקחו את עיני וגרמו לי שאהרהר שנית במה שכתבתי. עתה, יכול אני להודות בראש מורכן: שגיתי. ניצלתי את עקרונות הדמוקראטיה והחופש על מנת לערער את מוראל הציבור, לחרף ולגדף מערכות ישראל ולזרוע איבה ומבוכה בקרב אומה מלוכדת.
אני חוזר בי מכל מלה ותג שכתבתי. הריני מבקש מכם, בשפל-קול, לייחס את משגי לגילי הצעיר ולחינוך הקלוקל שקיבלתי בבית הורי.
ועם בקשת הסליחה, אני מוסיף לקוות שתינתן לי עוד הזדמנות נוספת להוכיח עצמי כאזרח מועיל מן השורה, לתפארת המדינה והלאום.

http://www.hanochlevin.com/sketches1-03/p102

http://pplus.ynet.co.il/articles/0,7340 ... 22,00.html

:ROSE:

לעשרים ולחנוך לווין, לא לאורנה בנאי. לא מאשים אותה יותר מדי, זה פרנסה בסופו של יום, ועדיין, לא משהו להתגאות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
האם הזדעקת כשעשו זובור לשי פירון על הדיעות והאמונות האישיות שלו? האם חושך גדול ירד על ישראל כשגרמו לשר בישראל להתנצל על דיעותיו? לא לא, כשסתימת פיות כזאת מתבצעת ע״י הליברלים, זה אור.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר, האם מותר לסתום פיות למי שקוראים לסתימת פיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 11:28 
מאוד קשור ורלבנטי. טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 13:20 
משפיל שהיא הייתה צריכה ככה להתקפל. זה לא אומר הרבה דברים טובים עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מאוד קשור ורלבנטי. טרול.

מה אתה רוצה ממנו, הוא כל כך מתאמץ להעלות אצלנו חיוך גם בימים הכי קשים. תפרגן קצת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 14:09 
בן כספית-

"היום אני פותח את הפנקס בחזרה. אני מבקש סליחה. בשמי, בשם התקשורת, בשם הגאונים בדה־מרקר, בשם כולנו, כל מי שפותח ופתח פה על החיילים, על הקצינים, על האנשים המדהימים שאני מהלך ביניהם בימים האחרונים ורואה באיזו נחישות הם לוקחים את עצמם ונכנסים לתופת של סג'עיה כדי לשמור על האולפנים והמערכות והמשפחות שלנו בארץ. את האנשים האלה הפכנו לשק חבטות.

אני מבקש סליחה מסא"ל דולב קידר, מסרן צביקה קפלן, מרס"ן צפריר בר אור, מגלעד יעקובי, מעוז מנדלוביץ, ממשה מלקו, משון כרמלי - החייל הבודד שנהרג, מיובל דגן, מהשכן שלי שלא הכרתי - סא"ל אמוץ גרינברג - שבכלל שוחרר ממילואים בגלל גילו אבל התעקש להישאר עם החיילים ונהרג לפני יומיים בהיתקלות של חפ"ק חטיבה 188, אני מבקש סליחה מכל 25 החללים, מכל הפצועים, מכל הלוחמים שנמצאים עכשיו בשטח, ומהמפקדים שלהם, שנהרגים ראשונים. אנחנו לא ראויים לכם.

ועוד בקשה קטנה לסיום: בכל פעם שאמעד, שאמצמץ, ואפילו אשקול להצטרף למקהלה שהופכת את הבנים האלה לשק החבטות שלנו, אני מבקש שתסורו לארכיון ותוציאו לי את הקטע הזה משם, כדי שאזכור. כי אני רוצה שלחיילים האלה יהיו מספיק נגמ"שי "נמר" ושהם לא יצטרכו להיכנס לעזה עם "זלדה" בת 50 שנתקעה - ואז חטפה (שבעה הרוגים). ואני רוצה שיהיה "מעיל רוח" לכל טנק, וכיפות ברזל לרוב, ושהטנקים יהיו אפילו יותר ממוגנים, ושיהיה תקציב לאמן את החיילים האלה, ויהיה להם מכל טוב הארץ, כולל משכורת טובה ומפנקת, שתפצה על מה שהם מקריבים במישור המשפחתי והאישי, כדי שאפשר יהיה לשמור עליהם, כדי שישמרו עלינו."

http://www.thepost.co.il/news/new.aspx?pn6Vq=EE&0r9VQ=FLJJK

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
אבו-כובע כתב:
בן כספית-

"היום אני פותח את הפנקס בחזרה. אני מבקש סליחה. בשמי, בשם התקשורת, בשם הגאונים בדה־מרקר, בשם כולנו, כל מי שפותח ופתח פה על החיילים, על הקצינים, על האנשים המדהימים שאני מהלך ביניהם בימים האחרונים ורואה באיזו נחישות הם לוקחים את עצמם ונכנסים לתופת של סג'עיה כדי לשמור על האולפנים והמערכות והמשפחות שלנו בארץ. את האנשים האלה הפכנו לשק חבטות.

אני מבקש סליחה מסא"ל דולב קידר, מסרן צביקה קפלן, מרס"ן צפריר בר אור, מגלעד יעקובי, מעוז מנדלוביץ, ממשה מלקו, משון כרמלי - החייל הבודד שנהרג, מיובל דגן, מהשכן שלי שלא הכרתי - סא"ל אמוץ גרינברג - שבכלל שוחרר ממילואים בגלל גילו אבל התעקש להישאר עם החיילים ונהרג לפני יומיים בהיתקלות של חפ"ק חטיבה 188, אני מבקש סליחה מכל 25 החללים, מכל הפצועים, מכל הלוחמים שנמצאים עכשיו בשטח, ומהמפקדים שלהם, שנהרגים ראשונים. אנחנו לא ראויים לכם.

ועוד בקשה קטנה לסיום: בכל פעם שאמעד, שאמצמץ, ואפילו אשקול להצטרף למקהלה שהופכת את הבנים האלה לשק החבטות שלנו, אני מבקש שתסורו לארכיון ותוציאו לי את הקטע הזה משם, כדי שאזכור. כי אני רוצה שלחיילים האלה יהיו מספיק נגמ"שי "נמר" ושהם לא יצטרכו להיכנס לעזה עם "זלדה" בת 50 שנתקעה - ואז חטפה (שבעה הרוגים). ואני רוצה שיהיה "מעיל רוח" לכל טנק, וכיפות ברזל לרוב, ושהטנקים יהיו אפילו יותר ממוגנים, ושיהיה תקציב לאמן את החיילים האלה, ויהיה להם מכל טוב הארץ, כולל משכורת טובה ומפנקת, שתפצה על מה שהם מקריבים במישור המשפחתי והאישי, כדי שאפשר יהיה לשמור עליהם, כדי שישמרו עלינו."

הרעיון הזה של עיתונות מגוייסת מאוד מדבר אליו אני רואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 14:43 
חתיכת יצור קטן טיפש ועלוב. הוא וחבר שלי יאיר שקרא לבטל מנויים להארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 14:57 
אבו-כובע כתב:
בן כספית-

מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מאוד קשור ורלבנטי. טרול.

ברור, כל דבר שמוציא אותכם אפסים הוא לא רלוונטי. מי שלא מתיישר עם האג׳נדה הרדיקלית שלכם הם אפס ומזעזע. אתם פאשיסטים ליברלים ואתם גרועים כמו החבורה של הצל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
מאוד קשור ורלבנטי. טרול.

ברור, כל דבר שמוציא אותכם אפסים הוא לא רלוונטי. מי שלא מתיישר עם האג׳נדה הרדיקלית שלכם הם אפס ומזעזע. אתם פאשיסטים ליברלים ואתם גרועים כמו החבורה של הצל.

אין, אתה גדול.
לא ייאמן איך בנאדם מצליח לחשוב כל כך הרבה ולהבין כל כך מעט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 15:44 
הבנתי כבר שהוא סתם בא להטריל ועדיף לא להתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
הבנתי כבר שהוא סתם בא להטריל ועדיף לא להתייחס.

האמת שאני לא בטוח.
זה נראה כאילו הוא באמת חושב שהוא מצא פה טיעון מתוחכם עד קטלני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
הטיעון שלי קטלני ומתוחכם. אתה משתמש בציניות כי רמת האינטיליגנציה שלך נמוכה, כבר היינו בדיון הזה. הזמנתי אותך להכניס אותי לרשימת הנודניקים שלך ואני מזמין אותך גם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
ציניות היא לא תוצר לוואי של אינטיליגנציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:22 
אופיסר, אני אתייחס.
על אורנה בנאי איימו ברצח.
על חנוך לוין השליכו ביצים.
שי פירון לא חווה שום דבר מהאלימות הפיזית הזו.
אני נגד השתקת דעות. לא אהבתי כשקיללו את נפתלי בנט בוועידת השלום. צריכים להקשיב לדעות גם אם הן מעצבנות. גם אם הן בוגדות באינטרסים של ישראל ויביאו להקמת מדינה דו-לאומית, צריך להקשיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
המאמר של כספית זה אחד הטקסטים המבחילים שנכתבו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
למה היא סמרטוט או סמרטוטית, חוץ מזה שהיא חזרה בה על האמירה של שבוע שעבר
כל מה שהיא אמרה נכון, אנחנו במלחמה נגד ארגון טרור שפוגע במדינה שלנו ופוגע עוד יותר בעם שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
למה היא סמרטוט או סמרטוטית, חוץ מזה שהיא חזרה בה על האמירה של שבוע שעבר
כל מה שהיא אמרה נכון, אנחנו במלחמה נגד ארגון טרור שפוגע במדינה שלנו ופוגע עוד יותר בעם שלו.

היא סמרטוטית (לדעתם) כי היא חזרה בה בגלל לחץ ציבורי, ולא כי זה מה שהיא חושבת.
אבל, מצחיק שאתה שופט את הסיטואציה לפי הדעה שלך ולא בצורה אובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
גם בן כספית חזר בו, אז מה מותר לאנשים לשנות את הדעה שלהם כל עוד זה באמת הדעה שלהם והם לא משנים אותה בשביל אינטרסים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 16:51 
הסלע האדום כתב:
המאמר של כספית זה אחד הטקסטים המבחילים שנכתבו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גילוי דעת
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
גם בן כספית חזר בו, אז מה מותר לאנשים לשנות את הדעה שלהם כל עוד זה באמת הדעה שלהם והם לא משנים אותה בשביל אינטרסים אחרים.

אבל זו בדיוק הטענה לאורנה בנאי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: