תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודש
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:37 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
גביזון, אתה ודאי יודע שגם אם כל האנטישמים מפגינים נגד ישראל, זה לא אומר שכל המפגינים נגד המדיניות של ישראל הם אנטישמים, נכון?

מסכים איתך שמי שמשתתף והשתתף גם בהפגנות כאלו למען אזרחי סוריה, לוב, דרפור, חראם בוקו, איראן, סין ועוד(לפחות בחלק מהן) הוא לא אנטישמי.
לגבי השאר יש לי השגות..

תסביר את ההיגיון, כי זאת טענה די רדיקלית.

דוגמה למופרכות של הטענה:
אם לפני ההפגנה נגד המדיניות הישראלית הוא רצה להפגין נגד חראם בוקו, איך יש לו לגיטימציה?
הרי הוא טרם הפגין נגד ישראל, איך הוא יכול להפגין נגד חראם בוקו?

אז אם זו ההפגנה הראשונה שלו המבחן יהיה בזאת הבאה אחריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:41 
אתה יודע פילוסופית תמיד תוכל למצוא טיעון מתחכם שיסתור זאת, אבל במבחן המציאות, מי שילך להפגין על 500 הרוגים וישב בבית על עשרות אלפים הוא אחד מהשנים, או אנטישמי או צבוע(ושוב כל עוד אין לו קשר ישיר לנושא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:43 
pokara כתב:
פרופורציות אתה יודע, ושוב ההשוואה של ההפגנות נגד ישראל לאלו של טיבט שונות לחלוטין.
אם הפלסתינאים היו מתנהגים כמו הטיבטים ועדיין היינו מתייחסים אליהם כמו סין לטיבטים, אני הייתי הראשון שיוצא להפגין.

א. מהרבה בחינות מצבם של הפלשתינאים רע משמעותית ממצבם של הטיבטים.
ב. אתה מודע לזה שהתגובה של הטיבטים היא היוצאת דופן ולא זאת של הפלשתינאים?
כלומר, עמים שמגיבים בצורה כל כך לא אלימה להפרת בוטה של זכויותיהם זה משהו מאוד יוצא דופן ואפילו די מוזר אם יורשה לי לציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:46 
19 כתב:
זו לוגיקה מאד מוזרה.
אם איכפת לך ממשהו חייב להיות לך איכפת מהכל.

אני אשאל אותך שאלה אחרת - היית מצפה שעוצמת ההפגנות נגד הרג חפים מפשע במקרה מסויים תהיה פרופורציונלית לכמות ההרג עצמה?
כי נראה שהפגנות נגד ישראל הן רחבות בהרבה בהיקפן מאלו נגד אירועים מקבילים, חמורים הרבה יותר.
אבל אני מודה שאני ניזון בעיקר מתקשורת וסביבה ישראלית, יתכן שעל כל הפגנת עשרות אלפים נגד ישראל נערכת גם באותו המקום הפגנת מאות אלפים נגד סוריה. אם כך, אז אין לי טענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:48 
הוקיץ' כתב:
pokara כתב:
פרופורציות אתה יודע, ושוב ההשוואה של ההפגנות נגד ישראל לאלו של טיבט שונות לחלוטין.
אם הפלסתינאים היו מתנהגים כמו הטיבטים ועדיין היינו מתייחסים אליהם כמו סין לטיבטים, אני הייתי הראשון שיוצא להפגין.

כלומר, עמים שמגיבים בצורה כל כך לא אלימה להפרת בוטה של זכויותיהם זה משהו מאוד יוצא דופן ואפילו די מוזר אם יורשה לי לציין.

מודע בהחלט למצב היחסי, אבל לא מתעלם מסיבות.
ושמעתי על עוד אחד מהמזרח שנקט מדינות דומה( כמה אירוני שהאלוף שלנו שנקרא על שמו לא ממש האמין בדרכו), וזה בהחלט נדיר

דרך אגב, אני גם מאמין שבלי ארגוני הטרור שקמו בקרבם כבר מזמן היינו בשלום איתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:52 
ובחזרה חדה למלחמה, עושה הרושם שארה"ב העניקה ברגע זה דלק להעמקת הכניסה לעזה כשסגרה את הטיסות בין ישראל אליה ל24 שעות עקב הרקטה שנפלה ביהוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
ובחזרה חדה למלחמה, עושה הרושם שארה"ב העניקה ברגע זה דלק להעמקת הכניסה לעזה כשסגרה את הטיסות בין ישראל אליה ל24 שעות עקב הרקטה שנפלה ביהוד

לדעתי זה קשור יותר לנפילת המטוס המלזי.
היתה הרבה ביקורת על חברת התעופה שטסה מעל אזור מלחמה. זה היה ברור שאם יהיה שביב של סיכון כלשהו חברות התעופה יעשו מהלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
19 כתב:
זו לוגיקה מאד מוזרה.

אני אשאל אותך שאלה אחרת - היית מצפה שעוצמת ההפגנות נגד הרג חפים מפשע במקרה מסויים תהיה פרופורציונלית לכמות ההרג עצמה?
כי נראה שהפגנות נגד ישראל הן רחבות בהרבה בהיקפן מאלו נגד אירועים מקבילים, חמורים הרבה יותר.
אבל אני מודה שאני ניזון בעיקר מתקשורת וסביבה ישראלית, יתכן שעל כל הפגנת עשרות אלפים נגד ישראל נערכת גם באותו המקום הפגנת מאות אלפים נגד סוריה. אם כך, אז אין לי טענה.

כולנו יודעים שהסכסוך הישראלי-פלסטיני כבר מזמן הפך למוקד תשומת הלב הלאומית. גם (להבדיל) דרום אפריקה, וגם הסכסוך בצפון אירלנד קיבלו בזמנו תשומת לב אדירה ולא פרופורציונאלית מכלל העולם, למרות שברור לחלוטין שהיו במקביל הרבה מאד סכסוכים הרבה יותר עקובי דם ואכזריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 19:08 
pokara כתב:
הוקיץ' כתב:
pokara כתב:

ושמעתי על עוד אחד מהמזרח שנקט מדינות דומה( כמה אירוני שהאלוף שלנו שנקרא על שמו לא ממש האמין בדרכו), וזה בהחלט נדיר

מה זה אומר שבלי ארגוני טרור היינו בשלום איתם? בלי ארגוני טרור לא הייתה מלחמה. פשוט היינו שולטים עליהם ומפרים זכויותיהם בשקט ושלווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 19:12 
הוקיץ' כתב:
pokara כתב:
הוקיץ' כתב:
pokara כתב:

מה זה אומר שבלי ארגוני טרור היינו בשלום איתם? בלי ארגוני טרור לא הייתה מלחמה. פשוט היינו שולטים עליהם ומפרים זכויותיהם בשקט ושלווה.

ואני דווקא מאמין שהיה נמצא פתרון אבל זה לא משהו שניתן לבדוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אני רק הערה לגבי עניין ההפגנות והצביעות.
הבעיה אני חושב היא לא שהם לא מפגינים נגד עטד מדינות, אלא שנותנים גושפנקה לאותן מדינות לפעול. לא צריך להפגין נגד כל עוולה בעולם. רק להכיר בה.
זה שמגנים את ישראל באום (שמום) פעם אחר פעם ואף מדינה אחרת לא מוזכרת, מרמז על דבר אחד בלבד.

ודעותיי ידועות לכם ככה שאי אפשר להאשים אותי בהתקרבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 19:14 
בר קולמוסא כתב:
19 כתב:
זו לוגיקה מאד מוזרה.

אני לא אומר שאין שם אנטישמיןת, אני בטוח שיש.

נשמע לי מאד משונה שאם ראיתי איזה משהו בטלויזיה, ובעקבות זה קראתי עליו, והחלטתי שהוא מספיק חשוב אז גם יצאתי בעקבותיו קצת מהבית, אם אני לא עושה את אותו דבר על כל נושא דומה אחר בעולם, אני צבוע ולא בסדר.

לפי הלוגיקה הזו, היחידים שלא צבועים הם או מטורללים שהולכים להפגנה אחרת כל כמה שעות, או כאלה שיושבים בבית וכלום לא מעניין אותם.

אני מאד אוהב כרישים (אוהב את כל החיות האחרות גם), אני שם כמה דולרים בשנה לאגודה שמתעסקת בשימור שלהם, והייתי פעם באיזו רבע עצרת שלהם. אני צבוע כי לא עשיתי את זה לגבי חיות אחרות? (אתה יכול להחליף את הכרישים בטיבט, חוץ מהכסף, הייתי באיזו הפגנה וחצי. למדתי מז' אסיה באוני' אז זה נושא שנחשפתי אליו יותר מעוולות אחרות, זה לא עושה אותי אנטיסיני) אולי, רק שמהגישה הטוטליסטית הזו אף אחד לא יעשה כלום בקשר לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו, שיא חדש
תמונה לא מצונזרת של משפחת פוגל, לרבות התינוקת והילדון דקורים מוצגת כטבח שעשה צה"ל במשפחה יהודית.
אחרי הטבחים בסוריה, וסצינות מסרטים הוליוודים שהציגו לעולם כאילו ישראלים עשו את זה, הגיע תורה של משפחת פוגל, של הילדים, של הפעוטות, להיות חלק מהתעמולה.
אני לא חושב שהתעמולה הנאצית הגיעה למצב כזה, ואני לא מגזים.
אי אפשר לעצור את זה.
נקרע לי הלב על המשפחה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ועכשיו, שיא חדש
תמונה לא מצונזרת של משפחת פוגל, לרבות התינוקת והילדון דקורים מוצגת כטבח שעשה צה"ל במשפחה יהודית.
אחרי הטבחים בסוריה, וסצינות מסרטים הוליוודים שהציגו לעולם כאילו ישראלים עשו את זה, הגיע תורה של משפחת פוגל, של הילדים, של הפעוטות, להיות חלק מהתעמולה.
אי אפשר לעצור את זה.

במלחמת שלום הגליל הראשונה טבע מנחם בגין את המושג "חיות דו רגליות" הוא התכוון למחבלי הפת"ח ששהו אז בלבנון ויצאו אחר כבוד באוניות לטריפולי שבלוב.
אתה אולי צעיר ובכול פעם "מתרגש" מחדש.
הים אותו ים. עזה אותה עזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 20:18 
נבלות מהזן הנחות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודש
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
גביזון, אתה ודאי יודע שגם אם כל האנטישמים מפגינים נגד ישראל, זה לא אומר שכל המפגינים נגד המדיניות של ישראל הם אנטישמים, נכון?

מסכים איתך שמי שמשתתף והשתתף גם בהפגנות כאלו למען אזרחי סוריה, לוב, דרפור, חראם בוקו, איראן, סין ועוד(לפחות בחלק מהן) הוא לא אנטישמי.
לגבי השאר יש לי השגות..

תסביר את ההיגיון, כי זאת טענה די רדיקלית.

דוגמה למופרכות של הטענה:
אם לפני ההפגנה נגד המדיניות הישראלית הוא רצה להפגין נגד חראם בוקו, איך יש לו לגיטימציה?
הרי הוא טרם הפגין נגד ישראל, איך הוא יכול להפגין נגד חראם בוקו?

אז אם זו ההפגנה הראשונה שלו המבחן יהיה בזאת הבאה אחריה

ואם זאת הראשונה והאחרונה?
ואם הוא מפגין פעם בחמש שנים?
ואם הוא בא כי במקרה הוא לומד באוניברסיטה סמינר עם מישהו שבילה שנה ברמאללה ושיכנע אותו כמה זה חשוב?

איפה יש רשימה של דרישות סף שצריך לעמוד בהן כדי להביע עמדה בנושא שלנו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ועכשיו, שיא חדש
אי אפשר לעצור את זה.

ואיתם אנחנו צריכים לעשות שלום.
יימח שמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 22:39 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
לבינתיים שוב נמצאו טילים בבית ספר של אונר"א
ימסרו שוב את הטילים לחמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
בכיף אני אומר
זה מהלך אזרחי הגון
מצאת? תחזיר
לא כמו החארות שמוצאים מנוי ומוכרים ביד 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
באמת שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
גביזון כתב:
ועכשיו, שיא חדש
אי אפשר לעצור את זה.

במלחמת שלום הגליל הראשונה טבע מנחם בגין את המושג "חיות דו רגליות" הוא התכוון למחבלי הפת"ח ששהו אז בלבנון ויצאו אחר כבוד באוניות לטריפולי שבלוב.
אתה אולי צעיר ובכול פעם "מתרגש" מחדש.
הים אותו ים. עזה אותה עזה.

איפה זה מוצג? מישהו ראה את זה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לפי הלוגיקה הזו, היחידים שלא צבועים הם או מטורללים שהולכים להפגנה אחרת כל כמה שעות, או כאלה שיושבים בבית וכלום לא מעניין אותם.
:BOW:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 04:50 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ועכשיו, שיא חדש
אי אפשר לעצור את זה.

לא שאני מתרגש ממה שמישהו שם בטוויטר (כאילו גועל נפש, אבל טוויטר זה 80% גועל נפש) אבל הפיד וקיר הפייסבוק שלי מפוצצים בתמונות הזוועה הזו מאבירי ה-HASBARA שבאים לגנות החמאסניקים המרושעים, ולא נתקלתי במקרה אחד של תומך חמאס\עזה\פלשתינאים ששם אותה.
לא אומר שלא שמו, יכול להיות מאד שכן, יש היסטוריה מאד ארוכה של השתמשות בתמונות מאירועים לא קשורים (למרות שבשום מקום שבוכים על זה לא ראיתי לינק), אבל אם אנחנו בקטע של רחמים על מפשחת פוגל שצריכה לראות את התמונה הזו, אם אני שגולש רק לאתרים של עוכרי ישראל איסלמונאצים לא ראה אותה בהקשר המזוייף\מקורי, אני מנחש שאם הם חו"ח נתקלו בה זה מיהודים כשרים שהיה יותר חשוב להם להראות עד כמה הערבים פויה מלחשוב על מה זה לשים תמונות כאלו באינטרנט.
ההשוואה לנאצים היא מגוחכת בכל מקרה.

עריכה: השתמשתי בכל הגוגל-פו שלי ולא מצאתי מקרה אחד שהחמאס או תומכי עזה ניסו להגיד שזו תמונה של פלשתינאים, וגם במקום שממנו נראה שזה יצא, אנשים מבקשים לינקים ולפחות נכון לעכשיו לא מקבלים. לא אומר שזה לא קיים, אני רק אומר שלא מצאתי, יש למישהו לינק? ככה סתם מסקרנות.
האמת זה גם נראה טיפה מוזר, אם יש משהו שלא חסר להם בעזה אלו תמונות זוועה של ילדים מתים. אבל עוד פעם, יכול להיות, לא חסרים אנשים מטומטמים באינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:01 
דב ליאור מוציא פסק הלכה (ושולח אותו לשר הבטחון) שמותר להחריב את כל עזה בשביל להגן על ישובי הדרום
http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%94%D ... D7%A2.html
בהתחשב בהשפעה העצומה שיש לו בממשלה, נראה איך זה ישפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הוא שלא ברור מה בעצם הנקודה.. זה לא שכל העם הפלסטיני שיתף פעולה בשביל לפרסם את התמונה הזו. לכל היותר איש אחד דפוק.. ממש לא משהו להסיק ממנו מסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
גביזון כתב:
ועכשיו, שיא חדש
אי אפשר לעצור את זה.

לא שאני מתרגש ממה שמישהו שם בטוויטר (כאילו גועל נפש, אבל טוויטר זה 80% גועל נפש) אבל הפיד וקיר הפייסבוק שלי מפוצצים בתמונות הזוועה הזו מאבירי ה-HASBARA שבאים לגנות החמאסניקים המרושעים, ולא נתקלתי במקרה אחד של תומך חמאס\עזה\פלשתינאים ששם אותה.
לא אומר שלא שמו, יכול להיות מאד שכן, יש היסטוריה מאד ארוכה של השתמשות בתמונות מאירועים לא קשורים (למרות שבשום מקום שבוכים על זה לא ראיתי לינק), אבל אם אנחנו בקטע של רחמים על מפשחת פוגל שצריכה לראות את התמונה הזו, אם אני שגולש רק לאתרים של עוכרי ישראל איסלמונאצים לא ראה אותה בהקשר המזוייף\מקורי, אני מנחש שאם הם חו"ח נתקלו בה זה מיהודים כשרים שהיה יותר חשוב להם להראות עד כמה הערבים פויה מלחשוב על מה זה לשים תמונות כאלו באינטרנט.
ההשוואה לנאצים היא מגוחכת בכל מקרה.

עריכה: השתמשתי בכל הגוגל-פו שלי ולא מצאתי מקרה אחד שהחמאס או תומכי עזה ניסו להגיד שזו תמונה של פלשתינאים, וגם במקום שממנו נראה שזה יצא, אנשים מבקשים לינקים ולפחות נכון לעכשיו לא מקבלים. לא אומר שזה לא קיים, אני רק אומר שלא מצאתי, יש למישהו לינק? ככה סתם מסקרנות.
האמת זה גם נראה טיפה מוזר, אם יש משהו שלא חסר להם בעזה אלו תמונות זוועה של ילדים מתים. אבל עוד פעם, יכול להיות, לא חסרים אנשים מטומטמים באינטרנט.

:ROSE:

bloodbrother כתב:
איפה זה מוצג? מישהו ראה את זה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אתמול נתקלתי בטיעון דומה של היהודים (סתם, אבל זה ככה) :

תמונה

את זה משמאל מצאתי באמצעות גוגל. מה זה זה מימין? ניסיתי למצוא ולא הצלחתי למצוא שום שימוש בתמונה הזאת שלא מזכיר את סוריה.

אז מי משקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2014, 07:15 
http://www.bbc.com/news/blogs-trending-28198622

כתבה ב-BBC האנטישמיים איך הרבה מהתמונות שמוצגות בפייסבוק ובטוויטר נלקחו מפעולות קודמות בעזה מסוריה ומעירק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: