גביזון כתב:
ועכשיו, שיא חדש
תמונה לא מצונזרת של משפחת פוגל, לרבות התינוקת והילדון דקורים מוצגת כטבח שעשה צה"ל במשפחה יהודית.
אחרי הטבחים בסוריה, וסצינות מסרטים הוליוודים שהציגו לעולם כאילו ישראלים עשו את זה, הגיע תורה של משפחת פוגל, של הילדים, של הפעוטות, להיות חלק מהתעמולה.
אני לא חושב שהתעמולה הנאצית הגיעה למצב כזה, ואני לא מגזים.
אי אפשר לעצור את זה.
נקרע לי הלב על המשפחה הזאת.
לא שאני מתרגש ממה שמישהו שם בטוויטר (כאילו גועל נפש, אבל טוויטר זה 80% גועל נפש) אבל הפיד וקיר הפייסבוק שלי מפוצצים בתמונות הזוועה הזו מאבירי ה-HASBARA שבאים לגנות החמאסניקים המרושעים, ולא נתקלתי במקרה אחד של תומך חמאס\עזה\פלשתינאים ששם אותה.
לא אומר שלא שמו, יכול להיות מאד שכן, יש היסטוריה מאד ארוכה של השתמשות בתמונות מאירועים לא קשורים (למרות שבשום מקום שבוכים על זה לא ראיתי לינק), אבל אם אנחנו בקטע של רחמים על מפשחת פוגל שצריכה לראות את התמונה הזו, אם אני שגולש רק לאתרים של עוכרי ישראל איסלמונאצים לא ראה אותה בהקשר המזוייף\מקורי, אני מנחש שאם הם חו"ח נתקלו בה זה מיהודים כשרים שהיה יותר חשוב להם להראות עד כמה הערבים פויה מלחשוב על מה זה לשים תמונות כאלו באינטרנט.
ההשוואה לנאצים היא מגוחכת בכל מקרה.
עריכה: השתמשתי בכל הגוגל-פו שלי ולא מצאתי מקרה אחד שהחמאס או תומכי עזה ניסו להגיד שזו תמונה של פלשתינאים, וגם במקום שממנו נראה שזה יצא, אנשים מבקשים לינקים ולפחות נכון לעכשיו לא מקבלים. לא אומר שזה לא קיים, אני רק אומר שלא מצאתי, יש למישהו לינק? ככה סתם מסקרנות.
האמת זה גם נראה טיפה מוזר, אם יש משהו שלא חסר להם בעזה אלו תמונות זוועה של ילדים מתים. אבל עוד פעם, יכול להיות, לא חסרים אנשים מטומטמים באינטרנט.