תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 05:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
טור מצויין של ערן לאור שמתאר במדוייק את משחק הכיסאות של קבוצת חג׳ג׳-גיתם-יומברו ושות׳
מאוד מזדהה עם האמירה שהאדישות זה התחושה הכי חזקה בקרב האוהדים שאני מדבר איתם
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.2384025

אם אפשר רק לשים פה את התוכן, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 12:54 
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אם אתה תוכיח שהוא גנב כסף בעסקאות סיבוביות אני אשתכנע. אם אני אוכיח לך שהוא שם בתקציב יותר ממיליון שקל, גם תשתכנע?

אם הוא שם מיליון שקל והמחיר שאנחנו משלמים זה שמאות אלפי שקלים מתבזבזים על ההקפאה של קולין בגלל איזו גחמה שלו למשל ושבעונה מאוחר יותר הוא מביא איזה ליצן להיות מנהל מקצועי, שהוא במקרה חבר שלו וממנה קרובי משפחה לתפקידים במועדון שפוגעים בקבוצה. אז אני לא משתכנע שהמיליון שקל או ה"יותר ממיליון שקל" שווים את זה, אם הוא רוצה להיות הבעלים של המועדון, לקחת אחריות על החובות , לבנות תוכנית ארוכת טווח , זה כבר סיפור אחר, אבל כמו שאנחנו רואים זה לא ממש לא המקרה וכמו שהוא "עזב" אתמול, או שהוא רצה לעזוב לפני חודש, או בקיץ הבא, אני לא רואה מה התועלת למהשיך להתנהל בצורה כזו.

מה עוד שכל הדיון הזה היפותטי, כי אתה לא יכול להוכיח לי כלום ואני לא יכול להוכיח לך, עם העובדות לעומת זאת, קשה להתווכח.

הוא היה צריך לקבל את השקט לעבוד ולראות מה קורה, אבל כמו שאתה רואה - לא משנה מה היו מגלים שהוא שם בהפועל, זה לא היה משנה את התוצאה כי מיליון שקל זה כלום ו/או קולין מוקפא, בדיוק כמו שהוא ברח בגלל שלא עשו מנויים מצד אחד ומצד שני בכלל לא רצה שיעשו מנויים כי הכסף הולך ללאן.
אי אפשר להמשיך עם המנהג של להאשים את הקרבן התורן בכל הדברים הרעים שקרו ולא לתת לו קרדיט בשום דבר טוב שקרה. בסופו של דבר בעונה שעברה לקחו הימורים כלכליים שאני מאמין שהוא שילם עליהם את המחיר ולא ברח אלא שם את עצמו בקדמת הבמה, וחבל לי, באמת, שהוא לא קיבל את הצ'אנס השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 12:54 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עידו חג'ג' הלך? חיים רמון חזר? תעירו אותנו כשיש רוכש להפועל תל אביב

הודעתו של עידו חג'ג' הולידה את התגובה שהכי פחות מאפיינת את האוהדים הדעתנים ביותר בליגה: אדישות. ומה עכשיו? להפועל תל אביב אסור ללכת לפירוק אלא היא חייבת להימכר

ערן לאור
22.07.2014 עודכן ב- 09:55

בבחירה המוכרת בין לצחוק או לבכות, נקטו אתמול (שני) רוב אוהדי הפועל תל אביב, נוכח הודעתו של מקבל ההחלטות במועדון עידו חג'ג', דווקא בתגובה שהכי פחות מאפיינת את האוהדים הדעתנים ביותר בליגה: אדישות. ככה זה כאשר כל תהפוכה חדשה נתפסת למעשה כעוד גלגול אחד במורד המדרון.

אפילו נוסח ההודעה, התולה את האשמה ב"קומץ אוהדי הפועל" שהגיעו לביתו של חג'ג', לא מצליח להעלות יותר מתחושת דז'ה וו: מדובר בשכתוב קל של דברי חיים רמון עצמו, אך לפני חודשיים, כאשר הודיע במסיבת עיתונאים כי הוא מוסר את ניהול המועדון לידיו של חג'ג', המחזיק בחלק קטן ממניותיו. מי שחשד כבר אז כי רמון לא הלך למעשה לשום מקום אלא רק החליף מקומות עם חג'ג' - שעבר לקדמת הבמה ולזרקורי מדור "גליצ'ים" באתר one - קיבל חיזוק נוסף.

עם זאת, לעזיבתו של חג'ג' עשויה להיות השפעה בטווח המיידי. לפי גורמים קרובים למועדון, הוא אמנם לא שימש הרבה יותר מהפרונט-מן של רמון, אך הסכים להתנהל בצורה מעט יותר חופשית מבחינה כלכלית; אין הכוונה להזרמת כספים מצדו - את זה כבר כמעט לא עושים בעלים בהפועל מזה עשור - אלא ללקיחת מעט יותר סיכונים על חשבון הגדלה פוטנציאלית קטנה של גירעון המועדון. כעת, משזכויות הניהול ישובו לרמון (שערבויותיו הן אלו שמופקדות בבקרה התקציבית), גם זה לא יקרה.

בכל אופן, מדובר בניואנסים. אין באמת הבדל מהותי בין הפועל "חג'ג'" תל אביב, שתקציבה 28 מיליון שקל, ובין הפועל "רמון" תל אביב שתקציבה הוא 20 מיליון בלבד, עם או בלי גילי ורמוט (שאותו, כמו את עומר דמארי, מנסה הנהלת הפועל לדחוף החוצה בכל כוחה מבלי להודות בכך בגלוי; כמה מגעיל, כמה חסר פאסון). שתי הקבוצות האלו, זו שנבנתה עד כה וזו שתהא גרסה רזה עוד יותר שלה, הן ברירות מחדל מקצועיות שנועדו לקצץ בהוצאות ובחוזים, אך הן בעיקר משרתות את המשך השקר שעוטף את הפועל תל אביב מזה שנים רבות.

הפועל תל אביב - והדבר נכתב לא פעם - מתנהלת כשמיכת טלאים. חיה בין ערבויות שהן "על הנייר" בלבד לבין הלוואות או תרומות אד-הוק, שמה את יהבה על הכנסות משלב בתים אירופאי ואת מבטחה בקהל הנאמן שממשיך לקנות מנויים ולמלא את בלומפילד (אותו קהל שמעניק בשנתיים האחרונות שקט - כן, שקט, למרות מה שנטען בספינים ובהודעות לתקשורת - גם על רקע הידרדרות המועדון בכל פרמטר: מקצועי, כלכלי וניהולי). כעת השמיכה נפרמת. בלויה מרוב שימוש, החורים כבר גדולים מכדי לכסותם.

אז מה עכשיו? מילת הקסם החדשה המרחפת בפורום האוהדים וברשתות החברתיות היא "פירוק". כמו ההצעה להפוך את הפועל לקבוצה בבעלות אוהדיה, גם כאן מדובר בהזיה מסוכנת. מי שהולך לישון עם מינוס 9 נקודות, קבוצת נוער מחוזקת ותקציב שאפילו לא מאפשר משחקי בית בבלומפילד, יתעורר כעבור שנה בשעות המוקדמות של יום שישי כדי להגיע למשחק במחזור הליגה הלאומית.

הפועל תל אביב, וזו אינה דרישה חדשה או מפתיעה בשום צורה, צריכה להימכר. רמון לא היה צריך להיות בעליו של המועדון אחרי השלכת אלי טביב ממנו, אלא להוות שלב ביניים טכני בדרך להעברתו לידיים חדשות. זה לא קרה, וכל יום שעובר מרחיק מהפועל את הסיכוי לכך, אבל זה עדיין אפשרי. הפועל תל אביב זקוקה לקצת פחות טקטיקות תקשורתיות שאותן אפשר לזהות מקילומטרים, ולקצת יותר תכלס. תג מחיר גלוי והעמדה פומבית "על המדף" הם התחלה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:02 
לא תתפוס אותי כתב:
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אם אתה תוכיח שהוא גנב כסף בעסקאות סיבוביות אני אשתכנע. אם אני אוכיח לך שהוא שם בתקציב יותר ממיליון שקל, גם תשתכנע?

אם הוא שם מיליון שקל והמחיר שאנחנו משלמים זה שמאות אלפי שקלים מתבזבזים על ההקפאה של קולין בגלל איזו גחמה שלו למשל ושבעונה מאוחר יותר הוא מביא איזה ליצן להיות מנהל מקצועי, שהוא במקרה חבר שלו וממנה קרובי משפחה לתפקידים במועדון שפוגעים בקבוצה. אז אני לא משתכנע שהמיליון שקל או ה"יותר ממיליון שקל" שווים את זה, אם הוא רוצה להיות הבעלים של המועדון, לקחת אחריות על החובות , לבנות תוכנית ארוכת טווח , זה כבר סיפור אחר, אבל כמו שאנחנו רואים זה לא ממש לא המקרה וכמו שהוא "עזב" אתמול, או שהוא רצה לעזוב לפני חודש, או בקיץ הבא, אני לא רואה מה התועלת למהשיך להתנהל בצורה כזו.

מה עוד שכל הדיון הזה היפותטי, כי אתה לא יכול להוכיח לי כלום ואני לא יכול להוכיח לך, עם העובדות לעומת זאת, קשה להתווכח.

הוא היה צריך לקבל את השקט לעבוד ולראות מה קורה, אבל כמו שאתה רואה - לא משנה מה היו מגלים שהוא שם בהפועל, זה לא היה משנה את התוצאה כי מיליון שקל זה כלום ו/או קולין מוקפא, בדיוק כמו שהוא ברח בגלל שלא עשו מנויים מצד אחד ומצד שני בכלל לא רצה שיעשו מנויים כי הכסף הולך ללאן.
אי אפשר להמשיך עם המנהג של להאשים את הקרבן התורן בכל הדברים הרעים שקרו ולא לתת לו קרדיט בשום דבר טוב שקרה. בסופו של דבר בעונה שעברה לקחו הימורים כלכליים שאני מאמין שהוא שילם עליהם את המחיר ולא ברח אלא שם את עצמו בקדמת הבמה, וחבל לי, באמת, שהוא לא קיבל את הצ'אנס השנה.

אתה שוב מבלבל עם עובדות, את חוסר השקט הם יצרו בעצמם, היה בלאגן אחד שלם מתחילת העונה ומי שיצר אותו הוא ממש לא האוהדים והבלאגן הזה הוא המשך לבלאגן של העונה שעברה. זה לא האוהדים חתמו עם דמארי ואחרי שבוע שלחו לו מכתב שהחוזה לא תקף, זה לא האוהדים שגרמו לכך שמחנה האימון יתקיים בישראלי ויהפוך לבדיחה הגדולה של הכדורגל הישראלי, זה לא האוהדים שדחפו שחקנים בכל הכוח לקבוצות אחרות למרות שהם התעקשו לא לשחק שם, זה לא האוהדים שאחראים לבושה הכי גדולה בתולדות המועדון באירופה. לא האוהדים גבו מחירים מופרזים על מחירי מנויים, לא האוהדים פרסמו שהשנה החלו לבטל את ההסדר עם הארגונים ושעה אחרי זה הודיעו שיצאו מנויים עם הארגונים בשבוע הבא. לא האוהדים שיגעו את בוריס קליימן ועד ועוד עוד..
ה"מנהג" היה ונשאר בהתנהלות, לא באוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:05 
לטביב נתנו 100 ימי חסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:08 
כי חג'ג מאה ימים במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:10 
חג'ג' בקושי חודש ניהל את הפועל. גם המאה ימים של טביב היו כשהוא הפך לבעלים יחיד.

ונכון, עשו טעויות והעסק לא תקתק, אבל גם תיקנו אותם או ניסו לתקן אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:11 
נו באמת, חגג ניהל את הפועל בעונה שעברה.. הוא אפילו לא התחבא כמו טביב בדאבל אלא היה בפרומו לאורך כל הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
בישלתם נמר תאכלו נמר. נקודה
היה מי שהזהיר מהפגנות ליד הבית של רמון וחגג מחשש הרחקת רוכש פוטנציאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:35 
כל כך שונא את המטומטמים הפחדנים.
כל הבעיות בגלל שפעם אחת לא הגענו לשלב הבתים.לא למדו את המטומטמים כשנופלים מסוס הדבר הכי חשוב זה לעלות שוב על הסוס?
מוני ושות` לא הביאו כסף מהבית(כל עונה הם גמרו בפלוס)כי הם לא פחדו לקחת סיכונים שגם השתלמו.הפחדנים האלו נכשלו פעם אחת וסגרו את השיבר.
עם קצת שכל ואומץ אם הם היו מחזקים את הקבוצה היינו מגיעים לשלב הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:36 
nirog כתב:
בישלתם נמר תאכלו נמר. נקודה
היה מי שהזהיר מהפגנות ליד הבית של רמון וחגג מחשש הרחקת רוכש פוטנציאלי

לך לסג'עיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אין גילי אין מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אין גילי אין מנוי

נפלא לא צריך. תשאר בבית. אנחנו נסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:41 
שבתאי יחבס כתב:
אין מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:42 
שפל המדרגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אין גילי אין מנוי

נפלא לא צריך. תשאר בבית. אנחנו נסתדר.

תסתדרו
דבר איתי אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך אף אחד בתקשורת לא קורא לילד בשמו.

הפועל מתבססת על הכנסות בלבד, וברגע שהליגה האירופית ירדה לטימיון התקציב ירד מ28 ל18-20 מיליון.
באורח פלא מצא חג'ג' הזדמנות לעבור להיות מאחורי הקלעים (במסווה של עזב) "כי האולטראס באו אליו הביתה", והוא גם מעז לספר לנו על הערבויות שלו, החתיכת אפס הזה, כאילו שצריך ערבויות בשביל קבוצה שמתנהלת על בסיס הכנסות בטוחות.
בפועל האחראי התורן הוא ברקוביץ'. הוא הסכים למשוך את האש אליו מכל היתר, שימו לב שכרגע גם אם אתה זועם על ההנהלה של הפועל, אין לך (לכאורה) על מי לכעוס. רמון עזב במסע"ת ססגונית, חג'ג' עזב כי הוא קיבל סטירה, צבאן כץ ושות' בכלל לא מעורבים. אין אבא ואין אמא. יש ברקוביץ'. מעניין מי יהיה הבא בתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אין גילי אין מנוי

אני איתך, אבל איך אתה מתכנן לעשות את זה טכנית?
כלומר בהנחה שכמוני - כבר רכשת מנוי, איך תחזיר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

הפועל מתבססת על הכנסות בלבד, וברגע שהליגה האירופית ירדה לטימיון התקציב ירד מ28 ל18-20 מיליון.
באורח פלא מצא חג'ג' הזדמנות לעבור להיות מאחורי הקלעים (במסווה של עזב) "כי האולטראס באו אליו הביתה", והוא גם מעז לספר לנו על הערבויות שלו, החתיכת אפס הזה, כאילו שצריך ערבויות בשביל קבוצה שמתנהלת על בסיס הכנסות בטוחות.
בפועל האחראי התורן הוא ברקוביץ'. הוא הסכים למשוך את האש אליו מכל היתר, שימו לב שכרגע גם אם אתה זועם על ההנהלה של הפועל, אין לך (לכאורה) על מי לכעוס. רמון עזב במסע"ת ססגונית, חג'ג' עזב כי הוא קיבל סטירה, צבאן כץ ושות' בכלל לא מעורבים. אין אבא ואין אמא. יש ברקוביץ'. מעניין מי יהיה הבא בתור.

לא מדהים בכלל בהתחשב ברמת העיתונאים שממלאים את אתרי ועיתוני הספורט
לברקוביץ אין בעיה למשוך את האש מכיוון שהוא לא בגדר משקיע/בעלים אלא כזה שמנהל את העניינים אחרי שכל האפסים מסביב זזו הצידה.
אי אפשר ממש לבוא אליו בטענות בנושאים הכספיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אין גילי אין מנוי

אני איתך, אבל איך אתה מתכנן לעשות את זה טכנית?
כלומר בהנחה שכמוני - כבר רכשת מנוי, איך תחזיר אותו?

גם אני רכשתי
קודם נראה אם חבורת הרמאים תשחרר גם את גילי או רק את דמארי, ואח"כ אם זה יקרה נוכל להתלונן על הונאה ולחשוב על דרכי פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:03 
אין לכם קייס אל תהיו ליצנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

זה נראה ככה
אבל יש פה אשכרה הונאה. לא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
chimpfive כתב:

זה נראה ככה

הונאה קטנה יותר מאשר מכירת שכטר בשנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
chimpfive כתב:

זה נראה ככה

גם מכירת שכטר היא הונאה אבל לפחות הוא הספיק לשחק חצי עונה.( :facepalm: )
עד מתי חיים רמון ומושיק תאומים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:12 
Eros Ramazzotti כתב:

אני חייב להגיד שעד שלא קראתי את הפוסט הזה שלך, גם האסימון אצלי לא ממש נפל ואני בספק עד כמה הוא נפל כאן בפורום.
סחתיין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
יהלום אדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
chimpfive כתב:

זה נראה ככה

גם מכירת שכטר היא הונאה אבל לפחות הוא הספיק לשחק חצי עונה.( :facepalm: )
עד מתי חיים רמון ומושיק תאומים???

עד המוות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:13 
ורמוט יום ראשון יוצג במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:20 
Eros Ramazzotti כתב:

התבססות על הכנסות =מכירה של דמארי וגילי. הוא הבין שזה לא יעבור בשקט אז הוא "עזב". עכשיו זו לא אשמתו... איש קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
נראה שאין מנוס מפירוק :cry: :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2014, 14:42 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: