אמיר כתב:
גרמנרי כתב:
דרך אגב, האם שבריטניה הפציצה את הנאצים בשנות ה40 , שנהרגו 150 אלף תושבי דרזדן חפים מפשע , גם במקרה הזה אתה חושב שהטייסים הבריטים רוצחים?
מדובר בצביעות לכל דבר.
באמת? להצדיק דברים בעזרת דרזדן?
פצצות האטום על יפן היו (הרבה) יותר מוצדקות מזה.
בכל מקרה, ארתור "בומבר" האריס, מפקד פיקוד המפציצים הבריטי הוא פושע מלחמה, על עשירית ממה שהוא עשה במלחמה היו תולים אותו אם הוא היה בצד המפסיד.
ואגב, זוועות כמו דרזדן זו הסיבה שיש לך דברים כמו אמנת ג'נבה, אלוהים יעזור לעולם אם אנחנו חוזרים לימים של מלחמת העולם השניה.
לגבי "למוטט את החמאס", אם לא השתכנעת עד עכשיו שמבצעים כאלו לא משיגים את המטרה הזו, נראה לי ששום דבר לא ישכנע אותך.
חארם על מי שמת על האדמה המקוללת הזו, משני הצדדים.
אין לי רחמים על העם הגרמני שאפילו אם רובו לא תמך בנאצים , הוא נתן להם יד חופשית לרצח 6 מיליון יהודים.
במלחמה נהרגים חפים מפשע, שום טייס או מפקד מתכוונים לפגוע בחפים מפשע, אין פה כוונה תחילה ולכן אני מתבייש שיש פה אנשים שקוראים לאותם טייסים רוצחים.
אפשר למוטט את החמאס בדיוק כמו שזה התבצע בגדה. חומת מגן היה מבצע אפקטיבי, יעיל שעשה שינוי מהותי בגדה המערבית.
ברור לי (ובתור אחד שגם השתתף בעופרת יצוקה) שעזה פי 10 יותר מורכבת וצפופה, אבל אסור לעשות שום הסכם עם החמאס, במיוחד אחרי 2 מבצעים שכל מה שהחמאס עשה זה להתכונן טוב יותר וחזק יותר למלחמה הבאה.