תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כנופיות מכבי משתוללות ברחובות
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 12:23 
pokara כתב:
יש כאלה שהם לא ימניים קיצוניים, אפילו לא ימנים כלל שמאוד מתעצבנים משלט כזה,
אחד מחברי הטובים שדעותיו אפילו נוטות לשמאל ובנו משרת בצה"ל אמר לי לפני יומיים שאם הוא היה נקלע בטעות לכזו הפגנה, והיה רואה שלט שמשווה את בנו למחבל בחמאס, סביר להניח שאת אותו הלילה הוא היה מבלה במעצר ואותו נושא שלט בבית חולים..........

תתפלאו, לא רק מי שבימין הקיצוני לא ממש מסכים עם הלשטים האלה, בטח שבלב תל אביב ובאמצע המלחמה

אז מנסים להגיד לך שלמרות שזה מעצבן צריך לקבל גם דיעות כאלה. במיוחד בזמן מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
zink כתב:
לא רואה בעיה בשלט.
זה ביטוי לטענה הרווחת שצה"ל הורג חפים מפשע וזו דיעה ששיח הדמוקרטי אם עוד נותר כזה בארץ בהחלט יכול להכיל.
צה"ל קדוש או משהו כזה? אסור להתנגד לפעולותיו?
ההשוואה בין זה לבין דיעות ופעולות של יודונאצים מביכה.

אירועי הפרקים הקודמים:
fidel כתב:
צעדתי אתם בעבר, וראיתי שזה הפגנה אנטי ממסדית שמבוססת
על קריאות כגון צה"ל הוא ארגון טרור, חיילים הם מחבלים וכיו"ב

בעקבות מה שפידל כתב, ברגקאמפ אמר:
bergkamp כתב:
עוד דמגוג שקרן. הקריאות העיקריות שנשמעו שם "יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים" והגרועות בהן היו "בוגי יעלון, שר הביטחון, כמה ילדים הרגת כבר היום?".

לגבי השאלה אם ישנה בעיה עם אמירה כזו, התייחסתי מקודם, ודעותינו שונות לגבי זה.
בכל מקרה הפוסט של התמונה עם השלט מתייחס לשאלה מי בדיון הזה הוא הדמגוג מי הוא השקרן ומי סתם נשבר לו הזין מהמצב.. ולא אם השלט בסדר או לא.

וההשוואה היחידה ,שאני, ערכתי היא באמירה שאין מה להשוות בין המעשים וכמובן שלדעתי האלימות של העלק "אריות" היא חמורה מכוערת והרסנית פי כמה מההתבטאויות והשלטים של הפגנת השמאל הרדיקלי מנגד.

יקירי, כולם אומרים לך שרוב הקריאות והשלטים לא היו ברוח "צה"ל הוא ארגון טרור".
אתה מביא שלט אחד בנוסח הזה, ומשום מה חושב שהוכחת איזו נקודה.
שים לב שאין סתירה בין הטענה "רוב השלטים (נגיד 95 מתוך 100) לא היו מעצבנים" לבין הטענה "אבל היה שלט מעצבן אחד והנה תמונה".
אדרבא, אם היו מאה שלטים כאלה כנראה שהיינו רואים תמונה של מאה שלטים, אבל גם מי שחיפש הצליח למצוא רק אחד.

כמו שהטייס שסירב להטיל פצצה על אזרחים הוא היוצא מהכלל שמעיד על הכלל (כלומר על כל הטייסים שלא סירבו באותו מצב), כך השלט הזה מעיד כאלף עדים על כך שרובם של השלטים לא היו דומים לו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 12:41 
teknoboy כתב:
g11g כתב:
zink כתב:
לא רואה בעיה בשלט.
זה ביטוי לטענה הרווחת שצה"ל הורג חפים מפשע וזו דיעה ששיח הדמוקרטי אם עוד נותר כזה בארץ בהחלט יכול להכיל.
צה"ל קדוש או משהו כזה? אסור להתנגד לפעולותיו?
ההשוואה בין זה לבין דיעות ופעולות של יודונאצים מביכה.

אירועי הפרקים הקודמים:
fidel כתב:
צעדתי אתם בעבר, וראיתי שזה הפגנה אנטי ממסדית שמבוססת
על קריאות כגון צה"ל הוא ארגון טרור, חיילים הם מחבלים וכיו"ב

בעקבות מה שפידל כתב, ברגקאמפ אמר:
bergkamp כתב:
עוד דמגוג שקרן. הקריאות העיקריות שנשמעו שם "יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים" והגרועות בהן היו "בוגי יעלון, שר הביטחון, כמה ילדים הרגת כבר היום?".

לגבי השאלה אם ישנה בעיה עם אמירה כזו, התייחסתי מקודם, ודעותינו שונות לגבי זה.
בכל מקרה הפוסט של התמונה עם השלט מתייחס לשאלה מי בדיון הזה הוא הדמגוג מי הוא השקרן ומי סתם נשבר לו הזין מהמצב.. ולא אם השלט בסדר או לא.

וההשוואה היחידה ,שאני, ערכתי היא באמירה שאין מה להשוות בין המעשים וכמובן שלדעתי האלימות של העלק "אריות" היא חמורה מכוערת והרסנית פי כמה מההתבטאויות והשלטים של הפגנת השמאל הרדיקלי מנגד.

יקירי, כולם אומרים לך שרוב הקריאות והשלטים לא היו ברוח "צה"ל הוא ארגון טרור".
אתה מביא שלט אחד בנוסח הזה, ומשום מה חושב שהוכחת איזו נקודה.
שים לב שאין סתירה בין הטענה "רוב השלטים (נגיד 95 מתוך 100) לא היו מעצבנים" לבין הטענה "אבל היה שלט מעצבן אחד והנה תמונה".
אדרבא, אם היו מאה שלטים כאלה כנראה שהיינו רואים תמונה של מאה שלטים, אבל גם מי שחיפש הצליח למצוא רק אחד.

כמו שהטייס שסירב להטיל פצצה על אזרחים הוא היוצא מהכלל שמעיד על הכלל (כלומר על כל הטייסים שלא סירבו באותו מצב), כך השלט הזה מעיד כאלף עדים על כך שרובם של השלטים לא היו דומים לו.

לגבי השלט זה בעיקר מפריך את הטענה שפידל הוא דמגוג שקרן. אפשר לטעון שהם היו מיעוט באותה הפגנה, (והלוואי שהם היו מיעוט מוקצה בתוך אותה הפגנה- מה שבטוח לא קרה). אתם יכולים להמשיך והלתמם, אותי רק מצערת העובדה שהפגנות מסוג זה מסווגות בכל מקום כהפגנות של השמאל, בעוד זה רחוק מהמציאות ולא תמצא שם כמות גדולה אם בכלל של מצביעי מרצ והעבודה שמהיבט פוליטי הם השמאל. זהו שמאל רדיקלי, המורכב מאנרכיסטים, ולכנות אותם "השמאל" עושה עוול גדול למחנה הזה שגם אני נמנה על חלקו.

לגבי התייחסותך לטייסים (יפה השילוב של המסר הרדיקלי בתוך האנלוגיה-אהבתי), הרי לך, ולמושא הערצתך גדעון לוי, ישנה כל האינפורמציה, הידע וההכרות עם אותם טייסים (מלח הארץ ללא כל ספק בניגוד אלייך ואליו), אז מה זה משנה אם אני אטען אחרת ואגיד שמהיכרותי אתה וגדעון טועים, ומשחירים את שמם? זה לא משנה, הרי אתם כל כך בטוחים בצדקת דרכם, שלרגע אתם לא מאטים ובאמת מאזינים לכאלו שסוברים אחרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
הדמגוגיה פה היא שלך ושל פידל, שנדבקים על איזה שלט שמצאתם אחרי חפירות בפייסבוק ועל ססמאות שאתם "משוכנעים" שהושמעו (כנראה בגלל שאתם שטופים בדעות קדומות).

לגבי ההיכרות שלך עם הטייסים: לא הבנתי כלום. אתה טוען שאתה מכיר אותם ושהם לא הטילו פצצות על אזרחים או מה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 13:00 
teknoboy כתב:
הדמגוגיה פה היא שלך ושל פידל, שנדבקים על איזה שלט שמצאתם אחרי חפירות בפייסבוק ועל ססמאות שאתם "משוכנעים" שהושמעו (כנראה בגלל שאתם שטופים בדעות קדומות).

לגבי ההיכרות שלך עם הטייסים: לא הבנתי כלום. אתה טוען שאתה מכיר אותם ושהם לא הטילו פצצות על אזרחים או מה?

מזל שהשיח החרשי הזה לא זר לי, תמיד אנחנו אלו ששטופים בדעות קדומות, ואתם הליברלים, הנאורים שגילו את האמת וראו את האור..
תשמע חפירה רצינית זו הייתה להכנס לסרטון הראשון שמצאתי ביוטיוב אחרי שרשמתי Gaza protest... ואולי אם אותם "אריות" היו פחות טיפשים, ערסים וחרות, והיו יודעים איך להדליק מצלמה, אז אפילו לא הייתי צריך לאמץ את כישורי האנגלית שלי.

ולגבי הטייסים, אני טוען שכמו אותו בחור שציינת (שד"א דו"צ העלה סרטון חדש יותר ארוך עם עוד 3-4 טייסים אחרים, אבל אני מאמין שהפיד שלך יותר מוזן מהחשבון של דובר חמאס שאמינותו ללא ספק עולה על של דו"צ) ככה מרבית הטייסים עושים מאמצים עילאיים על מנת שלא לפגוע ולהזיק לחפים מפשע, וזאת בתוך הסביבה המאוד לא פשוטה שהאוייב הפחדן והעברושי שמקריב את אנשיו, בחר למערכה זו.
אבל עזוב, מי אני, הדיוט במקרה הטוב, ואידוט במקרה הסביר יותר.. אתה וגדעון נקיים מדעות קדומות ופועלים ברציונליזציה מהגבוהות שיש ולכן ראוי שאקשיב לכם, בתקווה שתצליחו גם למשוך אותי החוצה מהחושך התודעתי שאני נמצא בו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 15:19 
גרפיטי על המשרד של בושינסקי = ידיעה חדשותית שמקושרת לאוהדי הפועל
הודעה של היודונאצי "הצל" שמודה לאוהדי בית"ר ומכבי שהשתתפו בלינץ', כולל זיהוי ודאי של חבר פנאטיקס שמסתובב עם חולצה של נאו נאצים = לא מעניין את תקשורת הספורט.
מזל שגם אצלנו יש פידלים וגייט11 (WTF) שיודעים להסתפח לממסד הפשיסטי שמאחד בין היס"מ, מכבי, בית"ר, ראפר כושל ומפלגת השלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כנופיות מכבי משתוללות ברחובות
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
בצל כתב:
כבר היה?

תמונה

אנטיפה:D:D:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 17:37 
zink כתב:
בצל, הכתבלבים של מכבי כבר עשו אייטם על הגרפיטי הזה.

יש תמונה \ קישור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 17:46 
http://one.co.il/Article/236572.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 06:14 
אני אשנה את סגנון התגובה שלי -
במציאות הצינית כאן באיזור, לדעתי צריך לחשוב איך מייצרים מקסימום השפעה.
כדי לא לחיות בלופ של הפגזות ואזעקות,
צריך להגיע ליותר אנשים, גם אם זה במחיר של להיות "נחמדים",
וכך לנסות לגרום לשינוי תפיסתי.
מסביבי יש המון אנשים (לא אני, אני פאשיסט ;) ) שהיו רוצים מציאות אחרת,
אבל רוצים לקבל מסרים שמכילים גם את הסבל שלהם,
גם אם הוא קטן משמעותית מהסבל בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 21:58 
מה היה היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:02 
jonati כתב:
מה היה היום?

הבחנתי בשלט אחד של מטומטם גדול מאד שכנראה מרגיש נהדר עם עצמו. ודיווחים על התקפות על אנשי שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:07 
jonati כתב:
מה היה היום?

הבנתי גם שהמשטרה היום יותר נחושה, וכבר שלושה פעילי ימין שתקפו נעצרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
השלטים שהונפו מצד השמאל בזיוניים, לא פחות מהאלימות מצד הימין הקיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:12 
ראיתי שלט אחד גועל נפש (הרוצחים לטיס או משהו דומה לזה), איזה עוד היו?
אני שמתי לב ל"יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים", "לא בשמי", ובסגנון הזה. לא ראיתי עוד משהו מטומטם כמו ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
"הרוצחים לטיס" זה מאוד לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי את השלט המטומטם הזה. לעומת זאת שמעתי תל אביב עולה באש מהצד השני...מה שהיה די משעשע.
ובעיקר ראיתי מפגן נחישות של 100 איש שבמשך חצי שעה שרו בלי הפסקה " כסף לשכונות ולא למלחמות, תל אביב להתעורר הפאשיזם כבר עובר", והרבה שוטרים שלשם שינוי עשו את העבודה שלהם וכל הכבוד להם (באמת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:36 
כל שלט למעט הסתה הוא לגיטימי, מימין ומשמאל. זה לא עושה אותו לפחות מטומטם ומיותר.

וזה משהו שנכתב היום, על היום

ציטוט:

באסה. באסה לאללה.
באנו להפגין תמיכה ואמון בחיילי צה"ל,
ונשארנו עם בבוני "מוות לערבים".
משטרת ישראל החליטה שדגל ישראל הוא פרובוקציה אלימה בהפגנת שמאל, ועל כן חילקה את הקהל לשניים:
נושאי דגל - ושמאל. כאילו שדגל ישראל הוא דגל הימין.
חברי הטוב והאמיץ Kobi Shem Tov (איש שמאל, אבל אף אחד לא מושלם) הלך נגד הזרם כהרגלו - לקח ממני את הדגל ונכנס איתו לחלק של השמאל. בכל כמה רגעים נעצר על ידי אנשי משטרה שהורו לו להתפנות לחלק ה"ימני".
כשהסביר שהוא איש שמאל, התבלבלו. עד שלב מסוים זה עבד, מתישהו גם אליו זה הגיע והוא התבקש - שמאלני או לא - לעבור לחלק ה"ימני".
הלכנו יחד. היו עוד חברים טובים.
ואז הגיעו המרזלים. אותה חבורה מגעילה שבא לך להקיא מהשנאה הנוטפת מהם, ולצידה אותה חבורה שממנה יצאו הטינופות שהחליטו לחטוף נער ערבי לתוך מכונית, לחנוק אותו עד שכאבו להם הידיים, לדפוק לו בראש עם לום ולשרוף אותו חי, עד שמת. זו אותה חבורת "מוות לערבים" הבזויה שלעולם לא יהא חלקי עימם. לעולם.
אז הלכנו. ועכשיו הם נשארו שם לבד. "נציגי הימין". עם הצעקות המטורפות שלהם, עם תחושת העדריות המפחידה.
עד שלא נצא אנחנו - הרוב - ונצא להפגנות האלה, זה מה שיישאר. זה יהיה הפרצוף שלנו - הימין - ברחוב. תודה לחבריי שבאו והביאו חברים. היינו היום מעטים מול הרבה הרבה טירוף, הרבה שנאה, הרבה היסטריה.
באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
"הרוצחים לטיס" זה מאוד לגיטימי.

ביקורת על שלטים זה כל כך שער 7 נגד שער 5.

הרבה יותר חשובה המהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
הרוצחים לטייס זה שלט דוחה ואני מקווה שימות במהרה מי שהניף את השלט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
הרוצחים לטייס זה שלט דוחה ואני מקווה שימות במהרה מי שהניף את השלט הזה.

:BOW:

גם אני שונא גזענים וכושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
מה היה גזעני במה שאמרתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
מה היה גזעני במה שאמרתי?

כלום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
מתנשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אז קראתי הערב בכיכר הבימה עדות חייל מ"עופרת יצוקה" 2009.

גם הפעם (כמו לפני כחודש) קיבלתי טקסט לא נורא מקומם, לא נורא אכזרי, לא משהו. בנאלי באטימותו. כמו העדות שהיתה לפניו, וכמו העדות שבאה אחריו, וכמו העדות הבאה, והלב הולך וכבד, הולך ומתכווץ אל מול המסה הקריטית ואת רוצה לצרוח.
ואז עולה חייל מילואים (משוברים שתיקה) והוא לא קורא. הוא מספר.
סיפור בנאלי על שופל שעקר שורה אחר שורה של עצי זית עתיקים, ועליו, על חייל בן ההתיישבות העובדת שיודע את הערך והמשמעות של עקירת כל עץ כזה, שהוא לא סתם עץ זית, אלא עץ זית עתיק. ואיך כל המטע נעקר, ואיך, בעודו עומד בשמירה מגיעים שלושה: זקן (כנראה הסבא) גבר (שהוא כנראה הבן) וילד קטן שרץ בין שניהם. והם הולכים ומתקרבים אל החורבן החרוש בו היה המטע שלהם, והמבט בעיניים של הזקן שנופל על הרצפה ומטיח את ראשו בחול ואז מרים אליו את הפנים הרטובות מדמעות, והוא, החייל, בן ההתיישבות העובדת, צועק את מה שהוא מכיר ויודע להגיד לערבים - רוח מן הון...

ומהצד זעקות אימים. צרחות מטורפות "מוות לערבים" ושלל הרפורטואר הציוני הזקוף. רמקולים, צלילי שרשרות ונהמת מנועים שגוברים מדי פעם על קולו של קורא העדויות התורן.
בן גביר וחבורת החוליגנים שלו משתוללים במיטב כוחותיהם, מחובקים בדגלי האומה ובאגרופים מונפים. המשטרה חוצצת בינינו.
אנחנו, קוראי העדויות נמצאים בסוג של מכלאה קטנה מוקפת מחסומי משטרה ליד הבימה המאולתרת, והם שם - בצד השני. ופעם בכמה זמן מצליחים שניים שלושה לחדור את קהל המאות שמקיף את הבמה בדממה, ולצווח בכל כוחם עד שצעקותיהם מחרישות את קולות הקוראים.

את קולו של מי שקרא לפני כמעט ולא ניתן היה לשמוע בתוך הצעקות. ואז הם עולים לבמה. מסות כבדות משקל של צעקות צרודות ועילגות. צעירי "שוברים שתיקה" מגיעים מייד כדי להוריד אותם, ואיתם גם השוטרים שהם מאוד דרוכים ושומרים עלינו בתשומת לב ובמסירות. וככה ממשיך הערב.

כיכר הבימה. רוח קיץ קלילה. ערב יפיפה. מועקה קשה. אויר ספוג חרדה.
הבוקר כותב לי במייל חבר בפייסבוק: "אני בן 35, ואני שואל אותך: היה פעם מצב כזה בישראל? כי אני מרגיש שאנחנו קרובים מאוד לנקודת האל חזור"...
לא היה מצב כזה, אני לא זוכרת כזה. גם לא כשעמדנו מעטים ובודדים ונרדפים בימים הראשונים של מלחמת לבנון הראשונה. גם לא בהפגנה האיומה ההיא, האלימה כל כך והמפחידה בירושלים, זו שהסתיימה בגן הורדים עם רימון שהרג את אמיל גרינצוויג.
לא היה ככה מעולם. השנאה המבעבעת, ההסתה הבלתי פוסקת, השיניים הלטושות, ורידי הגרון המתוחים, כל המעצורים שנותקו והשתחררו.

ובדרך הביתה האזעקה העולה ויורדת ופרשי האפוקליפסה שמרחפים מעלינו, ואוטוטו החרב המתהפכת. גורשנו מגן עדן ולעולם כבר לא נחזור אליו, עכשיו רק קרב המאסף על שארית הפירורים מהגזל והשוד של המרחב והרכוש הציבורי, של עם שהפך לאספסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
מתנשא.

חלילה..
רק הצחיק אותי שאיחלת בצדקנות כזו מוות לאדם שמעביר ביקורת על הצבא (מוצדק או לא). הצחיק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
מי הוא בכלל שיקרא רוצח לטייסים?
איך אפשר להגיד מילה כל כך רעה על בן אדם שמגן על המדינה, כל בן אדם חף מפשע שמת בעזה זה נטו החמאס אשם.
אולי הגזמתי באיחול מוות, אבל הוא זבל של בן אדם אם הוא מעביר ככה ביקורת על הצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
איך אפשר להגיד מילה כל כך רעה על בן אדם שמגן על המדינה, כל בן אדם חף מפשע שמת בעזה זה נטו החמאס אשם.
אולי הגזמתי באיחול מוות, אבל הוא זבל של בן אדם אם הוא מעביר ככה ביקורת על הצבא.

לא אמרתי שהשלט מוצדק.
רק שהזעם הקדוש שלך התחלף מהר באיחולי מוות.

והחמאס אשם בהרבה דברים. לא בהכל.
ארבעת הילדים שנהרגו אתמול בחוץ עזה, לא קשור לחמאס בשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
איך אפשר להגיד מילה כל כך רעה על בן אדם שמגן על המדינה.

בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2014, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
מה הקטע החדש הזה עם הצל? ימנים חילונים אלימים סטייל לה פמיליה או שיש גם מתנחלים בינהם?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: