תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 13:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
KingAlpaca כתב:
ofir כתב:
הוא עונה להרבה מהשטויות שהמשתמשים אמיר, זינק

בלי קשר לדיעות פולטיות, תן קצת כבוד.
מדובר על שני אנשים מבריקים, גם אם אתה לא אוהב או לא מסוגל להתעמק במה שהם כותבים.

יכול להיות שזה לא היה במקום כלפי אמיר ואדום נחמד.
זינק לא פעם זלזל בדעות שלי עם אותם מילים, והוא רחוק שנות אור מלהיות מבריק.

אני מעריך (הערכה גסה אמנם, אבל יש לי רקורד מרשים) שלזינק יש בערך 30-35 נקודות IQ יותר מלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 19:59 
אלפקה, מעניין שרק לפני 3 ימים רשמת לי שאני טיפש ואף גורם צבאי לא יסכים להיכנס לעזה שוב.

עכשיו יש דיבורים על גיוס של עוד 8000 חיילי מילואים וסיכוי לא רע שכן ניכנס לשם קרקעית. אני ממש לא אופטימי שזה יקרה ושיאשרו מהלך שכזה לצערי אבל לפעם הבאה אל תזלזל בתגובות של אחרים גם אם הם לא תאומים לדעה שלך. וזה לא רלוונטי כמה "חכם" אתה או יותר מבין.

חמאס עושה מאיתנו צחוק ורק בזכות כיפת ברזל לא היו לנו עכשיו אלפי הרוגים וישראל שותקת. מתו להם 4 ילדים קטנים בטעות ואיזה רעש זה עשה.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:01 
KingAlpaca כתב:
ofir כתב:
KingAlpaca כתב:
ofir כתב:

מדובר על שני אנשים מבריקים, גם אם אתה לא אוהב או לא מסוגל להתעמק במה שהם כותבים.

אני מעריך (הערכה גסה אמנם, אבל יש לי רקורד מרשים) שלזינק יש בערך 30-35 נקודות IQ יותר מלך.

ההערכה שלך שגויה גם בנושא של מבחנים כאלה ואחרים.
בכל מקרה יצא לי להכיר לא מעט אנשים "גאונים" עם אפס חוכמת חיים ואפס היגיון בנושאים האלה, כאלה שיוציאו לך 750+ בפסיכומטרי וציונים גבוהים בכל המבחנים שאתה חושב שהם מדד למשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
כל אזור אשדוד מופגז כרגע.. :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
אלפקה, מעניין שרק לפני 3 ימים רשמת לי שאני טיפש ואף גורם צבאי לא יסכים להיכנס לעזה שוב.

אם כתבתי כזה דבר, אני פורש מהפורום לחודש.
לך על זה.

הא, ומוות של 4 ילדים קטנים אמור לעשות רעש, בן אדם.

נערך לאחרונה על ידי KingAlpaca בתאריך 16 יולי 2014, 20:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:22 
shaharot כתב:

עכשיו יש דיבורים על גיוס של עוד 8000 חיילי מילואים וסיכוי לא רע שכן ניכנס לשם קרקעית. אני ממש לא אופטימי שזה יקרה ושיאשרו מהלך שכזה לצערי אבל לפעם הבאה אל תזלזל בתגובות של אחרים גם אם הם לא תאומים לדעה שלך. וזה לא רלוונטי כמה "חכם" אתה או יותר מבין.

חמאס עושה מאיתנו צחוק ורק בזכות כיפת ברזל לא היו לנו עכשיו אלפי הרוגים וישראל שותקת. מתו להם 4 ילדים קטנים בטעות ואיזה רעש זה עשה.

אלפי הרוגים. ברור.
אולי בכלל מיליונים? איום קיומי על מדינת ישראל, הקסאמים האלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
KingAlpaca כתב:
ofir כתב:
KingAlpaca כתב:
ofir כתב:

ההערכה שלך שגויה גם בנושא של מבחנים כאלה ואחרים.
בכל מקרה יצא לי להכיר לא מעט אנשים "גאונים" עם אפס חוכמת חיים ואפס היגיון.

זאת בד"כ קלישאה של מטומטמים.

ואין ספק שהויכוחים על מה שווים מבחני IQ וIQ בכלל הם מאוד מעניינים (איפה עמי נאווי?), אבל לא פה. ולא הזכרתי פסיכומטרי (שהוא משהו אחר לגמרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:36 
י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:40 
אולי לא הבנת נכון אבל הכוונה במשפט הראשון היא שגם במבחנים האלה אני בספק אם הציונים שלו יהיו יותר גבוהים.
אני לא מכיר אותו אז אני לא יכול לדעת בוודאות אבל אם אתה באמת חושב שהישגים במבחנים כאלה ובלימודים הם מדד לאינטליגנציה גם בחיים אז עדיין אני לא האיש הנכון לרדת עליו בנושא.
זה לא קשור לנושא פה, התגובה שלך הייתה מיותרת מאוד. נראה לי שגם אתה הבנת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר לא מדד. אתה מאוד חכם. אמיר וזינק טיפשים. אתה צודק בכל דבר שאי פעם אמרת.
לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:47 
Noam כתב:
shaharot כתב:

אלפי הרוגים. ברור.

יש כאן טענה שכליברל אני לא מזלזל בה,
שאם הקרב היה קרב של כוונות ורצונות, ולא של יכולות, החמאס היה מביס אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אם הייתי שני מטר, אתלטי ועם כישרון ענק בכדורסל,
הייתי יכול להיות שחקן בNBA.

סעמק, הייתי כל כך קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 21:46 
20 כתב:
Noam כתב:
shaharot כתב:

אלפי הרוגים. ברור.

יש כאן טענה שכליברל אני לא מזלזל בה,
שאם הקרב היה קרב של כוונות ורצונות, ולא של יכולות, החמאס היה מביס אותנו

קודם כל אנחנו עוסקים במציאות ולא בעולמות מדומיינים. דבר שני, חמאס קם כחלק מתנועת ההתנגדות הפלסטינית, בין אם בתגובה ל67 או ל48, זה לא רלוונטי כרגע. כעם נכבש שעובר דיכוי יומיומי, יש להם הרבה יותר דלק למאבק מאשר לנו, שפעם בכמה שנים יושבים קצת במקלטים.
אפילו הימנים הכי קיצוניים שמשרתים איתי בצבא (לצורך העניין אני תכף סוגר שבועיים בגבול עזה), מתים לזיין את הערבים ולהיכנס כבר בחמאס, אבל לא מפסיקים לדבר על כמה הם מתים לצאת כבר הביתה. אצל הפלסטינים זה מלחמה בעם כובש.
זה רק היגיון שהכוונות והרצונות שלהם יהיו יותר חזקים משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 21:51 
ofir כתב:
Noam כתב:
קראתי ברפרוף בלבד את בליל המילים שרשמת פה, אני רק מעוניין להתעכב על השורה האחרונה. הנחת היסוד שלך, שאנחנו אמורים לקבל הקלות כי אנחנו נלחמים נגד ארגון טרור ולא נגד צבא, היא הפוכה ב180 מעלות לאמת.
אם פלסטין הייתה מדינה, והיינו נלחמים אליה כשווים (כמו למשל מול לבנון, סוריה, מצרים וכו׳) מצבנו עוד היה טוב. ברגע שזה מדינה מסודרת וכובשת שנלחמת מול התנגדות גרילה, המשמעות של הדבר היא שהאחריות היא עליך, ובגלל זה גם הסיקור העולמי נוטה לטובת הפלסטינים.
הם יורים עליך צינורות ממולאים בחומר נפץ, ואתה מפציץ אותם בעזה עם מטוסים וארטילריה כמו ברווזים במטווח. ומניין ההרוגים בהתאם.

במידה ולא הייתה לנו את כיפת ברזל ומספר ההרוגים עד כה היה שווה למספר ההרוגים בעזה התקיפה כן הייתה מוצדקת?
אז בגלל שיש לנו מערכות הגנה מתקדמות אנחנו צריכים להגיב בהתאם לביצועים שלה?
אם אני מבין נכון לפי מה שאתה אומר התגובה לא צריכה להיות קשורה למה שהחמאס יורה אלא ליכולות של המערכות ההגנתיות שלנו.
קשה לי למצוא פה היגיון.
חמאס יורה עלינו טילים אז צריך להגיב בהתאם למה שהוא יורה ולא בהתאם לכמות הנפגעים או לאיכות הטילים או לאיכות המערכות ההגנתיות שלנו.

הייתי מגיב גם על שאר הדברים שכתבת, אבל קודם יש לי משימה בשבילך.
תמצא נתונים סטטיסטיים של ההרוגים בעמוד ענן, עופרת יצוקה וכלל הסכסוך, ותגיד לי כמה מאוזן היה המצב לפני כיפת ברזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 22:31 
http://www.standard.co.uk/news/london/p ... 08216.html

חברים של ברבריידי לא מאכזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 22:36 
Noam כתב:
ofir כתב:
Noam כתב:
קראתי ברפרוף בלבד את בליל המילים שרשמת פה, אני רק מעוניין להתעכב על השורה האחרונה. הנחת היסוד שלך, שאנחנו אמורים לקבל הקלות כי אנחנו נלחמים נגד ארגון טרור ולא נגד צבא, היא הפוכה ב180 מעלות לאמת.
אם פלסטין הייתה מדינה, והיינו נלחמים אליה כשווים (כמו למשל מול לבנון, סוריה, מצרים וכו׳) מצבנו עוד היה טוב. ברגע שזה מדינה מסודרת וכובשת שנלחמת מול התנגדות גרילה, המשמעות של הדבר היא שהאחריות היא עליך, ובגלל זה גם הסיקור העולמי נוטה לטובת הפלסטינים.
הם יורים עליך צינורות ממולאים בחומר נפץ, ואתה מפציץ אותם בעזה עם מטוסים וארטילריה כמו ברווזים במטווח. ומניין ההרוגים בהתאם.

במידה ולא הייתה לנו את כיפת ברזל ומספר ההרוגים עד כה היה שווה למספר ההרוגים בעזה התקיפה כן הייתה מוצדקת?
אז בגלל שיש לנו מערכות הגנה מתקדמות אנחנו צריכים להגיב בהתאם לביצועים שלה?
אם אני מבין נכון לפי מה שאתה אומר התגובה לא צריכה להיות קשורה למה שהחמאס יורה אלא ליכולות של המערכות ההגנתיות שלנו.
קשה לי למצוא פה היגיון.
חמאס יורה עלינו טילים אז צריך להגיב בהתאם למה שהוא יורה ולא בהתאם לכמות הנפגעים או לאיכות הטילים או לאיכות המערכות ההגנתיות שלנו.

הייתי מגיב גם על שאר הדברים שכתבת, אבל קודם יש לי משימה בשבילך.
תמצא נתונים סטטיסטיים של ההרוגים בעמוד ענן, עופרת יצוקה וכלל הסכסוך, ותגיד לי כמה מאוזן היה המצב לפני כיפת ברזל.

ברור שגם בלי כיפת ברזל המצב לא היה מאוזן ואפילו לא קרוב לזה.
אבל במבצע הזה ביחס למבצעים האחרים הנזק שנגרם לאוכלוסייה חוץ מחרדה ואורח חיים דפוק הוא אפסי. הנתון הזה גורם ללא מעט אנשים לחשוב(בעיקר בעולם, אבל מסתבר שגם בארץ) שהתגובה שלנו צריכה להיות חלשה ורחמנית.
התגובה שלנו צריכה להיות לירי הטילים שלהם נטו, לא צריך להתייחס לשום דבר אחר. המטרה היא להפסיק אותו. ניסו הפסקת אש, לא הלך.
לפי מה שקראתי באחד מאתרי החדשות חמאס רוצה רגיעה ל 10 שנים בתמורה להקמת נמל ימי ונמל תעופה בעזה, במילים אחרות תנו לנו להתחמש ולייבא נשק דרך הים והאוויר 10 שנים ואז נצא אתכם לסבב מלחמה חדש כשאנחנו חזקים יותר.
כשנלחמים בארגון טרור הזוי שכזה אין דרך אחרת, בשביל להפסיק את הירי המצב חייב להיות לא מאוזן. כנראה שאפילו יותר לא מאוזן מהמצב הקיים.
בנט אמר משפט יפה לא מזמן: " ישראל משתמשת בטילים שלה על מנת להגן על אזרחיה, חמאס משתמש באזרחים שלו על מנת להגן על הטילים שלו" וזה בערך ההבדל בינינו לבינם.
וכשמתמודדים מול דבר כזה אין דרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
תמונה

עוד מעט המשתמש ofir יסביר לנו בדיוק איך זה נחשב הגנה עצמית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
משהו יפה. ללא ספק.
גם חדש, חדיש, מחודש, מקורי ויצירתי.

מזכיר לי משפט שפעם אמרתי,
יהיה שלום כשהערבים יאהבו את הילדים שלהם יותר ממה שהם שונאים אותנו.

אני חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
אהבתי את המשפט אלפקה
ברגע שחמאס לא יתגונן מאחורי ילדים ונשים חפים מפשע אז גם לא ימותו ילדים.
ברגע שהם מסתתרים מאחורי בתי חולים, בתי ספר וסתם בבתים פרטיים של אנשים תמימים אז ילדים בעזה ימשיכו למות לצערי
מי שהורג אותם זה החמאס, לא צהל, צהל עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר לא משנה כמה תסובבו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 23:13 
teknoboy כתב:
אחד האדומים כתב:
תמונה

זה שרשם את זה הוא חלאת אדם והוא לא פחות גרוע מהבכירים בחמאס. אנשים שעשויים מאותו חומר. ההבדל הוא ששם האנשים האלה הם אלו ששולטים ומקבלים החלטות ופה זה ממש לא ככה.
בלי שום קשר לזה שהם ילדים, קשה לי להבין אנשים ששמחים ממוות של חפים מפשע, אנשים שמייחלים לזה הם ללא ספק אנשים שלא שפויים בדעתם.
לפעמים זה בלתי נמנע, אבל אסור לעשות מזה צחוק וצריך להמנע מזה עד כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
1. נראה לי שלא הבנת את הציוץ.
2. התייחסת לעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 23:25 
אלפקה, איך יש לך עוד כוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2014, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
כמה הפסקות אש עוד מצפות לנו בהמשך הדרך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 00:33 
ofir כתב:
teknoboy כתב:
אחד האדומים כתב:
תמונה

זה שרשם את זה הוא חלאת אדם והוא לא פחות גרוע מהבכירים בחמאס. אנשים שעשויים מאותו חומר. ההבדל הוא ששם האנשים האלה הם אלו ששולטים ומקבלים החלטות ופה זה ממש לא ככה.
בלי שום קשר לזה שהם ילדים, קשה לי להבין אנשים ששמחים ממוות של חפים מפשע, אנשים שמייחלים לזה הם ללא ספק אנשים שלא שפויים בדעתם.
לפעמים זה בלתי נמנע, אבל אסור לעשות מזה צחוק וצריך להמנע מזה עד כמה שאפשר.

אחי, באמא שלך.
תקרא את זה שוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
אלפקה, איך יש לך עוד כוח?

מיזנטרופיה זה מנוע אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 03:11 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:

אין פה מה להתווכח, אתה בעד סנקציות על ישראל, אתה חושב שצה"ל לא מספיק מוסרי, אתה מאמין שהמלחמה הזאת היא לא על בסיס דת.
כמו שאני לא אצליח לשכנע אותך שזה לא נכון, אתה לא תצליח לשכנע אותי. אף אחד לא יכול להוכיח הוכחה מדוייקת ולבסס את מה שהוא אומר בנושא הזה באופן מדוייק. כל דעה בנושא הזה מבוססת על הנחות בסיסיות שאתה מניח שהם נכונות.
אתה צריך להבין שכשאתה רושם פה שצה"ל הרג מספר מסויים של ילדים ובגלל זה הוא צבא לא מוסרי אתה לא מוכיח כלום. אם X רצח את Y אז X הוא רוצח? כשמציגים את זה ככה אז אפשר להגיד שכן ואפילו זה "נכון עובדתית" אבל אם מאחורי זה עומד סיפור כלשהו אחר ש Y עמד לרצוח את X והכל נבע מהגנה עצמית. כשמספרים את זה ככה לפחות מבחינתי אתה לא יכול לקרוא ל X רוצח או להגיד עליו שהוא בן אדם לא מוסרי. אולי מבחינתך כן אבל מה שבטוח לא הוכחת כלום, פשוט סיפרת חלק ממשהו שלם וקבעת עובדה.
להוכיח את הטענות שלך אתה לא תצליח בשום מקרה. אולי להסביר אותם בצורה טובה יותר כן.
זה שאתה חושב שההנחות שאני מניח או משהו בדעה אחרת משלך כמו זה שדיבר בקטע שהעליתי פה הם עובדתית לא נכונות זה לא נכון וגם ההפך הוא לא נכון.
בסך הכל מבן אדם שחי פה ורואה את התמונה של המצב בצורה די מדוייקת ולא מעוותת כמו שחצי מהעולם רואה אפשר לצפות לדעה יותר מתונה.
וממש אין לי בעיה עם ביקורת על הממשלה, צבא וכו ודעה שמאלנית, אבל כשזה מגיע לצורה קיצונית ועוד במלחמה שכזאת שהיא נגד טרור ולא מלחמה שהיא מדינה נגד מדינה או צבא נגד צבא זה כבר ניהיה מגעיל

אני חושב שהסיכסוך הישראלי פלשתינאי הוא לא דתי בבסיסו, ואני מבסס את זה על עובדות, אני אולי מפרש אותן לא נכון, אבל לא מדובר בעניין אמוני אצלי, ולכן אני חושב שיש סיכוי (לא גדול, אבל קיים) שאני אצליח לשכנע אותך בנקודה הזו -
התנועות הגדולות שיצרו את הסכסוך הזה - ציונות, פאן ערביזם, קולוניאליזם - כולן תנועות חילוניות.
ורוב המנהיגים של הצדדים בסכסוך הם חילונים - כל מנהיגי ישראל, כל מנהיגי מדינות ערב עד סוף שנות השבעים (ורובם גם היום), כל המנהיגים הפלשתינאים החשובים עד שנות השמונים (וחלק גדול מהם גם היום).
עכשיו זה נכון, דת מתערבבת בנושא הזה, ולצערי הרב זה במינונים הולכים וגדלים (לצערי לא בגלל ש"דת זה פויה", אלא בגלל שסיכסוכים דתיים הם לרוב הרבה יותר קשים לפתרון) אבל אני מאמין שהעובדות ההיסטוריות מראות שמדובר בסכסוך שהוא בבסיסו לא דתי.

לגבי המוסריות של צה"ל, אתה מגיב למשהו ספציפי שאמרתי?
כי אני לא עסוק יותר מדי בלתת ציונים, הדבר המרכזי שאני אומר בנושא הוא שכשאתה יוצא למבצעים כאלו, אתה צריך להיות מודע לתוצאות שלהם (ואני בטוח שבצה"ל ובממשלה מודעים לזה).
אני מנחש שאתה חושב שבהתחשב במצב הקיים (ירי של החמאס מתוך אוכלוסיה אזרחית) כמות כזו של הורגים אזרחים היא בגדול מוצדקת, אני אישית לא, אבל עוד פעם, זה בעיקר בגלל שאני חושב שמבצעים כאלו לא ישיגו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 03:25 
סמל אישי של המשתמש
אמיר, הסכסוך כרגע הוא ברובו דתי. כל ארגוני הטרור הם דתיים, איראן דתית, המתנחלים דתיים. עם מצרים וירדן, מדינות חילוניות, אתה בשלום. ההגעה של היהודים לארץ הייתה בבסיסה מתוך תוקף דתי תנכ״י. כל הסיפור פה הוא דת. אפילו הנוצרים ששופכים פה כמויות של כסף הם נוצרים דתיים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אמיר, הסכסוך כרגע הוא ברובו דתי. כל ארגוני הטרור הם דתיים, איראן דתית, המתנחלים דתיים. עם מצרים וירדן, מדינות חילוניות, אתה בשלום. ההגעה של היהודים לארץ הייתה בבסיסה מתוך תוקף דתי תנכ״י. כל הסיפור פה הוא דת. אפילו הנוצרים ששופכים פה כמויות של כסף הם נוצרים דתיים.

אתה משתמש הרבה במילה הזאת, אבל לא נראה לי שאתה מבין מה היא אומרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2014, 03:53 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

הציונות לא היתה דתית, היא אפילו היתה קרובה מאד ללהיות אנטי-דתית.
הבחירה בארץ ישראל למימוש הבית הלאומי היתה ריאל-פוליטיקית, השימוש בדת היה מוגבל טקטי.
וזה נכון שיש יותר ויותר דת מעורבת, אבל זה עניין של העשורים האחרונים, ובהתחשב בעובדה שהצדדים המעורבים ממשיכים לפעול לבדיוק אותם למען מטרות שהמנהיגים החילוניים שהם החליפו פעלו בשבילן, אני מתקשה לקבל את הטענה הזו.

ואם היה לך שלום עם כל המדינות החילוניות, למה לא היה לך שלום עם סוריה ועיראק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: