תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:28 
הייתי אתמול באיזה תאריך פאב (פאב, לא באר) בירושלים. אנשים שרצו לעשן יצאו החוצה בלי טענות לאף אחד וחזרו ולא קרה כלום. לפני כמה שנים זה היה תרחיש דמיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עישון במגרשי ספורט
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
אחושרמוטה יתפוס

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 13:31 
לא יתפוס.
אני מת לראות את הפקחים האמיצים נכנסים ליציע המזרחי בטדי ונותנים דוחות למעשנים, במיוחד שבית"ר בפיגור... מול הפועל :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הבדיחה היא שבכלל דובר על 25% מהאצטדיון, אין הרי דבר כזה בשום מקום ולא יכול להיות כי מדובר במקום פתוח, אבל כשחברת כנסת לא מבריקה וחסרת הבנה מתעסקת בנושא כזה זו התוצאה. ואין כאן שום פגיעה בציבור המעשנים, כמו שהם לא מעשנים במספיק מקומות ציבוריים כך גם כאן.

ברור שזאת פגיעה בציבור המעשנים. השאלה היא האם הפגיעה הזאת ראויה או לא. אם לא הייתה פגיעה, לא היו מנסים למצוא פתרונות כאלה ואחרים כדי לאפשר עישון (ה-25% ותאי העישון).
אבל, אני מסכים עם מה שכתבת לגבי זה שאנשים חסרי הבנה התעסקו בחוק והתוצאה בהתאם - מה שיצא זה שלציבור המעשנים לא יהיה פתרון אמיתי לבעיה והם יצטרכו להפסיק לעשן במגרש או לעבור על החוק.
לעניין האם יתפוס או לא - כנראה שכן במידה מסויימת ובמקומות מסויימים. כשאני בפאב או מסעדה, אני יוצא החוצה לעשן, ולא מהחשש מפקח והקנס. לכן, גם בבלומפילד זה כנראה יתפוס במרבית השערים, אם לא מיד אז אחרי תקופה מסויימת. כנראה שבטדי זה יתפוס פחות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 14:48 
אבא של רגב כתב:
joshsoos כתב:
הבדיחה היא שבכלל דובר על 25% מהאצטדיון, אין הרי דבר כזה בשום מקום ולא יכול להיות כי מדובר במקום פתוח, אבל כשחברת כנסת לא מבריקה וחסרת הבנה מתעסקת בנושא כזה זו התוצאה. ואין כאן שום פגיעה בציבור המעשנים, כמו שהם לא מעשנים במספיק מקומות ציבוריים כך גם כאן.

ברור שזאת פגיעה בציבור המעשנים. השאלה היא האם הפגיעה הזאת ראויה או לא. אם לא הייתה פגיעה, לא היו מנסים למצוא פתרונות כאלה ואחרים כדי לאפשר עישון (ה-25% ותאי העישון).
אבל, אני מסכים עם מה שכתבת לגבי זה שאנשים חסרי הבנה התעסקו בחוק והתוצאה בהתאם - מה שיצא זה שלציבור המעשנים לא יהיה פתרון אמיתי לבעיה והם יצטרכו להפסיק לעשן במגרש או לעבור על החוק.
לעניין האם יתפוס או לא - כנראה שכן במידה מסויימת ובמקומות מסויימים. כשאני בפאב או מסעדה, אני יוצא החוצה לעשן, ולא מהחשש מפקח והקנס. לכן, גם בבלומפילד זה כנראה יתפוס במרבית השערים, אם לא מיד אז אחרי תקופה מסויימת. כנראה שבטדי זה יתפוס פחות...

הכוונה פגיעה שהינה פגיעה סבירה בדיוק כמו ביתר המקומות שנאסר עליהם לעשן. אין הבדל בין מטוס לקניון לרציף רכבת למגרש כדורגל. ההבדל היחיד הוא חברת כנסת חסרת מושג שנבהלה והכניסה סעיף בלתי אפשרי.

וברור שזה יתפוס. מי שיעשן בסביבה שלי ( צהריים טובים מר פאביו ) אגש לסדרן ואבקש להעיר לו שיחדול. לא יילך? הופ- תמונה ותביעה לבית משפט נגד הפועל וחברת היכלי הספורט. עוד כמה כמוני- ויהיו- וסוף לסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 15:01 
אני חושב שהחוק הזה קצת לא הוגן ויותר מידי נגד המעשנים, אבל נניח שהוא קיים- עשן עולה למעלה, מה אכפת לך אם יחליטו ש25% השורות העליונות בכל יציע יהיו למעשנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אבא של רגב כתב:
joshsoos כתב:

הכוונה פגיעה שהינה פגיעה סבירה בדיוק כמו ביתר המקומות שנאסר עליהם לעשן. אין הבדל בין מטוס לקניון לרציף רכבת למגרש כדורגל. ההבדל היחיד הוא חברת כנסת חסרת מושג שנבהלה והכניסה סעיף בלתי אפשרי.

וברור שזה יתפוס. מי שיעשן בסביבה שלי ( צהריים טובים מר פאביו ) אגש לסדרן ואבקש להעיר לו שיחדול. לא יילך? הופ- תמונה ותביעה לבית משפט נגד הפועל וחברת היכלי הספורט. עוד כמה כמוני- ויהיו- וסוף לסיפור.

זאת פגיעה סבירה לדעתך, אבל היא לא ממש סבירה כשאין פתרון חלופי. מזכיר לי את אגרת הגודש שהממשלה רוצה להפיל על תושבי המרכז, בלי שיש להם פתרון חלופי להגיע לעבודה. בואו נעניש ולא ניתן אלטרטיבה - פשוט גאונות.
ויש הבדל ענק בין מטוס וקניון סגורים לבין רציף רכבת ואצטדיון כדורגל פתוחים.
לעניין הסדרנים - 1. אין כאלה באמת, ככה שבמקסימום תוכל לבקש מהלו ארטיק לדרוש מפאביו להפסיק לעשן. 2. גם אם יש, אני לא בטוח שיהיה בסמכותם לעשות את זה. 3. באיזה שער אתה יושב (סתם שאני אדע אם אני צריך לבוא עם פאה ומשקפי שמש)?
ובמה יעזור לצלם ולהגיש תביעה? אתה באמת חושב שפגיעה בהפועל תגרום למעשנים לא לעשן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
גם החוק נגד בעילת קטין הוא פגיעה בפדופילים.

די להתרפסות הזו כבר! עישון זה לא זכות יסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 16:29 
זו "פגיעה" שהייתה נמנעת אם המעשנים (לפחות חלקם) היו נמנעים מפגיעה שיטתית בחופש לנשום אוויר נקי (יחסית) של הלא מעשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 17:21 
אבא של רגב כתב:
joshsoos כתב:
אבא של רגב כתב:
joshsoos כתב:

זאת פגיעה סבירה לדעתך , אבל היא לא ממש סבירה כשאין פתרון חלופי. מזכיר לי את אגרת הגודש שהממשלה רוצה להפיל על תושבי המרכז, בלי שיש להם פתרון חלופי להגיע לעבודה. בואו נעניש ולא ניתן אלטרטיבה - פשוט גאונות.
ויש הבדל ענק בין מטוס וקניון סגורים לבין רציף רכבת ואצטדיון כדורגל פתוחים.
לעניין הסדרנים - 1. אין כאלה באמת, ככה שבמקסימום תוכל לבקש מהלו ארטיק לדרוש מפאביו להפסיק לעשן. 2. גם אם יש, אני לא בטוח שיהיה בסמכותם לעשות את זה. 3. באיזה שער אתה יושב (סתם שאני אדע אם אני צריך לבוא עם פאה ומשקפי שמש)?
ובמה יעזור לצלם ולהגיש תביעה? אתה באמת חושב שפגיעה בהפועל תגרום למעשנים לא לעשן?

זו פגיעה סבירה לדעת המדינה, בכל מקום נורמלי בעולם, בו זכותם של הלא מעשנים לא לנשום את עשן הסיגריות הכפוי גוברת על זכותם של המעשנים. מה הפתרון החלופי שלך במטוס? איזה פתרון יש במגרש? אין שום הבדל בין מקומות סגורים כמו קניון לפתוחים והומי קהל כמו מגרש ורכבת, מדובר במקומות ציבוריים בהם עישון מפריע ואין פתרון אמיתי שיאפשר עישון שלא יפריע. זה לא סתם שהמקומות האלה במקומות מתוקנים נכנסו לחוק, ויש מקומות שבהם הורחב לחוף הים.
לגבי הסדרנים, ברור לי שהם לא יעשו כלום, זה פשוט האמצעי היחיד במקום כזה ל'התלונן' ( אין אופציה כמו בפאב ללכת לבעלים או להתקשר לעיריה ) כשלב מקדים לתלונה רשמית. מה עוזר להגיש תביעה? קנס של 75,000 ש"ח כל שבועיים נראה לי ימריץ את חג'ג'נו והנהלת בלומפילד לכפות את החוק, ככה זה במדינת חוק זו המלצה ואנחנו מצפצפים עליו, רק כח עובד.
אני ב7 למעלה לא רחוק מהגדר, תבוא שזוף בשביל הפוטוגניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אחושרמוטה יתפוס

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mako.co.il/news-israel/local ... 741004.htm
אסור לעשן במגרש? הצחקתם את האוהדים
המחזור הראשון של משחקי גביע הטוטו בכדורגל הוא הראשון לאחר כניסתו לתוקף של החוק למניעת העישון במגרשים.
אלא שמבדיקת חדשות 2 Online באצטדיון בלומפילד עולה כי דבר לא השתנה: אוהדים רבים תועדו מעשנים בחופשיות, ואיש לא העיר להם על כך.
מה חושבת על כך יוזמת החוק?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2014, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה, האם מצויין על המנוי (לצורך העניין מי שרכש חדש ולא הטעין) שהעישון אסור בחלקים מהאיצטדיון?
כי אם לא קיימת הבהרה כזאת, על גבי הכרטיסים או המנויים או בכלל בשילוט נורמלי במגרש אני לא מבין איך מתכוונים באמת ליידע שיש איסור כזה בכלל.

אני בכלל לא זכרתי שקיים חוק כזה (וקראתי את הכתבה ביום שהוא עבר) ולדעתי לתת דוח לאדם שמעשן בלי שקיים בסביבתו שלט ברור שרשום עליו שהעישון אסור והוא צפוי לקנס X זה דרקוני ולא הוגן, אי ידיעת החוק וכו' אבל גם בתחנות רכבת הנושא ברור ועובר בכריזה של הרכבת שגם את המינימום הזה לא עושים.

מזל גדול שלחיילים טובי בנינו שנלחמו בחירוף נפש בעזה החרימו את הסיגריות, מדינה שדואגת לאזרחיה מעל הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: