תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים שבועי (29/6-13/7)
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 02:06 
אני לא חושב שזה תופס מבחינת חוק יסוד חופש העיסוק. מה גם שאני די בטוח שהפועל בדקו את הנושא משפטית לפני שהלכו לכיוון הזה. מה שקרה כשהחוזה המקורי נחתם הוא שאף אחד מן הצדדים לא ציפה שהשחקן יסרב להצעה כלכלית טובה יותר מזו של הפועל בגלל שהוא אוהב את הקבוצה (לא מפתיע בהתחשב במי היו הצדדים שחתמו על המעבר).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות שום דבר חדש, במעריב סופהשבוע כתבה מלאה רעל מאת מתי בן חיים (מי???).
מזל שאף אחד לא קורא את הזבל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שהפועל בדקה עם היועץ המשפטי את ההסכם מול לוזון ולא היתה מסתכנת. כנראה שעמוס לא מבין או לא מעכל את התרגיל שעשו לו, שבאמת נדיר שככה עושים לו.
בשורה התחתונה הפועל ודמארי הראו אצבע משולשת למכבי וללוזון, 2 גורמים בכדורגל הישראלי שהתרגלו לכך שרק משתחווים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים שבועי (29/6-13/7)
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 07:50 
Charlie כתב:
אני בטוח שהפועל בדקה עם היועץ המשפטי את ההסכם מול לוזון ולא היתה מסתכנת. כנראה שעמוס לא מבין או לא מעכל את התרגיל שעשו לו, שבאמת נדיר שככה עושים לו.
בשורה התחתונה הפועל ודמארי הראו אצבע משולשת למכבי וללוזון, 2 גורמים בכדורגל הישראלי שהתרגלו לכך שרק משתחווים להם.

אל תהיה בטוח כל כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 07:58 
chimpfive כתב:
Charlie כתב:

אל תהיה בטוח כל כך

בדיוק. זה ברקוביץ, הוא עושה כל כך הרבה שטויות ויורה מהמותן.
יש פה 2 נקודות:
1. זה שדמארי חתם, אפילו על חוזה "מדומה" סוגר לדעתי את האפשרות שהוא יגיע למכבי. גם אם זה לא חוקי, זה באמת לא נראה הגיוני שאחרי כל ההצהרות עוד הוא יגיע לשם.
2. הדבר היחיד שבאמת צריך להיבדק פה זה מה אומר חוזה חדש מבחינת ההסכם מול לוזון. הרי כל העסקה הזו היא מעוותת. יש פה חוזה של שחקן מול קבוצה וחוזה של קבוצה מול קבוצה. שחקן חותם על חוזה ל-5 שנים. ובמקביל, יש הסכם בין הקבוצות שלקבוצה ה"מוכרת" יש זכות להביא הצעה עליו אחרי 3 שנים. ההגיון אומר שלחוזה של הקבוצה מול השחקן אין בכלל קשר ואף אחד לא יכול להכריח את השחקן לשחק במקום שהוא לא רוצה. מצד שני, טביב שילם 1.5 מיליון דולר על 50% כרטיס, אז הגיון זה כנראה לא קטע בהסכם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד עומר לא רוצה, אין אף עסקה ולכן הפועל לא מחויבת להעביר שום כסף ללוזון.
אני לא צריך "לדעת" מה רשום שם כדי להבין את זה.
לוזון יצא סמרטוט ב-24 שעות האחרונות לכן הוא יורה עכשיו לכל כיוון כדי שלא יראה "פראייר" ובמקרה הכי רע הוא יגיד להם "נלך לבית משפט".
מאוד מקווה שאף אחד בהפועל לא נבהל מהשטויות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:24 
זה נכון אבל לפני שדמארי מסרב לעבור הפועל צריכה להגיד אם היא מקבלת או מסרבת להצעה.
כמו שאמרו פה אני מקווה שלא עושוים שטויות ושולחים לו שמבחינתנו הם רשאים להציע לו חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:29 
האדס כתב:
כל עוד עומר לא רוצה, אין אף עסקה ולכן הפועל לא מחויבת להעביר שום כסף ללוזון.
אני לא צריך "לדעת" מה רשום שם כדי להבין את זה.
לוזון יצא סמרטוט ב-24 שעות האחרונות לכן הוא יורה עכשיו לכל כיוון כדי שלא יראה "פראייר" ובמקרה הכי רע הוא יגיד להם "נלך לבית משפט".
מאוד מקווה שאף אחד בהפועל לא נבהל מהשטויות שלו.

אתה צריך לדעת האם רשום שם שלהפועל אסור לפתוח את החוזה מול דמארי. תיאורטית, יש בזה הגיון שלוזון רצה להגן על עצמו מפני מצב כזה. הוא אחרי 3 שנים יכול למכור את דמארי למי שהוא רוצה ומצד שני, הפועל יכולים להציע לדמארי סכומים כאלה שיגרמו לכך שלוזון בעצם יישאר בלי כלום (בדיוק כמו שהמצב הנוכחי כביכול).
תיאורטית הפועל יכולים להציע לדמארי (בהנחה שהיתה להם היכולת הכלכלית) חצי מיליון יורו לעונה, דמארי יסרב לכל הצעה שתגיע עליו ולוזון נשאר עם הזין ביד ועוד שנתיים דמארי שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שזה נכון, למרות שנראה לי לא הגיוני שדמארי כבל את עצמו לעובדה שאין לו אפשרות לשדרג את החוזה.
כמובן מיותר לציין, שגם אם זו ההפרה הקשה, נפגש בבית המשפט. הוא לא יקבל 4 מיליון שקל בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:37 
בכל מקרה אני הייתי מחכה עם חתימת החוזה לספטמבר, השאלה אם סיכום בעל פה היה מספק את עומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
תהיו בטוחים שאם היה סעיף חתום בין הפועל לפתח תקווה שאסור להפועל לשדרג לדמארי את החוזה כבר היינו שומעים על זה מעמוס לוזון. מספיק היה לי לשמוע את הראיון הדכאוני שלו אתמול ב-103 (הבדל של 180 מעלות מהראיונות הזחוחים שלו סביב בן חיים לפני שנה), שבו הוא לא הצליח להרכיב טיעון מעבר למשפט שאם דמארי לא עובר למכבי אז הוא רוצה 4 מיליון שקל מהפועל (כשכמובן אף אחד מהליצנים לא עימת אותו עם הטיעון שהפועל מסכימה להצעה אבל דמארי מסרב), בשביל להבין שגם הוא יודע שהוא עשה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה בספטמבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:45 
בספטמבר השדרוג לא יכול להתפרש כניסיון לשידול המכירה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:54 
האם לטענת לוזון לא יכולנו, באופן תיאורטי, לקצץ לדמארי את החוזה בטענה שאי אפשר לשנות את החוזה של דמארי? איזה אידיוט לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
טוב דמארי אולי בחור מאוד נחמד, אבל אתה באמת מצפה שהוא יאמין לאנשים האלו שהוא צריך לחכות עוד חודשיים בשביל העלאה וכל מה שעושים עכשיו זה לשבש את המכירה שלו למכבי? דיי להגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:56 
הכל תלוי במה שכתוב בחוזה
עומר דמארי הוא שחקן של הפועל לעוד שנתיים גם בלי השדרוג
מכיוון שכל העסקה סביבו מסריחה אני לא אופתע אם יש שם באמת סעיף שאומר שהפועל צריכה לעזור למכור אותו כמו שלוזון טוען
בכל מקרה אני לא חושב שלהפועל יש סיכוי במאבק משפטי נגד לוזון. בסוף היום מדובר בהתאחדות לכדורגל
אני גם צופה בעיות קשות של הפועל מול הבקרה ובקבלת כספים מההתאחדות
מאוד לא מומלץ להסתכסך עם הלוזונים. בטח לא לקבוצה במצב של הפועל
לדעתי הסיפור עוד לא נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:00 
יובל כתב:
תהיו בטוחים שאם היה סעיף חתום בין הפועל לפתח תקווה שאסור להפועל לשדרג לדמארי את החוזה כבר היינו שומעים על זה מעמוס לוזון. מספיק היה לי לשמוע את הראיון הדכאוני שלו אתמול ב-103 (הבדל של 180 מעלות מהראיונות הזחוחים שלו סביב בן חיים לפני שנה), שבו הוא לא הצליח להרכיב טיעון מעבר למשפט שאם דמארי לא עובר למכבי אז הוא רוצה 4 מיליון שקל מהפועל (כשכמובן אף אחד מהליצנים לא עימת אותו עם הטיעון שהפועל מסכימה להצעה אבל דמארי מסרב), בשביל להבין שגם הוא יודע שהוא עשה טעות.

שמעת את זה כבר ממנו, אני לא הייתי עולה על זה לבד...
הוא כתב שפתיחת החוזה היא הפרת ההסכם בין הפועל למכבי פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
הוא הולך בכיוון של הטענה לתום לב, שעפ"י ההסכם מחייב את הפועל לפעול לקבלת הסכמת השחקן לעבור לקבוצה שנותנת הצעה רצינית, ובטח לא לנסות להכשיל את זה ע"י שידול השחקן לשדרג את שכרו באופן משמעותי.
לא הייתי אומר שהוא זוכה בטוח במשפט עם טענה כזאת, אבל גם לא הייתי רגוע במקום הפועל או כמו שאר החברים פה, שבטוחים שברגע שדמארי לא רצה לעבור אין ללוזון שום קייס.
בכל אופן, זה לא יגיע לדעתי לבית משפט. דמארי ימצא את הקבוצה מחו"ל עד פתיחת העונה, לשביעות רצונם של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:06 
יעשו איזה "מבצע" לקבוצה מאירופה ויחלקו עם לוזון את השלל וכולם יהיו מרוצים ( חוץ מהאוהדים אולי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:07 
לא מבין את הטענה שהפועל מחויבת לפעול לקבל את הסכמת השחקן
זה בניגוד לכל הגיון ואני לא מכיר התנהלות כזו בספורט
אבל כמו שכבר כתבתי סביב החוזה של דמארי הכל מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:10 
הדאגה היחידה שלי היא שהפועל תיכנס ללחץ ותעשה שטויות בגלל האיומים של לוזון
הם צריכים להפסיק לדבר על זה עם התקשורת, לקבל את ההצעות ממכבי וב״ש ולתת לדמארי שידחה.
זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים שבועי (29/6-13/7)
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:11 
מהפכה כתב:

מה זה לפעול? כמה פעמים להגיד "נו עומר, בבקשה" נחשב מספיק?

אין יותר לפעול לקבלת הסכמת שחקן, מאשר לקבל הצעת העברה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:13 
על כל דבר עושים משפט. גם אם צודקים וגם אם לא. יש צ'אנס למליונים, תסכול ועלבון.
גם בתי המשפט דפוקים ובלתי צפוים כולל שהחוקים והתקדימים מסובכים. וגם עורכי הדין מעודדים בלי קשר לסיכוים האמיתים.
(היה לי משפט בו רק עו"ד אחד מתוך 10 התבסס על התקנה שבסופו של דבר הכריעה).

אז יהיה משפט נוסף שיקח שנים.
אם באותם שנים דמארי ישאר אצלנו, הירווחנו. ואם לא, אז המשפט יבוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:19 
גבעתיים כתב:
על כל דבר עושים משפט. גם אם צודקים וגם אם לא. יש צ'אנס למליונים, תסכול ועלבון.
גם בתי המשפט דפוקים ובלתי צפוים כולל שהחוקים והתקדימים מסובכים. וגם עורכי הדין מעודדים בלי קשר לסיכוים האמיתים.
(היה לי משפט בו רק עו"ד אחד מתוך 10 התבסס על התקנה שבסופו של דבר הכריעה).

אז יהיה משפט נוסף שיקח שנים.
אם באותם שנים דמארי ישאר אצלנו, הירווחנו. ואם לא, אז המשפט יבוטל.

נו באמת. אם זה יגיע למחלוקת כזו, זו תהיה בוררות שתוכרע תוך כמה שבועות האם ההסכם תקף. יכול להיות אפילו שבגלל שזה דחוף זה יסתיים עוד לפני תום החלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים שבועי (29/6-13/7)
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:20 
19 כתב:
מהפכה כתב:

מה זה לפעול? כמה פעמים להגיד "נו עומר, בבקשה" נחשב מספיק?

אין יותר לפעול לקבלת הסכמת שחקן, מאשר לקבל הצעת העברה עליו.

ברגע שאתה מציע שדרוג שכר אתה בעצם פועל נגד המעבר
בעולם מתוקן זאת פעולה סופר לגיטימית. לדעתי להפעול גם מותר להאריך לו את החוזה בלי אישור של לוזון
ללוזון יש זכויות על כספים ממכירה. כל דבר אחר לפי מה שאני מבין מנוגד לתקנון ומנוגד לחופש העיסוק
אבל שוב, אנחנו בכדורגל הישראלי ומתעסקים עם לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
מכל הפרטים שידועים עד כה על ההסכם של דמארי, הפועל מחוייבת לקבל כל הצעה שלוזון מביא עליו החל מ1.7 או לשלם את מחציתה.
לא נראה לי שלוזון קשור לסכום שדמארי מקבל מהפועל. כמו שלא נראה לי שהוא היה מעורב בפרטי החוזה הראשוני שדמארי חתם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה נכון אבל לפני שדמארי מסרב לעבור הפועל צריכה להגיד אם היא מקבלת או מסרבת להצעה.
כמו שאמרו פה אני מקווה שלא עושוים שטויות ושולחים לו שמבחינתנו הם רשאים להציע לו חוזה.

הפועל לא צד בכלל בקבלת או דחיית הצעה, ההצעות עוברות ללוזון ואז יש שני משתנים - הסכמה של השחקן ואין שום דרך לעקוף את זה מאז ביטול כרטיסי השחקן, אם מישהו חושב שטב"ח הוכרח לעבור למכבי או שהדבר נעשה בניגוד לרצונו של רמון - נאיבי לגמרי. במקביל להפועל יש את היכולת להטיל וטו על המעבר בתמורה למחצית מסכום ההצעה. לא הגענו למצב בו הפועל צריכה או לא צריכה להטיל וטו על המעבר, בסך הכל דמארי אמר שלא מתאים לו. החוזה בין הפועל לדמארי לא קשור ללוזון ולא תלוי בלוזון, דמארי לא האריך את החוזה שלו, רק שודרג בשכר (מה שיכול היה לקרות בכל אחת מהעונות הקודמות בלי שום מילה מכיוונו של עמוס, ושום דבר מהותי לא השתנה מאז).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:49 
kruvi1 כתב:
מכל הפרטים שידועים עד כה על ההסכם של דמארי, הפועל מחוייבת לקבל כל הצעה שלוזון מביא עליו החל מ1.7 או לשלם את מחציתה.
לא נראה לי שלוזון קשור לסכום שדמארי מקבל מהפועל. כמו שלא נראה לי שהוא היה מעורב בפרטי החוזה הראשוני שדמארי חתם עליו.

הפועל מחויבית לקבל או להשוות כל הצעה. אבל אם דמארי לא סוגר על חוזה במקום אחר אין עסקה ואז הפועל לא מחויבת.
לעסקה יש שלוש צדדים- הקבוצה המוכרת,הקבוצה הקונה והשחקן. אם אחד הצדדים לא מוכן לעסקה אין עסקה
פה השחקן לא מוכן לעסקה ולכן אין עסקה ובמצב כזה הפועל לא מחויבת לכלום
השאלה היא האם להפועל אסור לשכנע את השחקן להישאר אצלה.כלומר היה הסכם בין טביב ללוזון למכור את דמארי אחרי שלוש שנים בהפועל
אם לוזון טוען שאסור להפועל לשדרג את השכר של עומר אז גם היה אסור להפועל לקצץ לו בעונה שעברה
קשה לי להאמין שללוזון יש השפעה על הסכמי העובד מעביד של דמארי בהפועל ואם יש כזה דבר לא ברור לי איך זה עומד בתקנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:51 
ממה שהבנתי זה די פשוט. דמארי לא מוכן לעבור אז אין עסקה. זה שהפועל הגדילה לו את השכר זה בסה"כ סוג של "תמריץ" כדי שירצה להישאר. זה לא משהו שקשור לעסקת מעבר של עומר לקבוצה אחרת. הבנתי נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
עזבו, הטענה הכי מעניינת פה היא שהפועל הציעה לדמארי שדרוג נמוך בהרבה ממה שמכבי ת"א הציעו לו (ויש את ההצעה הזו ביד לדמארי למקרה ולוזון רוצה ללכת לבית משפט). ככה שאי אפשר לטעון שדמארי החליט להישאר בהפועל בשביל עוד כסף.
אז יאללה שיקפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: