תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ווימבלדון - הגראנד סלאם השלישי.
הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד,
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
מצד שני,
מכבי הולך לקחת עוד אחד,
לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 17:03 
נולה עכשיו בפיגור 2-1 במערכות מול מאריו צ׳יליץ׳. זה באמת מפתיע ואם הוא יודח זאת תהיה סנסציה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 17:43 
גיא האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
גיא, מה הסיבה לחולשה האדירה?
פציעה?

לא ברור. לנדאל יש פציעה טורדנית בגב שמקשה עליו כבר חודשים בעיקר בסרבים אבל היום זה נראה הרבה יותר גרוע מזה ולא רק בסרבים. הוא גם ללא ספק עייף מעונת החימר. בתחילת המשחק חשבתי שזה סתם משחק חלש אבל אני לא זוכר את נדאל כל כך נטול אנרגיה במערכה שלישית בטורניר GS ולכן גם אני חושד שיש מצב שמשהו לא תקין אצלו.

הלוואי וההגרלה הייתה אחרת והבחור שהדיח אותו היום היה מקבל בסיבוב הבא שחקן קו אחורי טוב כמו נולה או מארי או אפילו סטאן. כולם היו רואים את האונס.

זו השנה השלישית ברציפות שנדאל עף בסיבוב מוקדם מול שחקנים שנעים בין בינונים לחלשים.
בשנה שעברה נדאל עף בסיבוב הראשון באחת העונות היותר מדהימות. חודש לאחר מכן הוא לקח את הUS OPEN. זו הייתה עונה שנדאל הגיש בה מעולה והיה כמעט בלתי מנוצח.
מכוון שנדאל ניחן ביכולות אופטימליות לשחק על חימר הוא בהכרח חייב לשלם מחיר כלשהו על סוגי משטח מהירים יותר. בנוסף לכך, לשחקנים עם ביג סרב יש סיכוי הרבה יותר טוב לנצח, וזה לא מקרי שאלה בדיוק השחקנים שהדיחו אותו בשנים האחרונות.
הסמיכות בין סיום עונת החימר לבין ווימבלדון והיעדרם של עוד טורנירי הכנה הוא גם גורם שמשפיע המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 18:05 
נולה מקיז דם אבל מנצח בחמש מערכות ועולה לחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 18:11 
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
פציעה?

לא ברור. לנדאל יש פציעה טורדנית בגב שמקשה עליו כבר חודשים בעיקר בסרבים אבל היום זה נראה הרבה יותר גרוע מזה ולא רק בסרבים. הוא גם ללא ספק עייף מעונת החימר. בתחילת המשחק חשבתי שזה סתם משחק חלש אבל אני לא זוכר את נדאל כל כך נטול אנרגיה במערכה שלישית בטורניר GS ולכן גם אני חושד שיש מצב שמשהו לא תקין אצלו.

הלוואי וההגרלה הייתה אחרת והבחור שהדיח אותו היום היה מקבל בסיבוב הבא שחקן קו אחורי טוב כמו נולה או מארי או אפילו סטאן. כולם היו רואים את האונס.

זו השנה השלישית ברציפות שנדאל עף בסיבוב מוקדם מול שחקנים שנעים בין בינונים לחלשים.
בשנה שעברה נדאל עף בסיבוב הראשון באחת העונות היותר מדהימות. חודש לאחר מכן הוא לקח את הUS OPEN. זו הייתה עונה שנדאל הגיש בה מעולה והיה כמעט בלתי מנוצח.
מכוון שנדאל ניחן ביכולות אופטימליות לשחק על חימר הוא בהכרח חייב לשלם מחיר כלשהו על סוגי משטח מהירים יותר. בנוסף לכך, לשחקנים עם ביג סרב יש סיכוי הרבה יותר טוב לנצח, וזה לא מקרי שאלה בדיוק השחקנים שהדיחו אותו בשנים האחרונות.
הסמיכות בין סיום עונת החימר לבין ווימבלדון והיעדרם של עוד טורנירי הכנה הוא גם גורם שמשפיע המון.

בעבר ההסבר היה שההסתגלות והמעבר מהחימר קשים ולכן הוא משחק רע במשחק או שניים הראשונים אבל הוא משתפר ממשחק למשחק. זה הרי טורניר שהוא הגיע לגמר אליו המון פעמים (5?) וניצח פעמיים. כאן מדובר על השבוע השני. היו לו כמה וכמה משחקים להסתגל. בשבוע השני של וימבלדון אני לא בטוח שהוא אי פעם הפסיד לפני הגמר.
השחקנים שהדיחו את נדאל בשנים האחרונות הם דווקא לא מגישים מי יודע כמה. רוסול הוא מגיש סביר. הבלגי שהדיח אותו בשנה שעברה הוא שום וכלום. ראוניץ' מעולם לא ניצח את נדאל. כנ"ל איזנר. כנ"ל קוין אנדרסון ויאנוביץ'. גם הסרב של פדרר לא יכול לעשות לנדאל יותר מידי נזק. לנדאל דווקא אין יותר מידי בעייה להסתדר עם מגישים גדולים, בעיקר לא בGS, ששם אף אחד מהם לא יכול להתמודד איתו פיזית. אתמול הוא פשוט נראה נטול כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ווימבלדון - הגראנד סלאם השלישי.
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
גיא, יש לי תיאוריה לגבי נדאל שלשחקנים גבוהים הרבה יותר קל נגדו מאשר לנמוכים/ממוצעים, בגלל שהכדורים שהוא חובט קופצים גבוה מאוד. יש בזה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 09:28 
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:
KingAlpaca כתב:
פציעה?

בעבר ההסבר היה שההסתגלות והמעבר מהחימר קשים ולכן הוא משחק רע במשחק או שניים הראשונים אבל הוא משתפר ממשחק למשחק. זה הרי טורניר שהוא הגיע לגמר אליו המון פעמים (5?) וניצח פעמיים. כאן מדובר על השבוע השני. היו לו כמה וכמה משחקים להסתגל. בשבוע השני של וימבלדון אני לא בטוח שהוא אי פעם הפסיד לפני הגמר.
השחקנים שהדיחו את נדאל בשנים האחרונות הם דווקא לא מגישים מי יודע כמה. רוסול הוא מגיש סביר. הבלגי שהדיח אותו בשנה שעברה הוא שום וכלום. ראוניץ' מעולם לא ניצח את נדאל. כנ"ל איזנר. כנ"ל קוין אנדרסון ויאנוביץ'. גם הסרב של פדרר לא יכול לעשות לנדאל יותר מידי נזק. לנדאל דווקא אין יותר מידי בעייה להסתדר עם מגישים גדולים, בעיקר לא בGS, ששם אף אחד מהם לא יכול להתמודד איתו פיזית. אתמול הוא פשוט נראה נטול כוחות.

נדאל גם אף פעם לא עף בסיבוב הראשון או השני, זה די ברור שמשהו השתנה בשנים האחרונות. לדעתי מדובר בקשיים שהעצימו, אבל בבסיסם הקשיים נותרו אותם הקשיים. הסמיכות שבין הGSים, העדר טורנירי הכנה, ומשטח מהיר יותר.
נדאל עף ב2012 על ידי רוסול, אותו רוסול ששיחק נגדו גם השנה. רוסול מגיש טוב מאוד וגם השנה, אם ראית את המשחק, נדאל התקשה בנקודות בהם הסרב הראשון של הצ'כי נכנס.
השנה הוא עף מול שחקן שבלי הסרבים שלו יש מצב טוב שיכול להחליף מקצוע, נדאל היה ממש חסר אונים מול הסרבים שלו.

Eros Ramazzotti כתב:
גיא, יש לי תיאוריה לגבי נדאל שלשחקנים גבוהים הרבה יותר קל נגדו מאשר לנמוכים/ממוצעים, בגלל שהכדורים שהוא חובט קופצים גבוה מאוד. יש בזה משהו?

שחקנים גבוהים יכולים להסתדר טוב יותר עם כדורים שקופצים גבוה בלי עבודת רגליים רצינית אבל הם משלמים על זה מחיר בסבולת שלהם למאמצים מתמשכים במהירות שלהם ובזריזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:15 
Eros Ramazzotti כתב:

כן. זאת תיאוריה מקובלת וכנראה נכונה. רואים את זה למשל במשחקים שלו נגד דל פוטרו. הוא בדר"כ מספיק טוב כדי להתמודד איתם אבל זה ללא ספק ייתרון להם, בייחוד במגרשים שבהם הכדור קופץ גבוה.
ושיקאגו, זה עובדה שנדאל לא הסתדר עם הסרבים של האוסטרלי. אבל זאת גם עובדה שנדאל הסתדר בעבר בלי קשיים מיוחדים עם סרבים של מגישים טובים יותר, בעיקר במשחקי GS ששם למגישים החזקים האלו יש הרבה פעמים בעיית סיבולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:25 
אגב, השאלה היותר מעניינת היא האם פדרר ישקול פרישה אם הוא יזכה בטורניר. יש לו לדעתי 30%-40% סיכוי לזכות ואני מניח שיכול להיות שאם הוא יזכה הוא יחליט שאין לו יותר מה להשיג ויפרוש, מיידית או בסוף השנה. סמפרס עשה את זה למיטב זכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 11:59 
תרשמו שדימיטרוב הולך לאנוס את דג'וקוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 16:57 
ג'וקוביץ' יטאטא את דימיטרוב ויזכה מול פדרר ב4 מערכות.
גם אם פדרר ייקח את ווימבלדון הוא לא יפרוש,הסיבה לכך היא פשוטה,הוא פשוט אוהב טניס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 15:31 
הבולגרי שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 20:21 
פדרר :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 20:25 
כאוהד נדאל אני לא יודע את מי לעודד ביום ראשון.
מצד אחד הלב רוצה את פדרר,אבל הראש לא רוצה שפדרר יברח לראפא ל18 סלאמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 17:09 
פדרר :ROSE:

עבר כבר שעתיים וזה בדרך לערב ארוך במיוחד...

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 17:35 
וואמוס נולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 18:58 
שלמה צורף נשמע כמו מעריצה בת 17 של פדרר שנולה הורס לה את הזכייה של האליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
תגידו הם תמיד כ"כ חופרים ומתלהבים כמו ילדה קטנה עם קוקיות ופולטים "מדהים"/"ערב ארוך"/"אחד המשחקים הגדולים"/"הרבה זמן לא נראה דבר כזה" כל 10 שניות בערך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 19:09 
הצורר :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 19:10 
מדהים נולה, מדהים.
עם הגב לקיר, נגד השחקן הגדול בכל הזמנים, הביא אנרגיות משום מקום וזכה בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 19:11 
יצא לי לראות בארץ 2-3 מוימבלדון השנה. שלמה צורף ובכלל השידור בארץ הוא הגרוע ביותר שראיתי. גרוע בהרבה משידורי המונדיאל. בהרבה. וזה אפילו אם אני שם בצד את השידור הבאמת משובח של טניס בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 19:25 
נולה סחב חתיכת מעמסה על הגב שלו כי בארבעת גמרי הגרנד סלאם האחרונים שלו הוא הפסיד. מאז אוסטרליה 2013 שם זכה.
הוא גם מחזיר לעצמו את המקום הראשון וסביר שיישאר שם זמן מה.

השידור בארץ הוא אכן נוראי אבל בעיקר בגלל שדרים שלא קשורים לענף כמו אייל קיציס או הכוכב העולה דניאל זילברשטיין, שלמה צורף הרבה פחות גרוע מדני נויימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 19:33 
מדהים שבגיל כזה פדרר משחק ככה.
מעניין לראות מה יקרה בארצות הברית ואיזה טניס ראפא יציג על המשטחים הקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
אוף פדרר :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 21:47 
באותו יום שדג'וקוביץ' לקח בפעם האחרונה ווימבלדון
דמארי חתם אצלנו לראשונה
היום ההיסטוריה חוזרת על עצמה
אללה נולה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
אז בקר לקח את אדברג.

(מצטער על הדיליי, רק עכשיו ראיתי את הגמר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: