תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 21:21 
19 כתב:

בז לך, ולאחיך בחמאס ובאל קאעידה. אתם אותו זבל בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
נכון לגמרי, אם מדווחים בכותרת הראשית על הסכסוך הישראלי הפלשתינאי ומדגישים שצה״ל מארגן כוחות, למה לעזאזל שיביאו את הסיבה לאותו ארגון של כוחות? למה שידווחו על טילים על אוכלוסייה אזרחית כשאפשר לדוול על נער לא יהוד שנרצח? עוד מעט אני ארצה שיפתחו אולפן 24/7 שיסקר על הטילים האלה. חתיכת יהודי גלותי שכמותי, חי בהזיות שהגויים מתירים את הדם היהודי שלו.

כן אה, איזה מרגיז המוחמד הזה שהחליט למות ולהישרף ביער ולקח את כל תשומת הלב מהטילים... על איש נשך כלב שמעת?
אתה בן ארבע? תקשורת מחפשת סנסציות ויש גם דיווחים מוטים. בוהוהו אתה מתכנן להמשיך לבכות על זה עוד הרבה? שמע קטע, בישראל היום' יש גם דיווחים מוטים ולא פרופורציונליים. איזה מרגיזים שונאי תל אביבים הם. פויה

חתיכת יהודי מומר, אני מוכן להחליף את הבכי של תושבי הדרום בבכי שלך ושל המשפחה שלך.

אני לא יהודי מומר, אני אתאיסט מובחר!
(עכשיו גם לי יש סטיקר, לא רק לך)
ואם יהדותך ה-הו-כה-נעלה מתבטאת באיחולים כאלה,
אז אתה ידידי הוא זה שתעה בדרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אופיסר, לא הייתה איזה תקופה לפני שנה שהתמתנת קצת ודיברת בשפיות?

לא (למרות שהיו כמה שנפלו בפח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 22:10 
19 כתב:
וכרגיל, ההיעלבות האישית, אחרי שאמר דברים כמו:

ציטוט:
חתיכת יהודי מומר, אני מוכן להחליף את הבכי של תושבי הדרום בבכי שלך ושל המשפחה שלך.

קורא לאתר פרו ישראלי אנטישמי ושם להם רגליים.

:LOL2: :LOL2: חחח פרו ישראלי, שוב, אין לי בעיה שהם יהיו בעד הפךשתינים אבל אל תגיד לי אח"כ פרו ישראלי ואגב, אופיסר צודק בעיקר דבריו. כשאתה כותב שישראל בכוננות להכינס לעזה, צריך לעשות את המינימום ולהזכיר את הסיבה לכך (עשרות רקטות על יישובי עוטף עזה בימים האחרונים) כך שיראו את זה כשאתה בעמוד הראשי, שזה בתכל'ס מה שקובע דעת קהל. רק אם אתה נכנס לידיעה עצמה אתה רואה את הסיבה של ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 22:14 
למקרה ופספסת
לעגתי לקביעה של התחקירן שהאתר אנטישמי כי הוא פרסם תמונה של פלשתינאית בוכה. הנה, הוא פרסם גם ישראלים בוכים. הוא פרו ישראלי.

אני לא חושב שהאתר הזה הוא פרו משהו, למרות התחקיר המעמיק של היומיים שנערך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
איך אני מבסוט על כל אלה שהחמיאו וחילקו לו פרחים ומילות הערכה על ה"שינוי" ו"ההתבגרות". איך קל לקנות אתכם עם דיבורים יפים על יהדות טובה. פעם כהניסט, תמיד כהניסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
פעם כהניסט, תמיד כהניסט.

לא בהכרח.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
בכל אופן טוב שיש קצת הומור בכל הסיפור הזה, תולעים זה כדי לכפר על החטאים זה אחד החזקים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
יודונאצים:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000951383
ציטוט:
"נקמה יהודית": קריאה להחרים את טחינה "בארכה"

הרשתות החברתיות מוצפות בקריאות נקמה על רצח 3 הנערים - וכעת גם בזירה הצרכנית ■ רושדי תעשיות מזון בתגובה: "אנחנו אות וסמל לדו-קיום מופתי בין עמים ובין מגזרים"

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
בכל אופן טוב שיש קצת הומור בכל הסיפור הזה, תולעים זה כדי לכפר על החטאים זה אחד החזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 23:41 
Officer Barbrady כתב:
הוא לא שקרן, הוא צדיק ואסור להרהר אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 23:44 
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
די נו אופיסר. אין מצב שאתה מאמין ב"תאוריה" הזו של קדושים ותולעים.

זה לא אמיתי..

אני מאמין. בוא נסכם שאתה הרציונלי ואני ההזוי ונחסוך את גורם ההפתעה כל פעם.

צור, רשמתי את מה שרשמתי כי RED IN BLOOD אמר שהוא הרגיש שבירושלים היה סוג של ליל הבדולח. הבעתי פליאה על העובדה שהוא לא מזכיר את ההתפרעויות במזרח ירושלים וצומת אום אל פאחם, ואיך זה לא מזכיר לו את ליל הבדולח.

צומת אום אל פאחם? כמה פעמים בשבוע אתה שם? כמה קרוב אתה גר?
זה10 דקות מהבית שלי, אני נוסע שם הרבה, מעולם לא זרקו עלי אבן.
אני מרגיש הרבה יותר בטוח שם מאשר באצטדיון טדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2014, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
האמת שבדבר אחד הוא צודק,
בפורום אינטרנט, התגובה הכמעט אוטומטית היא להגיב לו, להראות לו כמה שטויות הוא מדבר, לתקוף אותו ולהתעצבן.
אבל זאת באמת לא דרך הפעולה הנכונה ועצבים הם שגויים כאן ולא ישנו כלום,
כל מה שיש לנו כאן זה פשוט סיפור עצוב וטרגי.
והדבר היחידי שאולי אפשר לעשות זה לרחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 00:02 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יודונאצים:
ציטוט:

הרשתות החברתיות מוצפות בקריאות נקמה על רצח 3 הנערים - וכעת גם בזירה הצרכנית ■ רושדי תעשיות מזון בתגובה: "אנחנו אות וסמל לדו-קיום מופתי בין עמים ובין מגזרים"

נפלא. קורא ליהודים נאצים כשכל פשעם הוא שהם מחרימים רשת צרכנית (ולא משנה כמה הסיבה מטומטמת ומופרכת).
19 כתב:
למקרה ופספסת
לעגתי לקביעה של התחקירן שהאתר אנטישמי כי הוא פרסם תמונה של פלשתינאית בוכה. הנה, הוא פרסם גם ישראלים בוכים. הוא פרו ישראלי.

נראה שאכן פספסתי. ממה שכתבת מבינים שאתה חושב שזה אתר פרו ישראלי.
צור ש. כתב:
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

זה לא אמיתי..

צור, רשמתי את מה שרשמתי כי RED IN BLOOD אמר שהוא הרגיש שבירושלים היה סוג של ליל הבדולח. הבעתי פליאה על העובדה שהוא לא מזכיר את ההתפרעויות במזרח ירושלים וצומת אום אל פאחם, ואיך זה לא מזכיר לו את ליל הבדולח.

טוב נו, זה לא כזה קשה :)
בכל מקרה, הוא התייחס יותר למזרח ירושלים, לא יודע אם כדאי להגדיר את זה כליל הבדולח אבל יש שם בהחלט התפרעויות.
שרפו והרסו ציוד במליוני שקלים.
מעניין אותי כמה ציוד נהרס ביישובים טלמון ונוף איילון בחודש האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 00:02 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יודונאצים:
ציטוט:

נפלא. קורא ליהודים נאצים כשכל פשעם הוא שהם מחרימים רשת צרכנית (ולא משנה כמה הסיבה מטומטמת ומופרכת).
19 כתב:
למקרה ופספסת

נראה שאכן פספסתי. ממה שכתבת מבינים שאתה חושב שזה אתר פרו ישראלי.
צור ש. כתב:
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

זה לא אמיתי..

טוב נו, זה לא כזה קשה :)
בכל מקרה, הוא התייחס יותר למזרח ירושלים, לא יודע אם כדאי להגדיר את זה כליל הבדולח אבל יש שם בהחלט התפרעויות.
ובנוסף, שרפו והרסו ציוד במליוני שקלים.
מעניין אותי כמה ציוד נהרס ביישובים טלמון ונוף איילון בחודש האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 00:08 
אם למישהו חסר הדף "עם ישראל דורש נקמה", אז הדף החדש והמרענן "כנופיית אל יאהוד" הוא דרך לא רעה להרגיע את הקריז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 00:46 
Officer Barbrady כתב:
NARKOTIKA כתב:
אופיסר, לא הייתה איזה תקופה לפני שנה שהתמתנת קצת ודיברת בשפיות?

בתוך ים של קיצוניות בפורום הזה, אני אכן נשמע לא שפוי. זה לא שפוי לבקש סיקור הוגן ולהתאבל על רצח שלושת הנערים, זאת אשליה שמשתמשי הפורום יוצרים בדעות הקיצוניות שלהם. מי שיגור ביצהר ויצהיר שהוא בעד שלום ייחשב שמאלני קיצוני. חלק מהטבע האנושי. רוצים לחשוב שאני קיצוני? מקבל את זה, אתם בסך הכל אנושיים עם מוח סטנדרטי לחלוטין.

טכנובוי, זה השלב שהמטענים הנפשיים שלך מגבירים את הנרקסיזם שלך ואתה בטוח שהנאדים שלך שווים זהב. אין לי עניין לספוג את זה, לך לפסיכיאטר.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
תראה מה זה, אופיסר, מסתבר שאפשר להאכיל את כולם באותה שטות, ושני הצדדים יאכלו ממנה באותו תיאבון:
תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 01:31 
בלילות האחרונים מרכז העיר ירושלים מפוצץ בכנופיות של להב"ה וכהנא חי שמחפשות ערבים ושמאלנים. הם אשכרה משתלטים על כל מרכז העיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

יאווווווווווווווווווווווווווווהההההההיייייייייייי :ANG1: :ANG1: :ANG1:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
בלילות האחרונים מרכז העיר ירושלים מפוצץ בכנופיות של להב"ה וכהנא חי שמחפשות ערבים ושמאלנים. הם אשכרה משתלטים על כל מרכז העיר.

עשינו משמרת שם כדי למנוע מהם להרביץ לערבים אקראיים. ברוב המקרים הצלחנו, אבל לצערי לא בהכל.
בשלב מסויים התקהלו סביבנו והתחילו לשיר ״מוות לשמאלנים״.
התקשרנו למשטרה, הגיע שוטר למקום והוא פינה דווקא אותנו, בטענה שהנוכחות שלנו שם עושה פרובוקציות ללא סיבה.

סיכום הלילה (עד כמה שידוע לי) - 3 פצועים ערבים, 8 ניסיונות תקיפה שהופסקו מיידית, זריקת אבנים על הרכבת הקלה כל פעם שראו ערבים בתוכה וניסיון חטיפה שנכשל.
וזה עוד הלילה הכי רגוע שהיה כאן בימים האחרונים, ולא ראיתי אף חנות שנופצה, אבל כמות האנשים שהולכים ברחובות עם סטיקרים של ׳כהנא צדק׳ ו-׳נקמה׳ רק הולכת וגדלה ונהיית מפחידה.

מחר כנראה לא יהיו מהומות (רוב הפאשיסטים שומרי שבת), אז נתכנס שוב שם במוצ״ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
תמונה

יאווווווווווווווווווווווווווווהההההההיייייייייייי :ANG1: :ANG1: :ANG1:

עכשיו שהצליחו לשלב במכון הביולוגי בנס ציונה בין ערסים לנינג'ות גמר על הערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 02:52 
גם אני הייתי במשמרות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 07:06 
ממש ממזרים חסרי כבוד
איזה אידיוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
מפחיד. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יודונאצים:
ציטוט:

מצטער, זה הרבה יותר מזה.
מדובר על החרמה על בסיס אתני, מבחינתי זה 1:1 החרמות שהיו בגרמניה בשנות ה30, זה מעשה נאצי, שמבוצע על ידי אנשים עם דעות נאציות.
אני באמת לא מאמין שכל יהודי ימני הוא נאצי, אבל החרמה על בסיס אתני זה פשוט הדבר הכי נאצי שיכול להיות, במובן הטהור של המילה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
ספרו של ההיסטוריון בני מוריס לידתה של בעיית הפליטים הפלסטינים - 1949-1947, מציג עמדה מעניינת:
מוריס מפריך בספר הן את ההסבר המסורתי הישראלי והן את ההסבר המסורתי הפלסטיני לבעיית הפליטים. ההסבר הישראלי היה שמנהיגי ערב או מנהיגי הפלסטינים ציוו או יעצו לפלסטינים לנטוש את בתיהם ואילו ההסבר הערבי היה שהגירוש נבע כתוצאה ממדיניות מכוונת של ממשלת ישראל וההנהגה הציונית. מוריס טוען ששני ההסברים נכונים חלקית, אבל לא כהסבר עיקרי. ההסבר העיקרי הוא שהמלחמה, פחדי המלחמה והמחסורים שהמלחמה גרמה להם הם שהניעו את הפליטים לעזוב את בתיהם.
מוריס טוען ש-700,000 פלסטינים שנסו מבתיהם ב-1949-1947 עזבו בעיקר בגלל ההתקפות הצבאיות הישראליות, החשש מפני ההתקפות שעמדו להתרחש, הגירושים והוראות של מנהיגים ערבים מקומיים. הוא טען שלא הייתה מדיניות מכוונת של גירוש, אולם הפיקוד הישראלי הבכיר נקט בגירושים לפי הצורך, במיוחד אחרי הפלישה הכלל-ערבית במאי 1948.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 13:08 
חבר'ה טובים, אחלה יהודים.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... 26&fref=nf

ערסלנד.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 04 יולי 2014, 13:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 13:09 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
MANDALA כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יודונאצים:
ציטוט:

מצטער, זה הרבה יותר מזה.
מדובר על החרמה על בסיס אתני, מבחינתי זה 1:1 החרמות שהיו בגרמניה בשנות ה30, זה מעשה נאצי, שמבוצע על ידי אנשים עם דעות נאציות.
אני באמת לא מאמין שכל יהודי ימני הוא נאצי, אבל החרמה על בסיס אתני זה פשוט הדבר הכי נאצי שיכול להיות במובן הטהור של המילה.

וואו, פשוט לא.
גזענות לא הייתה הדבר הכי בעייתי במשטר הנאצי (אחד הבעיות אבל לא הכי חמורה מהן). הקומוניזם רצח לא פחות אנשים והוא לא היה גזעני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2014, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
סייד קשוע
זה נגמר
הגעתי לדקה ה-90. אני צריך לעוף מפה ואולי לא לחזור. הניסיון של חיים משותפים עם יהודים כשל. אין עתיד

מצד אחד כואב הלב, מצד שני אני באמת לא מבין פלשתינאי שיכול לעוף קיבינמט מישראל ונשאר בה (לא שאני מבין יהודים יותר מדי, אבל זה סיפור נפרד).

dr.avi כתב:
ספרו של ההיסטוריון בני מוריס לידתה של בעיית הפליטים הפלסטינים - 1949-1947, מציג עמדה מעניינת:
מוריס מפריך בספר הן את ההסבר המסורתי הישראלי והן את ההסבר המסורתי הפלסטיני לבעיית הפליטים. ההסבר הישראלי היה שמנהיגי ערב או מנהיגי הפלסטינים ציוו או יעצו לפלסטינים לנטוש את בתיהם ואילו ההסבר הערבי היה שהגירוש נבע כתוצאה ממדיניות מכוונת של ממשלת ישראל וההנהגה הציונית. מוריס טוען ששני ההסברים נכונים חלקית, אבל לא כהסבר עיקרי. ההסבר העיקרי הוא שהמלחמה, פחדי המלחמה והמחסורים שהמלחמה גרמה להם הם שהניעו את הפליטים לעזוב את בתיהם.
מוריס טוען ש-700,000 פלסטינים שנסו מבתיהם ב-1949-1947 עזבו בעיקר בגלל ההתקפות הצבאיות הישראליות, החשש מפני ההתקפות שעמדו להתרחש, הגירושים והוראות של מנהיגים ערבים מקומיים. הוא טען שלא הייתה מדיניות מכוונת של גירוש, אולם הפיקוד הישראלי הבכיר נקט בגירושים לפי הצורך, במיוחד אחרי הפלישה הכלל-ערבית במאי 1948.

השאלה מה גרם לפלתישנאים לעזוב היא פחות חשובה, כלומר זה חשוב לדעת אם ואיפה היו פשעי מלחמה או טיהורים אתנים, אבל בסופו של יום, במלחמות אזרחים מלוכלכלת כמו 48' אוכלוסיות אזרחיות בלתי חמושות נוטות לברוח, וזה מובן.
השאלה היותר חשובה (וגם הרבה יותר פשוטה למענה) זה מי לא נתן להם לחזור לבתים שלהם, וזו ישראל.
בעיית הפליטים הפלשתינאים נולדה ביום סיומה של מלחמה העצמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: