תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 12:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים שבועי (29/6-6/7)
הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
כבש 6 שערים שנה שעברה ב 24 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר שהוא היה שחקן טוב כשהם שיחקו בליגת העל.
עברו הרבה שנים מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים שבועי (29/6-6/7)
הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אני זוכר שהוא היה שחקן טוב כשהם שיחקו בליגת העל.
עברו הרבה שנים מאז.

הוא רק בן 25

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי שהוא זקן או משהו כזה.
פשוט זה שהוא היה טוב לפני 5-6 שנים לא אומר כלום על איך הוא עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים שבועי (29/6-6/7)
הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:05 
הוא היה טוב בעונה שעברה, נשמע כמו מחליף לדמארי :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הוא היה טוב בעונה שעברה, נשמע כמו מחליף לדמארי :(

טוקרה קשר בכלל לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:25 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:28 
Meitar כתב:

מהסרטונים היותר מביכים שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
נראה חזק ומהיר, יותר מזה לא רואים כלום בסרטון
שיהיה בהצלחה, עכשיו אפשר לרוץ לקנות מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
איפה כתוב על טוקורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:40 
שבתאי יחבס כתב:
איפה כתוב על טוקורה?

Ynet - תראה באשכול חדשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
איפה כתוב על טוקורה?

Ynet - תראה באשכול חדשות

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הוא לא חתם ולא סיכם.

רק מגיע להתרשמות בחמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שנרשים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לא נראה לי שנרשים אותו.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
לגבי דמארי, לדעתי גילי הציב עובדה להנהלה במהלך הירואי ומרגש וברקוביץ ששמע את הבשורה היה חייב ליישר עימו קו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 23:21 
רואה שחורות כתב:
לגבי דמארי, לדעתי גילי הציב עובדה להנהלה במהלך הירואי ומרגש וברקוביץ ששמע את הבשורה היה חייב ליישר עימו קו.

באמת גילי אמר מראש לפני שחתם שהשכר שמוצע לו איננו הכל וחשוב לו באיזו קבוצה הוא חותם. ברור שהשפיע.
נראה לי שהקוסם, שאחד מהפעלולים המדהימים שלו היה ליעץ לדמארי לעבור לאירופה, פועל לפעמים כמו שיכור ותהליכים מתברברים.

לא קניתי שדמארי "חייב" לעבור לאירופה. ולא שמצבנו התקציבי (בעונה שבה לא מוציאים כסף על רכש) הוא כזה קטסטרופלי שממש חייבים לעשות שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 00:35 
גבעתיים כתב:
רואה שחורות כתב:

באמת גילי אמר מראש לפני שחתם שהשכר שמוצע לו איננו הכל וחשוב לו באיזו קבוצה הוא חותם. ברור שהשפיע.
נראה לי שהקוסם, שאחד מהפעלולים המדהימים שלו היה ליעץ לדמארי לעבור לאירופה, פועל לפעמים כמו שיכור ותהליכים מתברברים.

לא קניתי שדמארי "חייב" לעבור לאירופה. ולא שמצבנו התקציבי (בעונה שבה לא מוציאים כסף על רכש) הוא כזה קטסטרופלי שממש חייבים לעשות שטויות.

אין פה שום קשר לרכש. ההתחייבויות השנה עצומות (הלוואות, מקדמות, בור משנה שעברה וכו') מה שמקטין את ההכנסות. התקציב 25-27 כולל בתוכו לפחות 5-6 מיליון ממכירת דמארי. אלא אם מישהו יסכים לשים את הסכום הזה לא רואה שום סיכוי שדמארי נשאר.
חג'ג' אמר שזה אפשרי כלכלית? הוא גם אמר אחרי ההדחה מאירופה שראלי יחתום ושהוא יביא לפה זר שלא נראה בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 00:35 
יש דרבי שוקו באוגוסט
מביאים לגרמנים יציעים 10-11 ו 8
60 ש"ח כרטיס אחיד, זה למעלה מ 50 אלף דולר
עומר מרוויח 170 אלה דולר ורוצה שדרוג והכסף הזה יכול לעזור איך שהוא

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
גבעתיים כתב:
רואה שחורות כתב:

אין פה שום קשר לרכש. ההתחייבויות השנה עצומות (הלוואות, מקדמות, בור משנה שעברה וכו') מה שמקטין את ההכנסות. התקציב 25-27 כולל בתוכו לפחות 5-6 מיליון ממכירת דמארי. אלא אם מישהו יסכים לשים את הסכום הזה לא רואה שום סיכוי שדמארי נשאר.
חג'ג' אמר שזה אפשרי כלכלית? הוא גם אמר אחרי ההדחה מאירופה שראלי יחתום ושהוא יביא לפה זר שלא נראה בארץ

ושהתקציב לא נבנה על הכסף מאירופה והכל בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 01:59 
אני לא יודע אם כולם כאן קולטים אבל ההתנהלות של עומר פשוט בלתי נתפסת.
לסרב לכסף הגדול של מכבי ולאפשרות לשחק בליגת האלופות בשביל קבוצה בינונית (כמו שאנחנו הולכים להיות השנה) עם אינסוף בעיות ובשכר מופחת.

באמת שהוא מרגש אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
גבעתיים כתב:
רואה שחורות כתב:

אם על המכירה שלו סמכו, זו התנהגות כלכלית שערוריתית.
דמארי הוא לא הוצאה כללית שאפשר לקצת.
יש לו חוזה, והעסקתו היא עובדה מוגמרת אלא אם 2 הצדדים רוצים בכך. נכון לעכשיו, נראה שהוא לא רוצה בכך, ונראה שרצון זה לא ישתנה אלא אם תבוא קבוצה גדולה באמת.
זה אומר שלא משנה איזו הצעה עבורו ההנהלה תצליח לגייס, זה לא תלוי בה.

אם התיאור שלך נכון, ובנו 20% מהתקציב הגם ככה נמוך על משהו שלא בשליטתם, אז כל הקיצוץ הזה הוא לחינם כי הוא הימור לא פחות מאשר לבנות קבוצה על סמך זה שתתקדם באירופה ותרוויח משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
el dudernio כתב:
רציתם בעלות אוהדים קיבלתם בעלות אוהדים.

אפסים שמחריבים את הקבוצה. לא רמון לא חג'ג' אף אחד.
עכשיו אם נשאר לכם קצת כבוד עצמי וטובת הפועל באמת חשובה לכם יותר מהאגו שלכם מחר התכנסו את כל בעלי המניות תבדקו מי מוכן לתת את האחוזים שלו בחינם למשקיע רציני ותצאו בהודעה ש 20 האחוזים של העמותה + ניתנים לכל משקיע בחינם. רק שיבוא.

ידידי,
לא תמיד אני מסכים עם דבריך, אבל לרוב אפשר לדון איתך בהגיון.
אוסף קישקושים כזה כמו שרשמת הפעם גורם לי להרהר מה קרה. מספר אפשרויות שעלו:
1. כשכתבת על זה היית תחת השפעת חומרים כלשהם.
2. מישהו פרץ לך ליוזר וכתב במקומך.
3. אתה במצב רוח טוב במיוחד ומנסה להתבדח.

רציתי להפסיק כאן, אבל בטח תבקש להיות עינייני. אז בלי להיכנס בכלל לעניין העמותה מלכתחילה:

א. השימוש במונח "משקיע" הוא לא רלוונטי. אף אחד לא משקיע בקבוצת כדורגל. קבוצת כדוגל היא לא נכס מניב, ולא נכס שעולה ערכו כך שאפשר למכור ברווח. אלא אם אתה גנב, אתה לא "משקיע" בקבוצת כדורגל.
ב. איזה סוג אדם ירצה לדעתך לקבל בחינם, 20% מהמועדון? מה זה יתן לו? אתה רוצה לקבל עכשיו 20% מבעלות על הפועל תל אביב?
ג. ונניח יימצא מישהו כזה - מה אדם עם 20% בעלות על המועדון יכול לעשות? הוא יכול להטיל וטו על מכירת דמארי? הוא יכול לפטר את אסי דומב?
במה ההצעה הזו מקדמת את המועדון?
כאמור, זה רק על ההצעה הנוכחית שלך, בלי להיכנס בכלל לשטות של הטלת להטיל את האשמה במצב הנוכחי על העמותה, או כל ענין האגו והכבוד העצמי.

ראשית אסביר את הבסיס לטענותי.
מבחינתי מודל העמותה נועד לכישלון כי על מנת לעמוד ברף הציפיות של הפועל אנחנו צריכים הכנסות של כ 40 מליון כל שנה מינימום (כולל כסף מהמעלים) מאחר ועל מנת שזה יקרה הבעלים אמורים להביא 15 מליון כל שנה מהבית. והעמותה גם בחזון האופטימלי לא תוכל להביא יותר מ 2 מליון (10,000 איש שנותנים 200 שקל בנוסף למנויי), ייווצר מצב שהעמותה אמורה להגביל עשיה של אנשים שמכניסים את הכסף הגדול, דבר כזה לטעמי לא יכול לקרות אלא אם. והאם הוא שהולכים מראש ביחד עם בעל הון שיכול להחזיק את הקבוצה לבד והעמותה היא "רק" שותף למרעית עין, אז הוא יכול להחליט שהוא נותן לעמותה 20% והכסף מהעמותה לא באמת מהווה גב למשהו אלא הוא סימבולי בלבד. מאחר והמתווה שאליו הלכו מהתחלה הוא לא כזה, כל רעיון העמותה דינו היה כישלון, על אחת כמה וכמה כאשר מי ששילב איתה ידיים לקניית הקבוצה הוא "רמון". במצב הזה אמרתי כבר בעבר, שחובה היה להישאר עם טביב ולהפעיל לחצים למכירת הקבוצה, אז נכון הייתה עונה 2 קשות אבל בסופו של דבר, טביב אחרי שהיה מוציא את הכסף מהקבוצה היה מעביר אותה לאדם אחד, תמורת כמה מליונים נוספים אבל אז היינו חופשיים בניגוד לעכשיו.

שנית,
המטרה של העמותה נכון לכרגע היא הצלת הקבוצה, מאחר והדרך לעשות את זה היא אחת, מציאת רוכש, אני חושב שאם אתה אומר בצורה גלויה שעכשיו יש לך 20 + אחוז מהקבוצה חינם אז זה מוזיל את העלויות של הקניה, ואני מאוד מקווה שצבאן ושאר בעלי המנויות יעטרו לבקשת העמותה וזה יהיה 40 אחוז ולא 20, הצעד הזה לדעתי יכול רק לקדם את המכירה, שכרגע לא מתקדמת לשום דבר, ואיתה גם עתיד הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Oleg Neduda כתב:
גבעתיים כתב:
רואה שחורות כתב:

אם על המכירה שלו סמכו, זו התנהגות כלכלית שערוריתית.
דמארי הוא לא הוצאה כללית שאפשר לקצת.
יש לו חוזה, והעסקתו היא עובדה מוגמרת אלא אם 2 הצדדים רוצים בכך. נכון לעכשיו, נראה שהוא לא רוצה בכך, ונראה שרצון זה לא ישתנה אלא אם תבוא קבוצה גדולה באמת.
זה אומר שלא משנה איזו הצעה עבורו ההנהלה תצליח לגייס, זה לא תלוי בה.

אם התיאור שלך נכון, ובנו 20% מהתקציב הגם ככה נמוך על משהו שלא בשליטתם, אז כל הקיצוץ הזה הוא לחינם כי הוא הימור לא פחות מאשר לבנות קבוצה על סמך זה שתתקדם באירופה ותרוויח משם.

הבעיה שהעסקתו היא לא ממש עובדה מוגמרת אם שני הצדדים רוצים בכך. כרגע מי שמחליט לגבי מכירת דמארי זה עמוס לוזון. כמובן שלדמארי יש כוח לפוצץ את העסקה כי אף קבוצה לא תיקח שחקן שלא רוצה לשחק בה. אבל בוא נגיד שלהפועל עד שלא תשלם על חצי הכרטיס שלו לא באמת יש מילה לגבי המכירה שלו. כרגע אנחנו נתונים נטו בידי הרצונות של דמארי ועמוס לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
אני לא יודע אם כולם כאן קולטים אבל ההתנהלות של עומר פשוט בלתי נתפסת.
לסרב לכסף הגדול של מכבי ולאפשרות לשחק בליגת האלופות בשביל קבוצה בינונית (כמו שאנחנו הולכים להיות השנה) עם אינסוף בעיות ובשכר מופחת.

באמת שהוא מרגש אותי.

!!!!!!
אם אני הפועל, בחיים לא הייתי מחתים שחקן כל כך מטומטם ;) .

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 10:01 
ממה שאני זוכר המקרה האחרון שחלוץ מוכשר, מלך השערים של הקבוצה שלו, סירב לקבוצת צמרת היה מתיו לה טיסיה מסאות׳המפטון שקיבל הצעות מצ׳לסי ועוד קבוצות צמרת וסירב לכולם ונשאר שם עד סוף הקרירה שלו. אני חושב שהיום הוא אמור לאכול את עצמו, מקווה מאוד שדמארי יקבל קבוצה ראויה באירופה כי הוא ראוי לשחק ברמות הגבוהות, ולא בביוב של וולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 10:30 
מאזן הוא מונח גמיש.
בספק אם מישהו מהפורום, מכיר את הנתונים הבסיסים של המאזן. ואם כן, תגובותיו בע"מ כי מקושר.
ובטוח שלא את השיקולים העיסקים והניהולים של הצגת המאזן ושל החישובים הרב שנתים.

כתבתי לפני כחודשים "תתפלאו אבל יש מצב שדמארי ישאר בהצעה מתאימה" למרות מה שרץ ברשת. ההגיון היה שלדמארי יש אחלה ראש והוא לא בובה של סוכנים. מבט על קריירות העילוים שלנו לא מחמיאות למעט נושא הכסף.

ההגיון הנוכחי הוא שהפועל לא מסכנים עד כדי כך שגם בעונה בלי רכש לא יכולים להשאיר אותו. אני לא קונה את הידיעות על חובות כמו שהן.
1 ברור שהמצב לא טוב. אגב, לא שונה מקבוצות רבות.
2 לצערי ברור שהקובעים הם רמון עם חרדות כספיות, חג'ג' וברקוביץ' שאין להם נשמה של הפועל. ברקוביץ' מסריח אפילו מסוג של אנטי וזלזול בהפועל.
3 לא יודע מי חישב את המכירה של דמארי כ-5 מליון נטו . אבל, צריך גם להביא שחקן במקומו והישגים שווים כסף. וזה חלק מהגמישות מאזנית ותוכנית רב שנתית כבר כתבנו.
4 הפועל תל אביב אינה בנק וגם בנקים לוקחים סיכונים. לדוגמא, הגלייזרים לקחו סיכון עם הלוואה שיכלה למוטט את היונייטד ואותם. לדעתי, הסיכון בצוות ברקוביץ' (לא הבנתי מאיפה דוקא לשכר של ברקוביץ' יש ספונסר מיסתורי ולא מאמין לזה) - דומב גדול בהרבה מסיכון כספי להלוואה להשאיר את דמארי עוד עונה.

מבחינתי, הידיעה המשמעותית ביותר היא אם אמנם בשיחה עם ברקוביץ' נאמר שעושים מאמצים לגייס את הכסף.
והדבר המשמעותי הנוסף הוא שאוהדים קונים בעינים עצומות את הידיעות השונות במקום לנהל מאבק להשארת דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
ועוד משהו שחשבתי עליו לפני כמה ימים. אנחנו מתלוננים על המחנה בארץ בגלל יריבות אימון. אבל מכבי משחקים נגד קבוצות מהליגה השלישית באוסטריה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 11:00 
el dudernio כתב:
ועוד משהו שחשבתי עליו לפני כמה ימים. אנחנו מתלוננים על המחנה בארץ בגלל יריבות אימון. אבל מכבי משחקים נגד קבוצות מהליגה השלישית באוסטריה...

לא רק יריבות אימון, להתאמן בחום של ישראל זה לא כמו להתאמן במזג אוויר בגרמניה למשל.
שנית - הגיבוש טוב יותר כאשר אתה מרוחק ״מהבית״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

עוד רגע אולי תשכנע אותי שמחנה אימון בחו"ל זה אותו דבר כמו להתאמן בקיסריה
מעבר לזה שיש לי הרגשה שלא כל היריבות של הזבלים יהיו מליגה שלישית באוסטריה. אבל היי, אנחנו להקת האימון של נבחרת הנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: