g11g כתב:
כן, אוהדי מכבי מפנטזים לחזור לתקופת נמני כמנהל מקצועי, שבה אוהדים מסתובבים בתוך קריית שלום כמקבלי החלטות (מזכיר לך משהו?).
נראה שהכנסת את המשתמש שלך למצב 'בוט' וההמשך ההתייחסות שלי מיותרת, אבל שוב.
אני לא טוען שרב"ש הוכיח את עצמו כמאמן הישראלי הכי גדול בעידן הנוכחי.
אני לא חושב שמהתקציב שקיבל הוא הוציא את המקסימום.
אני חושב שיש לו מספר של טעויות בבניית הסגל, שכמו שאני ואחרים כתבתנו, בגדר הסבירות בתוך בניית סגל מאסיבית כל כך.
אני חושב שבתסריט אחר, שבוא נגיד, היה מגיע רוכש אמיד מנותק מכל היסטוריית הבעלים החאפרים שזכינו לה, מאין גולדאר כזה שכולנו מרטיבים עליו- בתסריט כזה, שליחה של רב"ש הביתה בתום העונה והבאת מאמן חזק עם רקורד ועם מנהל מקצועי עם פונטנציאל מאחורי, הייתה מתקבלת על הדעת. מאין שוב פעם "דף חלק".
זו לא המציאות.
וולפסון זה בית משוגעים וקרקס אחד גדול, התקציב לא מאפשר בניית סגל חדשה, ולא מאפשר הבאת מאמן שמבחינת יכולות יכול להוות לרב"ש אלטרנטיבה.
הוא מכיר את הסגל, ואת ההתנהלות הנוראית של ההנהלה. הקבוצה הייתה בעיקר לא יציבה בעונה שעברה, ובניגוד למצג שווא שאתה מציג שיחקה מעולה לפרקים, אבל לא הצליחה לשמור על מומנטום ארוך. ההחלטה המתבקשת על ידי הנהלה שפוייה במקצת הייתה להשאיר אותו בחוזה מקוצץ.
ולמי שקרא לכל עניין ההנהלה ואופן ההתנהלות המחריד של המועדון "תירוץ", שוב הלכת צעד רחוק מדי עם האג'נדה שלך..
כן, זה תירוץ. אבל רב"ש הוא באמת שורש הבעיה של המועדון בשנה האחרונה..
קודם כל אם אני לא טועה נמני התחיל להיות מנהל מקצועי רק אחרי שהעיפו את רב"ש
חוץ מזה הוויכוח מיצה את עצמו. כל השנה התווכחתי פה עם משתמשים שטענו שהוא מאמן מעולה וסך הכל זה חוסר מזל/ טעויות סבירות בבניית הסגל/ בלגאן בהנהלה/ לחץ של הקהל/ טעויות של השופטים/ מרד של טועמה והשד יודע מה עוד.
בשורה התחתונה המאמן הזה נכשל בכל פרמטר אפשרי תוך כדי שהוא תוקע אותנו עם חוזים יקרים של שחקנים מוגבלים (שבזה אני לא מאשים אותו אלא את רמון והחבר'ה שנתנו לו לעשות מה שבא לו).
היום הוא במכבי פ"ת, שיהיה בהצלחה.