תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 07:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
שיהיה דמארי. אני כבר מחוסן.

הלוואי ולא נצטרך לבחון את רמת החיסון הזו שלך, יש לי הרגשה שתגלה שהיא לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
תביאו כבר את מסיללה אינעל אחותכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
משחק אימון מול הפועל ר"ג ב8.7 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
פעם בכמה זמן בורח צרור לאדום הצורר, ואז הוא מקבל מה שמגיע לו, מתקפל בבושה ונרגע, עד הפעם הבאה. זה מתחיל לעייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 14:13 
אל באנדי כתב:

בחדרה אז אל תתלהב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אל באנדי כתב:

בחדרה אז אל תתלהב...

בחדרה ?!
יואו אני מתלהב !!!!
יש שעה ?!
כרטיסים ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 14:45 
ערן כתב:
פעם בכמה זמן בורח צרור לאדום הצורר, ואז הוא מקבל מה שמגיע לו, מתקפל בבושה ונרגע, עד הפעם הבאה. זה מתחיל לעייף.

אפשר הסבר?

או שאתה פה נטו לעזרת חבר בשפה מאוד מלוכלכת? או שאתה וחמודי תתנו סימוכין לקשקושים שלכם, או שתמנעו מלהמציא המצאות. כי מדיון נורמלי ולגיטימי זה הפך להיות השלכת רפש עליי, לא ברור למה...
כנראה שאי אפשר לא להסכים עם חמודי בלי שהוא יעבור להמצאת קשקושים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:01 
אפשר לדעת כמה משחקים מהליגה הרומנית ראית בשנים האחרונות? מדד הצלחה באירופה זה לא קריטריון יחיד לקביעת רמת ליגה. איך קבעת שהיא טובה בהרבה? כשרוזנבורג עשתה דברים גדולים באירופה, זה עשה את הליגה הנורבגית למצויינת?

אני ראיתי משחקים בודדים פה ושם, והיא בטח לא ליגה הרבה יותר טובה. פלוס מינוס אותו דבר, קצת טובה יותר, אולי. ממה שאני ראיתי, שזה לא מספיק ולא מדגם מייצג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר לדעת כמה משחקים מהליגה הרומנית ראית בשנים האחרונות? מדד הצלחה באירופה זה לא קריטריון יחיד לקביעת רמת ליגה. איך קבעת שהיא טובה בהרבה? כשרוזנבורג עשתה דברים גדולים באירופה, זה עשה את הליגה הנורבגית למצויינת?

אני ראיתי משחקים בודדים פה ושם, והיא בטח לא ליגה הרבה יותר טובה. פלוס מינוס אותו דבר, קצת טובה יותר, אולי. ממה שאני ראיתי, שזה לא מספיק ולא מדגם מייצג.

אפשר לקחת כדוגמה את הליגה הספרדית מול הליגה האנגלית. בארסה וריאל (וגם קבוצות כמו אתלטיקו וסביליה) רושמות הישגים אדירים באירופה שנה אחר שנה, הנבחרת הספרדית (שמורכבת רובה ככולה משחקני הליגה הספרדית) היא המוצלחת ביותר כבר שנים, לעומת הקבוצות האנגליות הבכירות שרושמות הישגים משמעותית פחות טובים, כמו גם הנבחרת (שגם שחקניה מורכבים רובם ככולם משחקני הליגה האנגלית). אתה לא יכול לומר שהליגה הספרדית היא ליגה חזקה יותר מהליגה האנגלית. אתה כן יכול לומר שהקבוצות הגדולות בספרד טובות יותר מהקבוצות הגדולות באנגליה, אבל אם תשווה את מקומות 6-20 בספרד מול אלה באנגליה, אני חושב שתגלה תמונה אחרת לגמרי. כמו שאמר 19, זה לא מדד, בטח לא לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

גם אם הוא טועה ומטעה, לא ברור למה צריך לרדת לפסים אישיים. זה תקף לכמעט כל משתמש בפורום, כולל אני לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:14 
19 כתב:

כשבאותה עונה קבוצה אחת מישראל תעבור את ויטסה ותנצח את סוונסי, קבוצה אחרת תעבור את בראגה ותעפיל לבתים של הליגה האירופית, וקבוצה שלישית תעלה לליגת האלופות ותעשה שני תיקו מול באזל (אותה באזל שטאטאה את מכבי כלאחר יד העונה) נדבר על ליגות באותה רמה. רוצה סמנטיקה? סבבה, הליגה הרומנית יותר טובה, לא הרבה יותר טובה. עדיין, הפסד לקבוצה שסיימה מקום שני בליגה הזאת זה בטח לא כישלון. זו התרחשות סבירה שהובילה להיסטריה רבתי במערכת שלא הייתה מוכנה להתרחשות הסבירה הזאת. זו בטח לא אשמת המאמן, שהציב השנה את הפועל הכי טובה מאז הדאבל על המגרש.
וארוס, קבוצות ספרדיות, כמו סביליה ואתלטיקו, מתייחסות ברצינות לגביע אופ"א/הליגה האירופית, בניגוד לקבוצות האנגליות שדי שמות על המפעל הזה זין. מכאן נובע עיקר הפער בעיניי בהצלחות של קבוצות הדרג השני בליגות האלה.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 26 יוני 2014, 15:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:16 
19 כתב:

מסכים איתך שאין מדד שלפיו באמת אפשר לקבוע את זה, (ולכן אי אפשר לבוא בטענות ללוזון שאמר כי אנחנו הליגה השישית באירופה :)
אבל מדד ההצלחה של הקבוצות מאותה ליגה באירופה הוא המדד היחידי האוביקטיבי שעוד מתקרב ונותן מושג כלשהו.

הרי גם כשרוזנבורג עשתה עונות יפות באירופה, הדירוג של מדינה לא היה בהתאם עקב חוסר הצלחה של הקבוצות האחרות מהליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:32 
רוזנבורג קיבלה מקום אוט' בבתים.
אדום צורר, גוגל לא מעניין, קבוצות מתחת למקום 3, יותר טובות? פחות טובות? אותה רמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:39 
g11g כתב:

כן, אוהדי מכבי מפנטזים לחזור לתקופת נמני כמנהל מקצועי, שבה אוהדים מסתובבים בתוך קריית שלום כמקבלי החלטות (מזכיר לך משהו?).

נראה שהכנסת את המשתמש שלך למצב 'בוט' וההמשך ההתייחסות שלי מיותרת, אבל שוב.
אני לא טוען שרב"ש הוכיח את עצמו כמאמן הישראלי הכי גדול בעידן הנוכחי.
אני לא חושב שמהתקציב שקיבל הוא הוציא את המקסימום.
אני חושב שיש לו מספר של טעויות בבניית הסגל, שכמו שאני ואחרים כתבתנו, בגדר הסבירות בתוך בניית סגל מאסיבית כל כך.

אני חושב שבתסריט אחר, שבוא נגיד, היה מגיע רוכש אמיד מנותק מכל היסטוריית הבעלים החאפרים שזכינו לה, מאין גולדאר כזה שכולנו מרטיבים עליו- בתסריט כזה, שליחה של רב"ש הביתה בתום העונה והבאת מאמן חזק עם רקורד ועם מנהל מקצועי עם פונטנציאל מאחורי, הייתה מתקבלת על הדעת. מאין שוב פעם "דף חלק".
זו לא המציאות.
וולפסון זה בית משוגעים וקרקס אחד גדול, התקציב לא מאפשר בניית סגל חדשה, ולא מאפשר הבאת מאמן שמבחינת יכולות יכול להוות לרב"ש אלטרנטיבה.
הוא מכיר את הסגל, ואת ההתנהלות הנוראית של ההנהלה. הקבוצה הייתה בעיקר לא יציבה בעונה שעברה, ובניגוד למצג שווא שאתה מציג שיחקה מעולה לפרקים, אבל לא הצליחה לשמור על מומנטום ארוך. ההחלטה המתבקשת על ידי הנהלה שפוייה במקצת הייתה להשאיר אותו בחוזה מקוצץ.

ולמי שקרא לכל עניין ההנהלה ואופן ההתנהלות המחריד של המועדון "תירוץ", שוב הלכת צעד רחוק מדי עם האג'נדה שלך..
כן, זה תירוץ. אבל רב"ש הוא באמת שורש הבעיה של המועדון בשנה האחרונה..

קודם כל אם אני לא טועה נמני התחיל להיות מנהל מקצועי רק אחרי שהעיפו את רב"ש

חוץ מזה הוויכוח מיצה את עצמו. כל השנה התווכחתי פה עם משתמשים שטענו שהוא מאמן מעולה וסך הכל זה חוסר מזל/ טעויות סבירות בבניית הסגל/ בלגאן בהנהלה/ לחץ של הקהל/ טעויות של השופטים/ מרד של טועמה והשד יודע מה עוד.
בשורה התחתונה המאמן הזה נכשל בכל פרמטר אפשרי תוך כדי שהוא תוקע אותנו עם חוזים יקרים של שחקנים מוגבלים (שבזה אני לא מאשים אותו אלא את רמון והחבר'ה שנתנו לו לעשות מה שבא לו).
היום הוא במכבי פ"ת, שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:41 
pokara כתב:
19 כתב:

מסכים איתך שאין מדד שלפיו באמת אפשר לקבוע את זה, (ולכן אי אפשר לבוא בטענות ללוזון שאמר כי אנחנו הליגה השישית באירופה :)
אבל מדד ההצלחה של הקבוצות מאותה ליגה באירופה הוא המדד היחידי האוביקטיבי שעוד מתקרב ונותן מושג כלשהו.

הרי גם כשרוזנבורג עשתה עונות יפות באירופה, הדירוג של מדינה לא היה בהתאם עקב חוסר הצלחה של הקבוצות האחרות מהליגה הזאת.

וסתם כדוגמא, ב1999 רוזנבורג נכנסה ישירות לשלב הבתים, ומולדה שיחקה במוקדמות.ככה שאי אפשר להגיד שהליגה נשארה בדירוג נמוך, למרות הצלחה של קבוצה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:41 
19 כתב:
רוזנבורג קיבלה מקום אוט' בבתים.
אדום צורר, גוגל לא מעניין, קבוצות מתחת למקום 3, יותר טובות? פחות טובות? אותה רמה?

האמת הכואבת היא שאני לא יודע אם בוטוסאני יותר או פחות טובה מהפועל עכו (וזה קצת מצחיק שאפילו הניצחון של פאנדורי "החלשה" על בראגה לא שכנע מספר משתמשים פה שזו כנראה לא כזו הפתעה שהיא ניצחה את הפועל, ובטח שלא כישלון).
ניצחת בויכוח.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 26 יוני 2014, 16:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:43 
לא, אתה פשוט לא יודע איזו ליגה טובה יותר. אתה מקסימום יודע נציגות של איזו ליגה הצליחו יותר באירופה בשנים האחרונות.
ליגה היא יותר מה3 הראשונות שלה,מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא, אתה פשוט לא יודע איזו ליגה טובה יותר. אתה מקסימום יודע נציגות של איזו ליגה הצליחו יותר באירופה בשנים האחרונות.
ליגה היא יותר מה3 הראשונות שלה,מצטער.

מסכים עם 19.
אני חושב שהליגה הסקוטית היא דוגמא טובה, הרי יכול להיות מצב שסלטיק תצליח באירופה בעונה נתונה.
אז זה אומר שהיא ליגה יותר טובה מהליגה הבלגית? השוויצרית? ההולנדית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
אגב זה דיון מרגש מאוד על החלק הכי לא רלוונטי בהודעה.
אדום צורר אמר, ובמידה מסוימת של צדק, שההדחה לפנדורי היא לא בהכרח כשלון. הקשקוש על הליגה הטובה יותר או פחות ממש לא האישיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:49 
מישהו יודע? זה בכלל משנה משהו?
בד"כ מחפשים מדד שמהווה אינדיקציה וזה די הגיוני לקחת את הקבוצות הטובות ולהשוות.
הליגה שלהם לא בלתי שוויונית בצורה קיצונית ולכן אפשר להסתמך על 3-4 קבוצות.
פאנדורי, אגב, סיימו השנה 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
נו מה יהיה עם העונה הזאת מה, זה טירוף מה שהולך במועדון
איך הגענו למצב שאנחנו מתחילים עונה עם ציפיות להלחם על מקום בפלייאוף העליון?
איך התחילו לעשות מכירת מנויים לפני ששחקן אחד חתם?
כל הקבוצות מתחזקות, רק אצלנו חולמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אגב זה דיון מרגש מאוד על החלק הכי לא רלוונטי בהודעה.
אדום צורר אמר, ובמידה מסוימת של צדק, שההדחה לפנדורי היא לא בהכרח כשלון. הקשקוש על הליגה הטובה יותר או פחות ממש לא האישיו.

כל הפסד הוא כשלון, אבל צריך לשים אותו בפרופורציה הנכונה.
יש הבדל בין להיכשל מול סנטה קולומה, מול פאנדורי ומול ריאל מדריד. כל כשלון וסדר הגודל שלו.
להפסיד לפנדורי זה תרחיש סביר לגמרי, ולהפוך אותו לאיזה משהו מזעזע שיכול לקרות רק למאמן נוראי זה בהחלט בדיחה. זה בדיוק כמו להפסיד למ.ס אשדוד בחוץ. לא צריך לקרות, מעצבן, אבל לחלוטין לא תרחיש הזוי. עובדה שהם עברו אח"כ גם את בראגה, קבוצה שהגיעה כמה פעמים לשלבים המכריעים של הליגה האירופית בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:07 
היא לכשעצמו בנפרד ובמנותק מכל דבר לא כשלון.
גם להפסיד בגביע להפועל חיפה יכול לקרות, וגם כל הפסד בליגה בפני עצמו.

13-14 הייתה עונה רעה בסופו של דבר, בלי אף חזית לרפואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

ברור שזו הייתה עונה רעה בשורה התחתונה.
אבל אם מדברים על פאנדורי כאיזה ביזיון שייזכר לדורות - זה ממש לא המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

ברור שזו הייתה עונה רעה בשורה התחתונה.
אבל אם מדברים על פאנדורי כאיזה ביזיון שייזכר לדורות - זה ממש לא המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כן, רק שהדיון היה סביב אשמת המאמן בכישלון ואשמת ההנהלה בהשוואה אליו. ההיסטריה שהייתה סביב ההדחה מאירופה בלי ספק ערערה את היציבות של הקבוצה, ואי היציבות הזו נגררה לכל אורך העונה. יובל טען שההדחה מול פנדורי הייתה כישלון ושהצגת המצב כתרחיש סביר זו הזיה שלי או משהו כזה. לטעמי, רב"ש, במועדון יציב יותר, היה מוציא מהקבוצה הזאת תוצאות טובות בהרבה. זה בדיוק למה הוא היה חייב להשאר העונה בהפועל, עונה שאמורה להיות יותר מאוזנת ופחות מלחיצה.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:18 
רק שעד ינואר לא היה חוסר יציבות, לא היה לחץ, ואפילו היה כסף להביא עוד שני שחקנים. עד ינואר או אחרי גם, אפילו ניסו למכור פה שמשחקים מעולה והתוצאות בדרך.

אבל זה לא משנה, הוא כבר לא בהפועל, הוא לא מעניין, עוד פרדי דוד/ניצן שירזי/ניר לוין שעבר בהפועל לשנה. אם לא יקרה איזה נס והוא לא יחזור, אף אחד לא יזכור שהוא היה פה בכלל. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:20 
אתה מוציא מההקשר. יובל לא אמר שזה היה כשלון כשלעצמו, אלא עוד כשלון בעונה רעה, וזה נכון. אין מה לעשות עם העובדות.
ואם נשים רגע בצד את התוצאה, תעשה גוגל ותזכר איזה הרכב רב"ש שם במשחק השני נגדם.
אני לא משונאי רב"ש, אבל חליק. לא הכל קשור להתנהלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:24 
19 כתב:
רק שעד ינואר לא היה חוסר יציבות, לא היה לחץ, ואפילו היה כסף להביא עוד שני שחקנים. עד ינואר או אחרי גם, אפילו ניסו למכור פה שמשחקים מעולה והתוצאות בדרך.

אבל זה לא משנה, הוא כבר לא בהפועל, הוא לא מעניין, עוד פרדי דוד/ניצן שירזי/ניר לוין שעבר בהפועל לשנה. אם לא יקרה איזה נס והוא לא יחזור, אף אחד לא יזכור שהוא היה פה בכלל. נקסט.

התוצאות שהיו מנותקות מהאופן שבו הפועל שיחקה הן דווקא אינדקציה טובה לחוסר הביטחון של השחקנים במערכת כולה, כשצורת המשחק היא סממן למאמן שיודע מה הוא עושה. ולהגיד שהפועל הייתה ביציבות כלכלית מהקיץ ועד ינואר זו פשוט גניבת דעת, ואתה יודע את זה יפה (מספיק בעיניי להזכיר את טל בן חיים למכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי,
אתה חושב שהפועל שיחקה טוב בעונה שעברה בחלק שבין אוגוסט לינואר?
איזה משחקים היית מגדיר כ"טובים" בהם "חוסר הבטחון" הוא זה שגרם להפסד, ולא נגיד יכולת מקצועית גרועה של שחקנים ומאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: