pogi כתב:
g11g כתב:
אלי כהן כהן עשור מנסה להכניס את עצמו חזרה להפועל..
זה נחמד לסתור עובדות מנומקות שפירטו בפנייך ב״אוסף שטויות״, עמוק.
אני לא טוען שהוא גאון כדורגל, לא חושב שהוא עילוי, ולא משווה אותו לגוטמן. אבל בין זה לבין לקרוא ליצן, שאלי כהן יכול ללמד אותו כדורגל, לשלול ממנו כל קרדיט לכמה דברים טובים שבכל זאת קרו העונה ועם זאת לייחס לו את כל החרא שאכלנו, יש מרחק רב.
אבל את כל אלה אפשר סתם ליחס לאוהד הפועל נחפז שמחפש את מי להאשים ומקצין את האגנדה שלו.
לחשוב שבמצבנו ביום תחילת הפגרה, יש לנו אופציה טובה יותר מאשר להשאיר אותו בחוזה מקוצץ- זה כבר להיות ליצן סטייל ברקו. ברכותיי
יקירי, אף אחד לא הביא לי פה חצי עובדה מנומקת, רק סיפורים שאפשר לספר אולי לילד שהתחיל אתמול לראות כדורגל.
במבחן בניית הסגל - השוער שרב"ש הביא לא טוב (עמוס), הבלמים לא טובים (קולין ואיליץ'), הקשרים האחוריים אחד בינוני ואחד גרוע (סשה וגרזיצ'יץ'), הקשר ההתקפי שהוא הביא בינוני ולא מבריק במיוחד (זגורי) על השחקנים ה"משלימים" אין מה לדבר (כל צ'וקולים למיניהם). היחידים שהוא יכול לקבל עליהם קרדיט אלה דגני ולוי שכמו שרשמתי קודם גם עליהם הוא בנה לתפקידים אחרים.
מבחינת כדורגל - עד הישורת האחרונה של הגארבג'-טיים הקבוצה שיחקה כמו תחת- הנעת חסרת תכלית, משחק הגנה לקוי ושערים שמגיעים בזכות הברקות של שחקן אחד.
מבחינת ניהול משחק טקביעת הרכבים- חילופים הזויים כמעט מידי משחק והרכבים לא יציבים שהשתנו כמעט כל שבוע
מבחן התוצאה- הדחה מוקדמת ועלובה מאירופה, הדחה בשלב הראשון במשחק נוח בגביע, איבוד עניין בליגה אחרי הסיבוב הראשון והגעה מקרית לאירופה בזכות ההישגים של איזי בק"ש.
אחרי כל זה אתם באים ומנסים להסביר לי שמדובר באחלה מאמן.
ולגבי המצב שהיה במכבי..
בוא תסביר מה היה כל כך רע שם? לפי מה שאני זוכר רב"ש קיבל מאלכס שניידר הרבה כסף ובנה שם קבוצת נגרים (ממש כמו אצלנו).
כן, אוהדי מכבי מפנטזים לחזור לתקופת נמני כמנהל מקצועי, שבה אוהדים מסתובבים בתוך קריית שלום כמקבלי החלטות (מזכיר לך משהו?).
נראה שהכנסת את המשתמש שלך למצב 'בוט' וההמשך ההתייחסות שלי מיותרת, אבל שוב.
אני לא טוען שרב"ש הוכיח את עצמו כמאמן הישראלי הכי גדול בעידן הנוכחי.
אני לא חושב שמהתקציב שקיבל הוא הוציא את המקסימום.
אני חושב שיש לו מספר של טעויות בבניית הסגל, שכמו שאני ואחרים כתבתנו, בגדר הסבירות בתוך בניית סגל מאסיבית כל כך.
אני חושב שבתסריט אחר, שבוא נגיד, היה מגיע רוכש אמיד מנותק מכל היסטוריית הבעלים החאפרים שזכינו לה, מאין גולדאר כזה שכולנו מרטיבים עליו- בתסריט כזה, שליחה של רב"ש הביתה בתום העונה והבאת מאמן חזק עם רקורד ועם מנהל מקצועי עם פונטנציאל מאחורי, הייתה מתקבלת על הדעת. מאין שוב פעם "דף חלק".
זו לא המציאות.
וולפסון זה בית משוגעים וקרקס אחד גדול, התקציב לא מאפשר בניית סגל חדשה, ולא מאפשר הבאת מאמן שמבחינת יכולות יכול להוות לרב"ש אלטרנטיבה.
הוא מכיר את הסגל, ואת ההתנהלות הנוראית של ההנהלה. הקבוצה הייתה בעיקר לא יציבה בעונה שעברה, ובניגוד למצג שווא שאתה מציג שיחקה מעולה לפרקים, אבל לא הצליחה לשמור על מומנטום ארוך. ההחלטה המתבקשת על ידי הנהלה שפוייה במקצת הייתה להשאיר אותו בחוזה מקוצץ.
ולמי שקרא לכל עניין ההנהלה ואופן ההתנהלות המחריד של המועדון "תירוץ", שוב הלכת צעד רחוק מדי עם האג'נדה שלך..
כן, זה תירוץ. אבל רב"ש הוא באמת שורש הבעיה של המועדון בשנה האחרונה..