תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 07:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
שילוב של הפועל שמוכרת את גופה בשביל נזיד עדשים
לוזון הרשע מהאגדות
והרמן ג'יי קרוייפינג, שלהוט לקנות כל מה שישראלי פופולארי בלי לשים לב למצב הסגל שלו.
שילוב קטלני. התקווה היחידה היא דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 06:36 
אף אחד לא יכול להכריח את דמארי לאן לעבור,הןא זה שחותם על החוזה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
אסי דומב מאמן ביחד עם עוזר המאמן...? לא צריך. בשנות ה50 הסתדרנו יפה בלי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 07:25 
להפועל יש 2 בעיות:
1 מה יקרה עם דמארי. כאן עוד לא נסגר דבר ואגב אני לא קונה בעינים עצומות את "חוסר היכולת התקציבית להשאירו".
2 ברקוביץ' במקום מאמן. כאן יש לנו פוטנציאל כפול לכשל. עד עכשיו מכל ההייפ שלו לא הביא כלום. מקסימום אלמדון. והקבוצה מתנהלת כמו אחוזה פרטית שלו כשהשיא הוא מחנה האימונים בגלל הקייטנה שלו. כל אחד מהאלי כהנים היה עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
מה יש לזכור ממקרה טבח?
שמכבי הציעו לו פי 3 מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 08:02 
אדום נחמד כתב:
מה יש לזכור ממקרה טבח?

כי שם הפועל החזיקה רק ב 25% מהכרטיס שלו, וזכות המכירה הייתה שלהם בכל רגע נתון
פה הם מחזיקים 50%

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
זה מעודד. נשמע כאילו דמארי נשאר וכבר מתחילים להציג את זה כרכש נוצץ בשביל המנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 08:12 
Eros Ramazzotti כתב:
זה מעודד. נשמע כאילו דמארי נשאר וכבר מתחילים להציג את זה כרכש נוצץ בשביל המנויים

זה לא מעודד אותי מהסיבה הפשוטה, אין לי כוח לכל הקרנבל סביב המכירה שלו שיתחדש בינואר במידה והוא אכן ישאר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אדום נחמד כתב:
מה יש לזכור ממקרה טבח?

פה הם מחזיקים 50%

זה בכלל לא משנה כמה הפועל החזיקה וכמה פ"ת
לטבח היה חוזה בהפועל והוא עבר כי הוא רצה לעבור כי במכבי קיבל פי 3.
ללוזון אין שום שליטה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 08:23 
יובל כתב:
בסדר, זאת לא תהיה הפעם הראשונה, וכנראה גם לא האחרונה, שמה שמוזר בעינייך נראה הגיוני לגמרי בעיניי כל השאר. הקביעה שהליגה הרומנית טובה בהרבה מהליגה הישראלית ושההדחה של הפועל סבירה היא עוד נדבך במציאות המדומיינת שבנית לך ושהופכת אותך למושא ללעג, בפורום הזה ואפילו באחרים. אבל נו, בוא נדבר על ה"היסטריה" שהתחילה "מאותו רגע" ואיך היא באה לידי ביטוי. כי לאחר ההדחה, המועדון (אוהדים, שחקנים, מאמן) קיבלו הבטחות והרגעות שיש ערבויות - שרק לאחר כמה חודשים התגלו כבלוף, ובסופו של דבר מההדחה מאירופה ועד סוף חלון ההעברות אף שחקן לא שוחרר, והקבוצה אפילו חוזקה בליאור לוי ועבדורחימי - לא צעד שהעיד על בעיות כלכליות באותו זמן, ובטח לא גרם להיסטריה. לאחר מכן הגיעו עוד סדרת כישלונות בליגה, ובשלב מסוים בעונה, הרבה אחרי שכל המטרות המקצועיות חמקו מעבר להישג יד, החלו דיבורים על מחסור בכסף למשכורות ורצון לשחרר שחקנים, שלאחר מכן גם תורגמו למעשים. מעניין איך זה שגוטמן התמודד עם היסטריה, וקשטן, ושירזי, ואבוקסיס, ופרדי דוד, וכולם כולל כולם הגיעו להישגים טובים יותר תחת הנהלות גרועות יותר או גרועות באותה מידה. ורק בן שמעון המסכן, שקיבל בקיץ הקודם תנאים מפליגים שאף מאמן בהפועל לא חלם עליהם, לא יכל להושיע את הקבוצה בסיטואציה הבלתי אפשרית שאליה היא נקלעה.

לדבר ולרדת על משתמשים אחרים לא הופך אותך ליותר חכם או צודק, אז נכון שרב"ש לא הצליח בעונתו הראושנה בקבוצה (שהחולפה כמעט לגמרי) ויש שיגדירו את זה אף ככשילון חרוץ, אבל ישנם כמה דברים שקצת לא דייקת לגביהם.

* רומניה בתחילת העונה היתה מקום אחד מעל ישראל בדירוג הקבוצות של אופ"א
* הכוכב הגדול שהובא בתחילת העונה וענה לשם איתי שכטר כן שוחרר אחרי ההדחה מאירופה בחלון העברות של ינואר ולא כמו שכתבת שאף שחקן לא שוחרר
* עבדורחימי הגיע פצוע ובעייני הוא ממש לא חיזוק, מעניין שלא ציינת את אורלנדיץ בנוסף אליו
* התעלמת מעניין הקיזוז בשכר החד צדדי שבוצע ע"י חיימקה וקטע רצף של נצחונות כשהמקום השלישי עדיין היה בהישג יד
* אף הנעלה שקדמה לזו הנוכחית (וגם זו עד לעונה הנוכחית) לא התערבה או כפתה על המאמן לשחק עם שחקנים מסוימים שהיא הביאה (ואף הקפיאה שחקנים אחרים בשביל זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 08:28 
redead כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

זה לא מעודד אותי מהסיבה הפשוטה, אין לי כוח לכל הקרנבל סביב המכירה שלו שיתחדש בינואר במידה והוא אכן ישאר עכשיו.

אני ממש לא בטוח אם לא כדאי לדמארי להמשיך עוד שתי עונות בהפועל בשכר הנמוך יחסית ליכולתיו שהוא מקבל, ואז לעבור לאן שהוא רוצה (ולבגור את ההפרש במענק חתימה שכולו ידיע אליו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בוריס כתב:
אדום נחמד כתב:
מה יש לזכור ממקרה טבח?

פה הם מחזיקים 50%

זה בכלל לא משנה כמה הפועל החזיקה וכמה פ"ת
לטבח היה חוזה בהפועל והוא עבר כי הוא רצה לעבור כי במכבי קיבל פי 3.
ללוזון אין שום שליטה על זה.

הוא עבר כי גם הוא וגם אבא שלו רמזו יותר מפעם אחת שהם חייבים הרבה למשפחת לוזון והם לא יכולים להגיד לו לא.
זה לא המצב במקרה של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אם דמארי כזה שחקן גדול, למה אף קבוצה באירופה לא מוכנה לשלם עליו?
אם קוסטה ריקה כזאת נבחרת טובה, איך זה שאף אחד מהשחקנים שלה לא משחק בקבוצה רצינית?
אם דגני כזה שחקן טוב, למה מכבי חיפה שיחררה אותו והשאירה אוסף כושלים כמו קינן, פילאבסקי וצוצאליץ?

הלוגיקה שלך מפגרת כמעט כמוך, ואני לא טוען שרב״ש הוא קלופ או משהו. הוא כן אחלה מאמן (שלא הצליח בעונה שלו בהפועל, אין עוררין) אבל עדיף בהרבה על כל מה שרצו להביא במקומו (אלי כהן/רוני לוי) ועדיף פי מיליון על החרא שהביאו במקומו בפועל.

רציתי להגיב לך על אוסף השטויות שרשמת קודם אבל ראיתי שהשקעת אז התאפקתי. אבל בוא נגיד שההשוואה שלך בין עמוס לאניימה דיי ממצה את הקשקושים שלך.

לגופו של עניין, רב"ש המאמן האהוב והנערץ שלכם לא מצא קבוצה. ניסה וניסה, ליקק לתקשורת, שלח את מקורביו לפרסם כתבה על כך שחלומו זה לאמן את מכבי חיפה, הנפיץ שמועות על התעניינות מקפריסין ואפילו שכר סוכן שיימצא לו קבוצה בבלגיה. בסוף מצא עצמו הליצן השמנמן ממהר לחתום במכבי פ"ת במהירות של גנב בלילה לפני שגם האופציה הזו תברח. אני מודה, זה די הפתיע אותי כי הייתי בטוח ששנה הבאה נמצא אותו ליד מאיר איינשטיין על כיסא הפרשן, אבל זה יחכה עוד קצת.
בשורה התחתונה אחרי שקיבל בעיטה בתחת ממכבי תוך 8 מחזורים (עם תקציב לא רע בכלל) ואחרי שניצל את המצב הכלכלי שלנו כדי לא להיות מפוטר במהלך העונה, ייקח עוד המון זמן עד שקבוצה רצינית תיגע בו (אם בכלל).
אלי כהן ורוני לוי יכולים ללמד את הליצן הזה מה זה כדורגל אבל להשוואות הדביליות שלך באמת אין מה להתייחס.

אני תוהה לפעמים אם בין הצרחות שלך ושל האדס על המקלדת אתם טורחים לקרוא את הדברים שיוצאים ממנה, ככל שעובר הזמן אני מבין שלא.
זה מה שעושה את רב"ש מאמן גרוע? העובדה שהוא חתם במכבי פ"ת? אם זה המדד, איך בדיוק הפרופסור אלי כהן, מר "יודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך אבל פוטר מקבוצת גלקטיקוס ומ80% מהמקומות בהם עבד ב15 שנה האחרונות" יכול ללמוד את רב"ש משהו? מי לדעתך קרוב יותר לכסא הפרשן, רוני לוי (שהוא אגב מאמן באמת לא רע אבל רב"ש טוב ממנו) המובטל או רב"ש?

אני יכול לתת לך כאן רשימה מפורטת של מאמני ענק שבמהלך הקריירה שלהם אימנו בקבוצות קטנות ובינוניות. אם אתה חושב שמאמן שנאלץ אחרי שנה לא טובה ללכת לקבוצה קטנה יותר הוא מאמן גרוע, אני חושב שאת מספר המאמנים הטובים בעולם עבורך אפשר לספור על יד אחת. אז לפני שאתה טורח לאשש את הטענות ההזויות שלך באמצעות הסברים מטומטמים, תחשוב איך הם משרתים אותך קודם, דפקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 11:25 
pogi כתב:
g11g כתב:

אלי כהן כהן עשור מנסה להכניס את עצמו חזרה להפועל..

זה נחמד לסתור עובדות מנומקות שפירטו בפנייך ב״אוסף שטויות״, עמוק.

אני לא טוען שהוא גאון כדורגל, לא חושב שהוא עילוי, ולא משווה אותו לגוטמן. אבל בין זה לבין לקרוא ליצן, שאלי כהן יכול ללמד אותו כדורגל, לשלול ממנו כל קרדיט לכמה דברים טובים שבכל זאת קרו העונה ועם זאת לייחס לו את כל החרא שאכלנו, יש מרחק רב.

אבל את כל אלה אפשר סתם ליחס לאוהד הפועל נחפז שמחפש את מי להאשים ומקצין את האגנדה שלו.

לחשוב שבמצבנו ביום תחילת הפגרה, יש לנו אופציה טובה יותר מאשר להשאיר אותו בחוזה מקוצץ- זה כבר להיות ליצן סטייל ברקו. ברכותיי

יקירי, אף אחד לא הביא לי פה חצי עובדה מנומקת, רק סיפורים שאפשר לספר אולי לילד שהתחיל אתמול לראות כדורגל.
במבחן בניית הסגל - השוער שרב"ש הביא לא טוב (עמוס), הבלמים לא טובים (קולין ואיליץ'), הקשרים האחוריים אחד בינוני ואחד גרוע (סשה וגרזיצ'יץ'), הקשר ההתקפי שהוא הביא בינוני ולא מבריק במיוחד (זגורי) על השחקנים ה"משלימים" אין מה לדבר (כל צ'וקולים למיניהם). היחידים שהוא יכול לקבל עליהם קרדיט אלה דגני ולוי שכמו שרשמתי קודם גם עליהם הוא בנה לתפקידים אחרים.
מבחינת כדורגל - עד הישורת האחרונה של הגארבג'-טיים הקבוצה שיחקה כמו תחת- הנעת חסרת תכלית, משחק הגנה לקוי ושערים שמגיעים בזכות הברקות של שחקן אחד.
מבחינת ניהול משחק טקביעת הרכבים- חילופים הזויים כמעט מידי משחק והרכבים לא יציבים שהשתנו כמעט כל שבוע
מבחן התוצאה- הדחה מוקדמת ועלובה מאירופה, הדחה בשלב הראשון במשחק נוח בגביע, איבוד עניין בליגה אחרי הסיבוב הראשון והגעה מקרית לאירופה בזכות ההישגים של איזי בק"ש.
אחרי כל זה אתם באים ומנסים להסביר לי שמדובר באחלה מאמן.

ולגבי המצב שהיה במכבי.. בוא תסביר מה היה כל כך רע שם? לפי מה שאני זוכר רב"ש קיבל מאלכס שניידר הרבה כסף ובנה שם קבוצת נגרים (ממש כמו אצלנו).

כן, אוהדי מכבי מפנטזים לחזור לתקופת נמני כמנהל מקצועי, שבה אוהדים מסתובבים בתוך קריית שלום כמקבלי החלטות (מזכיר לך משהו?).

נראה שהכנסת את המשתמש שלך למצב 'בוט' וההמשך ההתייחסות שלי מיותרת, אבל שוב.
אני לא טוען שרב"ש הוכיח את עצמו כמאמן הישראלי הכי גדול בעידן הנוכחי.
אני לא חושב שמהתקציב שקיבל הוא הוציא את המקסימום.
אני חושב שיש לו מספר של טעויות בבניית הסגל, שכמו שאני ואחרים כתבתנו, בגדר הסבירות בתוך בניית סגל מאסיבית כל כך.

אני חושב שבתסריט אחר, שבוא נגיד, היה מגיע רוכש אמיד מנותק מכל היסטוריית הבעלים החאפרים שזכינו לה, מאין גולדאר כזה שכולנו מרטיבים עליו- בתסריט כזה, שליחה של רב"ש הביתה בתום העונה והבאת מאמן חזק עם רקורד ועם מנהל מקצועי עם פונטנציאל מאחורי, הייתה מתקבלת על הדעת. מאין שוב פעם "דף חלק".
זו לא המציאות.
וולפסון זה בית משוגעים וקרקס אחד גדול, התקציב לא מאפשר בניית סגל חדשה, ולא מאפשר הבאת מאמן שמבחינת יכולות יכול להוות לרב"ש אלטרנטיבה.
הוא מכיר את הסגל, ואת ההתנהלות הנוראית של ההנהלה. הקבוצה הייתה בעיקר לא יציבה בעונה שעברה, ובניגוד למצג שווא שאתה מציג שיחקה מעולה לפרקים, אבל לא הצליחה לשמור על מומנטום ארוך. ההחלטה המתבקשת על ידי הנהלה שפוייה במקצת הייתה להשאיר אותו בחוזה מקוצץ.

ולמי שקרא לכל עניין ההנהלה ואופן ההתנהלות המחריד של המועדון "תירוץ", שוב הלכת צעד רחוק מדי עם האג'נדה שלך..
כן, זה תירוץ. אבל רב"ש הוא באמת שורש הבעיה של המועדון בשנה האחרונה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
בקיץ' שחקן חופשי, 1.86, 8 הופעות בנבחרת הצעירה של בוסניה.
לא כבש ולא בישל במשך כל החצי השני של העונה בבוסניה, וברוב המשחקים בסוף העונה נכנס כמחליף או לא שותף בכלל.
לא נשמע כמו מישהו שיכול להחליף את דמארי. מה שכן, הוא יכול להחליף את אורלנדיץ' בקטגוריית החלוץ הצעיר והזול שנפגע איתו 1 ל100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.transfermarkt.co.uk/amer-bek ... ler/129086
המלפפון החדש בקיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
הופרד בלידתו מדני בונדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אגב, ממליץ לכולם לראות את הוידאו מהכתבה על בקיץ' בוואלה.
ברקוביץ' ודומב מחלקים כיפים ומסתלבטים עם דמארי וזגורי, דומב מתראיין באמצע שביל ריצה כאילו הוא פליט של האח הגדול, ברקוביץ' מסביר משהו לקליימן שעומד עם ברמודה ושקית על פיסת דשא שבה כל השחקנים מתלבשים. אני נשבע שהחוג של אחיין שלי נראה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 11:53 
:
dino כתב:
הופרד בלידתו מדני בונדר

:LOL2: :BOW: :LOL2:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 11:59 
לאסי דומב כתוב על החולצה A.D
ואגב,גם הוא פלט בסרטון את המשפט המפורסם: "אני מסתכל על הדרך"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
הפרטים החשובים על בקיץ'
יש לו יום הולדת יום לפניי
יש לו יום הולדת בתאריך של גילי ורמוט.
אם דמארי יישאר זה בהחלט יהיה החיזוק של הקיץ מבחינתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:25 
אם דמארי עובר למכבי... וזה נראה שהוא רוצה... צריך לסגור את האייקונים פרח לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:29 
chimpfive כתב:

נראה שהוא רוצה? לפי מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
chimpfive כתב:

נראה שהוא רוצה? לפי מה

מה זאת אומרת לפי מה? מכבי אמרו לאופירה
ציטוט:
דמארי, אשר היה מבוקש על ידי ג'ורדי קרויף כבר בינואר אך סירב להגיע, שוב על הפרק מבחינת הרכש הישראלי ובמכבי מנסים להביאו לאחר שהבינו כי הוא כבר לא יהיה המכשול בדרך להבשלת העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:41 
יובל כתב:
בסדר, זאת לא תהיה הפעם הראשונה, וכנראה גם לא האחרונה, שמה שמוזר בעינייך נראה הגיוני לגמרי בעיניי כל השאר. הקביעה שהליגה הרומנית טובה בהרבה מהליגה הישראלית ושההדחה של הפועל סבירה היא עוד נדבך במציאות המדומיינת שבנית לך ושהופכת אותך למושא ללעג, בפורום הזה ואפילו באחרים. אבל נו, בוא נדבר על ה"היסטריה" שהתחילה "מאותו רגע" ואיך היא באה לידי ביטוי. כי לאחר ההדחה, המועדון (אוהדים, שחקנים, מאמן) קיבלו הבטחות והרגעות שיש ערבויות - שרק לאחר כמה חודשים התגלו כבלוף, ובסופו של דבר מההדחה מאירופה ועד סוף חלון ההעברות אף שחקן לא שוחרר, והקבוצה אפילו חוזקה בליאור לוי ועבדורחימי - לא צעד שהעיד על בעיות כלכליות באותו זמן, ובטח לא גרם להיסטריה. לאחר מכן הגיעו עוד סדרת כישלונות בליגה, ובשלב מסוים בעונה, הרבה אחרי שכל המטרות המקצועיות חמקו מעבר להישג יד, החלו דיבורים על מחסור בכסף למשכורות ורצון לשחרר שחקנים, שלאחר מכן גם תורגמו למעשים. מעניין איך זה שגוטמן התמודד עם היסטריה, וקשטן, ושירזי, ואבוקסיס, ופרדי דוד, וכולם כולל כולם הגיעו להישגים טובים יותר תחת הנהלות גרועות יותר או גרועות באותה מידה. ורק בן שמעון המסכן, שקיבל בקיץ הקודם תנאים מפליגים שאף מאמן בהפועל לא חלם עליהם, לא יכל להושיע את הקבוצה בסיטואציה הבלתי אפשרית שאליה היא נקלעה.

חמודי, אתה לא כל השאר, אתה בסך הכל משתמש אחד. אתה והאח המיוחד שלך, שפעם שנייה אני קורא מאחד משניכם את אגדת הלעג בפורומים אחרים (שזה מעניין, כי אני מניח שאתם עוקבים אדוקים של השחקן ה-12, וראיתי את שם המשתמש שלי מוזכר שם אולי פעם אחת). אם אין לך סימוכין למה שאתה כותב, אל תלכלך פה באופן חופשי.
תודה
ולעניין הקשקושים הרגילים שלך - הליגה הרומנית, בכל סטנדרט, היא ליגה טובה בהרבה מהישראלית - מבחינת הישגים באירופה לאורך השנים, מבחינת היכולת של קבוצות הצמרת, ומבחינת המפגשים בין קבוצות משתי הליגות בשנים האחרונות. אבל מה זה משנה לך אם אפשר לכתוב בבוטות שטויות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:42 
קצת על השחקן, מההתרשמות שלי יש לו מיקום טוב ברחבה ומשחק ראש טוב

http://youtu.be/kE4VNXM2wfY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:42 
יהלום אדום כתב:
אלון כתב:
chimpfive כתב:

נראה שהוא רוצה? לפי מה

ציטוט:
דמארי, אשר היה מבוקש על ידי ג'ורדי קרויף כבר בינואר אך סירב להגיע, שוב על הפרק מבחינת הרכש הישראלי ובמכבי מנסים להביאו לאחר שהבינו כי הוא כבר לא יהיה המכשול בדרך להבשלת העסקה.

אתה בטוח שדווקא אנשי המחלה אמרו לה את זה ולא נגיד הפאן בוי שרוצה לבדוק את התגובה לפני שמוכר אותו אליהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
יהלום אדום כתב:
אלון כתב:
chimpfive כתב:

נראה שהוא רוצה? לפי מה

ציטוט:

אתה בטוח שדווקא אנשי המחלה אמרו לה את זה ולא נגיד הפאן בוי שרוצה לבדוק את התגובה לפני שמוכר אותו אליהם ?

אם כבר הייתי מהמר על הצלע השניה בצד של המוכרים אך מכיוון שאין לי מושג התייחסתי למכבי הבינו שכתוב בכתבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:46 
שיהיה דמארי. אני כבר מחוסן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
מה יהיה עם חג'ג'? הוא לא מבין שהשמות שדוחפים לו מליגות כמו בוסניה ומונטנגרו לא יביאו לו את האקזיט הגדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: