תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 13:36 
pogi כתב:
g11g כתב:
מושקוביץ כתב:
מתסכל שרב"ש ממשיך הלאה ואנחנו נתקעים עם כל הפחים, והוא עוד ייקבל מאיתנו פיצויים על הנזק הבלתי נתפס שהוא גרם למועדון.
כמובן שאין קשר בין הדברים והאשמה היא על מי שחתם איתו חוזה כזה ולא שם לו גבולות, אבל זה עדיין מתסכל.

תמיד טוב שיש איזה ש״ג לתלות בו את כל צרותינו.
רב״ש בנה קבוצה מכלום כמעט (הכמעט זה בשל דמארי וגילי), בתקציב סביר+ אבל ממש לא מטורף.
יותר מסביר שבבניית סגל כזו מאסיבית, בתקציב בינוני, יהיו גם בחירות שיתבררו כמוטעות .

כמו כל מערכת, הבסיס שלה היא ההנהלה. והבסיס הזה רקוב מהיסוד, ועד שלא יהרסו עד היסוד, ויבנו מחדש, כל פעם נחפש איזה ש״ג להאשים אותו בזה שהכל חרא..

יסביר אדוני את המשפט המודגש
מהן הבחירות שהתבררו כלא מוטעות?

עזוב, רב"ש הוא מאמן מעולה ואנחנו נראה את זה שנה הבאה במפ"ת (מכבי פתח תקווה), אני סתם מחפש ש"ג להאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
ויסנט אניימה - דני עמוס
נניח בצד את העובדה שאניימה השוער הכי גדול שהיה כאן, שניהם הגיעו להפועל כשוערי ליגה בכירים. עמוס כשוער נבחרת שזכה באליפות עם ק"ש, אניימה כבר תקע יתד בהפועל ובעונת הדאבל המשיך יכולת מופלאה. בשורה התחתונה, על הנייר - שני שוערים טובים, מי יותר ומי פחות. דני עמוס לא היה אמור להוות שום הימור, זה בדיוק כמו להביא היום את אריאל הרוש. שוער ישראלי בכיר.

מנטשוילי משול מבחינתי לסאשה, זר במרכז המגרש שהיה צריך להיות יקר ומרשים בהרבה, אבל אם להשוות ביניהם - סאשה עולה עליו ב100 דרגות. מבחינת רמת ההימור, שניהם באותה רמה. לא הבנתי את המשפט המטומטם הזה "ידעת מה אתה מקבל ממנו". בטח שידעתי, כרטיס אדום מול בני יהודה שכמעט גמר לנו את חלום האליפות. אם כבר, מסאשה אתה יודע בדיוק מה תקבל. הוא לעולם לא יהיה הקשר שתמיד רצית, אבל הוא לא זר לכדורגל והוא רחוק מלהיות גרוע. ביחס לשכר שלו הוא בינגו.

בעמדת המגן הימני היו לנו פאקינג דני בונדר ועומרי קנדה, אם תחבר את שניהם ביחד על הנייר נכון לתחילת אותה עונה, לא תקבל שחקן נורמלי. זה לא הימור? אז מה זה? אתה יכול להשוות את זה לאוראל דגני? בוא נמשיך

בלמים - דה סילבה אכן היה בסופו של דבר הבלם הכי טוב בארץ, אבל אתה שוכח שמדובר בבלם שהגיע מקבוצה שירדה ליגה, ויותר מכך היו סביבו שמועות על דברים לא כשרים. אם אני שם אותו על סקאלת ההימור מול קולין ואיליץ', שחקנים מנוסים שרב"ש ראה, דגלאס הוא סופר הימור נכון למועד ההגעה שלו, ולתחילת עונת הדאבל כבר היינו רגועים לגביו. בנוגע לשניים האלה, הם ממש לא הימור. הם זרים יקרים, איליץ' שחקן נבחרת, ואגב בלם מצוין אם לא שמת לב בין הצרחות שלך. גם כאן אני לא מוצא שום "הימור";

גרזציץ' זה שחקן שהיה הקשר האחורי מספר 1 בארץ יחד עם אלברמן בתקופה שלו בק"ש. אחד מעמודי התווך של הקישור שלהם, אין לך מושג אם אתה טוען שהוא לא שחקן טוב, או לפחות היה כזה על הנייר. לקרוא לו כשלון ידוע מראש זה לאנוס את המציאות. הוא כל-כך רחוק מלהיות הימור שאין לי איך לתאר את זה.

אפשר לחשוב שבעונת הדאבל לא היו שחקנים משלימים (ויקטור מרעי, גל שיש, ערן זהבי שפתח את העונה כמחליף) - הם כולם סיפור הימור. גם ביבראס כקשר הרכב היה הימור ענק. העניין הוא שבעונה ההיא הכל התחבר, ולמרות פציעה של הזר היקר היחידי שלנו (וויציצביץ') זהבי נכנס לנעליים שלו והשאר היסטוריה. להזכירך, העונה היו לנו איתי שכטר, גילי ורמוט ועומר דמארי, כשאז שכטר היה בגדר כשרון על הנייר וגילי היה שחקן מוכשר וחמוד שלא עושה עם זה יותר מדי.

אין לי הרבה זמן להמשיך את ההשוואה לעומק, אבל בשורה התחתונה אתה יכול להשוות את הסגלים לאורך ולרוחב, מבחינת השמות בפתיחת העונה - בעונה האחרונה היו לנו שמות מפוצצים בהרבה על הנייר. בעונת הדאבל הכל התחבר באופן מדהים שקשה לי לראות אותו חוזר על עצמו, אבל לקרוא לעונה האחרונה הימור ולעונה ההיא לא הימור זה דפוק ברמות אחרות. מה שקיבלת שם משחקנים כמו לאלה, כמו זהבי, כמו ביבראס, כמו דני בונדר ועומרי קנדה, כמו גל שיש, כמו איתי שכטר הבעייתי שלא קרע זוג נעליים - אין לזה אח ורע בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
Daniel כתב:
אור אלקבץ חתם בהפועל ירושלים

לאאאא

העצב אין לו סוף :ROSE:

קבוצה מהלאומית חטפה לנו את אור אלקבץ. מביך מביך מביך.

ב-One אין שום איזכור שהוא היה מועמד להפועל. מעניין למה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 14:19 
חיחי כשהילד זין הזה דוחה הצעה מהפועל כי היא נמוכה מאוד אתם יודעים שהמצב בקנטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול הפועל דיונים שבועי (22/6-29/6)
הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
בתור מה בדיוק רוצים להביא את גאדיר? חלוץ ראשון במקום דמארי? כי בתור חלוץ שני אני לא מאמין שנביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
מוחמד גאדיר שחקן גרוע מאוד בושה שהציעו לו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 14:51 
מושקוביץ כתב:
pogi כתב:
g11g כתב:
מושקוביץ כתב:
מתסכל שרב"ש ממשיך הלאה ואנחנו נתקעים עם כל הפחים, והוא עוד ייקבל מאיתנו פיצויים על הנזק הבלתי נתפס שהוא גרם למועדון.
כמובן שאין קשר בין הדברים והאשמה היא על מי שחתם איתו חוזה כזה ולא שם לו גבולות, אבל זה עדיין מתסכל.

תמיד טוב שיש איזה ש״ג לתלות בו את כל צרותינו.
רב״ש בנה קבוצה מכלום כמעט (הכמעט זה בשל דמארי וגילי), בתקציב סביר+ אבל ממש לא מטורף.
יותר מסביר שבבניית סגל כזו מאסיבית, בתקציב בינוני, יהיו גם בחירות שיתבררו כמוטעות .

כמו כל מערכת, הבסיס שלה היא ההנהלה. והבסיס הזה רקוב מהיסוד, ועד שלא יהרסו עד היסוד, ויבנו מחדש, כל פעם נחפש איזה ש״ג להאשים אותו בזה שהכל חרא..

יסביר אדוני את המשפט המודגש
מהן הבחירות שהתבררו כלא מוטעות?

עזוב, רב"ש הוא מאמן מעולה ואנחנו נראה את זה שנה הבאה במפ"ת (מכבי פתח תקווה), אני סתם מחפש ש"ג להאשים.

Ppgi, ארוס ענה לך בפירוט שממני לא היית מקבל גם עוד חודש.. מלבד זה שבעניין עמוס אני דווקא לא מסכים איתו, וחושב מראש שזו בחירה לא נכונה שחבל לשים עלייה את הכסף, וגם לא ראיתי שהוא ציין את זגורי שהוא בחירה מעולה לדעתי.

מושקוביץ, האליפות של ק"ש זה הכי אליפות של מאמן שנראתה פה בעשור האחרון (אחורה מזה אני לא זוכר יכול להתחיל לבדוק).
נכון שבגלל האינטליגנציה שלו שלעיתים הפכה ל"מתרצת" מדי, אנשים הפכו אותו למערבב, וצחקו עליו על "הדרך". סבבה, קיבלתם סוג של אנטיתזה של זה העונה, בטוח שזה יעבוד יותר טוב.

וכן, לדעתי רב"ש הוא חד משמעית מאמן מוצלח, שבניגוד להרבה עוסקים במקצוע (2 מהם הם ה"צוות המקצועי" שלך לעונה) הם חאפרים שלא מבינים באמת לעומק את הסיפור.
אני חושב שהוא דמות שללא ספק יכלה להוביל את המועדון הזה למקום שפוי יותר. ובעיני הפיטורים שלו הם המסמר האחרון בניסיון לייצב את המועדון הזה בגלגול הבעלים הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
הוא ממש לא גרוע, הייתי שמח אם הייתה לנו אופציה כמוהו מהספסל, אבל אני מעדיף שיביאו מחליף נורמלי לדמארי ויתנו לשרם/יחזקאל להיות על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 15:26 
g11g כתב:
[quote=]

Ppgi, ארוס ענה לך בפירוט שממני לא היית מקבל גם עוד חודש.. מלבד זה שבעניין עמוס אני דווקא לא מסכים איתו, וחושב מראש שזו בחירה לא נכונה שחבל לשים עלייה את הכסף, וגם לא ראיתי שהוא ציין את זגורי שהוא בחירה מעולה לדעתי.

מושקוביץ, האליפות של ק"ש זה הכי אליפות של מאמן שנראתה פה בעשור האחרון (אחורה מזה אני לא זוכר יכול להתחיל לבדוק).
נכון שבגלל האינטליגנציה שלו שלעיתים הפכה ל"מתרצת" מדי, אנשים הפכו אותו למערבב, וצחקו עליו על "הדרך". סבבה, קיבלתם סוג של אנטיתזה של זה העונה, בטוח שזה יעבוד יותר טוב.

וכן, לדעתי רב"ש הוא חד משמעית מאמן מוצלח, שבניגוד להרבה עוסקים במקצוע (2 מהם הם ה"צוות המקצועי" שלך לעונה) הם חאפרים שלא מבינים באמת לעומק את הסיפור.
אני חושב שהוא דמות שללא ספק יכלה להוביל את המועדון הזה למקום שפוי יותר. ובעיני הפיטורים שלו הם המסמר האחרון בניסיון לייצב את המועדון הזה בגלגול הבעלים הנוכחי.
[/quote]

כן כן
בגלל הסגל המפוצץ שרב"ש בנה לנו היינו צריכים את העזרה של קריית שמונה כדי להידחף לאירופה ממקום רביעי
בנה קבוצה עם שוער גרוע, הגנה עלובה, קישור מסכן והתקפה שבנויה על חלוץ אחד שכמובן לא הוא הביא
גם את דגני וליאור לוי שעוד איכשהו בסדר הוא ייעד לתפקידים אחרים

אבל לא, רב"ש הוא מאמן מוצלח בעל דרך ושיטה.
בגלל זה אחרי שזרקנו אותו ואחרי שגם מכבי, גם חיפה וגם בית"ר חיפשו מאמנים- הוא מוצא את עצמו במכבי פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
אור אלקבץ חתם בהפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 15:38 
pogi כתב:
g11g כתב:
[quote=]

כן כן
בגלל הסגל המפוצץ שרב"ש בנה לנו היינו צריכים את העזרה של קריית שמונה כדי להידחף לאירופה ממקום רביעי
בנה קבוצה עם שוער גרוע, הגנה עלובה, קישור מסכן והתקפה שבנויה על חלוץ אחד שכמובן לא הוא הביא
גם את דגני וליאור לוי שעוד איכשהו בסדר הוא ייעד לתפקידים אחרים

אבל לא, רב"ש הוא מאמן מוצלח בעל דרך ושיטה.
בגלל זה אחרי שזרקנו אותו ואחרי שגם מכבי, גם חיפה וגם בית"ר חיפשו מאמנים- הוא מוצא את עצמו במכבי פ"ת[/quote]

דמגוג בשקל- מכבי אחרי גארסיה כל עוד גולדאהר שם לא תביא מאמן ישראלי. חיפה כבר החתימו. ומה קשור בית״ר? אם יש מישהו להסתכל על ההתנהלות שלו ולהגיד צרת רבים חצי נחמה זה הם.

שוב הסגל נבנה מכמעט אפס, בלי יומרות שלא קשורות למציאות בדמות להתחרות במכבי ובחיפה, ההישג הוא סביר מינוס. תרצה או לא עונת כדורגל זה המון עניין של מומנטום, בצד המנטלי היינו חלשים השנה, ולדעתי יציבות, מאמן אינטליגנט והמשכיות זה המרכיבים הכי חשובים בשביל לחזק את המאפיין הזה.
בטח שעדיף מהקרקס מדראנו שמוקם בימים אלה בבלומפילד, אני מקווה שבזה אנחנו לא חלוקים..

יפה שגם את ההסבה המעולה של דגני מתפקיד שהוא שיחק בו שנים גזלת לו מהקרדיט, קצת מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 15:40 
גם דמארי לא נתן מעולם עונה כזאת, ואף אחד לא נתן אפילו טיפת קרדיט לרב"ש על זה.
אם הוא היה נשאר הייתי אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
כן מסכן גילי.
שבעוד 5 שנים ישב עם 15 מיליון שקל בבית.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:18 
ממן חתם לעונה בביתר
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
ממן חתם לעונה בביתר
חבל.

חנן ממן בתגובה: "L1 + משולש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:29 
טכנית לארז כתב:

אמת ויציב.

אבל למה להסתכל על התמונה לעומק שאפשר לקלל אותו על כך שבמו ידיו חירב את הפועל הגדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:35 
IdanTheLittle כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ממן חתם לעונה בביתר
חבל.

חנן ממן בתגובה: "L1 + משולש"

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:37 
מאמן מדהים. הצלחה כבירה. חבל שלא נתנו לו הזדמנות להצליח עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
רונן צפריר הפיזיותרפיזט עזב לאחר 21 שנה במועדון כי לא הגיע עם הפועל לסיכום על שכרו.
האם יביאו פיזותרפיסט או שהמנג'ר שלא מאמין במדע חושב שזה מיותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 16:56 
מה הבעיה, יביאו את המעסה מנשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
מדהים מה שקורה עם הקיצוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:

תום אלמדון יעשה תפקיד כפול על שעות הבטלה שלו על הספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 17:28 
נהיינו בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
המונדיאל זו המתנה הכי גדולה שההנהלה יכולה לבקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לתת את תמונת הסגל לעונה הבאה בלי השחקנים שיעזבו כמו עמוס או איליץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:

אישתו של ברקו.
אם הוא מנסה להיות כמו לוזון, אז עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 18:30 
מושקוביץ כתב:
מאמן מדהים. הצלחה כבירה. חבל שלא נתנו לו הזדמנות להצליח עוד יותר.

אני שמח שהצלחתי להסביר לך את העניין. נחמד שיש אנשים שפתוחים לשנות את דעתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
המונדיאל זו המתנה הכי גדולה שההנהלה יכולה לבקש

IdanTheLittle כתב:
בית"ר מחתימים שחקנים, נתניה מחתימים שחקנים, אנחנו משחקים עוד 23 ימים והבאנו את... אור אלקבץ, וגם זה לא סופי.

מזל שיש מונדיאל, אחרת מישהו היה שם לב.

(אפילו אור אלקבץ כבר לא רלוונטי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 19:03 
g11g כתב:
טכנית לארז כתב:

אמת ויציב.

אבל למה להסתכל על התמונה לעומק שאפשר לקלל אותו על כך שבמו ידיו חירב את הפועל הגדולה.

אז אם הוא מאמן כל כך גדול
מאמן שבזכותו דמארי הגיע לאן שהגיע
מאמן שהצעיד לבדו את ק"ש ל"אליפות של מאמן"
למה אף קבוצה רצינית לא קפצה עליו והוא חתם אצל הלוזונים?

א. כולם חוץ ממכם לא מבינים איזה מאמן אדיר יש פה
ב. כולם חוץ ממכם פשוט קלטו את הבלוף
אני הולך על אופציה ב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2014, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
אם דמארי כזה שחקן גדול, למה אף קבוצה באירופה לא מוכנה לשלם עליו?
אם קוסטה ריקה כזאת נבחרת טובה, איך זה שאף אחד מהשחקנים שלה לא משחק בקבוצה רצינית?
אם דגני כזה שחקן טוב, למה מכבי חיפה שיחררה אותו והשאירה אוסף כושלים כמו קינן, פילאבסקי וצוצאליץ?

הלוגיקה שלך מפגרת כמעט כמוך, ואני לא טוען שרב״ש הוא קלופ או משהו. הוא כן אחלה מאמן (שלא הצליח בעונה שלו בהפועל, אין עוררין) אבל עדיף בהרבה על כל מה שרצו להביא במקומו (אלי כהן/רוני לוי) ועדיף פי מיליון על החרא שהביאו במקומו בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: