pogi כתב:
g11g כתב:
[quote=]
Ppgi, ארוס ענה לך בפירוט שממני לא היית מקבל גם עוד חודש.. מלבד זה שבעניין עמוס אני דווקא לא מסכים איתו, וחושב מראש שזו בחירה לא נכונה שחבל לשים עלייה את הכסף, וגם לא ראיתי שהוא ציין את זגורי שהוא בחירה מעולה לדעתי.
מושקוביץ, האליפות של ק"ש זה הכי אליפות של מאמן שנראתה פה בעשור האחרון (אחורה מזה אני לא זוכר יכול להתחיל לבדוק).
נכון שבגלל האינטליגנציה שלו שלעיתים הפכה ל"מתרצת" מדי, אנשים הפכו אותו למערבב, וצחקו עליו על "הדרך". סבבה, קיבלתם סוג של אנטיתזה של זה העונה, בטוח שזה יעבוד יותר טוב.
וכן, לדעתי רב"ש הוא חד משמעית מאמן מוצלח, שבניגוד להרבה עוסקים במקצוע (2 מהם הם ה"צוות המקצועי" שלך לעונה) הם חאפרים שלא מבינים באמת לעומק את הסיפור.
אני חושב שהוא דמות שללא ספק יכלה להוביל את המועדון הזה למקום שפוי יותר. ובעיני הפיטורים שלו הם המסמר האחרון בניסיון לייצב את המועדון הזה בגלגול הבעלים הנוכחי.
כן כן
בגלל הסגל המפוצץ שרב"ש בנה לנו היינו צריכים את העזרה של קריית שמונה כדי להידחף לאירופה ממקום רביעי
בנה קבוצה עם שוער גרוע, הגנה עלובה, קישור מסכן והתקפה שבנויה על חלוץ אחד שכמובן לא הוא הביא
גם את דגני וליאור לוי שעוד איכשהו בסדר הוא ייעד לתפקידים אחרים
אבל לא, רב"ש הוא מאמן מוצלח בעל דרך ושיטה.
בגלל זה אחרי שזרקנו אותו ואחרי שגם מכבי, גם חיפה וגם בית"ר חיפשו מאמנים- הוא מוצא את עצמו במכבי פ"ת[/quote]
דמגוג בשקל- מכבי אחרי גארסיה כל עוד גולדאהר שם לא תביא מאמן ישראלי. חיפה כבר החתימו. ומה קשור בית״ר? אם יש מישהו להסתכל על ההתנהלות שלו ולהגיד צרת רבים חצי נחמה זה הם.
שוב הסגל נבנה מכמעט אפס, בלי יומרות שלא קשורות למציאות בדמות להתחרות במכבי ובחיפה, ההישג הוא סביר מינוס. תרצה או לא עונת כדורגל זה המון עניין של מומנטום, בצד המנטלי היינו חלשים השנה, ולדעתי יציבות, מאמן אינטליגנט והמשכיות זה המרכיבים הכי חשובים בשביל לחזק את המאפיין הזה.
בטח שעדיף מהקרקס מדראנו שמוקם בימים אלה בבלומפילד, אני מקווה שבזה אנחנו לא חלוקים..
יפה שגם את ההסבה המעולה של דגני מתפקיד שהוא שיחק בו שנים גזלת לו מהקרדיט, קצת מגוחך.