NARKOTIKA כתב:
metal כתב:
אתה דואג לעם שלך והבוגדים מעליך דואגים לעם שלהם. לגיטימי
הנה, זה הכי מרתיח אותי בישראל. מדברים מדברים והימין ניכס לעצמו איזה שיטה כאילו הוא רוצה בטובת ישראל ואחרים לא.
אתה בוגד בעצמך יא חתיכת מיקרוב. אני רוצה הפרדה מוחלטת כדי שישראל תמשיך להתקיים, אתה רוצה לערבב אותנו עם האויבים ולחסל את כל היהודים. כמה שיותר לחיות קרוב לבתים שלהם. ממש נשמע שאתה "אוהב ערבים." (אתם מתים על הביטוי הזה, נכון?) אז מי פה הבוגד?
זאת אחת הבעיות המרכזיות של השמאל, שהוא לא ממש שמאל ולכן לא מצליח להתמודד עם הימין נכון לעכשיו.
השמאל רוצה הפרדה מוחלטת כי הוא רואה בפלשתינאים "אוייבים" שרוצים "לחסל את כל היהודים". בעצם זאת הבעיה הכללית בארץ משני הצדדים ולכן הסיכסוך הזה לא יסתיים בקרוב.
its-sick כתב:
NARKOTIKA כתב:
metal כתב:
אתה דואג לעם שלך והבוגדים מעליך דואגים לעם שלהם. לגיטימי
הנה, זה הכי מרתיח אותי בישראל. מדברים מדברים והימין ניכס לעצמו איזה שיטה כאילו הוא רוצה בטובת ישראל ואחרים לא.
אתה בוגד בעצמך יא חתיכת מיקרוב. אני רוצה הפרדה מוחלטת כדי שישראל תמשיך להתקיים, אתה רוצה לערבב אותנו עם האויבים ולחסל את כל היהודים. כמה שיותר לחיות קרוב לבתים שלהם. ממש נשמע שאתה "אוהב ערבים." (אתם מתים על הביטוי הזה, נכון?) אז מי פה הבוגד?
זה לא מה שהימין הישראלי ברובו רוצה. הימין רוצה שהערבים ייעלמו מארץ ישראל השלמה, ויישמח "לגרום" לזה לקרות.
זאת הבעיה השנייה של השמאל בארץ, שהוא בטוח שהוא יודע יותר טוב מכולם מה הם חושבים. אז לא, הימין בארץ לא ממש רוצה להרוג את כל הערבים, הוא רוצה לקיים מדינה יהודים בארץ ישראל השלמה (וגם לזה הוא כבר לא באמת שואף). ההתנחלויות הן בסה"כ פעולה לצורך קביעת עובדות בשטח לקראת המו"מ בעתיד, על מנת להגדיל את אחוז "הארץ" שיישאר יהודי. יחד עם זאת ישנו ימין "קיצוני" אשר עומד על זכותו לגור בכל מקום "בארץ הקודש" (ועליו דיברתי קודם באשכול) אשר רוצה לגור בחברון, אלון מורה ו"עופרה" מטעמים משיחיים דתיים נטו. וכן הימין בארץ "מאשים" את הערבים בך שלא שקט כאן כי "הם" התחילו ב 1948, ומאז ועד היום "רוצים להרוג בנו". אבל השמאל כל-כך רוצה להבין את ה"פלשתינאים" עד שהוא לא מתאמץ להבין את ה"מתנחלים".