תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

מי הצדיק אלימות ישראלית? היחידי פה שמצדיק אלימות זה אתה ודומך אלימות פלשתינאית כלפי חפים מפשע.
אני אמרתי את הדבר הזה ואני ממשיך לעמוד מאחריו
"כל זה לא משנה ולא שווה טיפת דם של ילד פלשתינאי או הורה אחד מודאג כי כבר חמישה ימים גורל הילד שלו פחות ברור ופחות טוב מהמצב הפיננסי של הפועל ת"א"

דבר ראשון, אמא שלי אמרה לי שאני מיוחד, ככה שאין פה דומים לי.
דבר שני, אני לא יודע איך לקרוא אחרת משפט כמו "אולי הם עם שלם שדוחק בנו לבצע את המעשים שדוחקים אותם לקיר?".
אם מדובר בשאלה לא רטורית אז אני מתנצל, והתשובה היא "לא".

el dudernio כתב:
אמיר כתב:
el dudernio כתב:

ג. העם הקטן והכבוש בחר בהתנגדות האלימה לפני שהיה לו מול מה להתנגד, אלא אם ההתנגדות היא לקיומה של מדינת ישראל.

בטח שהיה להם למה להתנגד, הם פחדו שתקום מדינה יהודית שבה הם יהיו מיעוט מקופח. בראיה היסטורית, די קשה להאשים אותם בזה.
ועוד פעם, רובם המכריע של הפלשתינאים לא עשו כלום, אפילו אם אתה רואה את השתתפות של עשרת אלפי הפלשתינאים (פלוס מינוס אלף) במלחמת תש"ח כאיזה פשע איום ונורא שאין לו מחילה, זה מצדיק לשים את כל האנשים מהמיעוט האתני הזה תחת ממשל צבאי?
זה מצדיק לא לתת לפליטים מאותו מיעוט אתני לחזור לבתים שלהם?

אז זה לגיטימי שהמתנחלים נוקטים באלימות כי הם פוחדים שתקום מדינה פלשתינאית שהם יהיו בה מיעוט? או שאתה אולי בעד מדיטד אפטרהייד פלשתינאים בה מותר רק למוסלמים לגור? כי בנוצרים הם גם טובחים.

אז שוב כמו שאמרתי קודם אתה כרגע מנסה בכוח להצדיק אלימות, איש שמאל נאור שכמותך.

צריך להבדיל בין שתי נקודות נפרדות פה, הראשונה האם היתה לפלשתינאים סיבה טובה ולגיטימית להתנגד להקמת מדינה ציונית, והתשובה לכך היא בהחלט כן.
השניה היא האם הדרך שבה הם בחרו להתנגד היתה מוסרית ומוצדקת. זו שאלה יותר מורכבת וכמו תמיד במקרים כאלה, חלק הצעדים שלהם היו מוצדקים וחלקם לא. לדוגמא אני חושב שהשביתה הערבית הגדולה היתה בגדול מוצדקת והטבח בחברון בתרפ"ט לא.

לגבי ההשוואה שלך, אני לא חושב שלמתנחלים יש סיבות טובות ולגיטימיות להתנגד לפירוקו של האפרטהייד בשטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 12:21 
אחחחחח, ורק לחשוב שאם ישראל היתה מסכימה לתוכנית החלוקה של האו"ם ב48 הכל היה בתיאוריה נפתר ;)
או אם ברק לא היה מתעקש לא לוותר על שום שעל ומסכים לתת להם 97% מהשטחים (בטווח הארוך) בקמפ דיויד.

איזה חרא של מנהיגים יש לישראל לאורך כל ההיסטוריה שרק מחרחרים מלחמה,
הרי בצד השני רק יושבים ומחכים מנהיגים הומניים ונאורים עם העט ועלה של זית כדי להגיע איתנו להסדר ולהביא את השקט לאיזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אחחחחח, ורק לחשוב שאם ישראל היתה מסכימה לתוכנית החלוקה של האו"ם ב48 הכל היה בתיאוריה נפתר ;)
או אם ברק לא היה מתעקש לא לוותר על שום שעל ומסכים לתת להם 97% מהשטחים (בטווח הארוך) בקמפ דיויד.

איזה חרא של מנהיגים יש לישראל לאורך כל ההיסטוריה שרק מחרחרים מלחמה,
הרי בצד השני רק יושבים ומחכים מנהיגים הומניים ונאורים עם העט ועלה של זית כדי להגיע איתנו להסדר ולהביא את השקט לאיזור

אם אכלת את הבלוף של "ברק הציע להם הכל", אז שתהיה בעניינים שהשקר הזה הופרך מצד מקורות ישראלים, פלסטינים ואמריקאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 16:32 
ברמה המיידית האישית והפרטית, אפשר רק להרגיש חרדה עצומה לחיי החטופים.
ראוי להבחין בין התנגדות אלימה לכיבוש בשטחים שמתבטאת בפעולות נגד מטרות צבאיות (וגם אז אני יש כאב על אובדן חיים, כל אובדן חיים), לבין פעולות כאלה נגד אזרחים שאני לא מוצא דרכים להצדיק אותם מוסרית (הן גם פחות אפקטיביות מהתנגדות בלתי אלימה).
ברמה הכללית וארוכת הטווח אין דרך להצדיק שלטון על מיליוני אנשים, בטח לא כזה שנמשך כבר כמעט חמישים שנה. האם כשיסתיים הכיבוש, במהרה בימינו, יסתיימו מעשי האלימות הפלסטינים? אני חושב שלא. מבחינת רבים הסכסוך הוא על 48 ולא על 67

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
מצחיק אותי הטיפשות של אנשים: מצד אחד עסוקים בלהצדיק את הלאומנים הפלשתינאים ("נאלצים להיות טרוריסטים") ומצד שני ללאומנים הישראלים הם בזים (בצדק)
לאומנים הם זבל בלי הבדל של דת או צבע, הם הסיבה לכל החרא הזה וזה נכון לשני הצדדים.

איפה אתה רואה אותי מצדיק לאומנות וטרוריזם? אמרתי שזה טבע האדם, אין להם מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
מצחיק אותי הטיפשות של אנשים: מצד אחד עסוקים בלהצדיק את הלאומנים הפלשתינאים ("נאלצים להיות טרוריסטים") ומצד שני ללאומנים הישראלים הם בזים (בצדק)
לאומנים הם זבל בלי הבדל של דת או צבע, הם הסיבה לכל החרא הזה וזה נכון לשני הצדדים.

הלאומנים הפלסטינים שאנחנו קוראים להם מחבלים הם אותם הלאומנים מהלחי והאצל שעם ישראל קורא להם גיבורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
עומר מ. כתב:

הלאומנים הפלסטינים שאנחנו קוראים להם מחבלים הם אותם הלאומנים מהלחי והאצל שעם ישראל קורא להם גיבורים.

המחבלים מהלחי והאצל פעלו בעיקר נגד חיילים בריטים ועל אף שאנחנו מסכימים עקרונית על כך שחלקם היו מחבלים, אף אחד מהם לא חטף נערים בריטים/ערבים ולא שחט משפחה שלמה כולל תינוקות ולא התפוצץ באוטובוס אזרחי.
ידעתי שההשוואה האיוולית הזו תגיע, והיא פשוט לא נכונה.

הנסיונות הנואשים להצדיק מעשי טרור נפשעים פשוט מעליבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 18:56 
Sadrik כתב:
ירדן כתב:
עומר מ. כתב:

המחבלים מהלחי והאצל פעלו בעיקר נגד חיילים בריטים ועל אף שאנחנו מסכימים עקרונית על כך שחלקם היו מחבלים, אף אחד מהם לא חטף נערים בריטים/ערבים ולא שחט משפחה שלמה כולל תינוקות ולא התפוצץ באוטובוס אזרחי.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7% ... 7%95%D7%93
ואף אחד לא מצדיק כלום, רק מסבירים לך שאנחנו (בניגוד למה שכל מיני הזויים פה אומרים לך) לא שונים מאף עם אחר. לטוב ולרע.
וכאן נתונים מזעזעים שמוכיחים שהשיטה לא השתנתה בהרבה מאותם ימים.

נערך לאחרונה על ידי Lion Den בתאריך 18 יוני 2014, 19:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
המחבלים מהאצל והלחי ביצעו פעולות "נקם" (הגרשיים בגלל שנקמה זה לא תירוץ לרצח חפים מפשע) לא פעם ולא פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
האנשים שאתה קורא גיבורים אני קורא מחבלים. ועדין גם הפלמח היה שותף למעשי טרור כדוגמאת ליל הגשרים, רק שבפעולות האלו לא נפגע איש.

אתה מתאר לעצמך איזה בלאגן היה עם המחבלים במקום לפוצץ אוטובוס היו מפוצצים את מחלף חולות...
אם במקום לחתוך גרונות הם היו חותכים את כבלי התקשורת והחשמל...

אז היו 0 נפגעים וההתנגדות היתה הרבה יותר לגיטימית. לחטוף ילד בן 16 זה לא לגיטימי בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
טענה שקראתי בפייסבוק: סטטיסטית, במונדיאלים יש בישראל יותר מבצעים גדולים או מלחמות מאשר בשאר תקופות הקיץ.
אין לי שום כח לבדוק את זה לבד, אבל אם מישהו מכיר את הטענה מגובה במספרים אשמח לקרוא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:06 
Lion Den כתב:
Sadrik כתב:
ירדן כתב:
עומר מ. כתב:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7% ... 7%95%D7%93
ואף אחד לא מצדיק כלום, רק מסבירים לך שאנחנו (בניגוד למה שכל מיני הזויים פה אומרים לך) לא שונים מאף עם אחר. לטוב ולרע.
וכאן נתונים מזעזעים שמוכיחים שהשיטה לא השתנתה בהרבה מאותם ימים.

:ROSE:

ציטוט:
ההסלמה העיקרית בפעולות האצ"ל הגיעה בגל של פעולות טרור המוניות בהן הוטמנו מטעני נפץ רבי עוצמה עם מנגנוני השהיה בכדי חלב, סלים, ופחי נפט שהונחו במקומות ריכוז ערביים, ובמיוחד בשווקים. ב-15 ביולי נהרגו 10 ערבים בשוק בעיר העתיקה בירושלים, באזור שלטענת אצ"ל שימש אזור של חמושים ערבים, ב-25 ביולי הוטמנה בשוק בחיפה פצצה שהרגה כ-50 ערבים, וב-26 באוגוסט נהרגו 24 ערבים כתוצאה מפיצוץ במרכז יפו.‏[13]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
טענה שקראתי בפייסבוק: סטטיסטית, במונדיאלים יש בישראל יותר מבצעים גדולים או מלחמות מאשר בשאר תקופות הקיץ.
אין לי שום כח לבדוק את זה לבד, אבל אם מישהו מכיר את הטענה מגובה במספרים אשמח לקרוא.

באופן כללי, יותר קל להניע מבצעים צבאיים כשיש אירוע כלל עולמי שמסיט את תשומת הלב העולמית.
אני חושב שגם המלחמה של הרוסים בגאורגיה היתה בתקופה של אירוע דומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:08 
עובדיה כתב:
עומר מ. כתב:

איפה אתה רואה אותי מצדיק לאומנות וטרוריזם? אמרתי שזה טבע האדם, אין להם מה להפסיד.

עזוב, זו הקבלה שלא קשורה לכלום ומסיטה את הדיון לאיפה שנח.
המשוואה פשוטה - אתה לא יכול לבוא בטענות לנאנסת על כך שהיא דוחפת אצבעות לעיניים של האנס.
בעצם, מסתבר שאתה כן.
אז יש כאלה שעם וכאלה שלא. יש שיווי משקל חברתי. גם פה וגם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
ואתה לא יכול לקרוא לילד בן 16 שרצה לחזור מהישיבה הביתה אנס.
בעצם מסתבר שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:42 
אתה עושה רדוקציה פשטנית ממאקרו למיקרו. הילד, עם כל הכאב, לא רלוונטי לעניין. לא מגיע לו והוא לא אשם בכלום.
הוא חלק מתופעה, ויצא שהוא משלם את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
וכל ההסברים האלא למה זה לגיטימי ומובן שכך יצא הם על גבול הביזיון.

בכלל כל התפיסה הזאת שיש צד צודק במאבק המטופש הזה על קרקע היא העילה והסיבה שהמאבק הזה נמשך,
ולטעמי כל מי שלוקח צד בצורה הצהרתית במאבק רק מנציח אותו ודואג להמשך שפיכות הדמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 20:04 
מישהו דיבר על לגיטימי וצודק?
אני מנסה להבין ולהסביר את הסיטואציה. צדק לא רלוונטי לדיון בכלל.
באופן כללי בני אדם פועלים בצורה די שיטתית בסיטואצית שונות ולא קשה לנבא אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
el dudernio כתב:

מי הצדיק אלימות ישראלית? היחידי פה שמצדיק אלימות זה אתה ודומך אלימות פלשתינאית כלפי חפים מפשע.
אני אמרתי את הדבר הזה ואני ממשיך לעמוד מאחריו
"כל זה לא משנה ולא שווה טיפת דם של ילד פלשתינאי או הורה אחד מודאג כי כבר חמישה ימים גורל הילד שלו פחות ברור ופחות טוב מהמצב הפיננסי של הפועל ת"א"

דבר ראשון, אמא שלי אמרה לי שאני מיוחד, ככה שאין פה דומים לי.
דבר שני, אני לא יודע איך לקרוא אחרת משפט כמו "אולי הם עם שלם שדוחק בנו לבצע את המעשים שדוחקים אותם לקיר?".
אם מדובר בשאלה לא רטורית אז אני מתנצל, והתשובה היא "לא".

זאת בהחלט שאלה רטורית, שכל מטרה היא להגיד שכל אחד יפרשן את הסיטאציה כראות עיניו ונחזור לריב המטופש של מי התחיל כמו אחרוני הילדים בארגז החול.
התושבה של, (לא) היא תשובה שלא יוצאת מתחום גן הילדים וארגז החול, והיא תשובה שלפי הבנתי מה שעומד מאחוריה רק מתחזק את הריב ומוסיף דם לאדמה.

אמיר כתב:

צריך להבדיל בין שתי נקודות נפרדות פה, הראשונה האם היתה לפלשתינאים סיבה טובה ולגיטימית להתנגד להקמת מדינה ציונית, והתשובה לכך היא בהחלט כן.
השניה היא האם הדרך שבה הם בחרו להתנגד היתה מוסרית ומוצדקת. זו שאלה יותר מורכבת וכמו תמיד במקרים כאלה, חלק הצעדים שלהם היו מוצדקים וחלקם לא. לדוגמא אני חושב שהשביתה הערבית הגדולה היתה בגדול מוצדקת והטבח בחברון בתרפ"ט לא.

לגבי ההשוואה שלך, אני לא חושב שלמתנחלים יש סיבות טובות ולגיטימיות להתנגד לפירוקו של האפרטהייד בשטחים.

או שאני לא מבין אותך או שאתה לא מבין אותי, מדינה פלשתינאית אם תקום לפי הפירסומים תהיה מדינה נקייה מיהודים, ולפי הלך הרוחות בעולם הערבי מהר מאוד גם מנוצרים, זאת מדינת האפרטהייד שאני מדבר עליה. למתנחלים אשר גרים בשטחי המדינה הזאת יש את מלוא הסיבות להתנגד להקמתה. ואם כך אז כנראה שלתורתך יש להם את זכות למחות נגדה. אשמח לדעת אם עקירת הזייתים היא "מחאה" לגיטימית בעינך.

אוגסטוס,
אוגוסטוס היל כתב:

השאלה מה מניע אנשים לעסוק בטרור זו שאלה של תפיסת עולם ולא של פוליטיקה.
הטענה שזו "בחירה שלהם" , היא לגיטימית, אבל בעיני רחוקה מהמציאות ומשקפת נקודת מבט קצת צרה על המציאות שלנו ועל הייצור הזה שקרוי בן אדם.
היא גם משקפת את תפיסת עולם של המרכז - ימין הישראלי.

שמאל / ימין זה תפיסת עולם לא פוליטיקה, ליכוד / עבודה זה פוליטיקה (וזה ממש לא שמאל ימין).
אני מודה שאני לא מצליח להבן איך אמירה שלאדם יש את ההחלטה לא לנקוט באלימות משרתת איזה צד, איך האמונה בזה שהאדם יכול לבחור לא להרוג אדם אחר היא "מחשבה ימנית" וההכרה וההבנה שאדם יעשה את זה היא מחשבה "שמאלנית", אני חושב שיש לך בעיה בהגדרות.
וכן בשחי הרשות הפלשתינאית לא גרים 2 מליון מחבלים, לא גרים שני מליון רוצחים, ולא גרים שני מליון טרוריסטים הטענה שלך כאילו הפלשתינאי שבשטחים היינו טרוריסט מכורח המציאות היא הטענה שתשרת את כל מי שירצה להמשיך בהרג, כי אותה מציאות "פוגעת" בשני הצדדים ועד שלא נבין את זה ונמשיך לקבל בהנה את העובדה ש"המציאות" יוצרת את הטרוריסטים ולא נוקיע אותם מתוכינו אז האלימות תמשך.

וכן "הכרה" בזה שהמציאות יוצר אנשים שחוטפים ילדים בני 16 היא אמירה שהפעולה הזאת "לגיטימית" במציאות הזאת, וזה דבר שלא מקובל בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שאמרת שלמתנחלים יש זכות להתקומם על מדינה פלסטינית שתקום עליהם, כל העמדה שלך הופכת להיות הרבה פחות רצינית. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 21:24 
היא טענה מרכז- ימנית (בעולם המושגים הישראלי) כי בעולם שלנו לומר שאמירה פשוטה כמו "אם הייתי פלסיטנאי הייתי טרוריסט", נתספת כאולטרה שמאלנית.
למה? אין לי מושג אבל זאת המציאות.
אין באמת קשר, כי גם ימני יכול להבין את הסיטוטצה ויש גם כאלה שלגמרי מבינים רק מציעים התמודדות אחרת (ואיתם הוויכח שלי הוא טקטי וערכי אבל לא עקרוני).

אתה טוען שלהבין= לתת לגיטימציה, אז אם אני מבין איך אנשים פועלים (באופן שיטתי אלפי שנים), אז אני נותן לגיטימציה לפשע, הרג, גזל וכו'?
ההיפך- הסיכוי שלי להתמודד עם זה בצורה אפקטיתבית הרבה יותר גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס, אתה לא אמרת שאתה מבין למה הם נהיים טרוריסטים, את זה גם אני מבין, אמרת שהם לא בוחרים להיות כאלו, אלא ציינת שזאת "המציאות שלנו ועל הייצור הזה שקרוי בן אדם".
להבנתי זה הופך את היותם טרוריסטים ללגיטימית.

אדום נחמד
מי שטען שלמיעוט יש סיבה לגיטימית להתנגד להקמת מדינת לאום במקום בו הוא גר זה לא אני.
אני רק ציינתי שאם יש לגיטימיות כזאת אזי גם למתנחלים יש לגיטימיות להתנגד להקמת מדינה פלשתינאית.
מאחר ואני טוען שהתנגדות אלימה היא לא לגיטימית באשר היא אזי אני טוען שאין להם לגיטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי, אתה לא רציני.
מעבר לכל טיעון מוסרי אחר, המתנחלים שם בידיעה שבהסכם הם יפונו. ככה שההשוואה מצחיקה ומעליבה את הדיון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 22:04 
זה לא עניין של לגיטימי. סה עניין לוגי. נניח שאני יודע שאם "שמים אנשים בפינה"- הם בועטים ואני "שם אותך בפינה", אז אני גורם לך לבעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 22:05 
אגב, לפחות אחד מאלה שהתמונה שלו.פורסמה מחווה 3 באצבעות, בכלל היה חלק מקמפיין ויראלי בצרפת למתמודד מספר 3 בכוכב נולד. הוא התראיין ואמר שהוא יודע שיש פלשתינאים ששמחים על דברים כאלה, אבל הוא לא מאמין באלימות שמובילה לעוד אלימות. את תשומת ליבו לזה, הפנו חבריו היהודים בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2014, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ואני הלא רציני????

אנסה להסביר לך לאט כי כנראה שקשה לך בלי ספר חוקים.
א. אני לא חושב שיש תושב בחברון שירצה לעזוב ברגע של הסכם, וככה גם בתפוח ז', עלי ותקוע ו', ולכן הטענה שלך שהם יעזבו ברגע של הסכם היא נכונה רק בתנאי ש"יעזיבו" אותם.
ב. אם יעזיבו אותם זה אומר שאתה בעצם בעד להקים מדינה נקייה מיהודים, ובעצם מדינת לאום ללא מיעוטים (האמת יהיה מיעוט נוצרי), ובעצם להקים מדינה טהורת "דם", וזה עוד בשם ה"שמאל".
ג. אם זה מה שאתה רוצה לעשות אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שלאנשים מ א' אין סיבה להתקומם ולהתמרד נגד התוכנית המוצעת בסעיף ב'.

לתפיסתי לא נכון להעזיב אותם ואסור לקבוע לבן אדם איפה לגור בטח לא בגלל מניעי דת וגזע. לכן הסכם שקובע כי המדינה הפלשתיאנית תהיה נקייה מיהודים הוא הסכם לא טוב ומושתת על אמות מידה לאומניות ולכן ימניות. מאחר ואלו הן התפיסות המקובלות בציבור וכנראה גם אצלך אתה בעצם מנסה לשמר את האלימות ואת הריב בין הצדדים רק מרגיש נקי יותר כי אתה תומך בצד ה"שני". עלי זה לא עובד מנטרות ימניות הן כאלו לא משנה באיזה צד הן נאמרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2014, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
ואו אחי.. כל כך לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2014, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

שביתת רעב היא כן מחאה אלימה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2014, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
וואו אחי אתה כל-כך אלפקה חדשותית....

אתה מסוגל להגיב מעבר ל 4 מילים חסרות משמעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2014, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
ערן כתב:

שביתת רעב היא כן מחאה אלימה.

אתה חושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: