ערן כתב:
אז איזה מצחיקול פייסבוק הלך למסעדה וקיבל משהו מקולקל (מאוד) לקינוח. זה איכס ענקי, כן? אבל קורה. המקום לא חייב את השולחן על הארוחה כולה, אבל למה להסתפק בזה אם אפשר לנסח פוסט זועם, לגרוף לייקים ולעשות קצת נזק?
קטעים, אני עוקב אחריו ..
אגב, אלה התגובות הענייניות שלו על התלונות לסטטוס.
"אגב, האני מאמין שלי בכל שנוגע למסעדות שטווח מחיריהן ממוקם על הספקטרום הגבוה - זה שלא. זה לא יכול לקרות. זה לא מפעל ולא פס ייצור של עשרות אלפי יחידות מזון. זו מסעדה בינונית בגודלה, עם מחירים לא זולים, עם סטנדרטים גבוהים, ולא - היא ממש לא יכולה להרשות לעצמה להגיש קינוח מלא עובש. ממש לא. זו דעתי, אם כי בטוח שישנם סלחנים וזורמים הרבה יותר עם זה שהילדים שלהם יאכלו *אולי* רעל במסעדה מאשר אני, כמו חלק מהמגיבים פה."
"לא עידו, מה שנקרא "פוסט בפייסבוק". לפעמים הוא מצחיק, לפעמים דעתני, לפעמים סתם אינפורמטיבי (כמו במקרה הזה). מצחיק אותי שהרבה "נכנסים" בי עליו, כאילו אני איזושהי דמות ציבורית שחייבת באתיקה מסוימת, כאילו שישנן חוויות שראוי לא לשתף בהן. אני כותב בפרופיל הפייסבוק האישי שלי, אני לא חייב לאף אחד שומדבר, "אמת דיברתי" בכל מה שנוגע לפוסט הזה, לא ניסיתי לא לייפות ולא להחמיר - נתתי את התמונה במלואה. מי שבכל זאת מרגיש נפגע ממנו, יש דרך מאוד פשוטה להימנע מהפוסט ומפרסומים עתידיים שלי, כמו שעשה (בשכל רב) רועי. זה שהבית שלי פתוח, לא אומר שאתם יכולים להשתין לי בסלון. עד כאן ההצטדקות המיותרת שלי במקרה הזה. מבחינתי זו תגובה פעוטה במיוחד לכך שהילדה שלי אכלה ביס שלם של עובש."