תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 3.6 דיונים
הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מה קשור לאופירה?
החתימו אדם כאשר היו לו התחייבויות קודמות, לא רצו יכלו לא להחתים אותו, או להכניס לו סעיפים בחוזה בהם הוא מחוייב לבטל כל התחיבות כזאת.
לא עשו זאת (כנראה), ולא אני ולא אתה יודעים מה הסיבות לכך. מה שקורה כאן כרגע זה פשוט לנסות להכפיש כל דבר שזז בהפועל כי הוא לא מתאים
לאתוס שבניתם לעצמכם.

תנו לעבוד, הכדורגל זה לא מדע טילים, זה משחק מאוד פשוט שתבצע ע"י אנשים שבגדול הם לא ממש היו המצטיינים של הכיתה.
כאשר הם יצליחו תעודדו, כאשר הם יפסידו תקללו (עדיף את השופט כי הרי ההפסד בגללו). כמה פשוטים הם החיים אם רק מחליטים לראות אותם ככה.

אולי מכפישים מערכת שנותנת לדבר כזה לקרות?
אולי תפנים שמה שקורה בהפועל עושה זילות למילה שכונה?
אולי תבין ש"לתת לעבוד" לא יכול להתיחס לאדם בלי קבלות ובלי נסיון?

אם ברקוביץ מנג'ר ודומב מאמן, אין סיבה שאני לא אהיה מגן ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
כולם פה, וסליחה על הכללה, רוצים /רצו את תקוה כמנג'ר.
תקווה לא עשה כלום אבל ממש כלום שמתקרב לזה, לברקוביץ' יש לפחות נסיון בקבוצת נוער ובנה את נתניה של יאמר.
ואם תקווה היה ממנוה כל הפורום היה שותק, כי אנחנו חבורת חולי נפש רומנטיקנים בגרוש שבשם ה"האהבה" והרצון להיות בעלי הקבוצה,
הביאו לחורבן שאנחנו נמצאים בו עכשיו במו ידינו (ומי שאשם זה אולי רמון אבל רמון בהפועל כי אנחנו האוהדים הכנסנו אותו חזרה),
וכן גם כאן יש יוצאים מהכלל כמו למשל חתול אדום.

אז כן המצב חרבנה, אבל זה המצב, וכרגע אין איזו תרופת פלא שתוציא אותנו מלבד להמר, להמר להמר, כי זה הפתרון שיש כל עוד לא מביאים רוכש מבחוץ,
וגם זה בעייתי כי העמומה, סליחה החתול פישל בשמירה על השמנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שיש כאלה שירצו לראות את תקוה כדמות מקצועית במועדון, אבל אין פה אחד שהיה רוצה לראות אותו מעל דומב. ואם יש, הוא צריך טיפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
כותרת ראשית בone " ברקוביץ הגיע למתחם חודרוב"
כותרת משנית " יערוך שיחות עם הצוות המקצועי"

מזכיר לי את התקופה שטביב רק הגיע לביטר והיו שם בone כותרות גדולות על כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 09:44 
el dudernio כתב:
מה קשור לאופירה?
החתימו אדם כאשר היו לו התחייבויות קודמות, לא רצו יכלו לא להחתים אותו, או להכניס לו סעיפים בחוזה בהם הוא מחוייב לבטל כל התחיבות כזאת.
לא עשו זאת (כנראה), ולא אני ולא אתה יודעים מה הסיבות לכך. מה שקורה כאן כרגע זה פשוט לנסות להכפיש כל דבר שזז בהפועל כי הוא לא מתאים
לאתוס שבניתם לעצמכם.

תנו לעבוד, הכדורגל זה לא מדע טילים, זה משחק מאוד פשוט שתבצע ע"י אנשים שבגדול הם לא ממש היו המצטיינים של הכיתה.
כאשר הם יצליחו תעודדו, כאשר הם יפסידו תקללו (עדיף את השופט כי הרי ההפסד בגללו). כמה פשוטים הם החיים אם רק מחליטים לראות אותם ככה.

אני מבין את הגישה שלך ואני לא מתפלא
כשאנשים מאבדים תקוה הם מתחילים לשכנע את עצמם שהכל בסדר ויהיה טוב.
אבל צר לי לאכזב אותך
כדורגל הוא כבר מזמן מדע טילים ואפילו מועדונים בארץ התחילו להפנים את זה.
אימון קבוצת כדורגל וניהול מועדון כדורגל כדורגל הם מקצועות לכל דבר ולאו דווקא של אלו שלא הצטיינו בכיתה.
עכשיו מה שקורה בהפועל מאוד פשוט- אין כסף.
כשאין כסף, מה שצריך לעשות הוא להביא מאמן מנוסה שייצב את המערכת ויבנה קבוצה שתעביר את העונה מבלי להסתבך בתחתית ועם כמה שיותר שקט מסביב.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים במצב שלנו הוא צמד ליצנים חסרי ניסיון שבאים להמציא את הגלגל מחדש עם כל מיני החלטות הזויות. לצערי הרב, זה מה שקורה אצלנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 10:12 
נו, הוא רוצה את שהר, איזה הפתעה.
עזבו ניתוח אישיות, הבן אדם לא כל כך מבין כדורגל והידע שלו היום בכדורגל מסתכם בילדים שלו בנשר ופופליזם שמפורסם בוואן.

אני חותם שאני מכיר בערך פי 5 שחקנים ממנו, ויש פה בפורום אנשים שמכירים גם פי 10.
סתם ישראלי ממוצע שהצפיות שלו מסתכמות בברצלונה ונבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 10:12 
pogi כתב:
el dudernio כתב:
מה קשור לאופירה?
לאתוס שבניתם לעצמכם.

אבל צר לי לאכזב אותך
אימון קבוצת כדורגל וניהול מועדון כדורגל כדורגל הם מקצועות לכל דבר ולאו דווקא של אלו שלא הצטיינו בכיתה.
כשאין כסף, מה שצריך לעשות הוא להביא מאמן מנוסה שייצב את המערכת ויבנה קבוצה שתעביר את העונה מבלי להסתבך בתחתית ועם כמה שיותר שקט מסביב.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים במצב שלנו הוא צמד ליצנים חסרי ניסיון שבאים להמציא את הגלגל מחדש עם כל מיני החלטות הזויות. לצערי הרב, זה מה שקורה אצלנו כרגע.

לא עשו את זה וזה לא יקרה השנה. מה עכשיו? עונה שלמה נשמע פה ציניות זלזול ובדיחות לא מצחיקות על כל דבר שקורה בהפועל?
ברקוביץ הגיע לחודורוב - וואי וואי איזה בדיחה. מועדון שכונה, בושה.
קיצר זה המצב לפחות תן לברקוביץ׳ להכשל לפני שאתה וחבריך מנסים לפטר אותו, ואם אתה כל כך בטוח שהוא יכשל אז תפסיק להיות מודאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
el dudernio כתב:
מה קשור לאופירה?
לאתוס שבניתם לעצמכם.

אבל צר לי לאכזב אותך

הכל חרא, מעולם לא טענתי שהכל בסדר, רק אמרתי שכרגע לא יותר חרא ממה שהיה לפני שבוע או לפני חודש, אלא אולי ההפך.
מי זה מאמן מנוסה? השריף שהוריד את ק"ש ליגה אחרי שכל מאמן טירון הצליח איתה (כולל לנדאו באופן יחסי?)
אני לא טוען שאין מקצוענות בכדורגל, רק מינוי של אנשים כמו ברקוביץ ודומב זה לא חוסר מקצוענות, תשפוט אותם על בסיס מה שהם עושים, וכרגע הם עוד לא התחילו לעשות.
את הפעולה היחידה שבוצעה, ביטול מחנה האימונים בחו"ל כרגע לא ניתן לשפוט, והיחידים שמתיחסים בחוסר מקצוענות זה השחקנים שעסוקים בבכי לתקשורת.

אני לא אומר שיהיה טוב, אני גם לא בטוח שיהיה רע, אני אומר רק שתתנו שקט, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
לפי התמונות ב- ONE נראה שרק קירחים מנהלים את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 11:23 
GATE7 כתב:

לא עשו את זה וזה לא יקרה השנה. מה עכשיו? עונה שלמה נשמע פה ציניות זלזול ובדיחות לא מצחיקות על כל דבר שקורה בהפועל?
קיצר זה המצב לפחות תן לברקוביץ׳ להכשל לפני שאתה וחבריך מנסים לפטר אותו, ואם אתה כל כך בטוח שהוא יכשל אז תפסיק להיות מודאג.

לא לא, הגישה של "זה המצב כרגע ואין מה לעשות" לא תופסת כאן.
ברקוביץ' ינסה, ברקוביץ' ייכשל, ועל הדרך ההתחייבויות של המועדון והפיצויים שנצטרך לשלם יגדלו.
אולי לא הצלחת להבין, אבל על כל הצ'אנסים והניסויים למיניהם שהמועדון עושה הוא משלם במזומן והמזומן הזה מתחיל להיגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 11:24 
אפשר לחסוך עליות ולסגור את האתר הרשמי בתקופה הקרובה , גם ככה ONE מקבל קדימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
GATE7 כתב:

ברקוביץ' ינסה, ברקוביץ' ייכשל, ועל הדרך ההתחייבויות של המועדון והפיצויים שנצטרך לשלם יגדלו.
אולי לא הצלחת להבין, אבל על כל הצ'אנסים והניסויים למיניהם שהמועדון עושה הוא משלם במזומן והמזומן הזה מתחיל להיגמר.

אולי אתה לא הצלחת להבין אבל הניסוי הגדול והכשלון הגדול זה רמון והעמותה, ניסוי שתוצאותיו היו ידועות מראש.
עכשיו אנחנו אם יש לנו קצת יראת כבוד צריכים לסתום את הפה ולתת לאחרים לעבוד כי מי שהביא את המצב לכזה זה אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 11:49 
el dudernio כתב:

הכל חרא, מעולם לא טענתי שהכל בסדר, רק אמרתי שכרגע לא יותר חרא ממה שהיה לפני שבוע או לפני חודש, אלא אולי ההפך.
מי זה מאמן מנוסה? השריף שהוריד את ק"ש ליגה אחרי שכל מאמן טירון הצליח איתה (כולל לנדאו באופן יחסי?)
אני לא טוען שאין מקצוענות בכדורגל, רק מינוי של אנשים כמו ברקוביץ ודומב זה לא חוסר מקצוענות, תשפוט אותם על בסיס מה שהם עושים, וכרגע הם עוד לא התחילו לעשות.
את הפעולה היחידה שבוצעה, ביטול מחנה האימונים בחו"ל כרגע לא ניתן לשפוט, והיחידים שמתיחסים בחוסר מקצוענות זה השחקנים שעסוקים בבכי לתקשורת.

אני לא אומר שיהיה טוב, אני גם לא בטוח שיהיה רע, אני אומר רק שתתנו שקט, זה הכל.

חלק מהחכמה זה לא לחכות ולשפוט אנשים בזמן אמת אלא להעריך מראש מה סיכויי ההצלחה.
עכשיו בוא ניקח את אייל ברקוביץ ונעריך את סיכוייו להצליח ביחס לכל שחקן עבר אחר, סתם דוגמא- זיו כבדה.
על הנייר ברקוביץ שונה מכבדה בשני דברים:
1. הוא היה שחקן יותר טוב, מה שאיפשר לו לעשות קריירה יותר מוצלחת.
2. יש לו פה יותר גדול, והוא ניצל אותו בעיקר לדיבור שטויות במהלך הקריירה העיתונאית שלו.
(נכון, הוא גם ניהל חודש את נתניה ופוטר, אבל לטובתו אני אוריד את הנתון הזה)

עכשיו השאלה היא, אם עצם זה שברקוביץ' היה שחקן טוב יותר ויש לו פה גדול יותר, נותן לו יתרון יחסי בניהול קבוצת כדורגל על-פני זיו כבדה, עופר שטרית, יניב אברג'יל או כל שחקן עבר אחר עם אפס ניסיון בניהול/ אימון קבוצה.
לדעתי התשובה היא לא.

בוא נעבור לאסי דומב. הבנאדם הוטס מכפ"ס אחרי שסיבך אותם בתחתית והגיע להפועל בזכות עובדה אחת-הוא ואבוקסיס אחוקים.
עכשיו השאלה האם בגלל החברות האמיצה בין דומב לאבוקסיס, מגיע לדומב לאמן את הפועל, ולכוכב העבר של עירוני ראשון לציון- שרון מרציאנו לא מגיע.
לדעתי התשובה היא לא.

לכן, לדעתי האישית, סיכויי ההצלחה של ברקוביץ' ודומב בהפועל זהים לסיכויי ההצלחה של כבדה כמנג'ר ומרציאנו כמאמן, והם סיכויים לא גבוהים.

אני באמת חושב שכל מי שבא לו על קריירה בתור מנג'ר/מאמן מוזמן לעשות את צעדיו הראשונים במועדון אחר ולא אצלנו. במיוחד לא בעונה כל כך קשה וקריטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
אורן יוסיפוביץ מוואלה, כותב יפה על הליצן ברקוביץ'. מי מביא לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 11:58 
el dudernio כתב:
pogi כתב:
GATE7 כתב:

אולי אתה לא הצלחת להבין אבל הניסוי הגדול והכשלון הגדול זה רמון והעמותה, ניסוי שתוצאותיו היו ידועות מראש.
עכשיו אנחנו אם יש לנו קצת יראת כבוד צריכים לסתום את הפה ולתת לאחרים לעבוד כי מי שהביא את המצב לכזה זה אנחנו.

אנחנו הבאנו את המצב? למה אנחנו?
אולי רמון התייעץ איתך לגבי שכטר, אבוקסיס ואלמוג כהן, איתי הוא לא דיבר.
אלו שעובדים היום הם אותם אלו שהביאו עלינו את כל הבלגאן של השנתיים האחרונות והם ממשיכים לעשות שטויות בשיא המרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
מי שהכניס את רמון לקבוצה הוא הקהל ולא אף אחד אחר.
מי שאמר שהוא יפקח על רמון זה הקהל והעמותה ולא אף אחד אחר.

ברקוביץ ניהל כבר מועדון נוער, בצורה די מוצלחת, והיה בתפקיד דומה אצל נתניה בתחילת תקופת יאמר,
ככה שהמציאות היא שברקוביץ עדיף על זיו כבדה בהרבה מבחינה נסיון, ושוב זה ממש לא העיקר כי את העיקר את כאמור מפספס כי אתה מתעסק "רק" בפרסונה.

על מנת שהקבוצה תצליח לשרוד את השנה הבאה צריכים בעלים שיסכים לתת גב של 10 מליון +- לקבוצה מהכיס שלו. אני לא מדבר על לשרוד בליגה אלא לשרוד באמת.
נכון לכרגע אחרי שאתה מחזיר את ההלואות וחובות לגורמים החיצוניים אתה נשאר עם 10-12 מליון שקל (אחרי מכירת שכטר). מדברים על תקציב של 25-30 מליון, וגם
זה מאוד בעייתי כי זה אומר לקצץ ב 20-15 מליון שקל מהתקציב של שנה שעברה (30-40%). זאת המציאות שיש בפתחה של עונה זאת, היא שונה מכל מה שהיה בהפועל
ת"א מאז ומעולם, ואם בשביל לתת את הגב הכלכלי הזה הפישונט רוצה שברקוביץ יהיה מנג'ר כך יהיה. טוב רע זה לא משנה זאת המציאות ורק בזה אנחנו צריכים להמדד השנה.
כי חוקי המשחק השתנו, ואנחנו אלו ששינינו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 12:52 
יהלום אדום כתב:
לפי התמונות ב- ONE נראה שרק קירחים מנהלים את הקבוצה

http://www.hair.org.il/09/%D7%9E%D7%A6% ... %97%D7%A5/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 12:55 
אז הדובר לשעבר עשה עוד התקדמות.היום הוא כבר יושב ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
מה עושה אשתו של הדובר->מנהל->יו"ר??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 13:05 
עדיין הקטע עם דמארי לא יוצא לי מהראש.
הרי גם ככה אם נמכור אותו בכסף הזה יביאו 50 שחקנים בינונים לא טובים,איפה הבעיה הגדולה להשאיר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 13:08 
pogi כתב:
GATE7 כתב:

מה אתה רוצה לעשות? לצאת להפגנות? נו אז צא כבר! מי עוצר בעדך?
אתה רוצה שכולנו נצא איתך? אז תחכה שברקוביץ׳ יכשל אם הוא יכשל.
אתה רוצה סתם לעצבן בפורום? אתה מצליח.

תאמת? אני גם חושב שברקוביץ׳ הוא טמבל ואין לו מושג. סיכוי נמוך שאני רואה שהוא מצליח להוציא משהו מהעונה. אבל חלאס כמה אפשר לשמוע אנשים כמוך מתלוננים על כל ידיעה שמתפרסמת בone.
גם ככה זה לא משנה מי מאמן את הקבוצה כל זמן שאין רוכש ומשום מה אני רואה הרבה יותר הודעות שלכם על השחקן הבא שיקנו או על זה שאין מחנה אימונים בחול (אוי ואבוי איזו בושה הבדיחה הבאה של ילדים בני 12 אוהדי מכבי) מאשר על זה שצריך רוכש.

אז אני אומר מה זה משנה? צריך רוכש. אז בא לי אחד כמו קנדה ואומר ״בלי מאמן לא יבוא רוכש, בלי מחנה אימונים בחו״ל אין סיכוי להרשים רוכש״ או משהו כזה. סתם אתם אוהבים לשחות בחרא של עצמכם. ולבכות כל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אין לי דעה לגבי מחנה האימון בארץ או בחו"ל (נראה לי שעדיף חול אבל זה לא נחרץ).
יחד עם זאת נחמד לראות שכאשר ה"מנהל המקצועי" קובע משהו, זה לא ניתן לערעור, גם אם השחקנים מקטרים ובוכים על זה לתקשורת.
שיבינו ששקט יהיה רק אם הם ייצרו אותו, ושיפסיקו לבכות לרוץ לכלבלבי החצר כל שנייה, שיעבדו ברצינות ואז אולי התוצאות יהיו בהתאם.

כן, השחקנים הם אלה שרצים לתקשורת על כל פיפס ושלא מייצרים שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 13:51 
אתם לא מבינים שהמינוי של ברקוביץ' הוא בשביל לקבל שקט תקשורתי?
ככה, הסיכוי למצוא רוכש יהיה גבוה יותר.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
במשכורת שישלמו לגורדנה אפשר היה לעשות מחנה אימונים.
שחקן חלש, חשבתי שסוף סוף נפטר ממנו ואז הגיע ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה נוראי במיוחד אחרי הפציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה שחקן ספסל טוב לליגה. טוב מאוד. ואני מעדיף אותו על שי או סלים גם אחרי 5 פציעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
גורדנה שחקן ספסל טוב לליגה. טוב מאוד. ואני מעדיף אותו על שי או סלים גם אחרי 5 פציעות

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 14:26 
מעדיף אותו על הספסל של בית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 14:47 
מה עם פדידה?

אחרי שרבש כל החלק האחרון של העונה שיפשפף אותו עכשיו לא מדברים עליו בכלל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
צ'קול :cry:
איך הרבע עוף הזה לא משוחרר ראשון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 324 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: