תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 2.6 דיונים
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
dino כתב:
זאת בעיה גדולה למצוא אנשים שיזכו לפרסום ויממשו את האינטרסים שלהם בתמורה לאיזה תשלום סמלי של הצטרפות לאחוזים בהפועל ובעיקר עבור ערבויות שלעולם לא יתממשו או הלוואות קלות?
תחפש עשירים כאלה ותמצא בשפע. זה בעיקר נוח להם יותר מאשר להפועל.
מה חג'ג' עושה או עשה שמגיע לו לזיין על המיטה שלנו לרקוד ולאכול מהמקרר שלי? הרבה במצבו הכלכלי ישמחו לעשות אותו דבר בשביל הפלטפורמה הזאת.

חג'ג', צבאן וכל היתר הסכימו להשכיב בהפועל כסף, לחתום על ערבות אישית להלוואות שהפועל נטלה ועוד, בזמן שלא היה מאיפה לגייס ורמון הסתובב כמו קבצן.
שוב, לא מדובר בהשקעה כי הכסף הזה שייך להם ויוחזר להם במוקדם או במאוחר לכשהדבר יתאפשר.
מסכים איתך שלמועדון כמו הפועל מגיע בעלים שישקיע כסף רציני (שיהיה מוכן גם להפסיד אותו, ומבחינתי שיגרוף גם רווחים מסוימים בשיעור הגיוני אם יצטברו כאלה) - לא ייתכן שבמועדונים כמו ק"ש, ב"ש ומכבי נתניה יש בעלים כאלה ואצלנו אין. השאלה היא מה הגורם לכך? אני אישית לא יודע, אבל יש כאן הרבה מאוד מקורבים ומומחים שטוענים שאין מי שרוצה למכור. להסביר את זה הם לא יודעים, אבל זה מה שהם אומרים.

גם אני לא יודע מה הסיבה שלכל חצי מועדון יש בעלים ולנו אין. מה שכן, לא חושב שאוליגרך או מולטי מיליונר שירצה את המועדון, יפריע להם כל כך חוב של 25 מיליון שקל. למי שזה יכול להפריע זה לכל מני בסטיונרים שרוצים לקנות ולעשות עלינו סיבוב הופעות.

אני מסכים איתך ב100% והיה לי ויכוח על זה עם קובסטר שכל הזמן טען (עד לפני שבועיים, שם הוא הפך לדובר ההנהלה משום מה) ש"גם אם רוצים, לא ניתן למכור את הקבוצה". אלה שטויות.
אם מישהו ירצה, הוא יקנה עם כל הסיבוכים המשפטיים. לכל דבר יש שווי הוגן ואפשר לקבוע שמעליו או מתחתיו, בהתאם להתפתחויות העתידיות, הצד הרלוונטי משלים את החסר, בדיוק כמו שעושים רמון וטביב (לא בהצלחה גדולה, אבל עדיין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
מחנה האימונים יהיה בנשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 10:46 
בימים כאלה מחורבנים טוב שיש בדיחה של נירו ג'י לשפר את האווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 10:50 
יציאה לחו"ל היא הימור מקצועי והימור על סביבה שלעולם לא תהיה כמו הפועל לדמארי. עלילות 35 הלגיונרים שגם "בכירים" רבים היו מחליפים את העונה האחרונה עם דמארי -
http://www.one.co.il/Article/234337.html
לא מופתע שדמארי פתוח להצעות להישאר אצלנו. אפילו כתבתי זאת לפני כחודש-חודשיים.

נכון חסר כסף, אבל חג'ג' לוקח סיכונים.
הסיכונים יקטנו אם יכנסו את השחקנים ויודיעו בהנחה שורמוט ודמארי נשארים, שאם נתקדם באירופה כל הכספים ילכו לקיזוז הקיצוצים ובהנחה שורמוט ודמארי נשארים. גם מספר המנוים יעלה כי נהיה ב"מרחק בלם" מהתמודדות רצינית בצמרת.
אם נמצא מ.ו שמממן מאמן, קשה למצוא ממנים לעונה לדמארי ולורמוט (בהנחה שערובות לשנים חג'ג' ואחרים יכולים לתת) ?
גם חלוץ במקום דמארי עולה כסף והוא הימור מקצועי.

מבחינתו, זה במקום "בלי ורמוט אין מנוי" אז בלי "ורמוט ודמארי אין מנוי". ולתת לדמארי עוד יותר חום.

נ.ב. גילי אמר שחוזק הקבוצה חשוב. זה הולך טוב. אולי יותר מדי טוב כאשר דמארי מכחיש לאחר מספר שעות שהוא עוזב חד משמעית לאירופה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 02 יוני 2014, 10:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 10:56 
במקום שבן שמעון ימשיך עוד עונה ביחד עם גילי ודמארי כנראה שרק גילי יישאר.
פשוט מדכא,כל עונה אותו חרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

כמו שזה נראה עכשיו, גם גילי לא ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:03 
הסבתא של הפועל כתב:
Yalla Hapoel כתב:

כמו שזה נראה עכשיו, גם גילי לא ישאר.

ההנהלה לא עד כדיי כך מפגרת,אם דמארי ימכר וגילי יישאר זה יעבור (לצערי)
אם גילי יימכר הרבה לא יקנו מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:22 
עוד פעם לפתוח את היום עם כל מיני אתרים קיקיוניים. תביאו כבר איזה חדשה טובה מ-ONE.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
גילי רוצה שלד מקצועי כדי להישאר+דמארי מוכן להשאר בשדרוג השכר?
תשאירו את דמארי (מכספי מימון גורם אנונימי במרכאות או שלא) בשביל שיהיה לגילי למי למסור

תורת הקיצוצים והשדרוגים מהווה בעיה חברתית בקבוצה?
ברקוביץ כבר אמר שיתכן שלחלק יקוצץ וחלק לא (יתכן והוא צודק בגישה הזו)

חסכו כסף ממחנה האימונים בחול?
תביאו חיזוק מקצועי לוורמוט או שתקצצו פחות לשחקני הרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 2.6 דיונים
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
dino כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
dino כתב:
זאת בעיה גדולה למצוא אנשים שיזכו לפרסום ויממשו את האינטרסים שלהם בתמורה לאיזה תשלום סמלי של הצטרפות לאחוזים בהפועל ובעיקר עבור ערבויות שלעולם לא יתממשו או הלוואות קלות?
תחפש עשירים כאלה ותמצא בשפע. זה בעיקר נוח להם יותר מאשר להפועל.
מה חג'ג' עושה או עשה שמגיע לו לזיין על המיטה שלנו לרקוד ולאכול מהמקרר שלי? הרבה במצבו הכלכלי ישמחו לעשות אותו דבר בשביל הפלטפורמה הזאת.

חג'ג', צבאן וכל היתר הסכימו להשכיב בהפועל כסף, לחתום על ערבות אישית להלוואות שהפועל נטלה ועוד, בזמן שלא היה מאיפה לגייס ורמון הסתובב כמו קבצן.
שוב, לא מדובר בהשקעה כי הכסף הזה שייך להם ויוחזר להם במוקדם או במאוחר לכשהדבר יתאפשר.
מסכים איתך שלמועדון כמו הפועל מגיע בעלים שישקיע כסף רציני (שיהיה מוכן גם להפסיד אותו, ומבחינתי שיגרוף גם רווחים מסוימים בשיעור הגיוני אם יצטברו כאלה) - לא ייתכן שבמועדונים כמו ק"ש, ב"ש ומכבי נתניה יש בעלים כאלה ואצלנו אין. השאלה היא מה הגורם לכך? אני אישית לא יודע, אבל יש כאן הרבה מאוד מקורבים ומומחים שטוענים שאין מי שרוצה למכור. להסביר את זה הם לא יודעים, אבל זה מה שהם אומרים.

גם אני לא יודע מה הסיבה שלכל חצי מועדון יש בעלים ולנו אין. מה שכן, לא חושב שאוליגרך או מולטי מיליונר שירצה את המועדון, יפריע להם כל כך חוב של 25 מיליון שקל. למי שזה יכול להפריע זה לכל מני בסטיונרים שרוצים לקנות ולעשות עלינו סיבוב הופעות.

אני מסכים איתך ב100% והיה לי ויכוח על זה עם קובסטר שכל הזמן טען (עד לפני שבועיים, שם הוא הפך לדובר ההנהלה משום מה) ש"גם אם רוצים, לא ניתן למכור את הקבוצה". אלה שטויות.
אם מישהו ירצה, הוא יקנה עם כל הסיבוכים המשפטיים. לכל דבר יש שווי הוגן ואפשר לקבוע שמעליו או מתחתיו, בהתאם להתפתחויות העתידיות, הצד הרלוונטי משלים את החסר, בדיוק כמו שעושים רמון וטביב (לא בהצלחה גדולה, אבל עדיין).

לא הפכתי להיות דובר של אף אחד ובטח לא של צמד רודפי הפרסום, יש להם את אופירע בשביל זה. אותי
מעניינת טובת הפועל ולכן ההתייחסות שלי לא פרסונלית.
בסיטואציה הבעייתית שנוצרה השנה ושהייתי בערך היחיד שהתריע עליה עוד מאוקטובר בזמן שכולם דנו בסוגיה הקריטית של עמוס וקליימן, קיימות שורה של התחייבויות חוזיות וחובות למספר גורמים שמקשים מאוד על מכירת הקבוצה ואם מישהו באמת ירצה לקחת את הפועל הוא יצטרך להשכיב הרבה מאוד כסף רק בשביל השלמת תהליך הרכישה, בלי לדבר בכלל על העמדת תקציב. במציאות של הכדורגל הישראלי המאוד אטרקטיבי כידוע, הסיכויים למצוא כזה בן אדם קיימים אבל שואפים לאפס.
חג'ג' לקח על עצמו את הקבוצה בלית ברירה כי אחרת אין מי שיעמיד ערבויות לתקציב ואנחנו מתחילים בתהליך של פירוק שלך תדע איפה הוא יגמר.
הוא שבוע בדיוק בתפקיד, ברקוביץ' עוד פחות ממנו. קחו אוויר ותנו זמן לייצב את המערכת. כל ההתנהלות הבעייתית צפויה אבל בסיטואציה שבה אנחנו נמצאים היא די משנית כי הם ימדדו במבחן התוצאה ב 17/7. עד אז אנחנו עוקבים בדאגה איפה שלא נהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
קובי, אתה רק לא מסביר מה השתנה בגישה הלוחמנית שלך מלפני שבועיים. המצב אותו מצב (אם לא יותר גרוע), וכל הדרישות שלך שעם חלקן אפילו לא הסכמתי ממהלך העונה הקודמת, אף אחד מהן לא התקבלה.

ולנושא אחר, את ה400 אלף המיותרים שזרקנו על ברקוביץ אפשר לחלק בין דמארי, ורמוט, ומחנה אימון נורמלי בחול.
גם אם ברקוביץ יכול לתרום, הוא בטח לא שווה את הסכום ההזוי הזה. פאקינג 35 אלף נטו בחודש. זה כמעט 70 ברוטו. על מה!??!?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:43 
גם הבאת את הסופרטאנקר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קובי, אתה רק לא מסביר מה השתנה בגישה הלוחמנית שלך מלפני שבועיים. המצב אותו מצב (אם לא יותר גרוע), וכל הדרישות שלך שעם חלקן אפילו לא הסכמתי ממהלך העונה הקודמת, אף אחד מהן לא התקבלה.

ולנושא אחר, את ה400 אלף המיותרים שזרקנו על ברקוביץ אפשר לחלק בין דמארי, ורמוט, ומחנה אימון נורמלי בחול.
גם אם ברקוביץ יכול לתרום, הוא בטח לא שווה את הסכום ההזוי הזה. פאקינג 35 אלף נטו בחודש. זה כמעט 70 ברוטו. על מה!??!?!?

קודם כל רמון זז הצידה ולא הוא זה שמקבל את ההחלטות בהפועל, דבר שנותן תקווה שכל הטמטום שהלך פה בשנה האחרונה, החל מהעמדת תקציב ללא כיסוי (אני יודע שמבחינתך זה בסדר להעמיד תקציב גרעוני מראש מבלי כוונה או יכולת להשלים את החסר במידת הצורך), מינוי אנשים כושלים לתפקידי מפתח בהפועל (וזה הולך להשתנות בקרוב מאוד) וקבלת החלטות סוליסטית ללא עבודה מסודרת עם הדירקטוריון, שזה כבר דבר שהשתנה לטובה.
אין מה להיות לוחמני עכשיו כי המועדון גוסס ומבצעים פעולות מצילות חיים כדי להעמיד אותו על הרגליים, עדיף כרגע להמתין לתוצאות של הפעולות האלה ולא לשפוט באמצע התהליך. הגרזן מונח בצד, אתה מתאר לעצמך מה יקרה כשנחליט להשתמש בו.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 02 יוני 2014, 11:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, השבוע אמר במסיבת העיתונאים חיים רמון, שותפו להנהלה של מר חג'ג', ש"לא יווצר עוד שקל אחד של גרעון",
דהיינו התקציב בנוי אך ורק על הכנסות בטוחות ומימון חיצוני של אוהדים (והפעם רק בליווי בטוחות מתאימות). הדבר גם מתיישב עם התקציב הצפוי של הפועל, 25-28 מיליון שקלים, סכום אותו הקבוצה מכניסה פחות או יותר מדי שנה. בל נשכח גם שכוחן של "הערבויות" הוכח בשנה שעברה, ואם יש צורך פשוט מוכרים ומשאילים שחקנים ולא צריך שום ערבות ושום נעליים.
אם כך, איזו ערבות בדיוק מעמיד עידו חג'ג'? עד כמה שאני יודע, ערבות היא רק בגין הסכומים הלא בטוחים, ומכיוון שבהפועל החדשה אין כאלה, על איזו ערבות מדובר?

לכן לא ברור לי איך בדיוק חג'ג' הוא זה שמונע פירוק. במצב כזה גם אני יכול למנוע פירוק, רק בלי זקן ומזחלת.
* אני מדבר על נקודת הזמןהנוכחית, אני יודע שבעונה החולפת הם הכניסו כסף לתשלום משכורת וכיו"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
קודם כל רמון זז הצידה ולא הוא זה שמקבל את ההחלטות בהפועל, דבר שנותן תקווה שכל הטמטום שהלך פה בשנה האחרונה

אבל אתר וואלה ספורט כתב:
חג׳ג׳ חושב אגרסיבי, לפעמים אופטימי מדי, ומתנהג בהתאם. כשחיים רמון נאם ״היה לי כסף לסובארו וקניתי מרצדס״, הכוונה בדיוק לעצות של חג׳ג׳ - אומרים גורמים בהנהלת הפועל תל אביב. חג׳ג׳ מאמין, מאמין גדול, וחושב שניתן לנצח את הכול. בגלל זה צירף את איתי שכטר, בגלל זה הביא בכלל להחתמת בן שמעון בקבוצה - לפי טענות אנשים במועדון, על הכול אחראי חג׳ג׳. ״הוא גרר את רמון להרפתקאות האלה״, אומר גורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:49 
סבבה אבל אולי מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין.
בגלל זה הולכים על שלומי אביסידריס, זה הכי לא רותחין שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:52 
שמעו, אין דבר בעולם שאני אוהב יותר ממקריות.
גל סוקולובסקי הולך לדבר עם חג'ג' ויום אחרי (ויומיים לפני שזה מתפרסם) קובסטר מבצע פליק פלאק מדהים ועכשיו מסביר לנו את ההפך (למרות שהוא צדק בכל הזמן הזה והיה הראשון להתריע ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אתה חייב להפסיק לדבר לכולם בלשון ציווי ("קחו אוויר" וכדומה).
אתה לא מדבר עם המילואימניקים שלך.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
ארוס, נקודת המוצא שלך שגויה כי חג'ג' הולך לשים כסף מהכיס שלו במועדון. אתה חי בסרט אם אתה חושב שנכניס 25 מיליון השנה, ההכנסות נטו (בקיזוז המקדמות שנלקחו בשנה ובצפי של ירידה במנויים) יהיו באזור ה 18 מיליון במקרה הממש טוב. חג'ג' בונה על 20 ועל עוד 5 שהוא ישים, אגב, והוא אמר את זה בעצמו מספר פעמים וליותר מגורם אחד.
הסיפור של "נשים ערבויות ויהיה בסדר, מקסימום נקצץ ונמכור שחקנים" נגמר, כולם במועדון מבינים את זה והפועל תתנהל בהתאם ליכולת הכלכלית שלה ושל מי שעומד בראשה. שוב, קחו אוויר ותנו זמן לדברים לקרות. יכול להיות שיהיה יותר גרוע אבל גם יכול להיות שהמהלכים האלו יצליחו. לגמור את הסיכוי עוד לפני שבכלל עשו משהו זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
קובסטר, אתה חייב להפסיק לדבר לכולם בלשון ציווי ("קחו אוויר" וכדומה).
אתה לא מדבר עם המילואימניקים שלך.

לך תשנה הרגל של 15 שנים...
שוב יצא לי ציווי. פאק איט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ארוס, נקודת המוצא שלך שגויה כי חג'ג' הולך לשים כסף מהכיס שלו במועדון. אתה חי בסרט אם אתה חושב שנכניס 25 מיליון השנה, ההכנסות נטו (בקיזוז המקדמות שנלקחו בשנה ובצפי של ירידה במנויים) יהיו באזור ה 18 מיליון במקרה הממש טוב. חג'ג' בונה על 20 ועל עוד 5 שהוא ישים, אגב, והוא אמר את זה בעצמו מספר פעמים וליותר מגורם אחד.
הסיפור של "נשים ערבויות ויהיה בסדר, מקסימום נקצץ ונמכור שחקנים" נגמר, כולם במועדון מבינים את זה והפועל תתנהל בהתאם ליכולת הכלכלית שלה ושל מי שעומד בראשה. שוב, קחו אוויר ותנו זמן לדברים לקרות. יכול להיות שיהיה יותר גרוע אבל גם יכול להיות שהמהלכים האלו יצליחו. לגמור את הסיכוי עוד לפני שבכלל עשו משהו זה לא רציני.

אז שנה שלמה כתבת כאן "עוד הלוואת בעלים, עוד סיבוך למכירה. שיסגרו את המינוס וילכו הביתה", ועכשיו זה בסדר שכל אחד זורק כמה מיליונים לקופה והמחיר של הקבוצה קופץ וקופץ?
אני נתתי לדברים לקרות במשך שנתיים. קיבלתי על הראש את אופירה אסייג ומחנה אימונים בכפר בלום. לא יודע איזה מידע השחילו לך ולמטפטפים שלך, אבל העסק נראה רע מאוד, לא פחות רע מלפני חודש, כשעוד היה לך ב-CTRL V את הנאום שאנחנו עומדים להתמוטט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Eros Ramazzotti כתב:
קובסטר, השבוע אמר במסיבת העיתונאים חיים רמון, שותפו להנהלה של מר חג'ג', ש"לא יווצר עוד שקל אחד של גרעון",
דהיינו התקציב בנוי אך ורק על הכנסות בטוחות ומימון חיצוני של אוהדים (והפעם רק בליווי בטוחות מתאימות). הדבר גם מתיישב עם התקציב הצפוי של הפועל, 25-28 מיליון שקלים, סכום אותו הקבוצה מכניסה פחות או יותר מדי שנה. בל נשכח גם שכוחן של "הערבויות" הוכח בשנה שעברה, ואם יש צורך פשוט מוכרים ומשאילים שחקנים ולא צריך שום ערבות ושום נעליים.
אם כך, איזו ערבות בדיוק מעמיד עידו חג'ג'? עד כמה שאני יודע, ערבות היא רק בגין הסכומים הלא בטוחים, ומכיוון שבהפועל החדשה אין כאלה, על איזו ערבות מדובר?

לכן לא ברור לי איך בדיוק חג'ג' הוא זה שמונע פירוק. במצב כזה גם אני יכול למנוע פירוק, רק בלי זקן ומזחלת.
* אני מדבר על נקודת הזמןהנוכחית, אני יודע שבעונה החולפת הם הכניסו כסף לתשלום משכורת וכיו"ב.

אתה לא מבין מה זה ערבויות כאן הבעיה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אשמח אם תסביר לי מה זה ערבויות, GATE 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:01 
בנתיים חג׳ג׳ מוציא כסף מהכיס שלו במיליונים, והוא ממש לא בעל הון שזורם לו מיליונים מהתחת.
שבו בשקט תבינו שהמצב בקנטים, וכן אנחנו לא נתמודד בצמרת, שוקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:03 
מושקוביץ כתב:
עוד פעם לפתוח את היום עם כל מיני אתרים קיקיוניים. תביאו כבר איזה חדשה טובה מ-ONE.

קיבלת אחי!!!!!!!!!!!!

http://www.one.co.il/Article/234466.html

תספרו כמה פעמים מופיע שם השם ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
גל סוקולובסקי הולך לדבר עם חג'ג' ויום אחרי (ויומיים לפני שזה מתפרסם) קובסטר מבצע פליק פלאק מדהים ועכשיו מסביר לנו את ההפך (למרות שהוא צדק בכל הזמן הזה והיה הראשון להתריע ).

אין דבר שאני אוהב יותר מאידיוטים שמנסים לצאת חכמים.
תשאל את סוקו מה חשבתי על הפגישה הביזיונית הזו ועל הנוכחים בה. על זה שהשאירו בחוץ את רפי רותם ושרה מוזס אבל הכניסו את רונן מלחן היחצ"ן של הנרי ואת גבי שמאיים על חברי דירקטוריון בחניה של חודורוב. כל מה שהיה אכפת להם זה לוודא שלא נוגעים בחברים שלהם בנוער, רוח המועדון והעתיד שלו מעניינים להם תתחת.
הלוואי וחג'ג' יקבל שכל ויזרוק את לובין וביחד איתו את כל שאר הנבלות מהמתחם וינתק אחת ולתמיד את דריסת הרגל המבישה של האולטראס במועדון. מספיק שהוא יעשה את זה בשביל שהתקופה שלו כבעל הבית בפועל תחשב כהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:11 
zink כתב:
מושקוביץ כתב:

קיבלת אחי!!!!!!!!!!!!

http://www.one.co.il/Article/234466.html

תספרו כמה פעמים מופיע שם השם ברקוביץ'.

סוף סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:26 
טוב ברקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:30 
kobster כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אין דבר שאני אוהב יותר מאידיוטים שמנסים לצאת חכמים.
תשאל את סוקו מה חשבתי על הפגישה הביזיונית הזו ועל הנוכחים בה. על זה שהשאירו בחוץ את רפי רותם ושרה מוזס אבל הכניסו את רונן מלחן היחצ"ן של הנרי ואת גבי שמאיים על חברי דירקטוריון בחניה של חודורוב. כל מה שהיה אכפת להם זה לוודא שלא נוגעים בחברים שלהם בנוער, רוח המועדון והעתיד שלו מעניינים להם תתחת.
הלוואי וחג'ג' יקבל שכל ויזרוק את לובין וביחד איתו את כל שאר הנבלות מהמתחם וינתק אחת ולתמיד את דריסת הרגל המבישה של האולטראס במועדון. מספיק שהוא יעשה את זה בשביל שהתקופה שלו כבעל הבית בפועל תחשב כהצלחה.

וואו, קובסטר עושה ניים דרופינג במקום להתייחס, אני כ"כ מופתע.
אתה יכול להסביר איך יומיים לפני שהראיון עם חג'ג' מתפרסם אתה כבר מדקלם את מה שגל דיקלם שם? כי כשאמרו לך שאתה מתבסס על הזיות של אנשים בפייסבוקצ'ט טענת שאתה רק עושה 1+1 מפרסומים בתקשורת.

מילא זה שאתה סתם בוחש, זה לא באמת מפריע לאף אחד, אבל לפחות תגיע לאג'נדה החדשה שלך עם טיפה צניעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט 5 קוראץ' שהיה המועמד הראשון שסימן ברקוביץ', חתם בבית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: