Eros Ramazzotti כתב:
dino כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
dino כתב:
זאת בעיה גדולה למצוא אנשים שיזכו לפרסום ויממשו את האינטרסים שלהם בתמורה לאיזה תשלום סמלי של הצטרפות לאחוזים בהפועל ובעיקר עבור ערבויות שלעולם לא יתממשו או הלוואות קלות?
תחפש עשירים כאלה ותמצא בשפע. זה בעיקר נוח להם יותר מאשר להפועל.
מה חג'ג' עושה או עשה שמגיע לו לזיין על המיטה שלנו לרקוד ולאכול מהמקרר שלי? הרבה במצבו הכלכלי ישמחו לעשות אותו דבר בשביל הפלטפורמה הזאת.
חג'ג', צבאן וכל היתר הסכימו
להשכיב בהפועל כסף, לחתום על ערבות אישית להלוואות שהפועל נטלה ועוד, בזמן שלא היה מאיפה לגייס ורמון הסתובב כמו קבצן.
שוב, לא מדובר בהשקעה כי הכסף הזה שייך להם ויוחזר להם במוקדם או במאוחר לכשהדבר יתאפשר.
מסכים איתך שלמועדון כמו הפועל מגיע בעלים
שישקיע כסף רציני (שיהיה מוכן גם להפסיד אותו, ומבחינתי שיגרוף גם רווחים מסוימים בשיעור הגיוני אם יצטברו כאלה) - לא ייתכן שבמועדונים כמו ק"ש, ב"ש ומכבי נתניה יש בעלים כאלה ואצלנו אין. השאלה היא מה הגורם לכך? אני אישית לא יודע, אבל יש כאן הרבה מאוד מקורבים ומומחים שטוענים שאין מי שרוצה למכור. להסביר את זה הם לא יודעים, אבל זה מה שהם אומרים.
גם אני לא יודע מה הסיבה שלכל חצי מועדון יש בעלים ולנו אין. מה שכן, לא חושב שאוליגרך או מולטי מיליונר שירצה את המועדון, יפריע להם כל כך חוב של 25 מיליון שקל. למי שזה יכול להפריע זה לכל מני בסטיונרים שרוצים לקנות ולעשות עלינו סיבוב הופעות.
אני מסכים איתך ב100% והיה לי ויכוח על זה עם קובסטר שכל הזמן טען (עד לפני שבועיים, שם הוא הפך לדובר ההנהלה משום מה) ש"גם אם רוצים, לא ניתן למכור את הקבוצה". אלה שטויות.
אם מישהו ירצה, הוא יקנה עם כל הסיבוכים המשפטיים. לכל דבר יש שווי הוגן ואפשר לקבוע שמעליו או מתחתיו, בהתאם להתפתחויות העתידיות, הצד הרלוונטי משלים את החסר, בדיוק כמו שעושים רמון וטביב (לא בהצלחה גדולה, אבל עדיין).
לא הפכתי להיות דובר של אף אחד ובטח לא של צמד רודפי הפרסום, יש להם את אופירע בשביל זה. אותי
מעניינת טובת הפועל ולכן ההתייחסות שלי לא פרסונלית.
בסיטואציה הבעייתית שנוצרה השנה ושהייתי בערך היחיד שהתריע עליה עוד מאוקטובר בזמן שכולם דנו בסוגיה הקריטית של עמוס וקליימן, קיימות שורה של התחייבויות חוזיות וחובות למספר גורמים שמקשים מאוד על מכירת הקבוצה ואם מישהו באמת ירצה לקחת את הפועל הוא יצטרך להשכיב הרבה מאוד כסף רק בשביל השלמת תהליך הרכישה, בלי לדבר בכלל על העמדת תקציב. במציאות של הכדורגל הישראלי המאוד אטרקטיבי כידוע, הסיכויים למצוא כזה בן אדם קיימים אבל שואפים לאפס.
חג'ג' לקח על עצמו את הקבוצה בלית ברירה כי אחרת אין מי שיעמיד ערבויות לתקציב ואנחנו מתחילים בתהליך של פירוק שלך תדע איפה הוא יגמר.
הוא שבוע בדיוק בתפקיד, ברקוביץ' עוד פחות ממנו. קחו אוויר ותנו זמן לייצב את המערכת. כל ההתנהלות הבעייתית צפויה אבל בסיטואציה שבה אנחנו נמצאים היא די משנית כי הם ימדדו במבחן התוצאה ב 17/7. עד אז אנחנו עוקבים בדאגה איפה שלא נהיה.