תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:27 
כל המועמדים לאימון שהוזכרו יודעים בדיוק מי זה ארז אדלשטיין יותר טוב מאיתנו. זה לא צריך לפגוע במשא ומתן איתם.
אין שום סיבה להגיב לקשקושים של הפרנואיד וחבריו. זה לא יועיל לנו בכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:32 
אני עדיין מרגיש חוסר נוחות מההודעה של ההנהלה.

אם אנחנו חושבים שארז הוא המאמן מספר אחת בארץ, כמו שרמי אמר, אז אין מקום לקשקושים על גודס ועל זרים ועל חוסר החלטה על שירן וזליקוביץ', ויש רק שאלה אחת - למה הוא לא אצלנו?
אם אנחנו חושבים שהוא ייצג נאמנה את המועדון על המגרש ומחוצה לו, כמו שרמי אמר, אז אין מקום לקשקושים על שחורציאנטיס ופניני, ויש רק שאלה אחת - למה הוא לא אצלנו?

אני עדיין לא יודע למה ארז לא בהפועל. מחכה להסבר יותר טוב מההנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
20, בינתיים ההנהלה בחרה לא לאמר שום דבר בתקשורת.
אם אתה חבר עמותה, בוא לאסיפה ותשאל באופן אישי. הכי פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:40 
אני בחול.
יש הרבה דרכים שהעמותה יכולה לתקשר.
למשל בפורום העמותה שהוא פורום סגור.
או במייל לאוהדים.
לא רואה סיבה למה לא להגיד בתקשורת את מה שחושבים.
לא רואה סיבה למה אם חושבים את מה שאמרו בתקשורת, ארז לא בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יכול לדבר בשם ההנהלה. אבל אני מניח שזה כי מנסים לסגור את זה בצורה מכובדת, ולא להיגרר למלחמת הכפשות תקשורתית כשהפשכצקים יושבים ומחככים ידיים מסביב בהנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת ובתמים לא מבין למה אתם מתרגשים מ"ההשלכות...
הפועל תל אביב היא קבוצה שלוקחת פרשני כדורסל של הליגה הלאומית, כאלה שאף אחד לא רוצה, והופכת אותןם למאמן נבחרת
הפועל תל אביב היא קבוצה שמאמן מקבל אוהדים חמים לטוב ולרע, ואין הרבה מקומות שמאמן יכול לקבל את החוויה הזאת, עם אולם מפוצץ כמעט בכל משחק, שלא לדבר על האולם החדש
שהגזען יגיד מה שהוא רוצה, שארז ידחוף קקטוס לתחת, אחרי כשלון הנבחרת הוא חזור להיות מה שהיה, מקסימום לאחר עונה אחת שקבוצה תקח אותו רק בגלל שהיה מאמן נבחרת, ואז יחזירו אותו לאלופן בערוץ הספורט
מאכזב? אחושרמוטה, גם אדם כמוני שקרא לא להתרגש מהקריאות של ארז "לא אאמן במכבי", מפתיע? אותי קצת, מי שיפגע מזה בסופו של דבר זה ארז עצמו, כי הפועל זו הקבוצה שנותנת לו צ'אנס אחר צ'אנס, למרות שיש לו אפס הישגים דה פקטו.
אז ממגדל הוא נפגע, מאיתנו נעלב, יאללה אבאל'ה, תסתדר לבד, אין לך הפועל תומכת יותר, פניני זה מה שמגיע לך.
שאחויון יפצע, טיוס ילך לאקדמיה, מורן רוט מסרב, ואתה תקבל קיטונות של ביקורת.
סמרטוט ריצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא בטוח שזה צעד נכון לשתוק בזמן שהתקשורת ממשיכה לפגוע לנו בתדמית. לדעתי השתיקה הזאת לא עושה לנו שירות טוב. אני גם לא מבין כל כך ממה יש להיזהר, הרי אדלשטיין הראה שהוא לא ראוי לשום טיפה של כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
קובי, את היציע ראיתי ולא השתכנעתי שפין מדבר מגרונו של ארז. מסתבר שבמחצית היום פין המשיך את המופע וזה כבר קצת מחשיד.

אבל אני מסכים עם מה ש20 אמר וגם ביציע אמרו את זה. אם רמי מעריך כל כך את ארז ועדיין ארז לא המשיך, זה דורש קצת יותר הסברים.

אבל אני שוב חייב לומר שגם אם ארז מאכזב פה אנשים, הקלות שבה אנחנו מחליפים ידיד לאויב היא מדהימה. ואיתנו, או שאתה לגמרי הפועל או שאתה החלאה הכי גדולה.
אני מזכיר שגם גוטמן זכה לקיטונות של רעל פה.
הסטנדרטים שלנו נורא גבוהים ואני חושש שאף אחד לא יעמוד בהם.

נראה את פרנקו או אפילו קטש נשכב על הגדר בשביל הפועל. נראה אותם יוצאים נגד מכבי. אני אכין אתכם מראש, צפו להתאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבדיוק מזה נובעת האכזבה. שמארז ציפינו ליותר. עם כל הכבוד, לא הייתה פה פרידה מכוערת, ואין הצדקה להיעלבות המוחלטת שלו עכשיו, ולהכפשות כלפי הקבוצה ש(עם כל הכבוד) תרמה לו לא פחות משהוא תרם לה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:51 
ההודעה של הפועל לתקשורת הייתה נימוס בסיסי של מועדון. וזה בסדר גמור. והיא כיבדה מאמן שהיה שלוש שנים טובות במועדון. וזה שרמי חושב שארז המאמן מס' 1 בארץ זה גם בסדר גמור. בהחתמת מאמן יש עוד סיבות מלבד יכולותיו המקצועיות. זכותו המלאה של מועדון להעדיף את המאמן החמישי בטיבו בארץ על פני הטוב בארץ כי למאמן החמישי בטיבו יש תכונות נוספות שמתאימות למועדון ולמטרותיו, או שהמאמן החמישי בטיבו בארץ מסתדר טוב יותר עם ההנהלה. זה לגיטימי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 21:59 
אדום נחמד כתב:
קובי, את היציע ראיתי ולא השתכנעתי שפין מדבר מגרונו של ארז. מסתבר שבמחצית היום פין המשיך את המופע וזה כבר קצת מחשיד.

אבל אני מסכים עם מה ש20 אמר וגם ביציע אמרו את זה. אם רמי מעריך כל כך את ארז ועדיין ארז לא המשיך, זה דורש קצת יותר הסברים.

אבל אני שוב חייב לומר שגם אם ארז מאכזב פה אנשים, הקלות שבה אנחנו מחליפים ידיד לאויב היא מדהימה. ואיתנו, או שאתה לגמרי הפועל או שאתה החלאה הכי גדולה.

נראה את פרנקו או אפילו קטש נשכב על הגדר בשביל הפועל. נראה אותם יוצאים נגד מכבי. אני אכין אתכם מראש, צפו להתאכזב.

המופע במחצית קצת מחשיד? פיני גרשון אמר במחצית שהוא ניהל עם ארז שיחות עד 2 בלילה. חוץ מלעשות חיקוי של אדלשטיין כמו בבובה של לילה, הוא עשה הכל כדי להיכנס לדמותו ולדבר בשמו.
ואל תשווה בכלל בין גוטמן לאדלשטיין. גוטמן, מעבר להיותו מאמן טוב יותר לדעתי, הוא לבטח אדם טוב יותר ובעל יחסי אנוש טובים יותר (לא מושלמים, אבל עדיפים זה בטוח על המופרע).
לא מצפה מהמאמן הבא להישכב על הגדר בשביל הפועל אלא פשוט לאמן ולהיות מסוגל לקבל החלטות. אגב, לי הרבה פחות הפריע מאחרים שהוא נעלם מהזירה התקשורתית לאחר מינויו למאמן נבחרת. הפריע לי שהבן אדם חושב שהוא המציא את משחק הכדורסל ובניגוד לכל הגיון מעדיף את וינסנט פאקינג קאונסיל על אנתוני גודס. ולא מסוגל להחליט על זרים ולא מסוגל להחליף את הארפר. ומקבל חופש כי "אם נחתים לו את גודס הוא לא ייתן לו לשחק" ולא מתערבים ולא כלום, ובסוף אחרי שהוא הביא את הקבוצה לפלייאוף בשיא השפל שלה - הוא עוד מרשה לעצמו לבוא בטענות על התערבות ושרוצים להתערב לו וכו'. שישאל את אלה שאימנו אצל אקוניס, פרי, אוחיון, מוטי אמסלם, ג'ף רוזן ואפילו אלופי הלוליוליג כמה התערבו להם. מעניין כמה שבועות הוא היה שורד אצל המנהלים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
ברקמפ, כל טענה מקצועית על ארז מקובלת עלי ואני אפילו מסכים.
גם אין לי בעיה שהחלטנו להחליף אותו.
אם ארז שלח את פיני ללכלך על הפועל זה נורא מאכזב.
אבל הקיצוניות הזו כאילו ארז הוא אויב הפועל לא משרתת אותנו ואני באמת מקווה שלא נקלל אותו במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז עוזב
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 22:27 
אני קורא כאן כבר עשרות תגובות על האופי המסריח של אדלשטיין ואני חייב שמישהו יספר לי על זה. אני לא מבין גדול בכדורסל, אבל אני מודה שעד עכשיו אין לי ממש מושג על מה מדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 22:38 
מסריח או לא זו כבר תובנה סובייקטיבית שלא ממש אומרת הרבה.
ארז הוא borderline personality קלאסי עם הפרעות אישיותיות לא קלות. קשה לאפיין אנשים כאלה ב-judgements של טוב/רע/מסריח וכו׳ שאין להם הרבה משמעות בקונטקסט הזה. לעבוד עם אישיות כזו זה סיפור לא פשוט ומן הסתם גם לעבור פרידה עם בן אדם כזה זה דבר לא פשוט.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 30 מאי 2014, 22:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 22:40 
רומזים פה לכל מיני סיפורים וכל מיני אספקטים באישיות שלו, שאני לא הייתי מודע אליהם אפילו במילימטר
תנו מסגרת קצת, במה מדובר? ואיך אנשים מכירים אותו מספיק כדי לנתח אותו פסיכולוגית ואני אין לי מושג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אני בחול.
או במייל לאוהדים.

ככה הפועל מתנהלת כבר תקופה מאוד ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 00:06 
KingAlpaca כתב:
20 כתב:
אני בחול.
או במייל לאוהדים.

תגיד, מה אתה רוצה?
בוא תן תוכן למה שכתבת, זה נראה לי יכבד יותר גם אותך וגם את מי שקורא את הדברים שאתה כותב.

ההודעה שיצאה לתקשורת היא בדיוק ההודעה שצריכה לצאת. החוזה של אדלשטיין נגמר, ההנהלה החליטה לא להמשיך איתו. ואין מה לעשות, אם אתה גר בחו"ל זה שם עליך מגבלות מסוימות, כמו להיות רחוק יותר ממוקד קבלת ההחלטות. לא צריך להיות גאון תקשורת בשביל להבין למה חובה על המועדון לכבד את המאמן במסגרת ההודעה שיוצאת לעיתונות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 00:21 
R200
אני אמרתי שארז לא עילוי ולא סתם הוא היה חסר מעש שנים וחתם בקבוצה ליגה 2
והיו כמה שאמרו שהוא פרובלמטי ויש הרבה מאמנים טובים ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
KingAlpaca כתב:
20 כתב:
אני בחול.
או במייל לאוהדים.

תגיד, מה אתה רוצה?
בוא תן תוכן למה שכתבת, זה נראה לי יכבד יותר גם אותך וגם את מי שקורא את הדברים שאתה כותב.

ההודעה שיצאה לתקשורת היא בדיוק ההודעה שצריכה לצאת. החוזה של אדלשטיין נגמר, ההנהלה החליטה לא להמשיך איתו. ואין מה לעשות, אם אתה גר בחו"ל זה שם עליך מגבלות מסוימות, כמו להיות רחוק יותר ממוקד קבלת ההחלטות. לא צריך להיות גאון תקשורת בשביל להבין למה חובה על המועדון לכבד את המאמן במסגרת ההודעה שיוצאת לעיתונות.

1. יש לכבד ויש להתרפס.
2. רשמתי שהפועל מתנהלת ככה תקופה ארוכה (ורשמתי על זה בעבר מספיק פעמים), למה אתה נתפס להודעה אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 01:02 
האדום הצורר כתב:
KingAlpaca כתב:
20 כתב:
אני בחול.
או במייל לאוהדים.

תגיד, מה אתה רוצה?

ההודעה שיצאה לתקשורת היא בדיוק ההודעה שצריכה לצאת. החוזה של אדלשטיין נגמר, ההנהלה החליטה לא להמשיך איתו. ואין מה לעשות, אם אתה גר בחו"ל זה שם עליך מגבלות מסוימות, כמו להיות רחוק יותר ממוקד קבלת ההחלטות. לא צריך להיות גאון תקשורת בשביל למה חובה על המועדון לכבד את המאמן במסגרת ההודעה שיוצאת לעיתונות.

אני מניח שהתכוונת אלי.
הקבוצה הוציאה אימייל שאומר שיש פרידה בהסכמה, שארז מייצג את רוח הפועל על המגרש ומחוצה לו, שהוא חבר, ושהוא מאמן כדורסל מספר אחד בארץ.
ברור עכשיו שהפרידה לא היתה בהסכמה. ארז רצה להמשיך וכמו שכתבת "ההנהלה החליטה לא להמשיך איתו".
אני לא מבין למה היה צריך לכתוב מייל לא נכון.
אפשר לכתוב שההנהלה החליטה לא לחדש את החוזה. לדבר על חילוקי דעות מקצועיים. על קשיים בהתנהלות. על אלף דברים.
עכשיו ברור לך יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 01:47 
התכוונתי לאלפקה, דווקא בהודעה שלך היה תוכן, פשוט לא הסכמתי איתו. אני לא חושב שההנהלה צריכה להוציא הודעה כזאת במייל, בטח כשהיא מנסה לפני הכל לכבד את ארז ואת השם המקצועי שלו. אני מניח שבאסיפת החברים המידע היה נמסר בכל מקרה, וששם ראוי שהוא יימסר, במקום במייל שמגיע לכל העולם פחות או יותר, גם לאנשים שאין שום דרך להיות בטוח שהקבוצה ומה שטוב לה בראש מעייניהם.
מגורים בחו"ל לא מאפשרים לך להגיע לאסיפה, וזה אכן מבאס, אבל אני באמת חושב שמי שבוחר לחיות במרחק כל כך גדול ממוקד ההתרחשות לא יכול לצפות מהקבוצה להתייחס אליו כרלוונטי באותה מידה כמו מי שמסוגל להגיע לאסיפות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
אתה מומחה בלא להגיב לגופו של עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

מתי בדיוק אדלשטיין נשכב על הגדר בשביל הפועל?
כשהוא אמר שפניני לא ראוי ללבוש את מדי הנבחרת והזמין אותו לנבחרת?
כשהגיב בסלחנות להתקפה של שחורציאניטיס ושתק בזמן שהדיבור היחיד בקשר להתקפה הזאת היה רק על כמה מגיע לאוהדי הפועל, וכל זה כשהבן שלו היה אחד הנפגעים?
כשידע ששופטים תודרכו בתחילת העונה שעברה לחסל את הפועל ושתק אחרי שקיבלנו עונש של סגירת 3 שורות ראשונות בשני יציעים, ולמרות שידע את זה התנהג בצורה שידע שתעלה בטכניות, אבל ידע להתלונן יפה מאוד באסיפת חברים סגורה?
עכשיו אחרי העזיבה הוא דאג לכבוד של הקבוצה שבלעדיה הוא היה עדיין פרשן בערוץ הספורט, ובטח שלא מאמן נבחרת, אם להם לא היה נמאס ממנו גם?

מדובר לא באיש קטן אלא בבן זונה גדול שכל היניב גרינים והלבון מרסרים והדרור חג'ג'ים צדיקים, קדושים וחסידי אומות העולם לידו.
שיידע חיים ארוכים של סבל מתמשך.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מסריח או לא זו כבר תובנה סובייקטיבית שלא ממש אומרת הרבה.
ארז הוא borderline personality קלאסי עם הפרעות אישיותיות לא קלות. קשה לאפיין אנשים כאלה ב-judgements של טוב/רע/מסריח וכו׳ שאין להם הרבה משמעות בקונטקסט הזה. לעבוד עם אישיות כזו זה סיפור לא פשוט ומן הסתם גם לעבור פרידה עם בן אדם כזה זה דבר לא פשוט.

אתה ראית/ביצעת אבחון פסיכולוגי שלו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 03:23 
אחרי הכל ארז אוהב את הפועל ונתן לה המון.
אני גם חושב שעדיין קיים סיכוי כלשהו שפין גרשון מספר פשוט את מה שהוא יודע/חושב ושלא מדובר בהוראות ישירות של ארז (גם מתאים לו לעשות את זה בלי לשאול את ארז, אבל אולי זו סתם תמימות).

בכל מקרה זה לא חייב להיגמר ככה ולארז מגיע המון כבוד על כל התקופה הזאת.

באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 08:53 
המייל שיצא מהמועדון יצא בתיאום עם ארז ובהסכמתו, היה חשוב לו גם הנוסח. הפועל תל אביב (לא רק במקרה של ארז) דואגת להיפרד כראוי מאנשים שהיו אצלה במערכת ותרמו לה. בשבוע בו הייתה ההתנהלות הלא יפה בלשון המעטה עם רב״ש היה חשוב לנו במיוחד לעשות הכל להפרד כמו שצריך. לצערי מהרגע שההודעה יצאה מישהו החליט לעשות הכל כדי לפגוע בנו ולהכפיש אותנו על ידי תדרוכי עיתונאים, בקשה שילכלכו עלינו ועוד. עבדתי עם ארז בשנתיים האחרונות, אני יודע מי הם החברים שלו בתקשורת ועם מי הוא מדבר, חלקם גם מספר לי בדיוק מה הוא אומר וזה מאוד עצוב שזו הדרך, אבל מעבר לעצבים על ההתנהגות הזו את הנזק הוא עושה בעיקר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אדום נחמד כתב:

מתי בדיוק אדלשטיין נשכב על הגדר בשביל הפועל?
כשהוא אמר שפניני לא ראוי ללבוש את מדי הנבחרת והזמין אותו לנבחרת?
כשהגיב בסלחנות להתקפה של שחורציאניטיס ושתק בזמן שהדיבור היחיד בקשר להתקפה הזאת היה רק על כמה מגיע לאוהדי הפועל, וכל זה כשהבן שלו היה אחד הנפגעים?
כשידע ששופטים תודרכו בתחילת העונה שעברה לחסל את הפועל ושתק אחרי שקיבלנו עונש של סגירת 3 שורות ראשונות בשני יציעים, ולמרות שידע את זה התנהג בצורה שידע שתעלה בטכניות, אבל ידע להתלונן יפה מאוד באסיפת חברים סגורה?
עכשיו אחרי העזיבה הוא דאג לכבוד של הקבוצה שבלעדיה הוא היה עדיין פרשן בערוץ הספורט, ובטח שלא מאמן נבחרת, אם להם לא היה נמאס ממנו גם?

מדובר לא באיש קטן אלא בבן זונה גדול שכל היניב גרינים והלבון מרסרים והדרור חג'ג'ים צדיקים, קדושים וחסידי אומות העולם לידו.
שיידע חיים ארוכים של סבל מתמשך.

נו באמת. איתי, לא צריך להיות קיצוניים. ארז גם עשה לא מעט מחוץ לפרקט בשביל הפועל, ולא במקרה רובנו התייחסנו אליו כיותר מאשר עוד מאמן.
לי אישית יש עוד חלק שמקווה שמתישהו הוא יתעשת וידע להתעלות מעל מה שבאופי שלו שגרם לו להתנהג כפי שהתנהג כעת, וידע להתנצל ולתקן את היחסים.
אבל גם אם לא, לא צריך להפוך אותו לפתע לאיזה אויב האומה. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
... אבל מעבר לעצבים על ההתנהגות הזו את הנזק הוא עושה בעיקר לעצמו.

מדוייק.לכן אין לנו צורך להגיב.כל עולם הכדורסל יודע מי זה ארז וזה כנראה מקרי שהוא שוב מסיים בטונים צורמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
חייב להבין משהו שאולי לא הבנתי
האם הפועל לא הציעה לו חוזה נוסף כי הוא לא רצה לקבל סמכות מקצועית מאליו או שזה בלי קשר?
האם הסמכות המקצועית שאמורה להיות היא ידידיה רפפורט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2014, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=%2F170%2F2751370

ציטוט:
4. לפני כשלוש עונות ניתנה להפועל תל אביב ההזדמנות לקבל כרטיס כניסה לליגה הראשונה, כך לפי פרסומים זרים, מבלי שהיא עלתה ליגה. האדומים סירבו והסבירו כי זו איננה דרכם. לפני כשנתיים דווח בהרחבה על כך שהאדומים, חרף מצבם הכלכלי הגבולי, סירבו להצעתו של דורון הרציקוביץ' לתמוך בקבוצה, על פי פרסומים זרים אחרים, מאחר שסירבו לתת לבעל המאה דריסת רגל גדולה מדי שתפגע בעקרונות פרויקט האוהדים. עד כאן הכול בסדר. ביממה האחרונה, מפרטים שניתן לדלות מאמצעי התקשורת, אנחנו למדים שהפועל תל אביב בחרה שלא להמשיך בהתקשרות שלה עם ארז אדלשטיין. הסיבות לא פורסמו באופן רשמי, משתמע שהסיבה להחלטה המפתיעה היא מעין וטו שהוטל על הנושא על ידי גורם שמחזיק בכ-10% ממניות הקבוצה. למה וטו? כנראה שאותו גורם רצה לקבל מעורבות מקצועית גדולה יותר, וזה הספיק כדי להפוך טוב לרע ונכון ללא נכון. וזה כבר הרבה פחות בסדר. הפועל תל אביב של השנתיים האחרונות שיחקה את הכדורסל האינטליגנטי, האינטנסיבי והמרשים ביותר מבין הקבוצות בשלולית. עם סיומו של החוזה מול המאמן שלה, בהנחה שהמניעים של ההנהלה ענייניים, יושב הראש שלה אמור היה לשאול את המאמן שלו רק שאלה אחת. לכמה שנים הוא מוכן לחתום. ורק את השאלה הזו.

מרגע שבחרה הפועל תל אביב לפעול ממניעים שאינם ענייניים, הוטל כתם בלתי מחיק על גיבובי העקרונות החלולים שהמועדון הזה הפריח לחלל האוויר מרגע שהוקם. ואתם יודעים מה? הפועל תל אביב הוכיחה שהיא גרועה יותר גם מסתם קבוצות "רגילות" אחרות, כאלו שאין להם אספירציות להיות צודקים יותר מהאפיפיור. להן גם ככה אין עקרונות קדושים והן בלאו הולכות אחרי מי שמביא את הכסף הגדול. הקדושים באדום מכרו את המניפסטים שלהם בעבור נזיד עדשים.

זה מתחיל להימאס עליי, צריך להגיב לחראות האלה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: