אדום נחמד כתב:
קובי, את היציע ראיתי ולא השתכנעתי שפין מדבר מגרונו של ארז. מסתבר שבמחצית היום פין המשיך את המופע וזה כבר קצת מחשיד.
אבל אני מסכים עם מה ש20 אמר וגם ביציע אמרו את זה. אם רמי מעריך כל כך את ארז ועדיין ארז לא המשיך, זה דורש קצת יותר הסברים.
אבל אני שוב חייב לומר שגם אם ארז מאכזב פה אנשים, הקלות שבה אנחנו מחליפים ידיד לאויב היא מדהימה. ואיתנו, או שאתה לגמרי הפועל או שאתה החלאה הכי גדולה.
אני מזכיר שגם גוטמן זכה לקיטונות של רעל פה.
הסטנדרטים שלנו נורא גבוהים ואני חושש שאף אחד לא יעמוד בהם.
נראה את פרנקו או אפילו קטש נשכב על הגדר בשביל הפועל. נראה אותם יוצאים נגד מכבי. אני אכין אתכם מראש, צפו להתאכזב.
מתי בדיוק אדלשטיין נשכב על הגדר בשביל הפועל?
כשהוא אמר שפניני לא ראוי ללבוש את מדי הנבחרת והזמין אותו לנבחרת?
כשהגיב בסלחנות להתקפה של שחורציאניטיס ושתק בזמן שהדיבור היחיד בקשר להתקפה הזאת היה רק על כמה מגיע לאוהדי הפועל, וכל זה כשהבן שלו היה אחד הנפגעים?
כשידע ששופטים תודרכו בתחילת העונה שעברה לחסל את הפועל ושתק אחרי שקיבלנו עונש של סגירת 3 שורות ראשונות בשני יציעים, ולמרות שידע את זה התנהג בצורה שידע שתעלה בטכניות, אבל ידע להתלונן יפה מאוד באסיפת חברים סגורה?
עכשיו אחרי העזיבה הוא דאג לכבוד של הקבוצה שבלעדיה הוא היה עדיין פרשן בערוץ הספורט, ובטח שלא מאמן נבחרת, אם להם לא היה נמאס ממנו גם?
מדובר לא באיש קטן אלא בבן זונה גדול שכל היניב גרינים והלבון מרסרים והדרור חג'ג'ים צדיקים, קדושים וחסידי אומות העולם לידו.
שיידע חיים ארוכים של סבל מתמשך.