ofir כתב:
ברור שק"ש העלו אותי לאירופה, הרי אם הם היו מפסידים לנתניה במשחק בודד כל הסיבוב פליאוף "טוב" שעשינו לא היה שווה כלום, ולעבור את חיפה החלשה ולהגיע למצב שאתה צריך להיות תלוי בקבוצה עם תקציב של 15 מיליון שקל זאת לא הצלחה.
גם כשניצחנו, טענתי שאנחנו משחקים גרוע, הדוגמא הקלאסית זה ה 4-0 על חיפה שקרה בזכות 2 החמצות גדולות שלהם בהתחלה ושוער ליצן שנתן לנו את המשחק, משחק שיכל להסתיים בהפסד וככל הנראה היה מסתיים ככה אם היינו סופגים בהתחלה הסתיים בניצחון "ענק".
אסי דומב, ברקוביץ, אתה יכול גם להביא משהו מהרחוב. אני בספק אם משהו יצליח להיות יותר גרוע(ושלא תטעה גם דומב וברקוביץ הם מינוי גרוע לדעתי פשוט הכל כבר עדיף על המאמן פח הזה, דווקא רוני לוי ואלי כהן יכלו להתאים בהרבה יותר).
תוצאה סופית - הגענו לאירופה.
ואתה עוד מדבר על החמצות זה מצחיק. למה לא הזכרת באותה שורה שאם שכטר היה מנצל רבע מהמצבים שלו בגביע היינו מנצחים את הפועל חיפה, או המחצית הראשונה בטדי שלא צריך להזכיר בכלל את הכמות ההחמצות המטורפת. ואם דמארי לא היה מחטיא פנדל נגד ב"ש בחוץ. או זגורי בדרבי 0-0. לא חכמה להזכיר החמצות של היריב ולגמד ניצחונות שלך כלא עושים את זה ל2 הצדדים. בסוף זה מתאזן.
אני לא מעריץ גדול של רב"ש{נכשל באירופה אין ספק}, אבל הוא מאמן טוב והיה חייב לקבל לפחות עוד עונה. איך אפשר להשוות בכלל את העונה ל2 שקדמו לזה??
אבל חבל על המאמץ לנסות להסביר למישהו שעל עיוור בטוח שאלי כהן שלא עשה דבר טוב בקריירה כבר 15 שנים בערך או אסי דומב יותר טובים מרב"ש.
אלי כהן בעשור האחרון -
2004/05- התמנה למאמן נתניה והתפטר מיד , עבר לב"ש ופוטר אחרי 4 חודשים בלבד.
2006/07 - מונה למאמן מכבי סיים מקום 3 ופוטר לאחר 2 מחזורים בעונה שאחריה
2007- מונה למאמן בני יהודה , התפטר באמצע סיבוב שלישי לאחר הפסדים רבים
2009- מונה למאמן ק"ש והתפטר אחרי 4 חודשים שקבוצתו במקום האחרון
2012-2013 - לא עשה כלום עם ביתר