תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 09:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 17:25 
כסף בצד. אני מבין שנוצר פה איזה שיח רק סביב הכשלים שיש בקבוצה (ויש), אבל בעיני יש גם דברים חיוביים שכבר כתבתי פה לא פעם אחת (השם ישמור אותי).
וגם המשכיות היא יתרון גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
כסף בצד. אני מבין שנוצר פה איזה שיח רק סביב הכשלים שיש בקבוצה (ויש), אבל בעיני יש גם דברים חיוביים שכבר כתבתי פה לא פעם אחת (השם ישמור אותי).
וגם המשכיות היא יתרון גדול

זה שיש דברים חיוביים זה יופי. מה גורם לך לחשוב שיש יותר חיוב משלילה, זו השאלה.
ולגבי ההמשכיות זה לא תמיד נכון. כשהספינה טובעת אתה לא רוצה המשכיות, אתה רוצה שינוי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 17:37 
אפשר להתחיל פה דיון אינסופי שבסוף כל אחד יישאר בדעתו. תגלגל קצת אחורה ותראה.. אני מסתכל ורואה הרבה דברים טובים וחושב שעם תיקונים קטנים אפשר להפוך אותנו לקבוצה טובה (בעיקר בסגל). אתה רואה משהו אחר. סבבה.
אין פה הרבה מה להתווכח....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אני גם חושב שעם כמה תיקונים (חמישה שישה שחקנים חדשים, שיטת משחק קצת שונה) אפשר להשתפר ואפילו להתמודד על כל התארים.
אתה באמת חושב שרב"ש יצליח פתאום להביא שחקנים יותר טובים מהנפלים שהוא הביא העונה?
או לחלופין שפתאום הוא יגלה שיטה חדשה להנחיל לקבוצה?

בוא נלך לקראתו: יש לך סיבה לחשוב שבפעם הבאה שהוא יעשה טעות קולוסאלית הוא כן ישים לב וכן יטרח לתקן אותה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ואלי כהן במכבי חיפה הביא אולי את הכדורגל הכי יפה שהיה בארץ

על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 22:38 
בהצלחה בהמשך רן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 22:45 
תחושה מגעילה. גועל נפש.
שיחקו איתו שבועיים, וגם שהיה מוכן לקצץ הראו לו את הדרך החוצה.
נכון, התחיל חרא, המשיך חרא. אבל כאב לו ורואים שטובת הקבוצה עמדה תמיד לנגד עיניו.

מאחל לך רן שתזכה לקחת מחיים רמון שקל ושקל מהפיצויים שמגיעים לך, ותמצא לך דרך חדשה במועדון גדול באמת.
תודה על שנה שבה ידענו עליות ומורדות, וגם ניצחון אחד מתוק בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
מקצועית: רבש שווה לאין ערוך מהצמד דומב-ברקוביץ
כלכלית: הצמד ירוויחו בעונה יותר מההפרש שבין מה שרבש הסכים לקצץ לבין מה שרמון דרש (זאת לא כולל את כספי הפיצוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 22:53 
ג'ופ כתב:
תחושה מגעילה. גועל נפש.
נכון, התחיל חרא, המשיך חרא. אבל כאב לו ורואים שטובת הקבוצה עמדה תמיד לנגד עיניו.

מאחל לך רן שתזכה לקחת מחיים רמון שקל ושקל מהפיצויים שמגיעים לך, ותמצא לך דרך חדשה במועדון גדול באמת.

כל מילה,יש בי תחושת כאב מסוימת כלפיו.
אז נכון שהוא נכשל ונכון שהוא עשה הרבה נזק למועדון אבל אף פעם לא וויתר ותמיד ניסה דרכים לשפר,ועד שהוא הצליח מגרשים אותו.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
לא מגיע לו מה שעשו לו, אני אהבתי אותו מאוד, ובעיקר אהבתי שהוא לא היה בובה של ההנהלה
עכשיו לך תסמוך על דומב שלא יהיה בובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
בתוך כל הבלאגן של היום סיפור הפיטורין שלו קצת נעלם וחבל שהפרידה לא הייתה יותר מכובדת.
מאמן שהביא כבוד וכיבד את המועדון הזה בכל יום שהוא עבד בו,על אף הכישלון בפן המקצועי היה אישיות יוצאת דופן שאני הערכתי,הראה איתנות ואורך רוח בשעות משבר.
תודה על הכל רן,הלוואי שעוד תחזור לפה ותזכה להצליח איתנו.
שיהיה המון בהצלחה בכל מקום בעתיד(רק לא בצהוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:31 
Yalla Hapoel כתב:
ג'ופ כתב:
תחושה מגעילה. גועל נפש.

אז נכון שהוא נכשל ונכון שהוא עשה הרבה נזק למועדון אבל אף פעם לא וויתר ותמיד ניסה דרכים לשפר,ועד שהוא הצליח מגרשים אותו.
חבל.

הוא לא וויתר?, הוא ניסה דרכים לשפר? אז שימנו אותי למאמן הפועל תל אביב ויתנו לי אפילו 10% מהמשכורת של רבש ואני מבטיח לך לא לוותר ותמיד לנסות לשפר.
ובשום שלב בעונה הוא לא הצליח, אני לא יודע על מה אתה מדבר. כל העונה הזאת זה כישלון אחד גדול.

נערך לאחרונה על ידי ofir בתאריך 26 מאי 2014, 23:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:33 
אני בטוח שהפיטורים שלו זה לא עניין מקצועי כי למרות הכישלון במהלך השנה בסוף הפועל כן נראתה טוב והמשכיות יכלה לעשות רק טוב.
מקצוען שיהיה לו בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:37 
ofir כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ג'ופ כתב:
תחושה מגעילה. גועל נפש.

חבל.

הוא לא וויתר?, הוא ניסה דרכים לשפר? אז שימנו אותי למאמן הפועל תל אביב ויתנו לי אפילו 10% מהמשכורת של רב"ש ואני מבטיח לך לא לוותר ותמיד לנסות לשפר.
ובשום שלב בעונה הוא לא הצליח, אני לא יודע על מה אתה מדבר . כל העונה הזאת זה כישלון אחד גדול.

בפלייאוף הוא העלה אותך לאירופה. העונה הזאת הראתה שלאוהדים לא באמת אכפת ש90 אחוז מהמשחקים שיחקנו פי אלף יותר טוב אבל לא ידענו לנצל את זה, אלא חשוב להם רק התוצאות. אז שבסוף גם התוצאות באו והגענו לאירופה בשורה התחתונה אז מפטרים אותו.
כי הרי זה כ"כ הפועל למנות 2-3 מאמנים בעונה במקום מאמן אחד טוב ל3 שנים.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
מה קשור הפועל? זה קשור לרמון, זה כל כך חיים רמון את תאומים להחתים בעונה 3-2 מאמנים ל5 שנים כל אחד, במקום אחד טוב ל3 שנים.
בכדורסל זה הפועל ואנחנו עם מאמן טוב בדרך לשנה רביעית ביחד(רצוף כמובן, לא מדבר על הקדנציה הקודמת שלו של עוד עונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:45 
מאמן מצוין.
מעבר לכל הטיעונים הרגילים גם מגיעה לו המון הערכה שהסכים לקיצוץ של 40% בשכר כדי להישאר בגועל הזה.

רב"ש :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:47 
הסבתא של הפועל כתב:
מה קשור הפועל? זה קשור לרמון, זה כל כך חיים רמון את תאומים להחתים בעונה 3-2 מאמנים ל5 שנים כל אחד, במקום אחד טוב ל3 שנים.
בכדורסל זה הפועל ואנחנו עם מאמן טוב בדרך לשנה רביעית ביחד(רצוף כמובן, לא מדבר על הקדנציה הקודמת שלו של עוד עונה).

צודק :)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:50 
shaharot כתב:
ofir כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ג'ופ כתב:
תחושה מגעילה. גועל נפש.

חבל.

הוא לא וויתר?, הוא ניסה דרכים לשפר? אז שימנו אותי למאמן הפועל תל אביב ויתנו לי אפילו 10% מהמשכורת של רב"ש ואני מבטיח לך לא לוותר ותמיד לנסות לשפר.
ובשום שלב בעונה הוא לא הצליח, אני לא יודע על מה אתה מדבר . כל העונה הזאת זה כישלון אחד גדול.

בפלייאוף הוא העלה אותך לאירופה. העונה הזאת הראתה שלאוהדים לא באמת אכפת ש90 אחוז מהמשחקים שיחקנו פי אלף יותר טוב אבל לא ידענו לנצל את זה, אלא חשוב להם רק התוצאות. אז שבסוף גם התוצאות באו והגענו לאירופה בשורה התחתונה אז מפטרים אותו.

לא יאומן שיש אנשים שמאמינים ששיחקנו טוב העונה.
אם מסירות בין הבלמים,קשר אחורי ושוער, משחק לרוחב ו2000 מסירות אחורה במשחק שמביאות 70% החזקה בכדור גורמות לך לחשוב ששיחקנו טוב אתה חי בסרט. שיחקנו העונה כדורגל מגעיל ביותר ואפילו תוצאות האנטי כדורגל הזה לא הביא לנו.
ועוד תיקון, בפליאוף הוא לא העלה אותי לאירופה, קריית שמונה העלו אותי לאירופה.
מאמן אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כוח שוב לוויכוח הזה על אם שיחקנו טוב או לא אז אני אמנע ממנו
מאמן שעשה עונה רעה מאוד. היה צריך לעזוב כבר בינואר
עם זאת הדרך שבה העזיבה נעשתה הייתה מגעילה מאוד. היו פשוט צריכים להגיד לו שלא רוצים אותו במקום השטות עם הקיצוץ.
וגם חבל שהמחליף זה אסי דומב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:55 
לא מיצה את עצמו הדיון הסיבובי הזה?
מדהים שאולי חוץ מהמשתמש 19 שאמר כל הזמן שהוא סתם עוד מאמן, רוב המשתמשים או שונאים אותו ומזלזלים בו, או חושבים שהוא מאמן טוב עד טוב מאוד.
יאללה נקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 23:56 
ofir כתב:
shaharot כתב:
ofir כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ג'ופ כתב:
תחושה מגעילה. גועל נפש.

חבל.

אם מסירות בין הבלמים,קשר אחורי ושוער, משחק לרוחב ו2000 מסירות אחורה במשחק שמביאות 70% החזקה בכדור גורמות לך לחשוב ששיחקנו טוב אתה חי בסרט. שיחקנו העונה כדורגל מגעיל ביותר ואפילו תוצאות האנטי כדורגל הזה לא הביא לנו.
מאמן אפס.

טוב מאמן אפס. מי לדעתך מאמן תותח ? אלי כהן? רוני לוי ? או שנחזיר את פרדי לסיבוב שני ?
ק"ש לא העלו אותך לאירופה. אם לא היית עושה סיבוב פלייאוף טוב אז חיפה היו באירופה ולא אנחנו.

אבל ככה זה , כשמנצחים זה "שיחקנו מעולה" , כשמפסידים זה " מאמן אפס , אנטי כדורגל" . הכל שחור ולבן.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:05 
ofir כתב:
shaharot כתב:
ofir כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ג'ופ כתב:
תחושה מגעילה. גועל נפש.

חבל.

מאמן אפס.
הבעיה של הציבור הישראלי והקהל בפרט היא שלא נותנים זמן, בשביל שמשהו יראה טוב צריך לתת זמן שנה שנתיים וליצור המשכיות, גם גוטמן הביא אליפות ככה.
סוף העונה היינו מצוינים ובגלל זה הגענו לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן הראה שיפור בקבוצה מהרגע הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:08 
גם בנאדו לפני שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:13 
ברור שק"ש העלו אותי לאירופה, הרי אם הם היו מפסידים לנתניה במשחק בודד כל הסיבוב פליאוף "טוב" שעשינו לא היה שווה כלום, ולעבור את חיפה החלשה ולהגיע למצב שאתה צריך להיות תלוי בקבוצה עם תקציב של 15 מיליון שקל זאת לא הצלחה.
גם כשניצחנו, טענתי שאנחנו משחקים גרוע, הדוגמא הקלאסית זה ה 4-0 על חיפה שקרה בזכות 2 החמצות גדולות שלהם בהתחלה ושוער ליצן שנתן לנו את המשחק, משחק שיכל להסתיים בהפסד וככל הנראה היה מסתיים ככה אם היינו סופגים בהתחלה הסתיים בניצחון "ענק".
אסי דומב, ברקוביץ, אתה יכול גם להביא משהו מהרחוב. אני בספק אם משהו יצליח להיות יותר גרוע(ושלא תטעה גם דומב וברקוביץ הם מינוי גרוע לדעתי פשוט הכל כבר עדיף על המאמן פח הזה, דווקא רוני לוי ואלי כהן יכלו להתאים בהרבה יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
גם בנאדו לפני שנה

סבבה אז גם בנאדו עדיף על רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:17 
וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:19 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
גוטמן הראה שיפור בקבוצה מהרגע הראשון

גוטמן הגיע במצב שהיה רק מה לשפר
עכשיו הנבחרת נראתה זה אומר שהוא לא מאמן טוב? (לא שאני חושב שמתישהו הנבחרת נראתה טוב ב10 שנים האחרונות).
תחילת העבודה של מאמן זה יותר מזל משכל, לטווח הארוך זה משתנה.
ראה מקרה אריק בנאדו, ותיראה מיקרה גיא לוזון בשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:37 
ofir כתב:
ברור שק"ש העלו אותי לאירופה, הרי אם הם היו מפסידים לנתניה במשחק בודד כל הסיבוב פליאוף "טוב" שעשינו לא היה שווה כלום, ולעבור את חיפה החלשה ולהגיע למצב שאתה צריך להיות תלוי בקבוצה עם תקציב של 15 מיליון שקל זאת לא הצלחה.
גם כשניצחנו, טענתי שאנחנו משחקים גרוע, הדוגמא הקלאסית זה ה 4-0 על חיפה שקרה בזכות 2 החמצות גדולות שלהם בהתחלה ושוער ליצן שנתן לנו את המשחק, משחק שיכל להסתיים בהפסד וככל הנראה היה מסתיים ככה אם היינו סופגים בהתחלה הסתיים בניצחון "ענק".
אסי דומב, ברקוביץ, אתה יכול גם להביא משהו מהרחוב. אני בספק אם משהו יצליח להיות יותר גרוע(ושלא תטעה גם דומב וברקוביץ הם מינוי גרוע לדעתי פשוט הכל כבר עדיף על המאמן פח הזה, דווקא רוני לוי ואלי כהן יכלו להתאים בהרבה יותר).

תוצאה סופית - הגענו לאירופה.
ואתה עוד מדבר על החמצות זה מצחיק. למה לא הזכרת באותה שורה שאם שכטר היה מנצל רבע מהמצבים שלו בגביע היינו מנצחים את הפועל חיפה, או המחצית הראשונה בטדי שלא צריך להזכיר בכלל את הכמות ההחמצות המטורפת. ואם דמארי לא היה מחטיא פנדל נגד ב"ש בחוץ. או זגורי בדרבי 0-0. לא חכמה להזכיר החמצות של היריב ולגמד ניצחונות שלך כלא עושים את זה ל2 הצדדים. בסוף זה מתאזן.
אני לא מעריץ גדול של רב"ש{נכשל באירופה אין ספק}, אבל הוא מאמן טוב והיה חייב לקבל לפחות עוד עונה. איך אפשר להשוות בכלל את העונה ל2 שקדמו לזה??

אבל חבל על המאמץ לנסות להסביר למישהו שעל עיוור בטוח שאלי כהן שלא עשה דבר טוב בקריירה כבר 15 שנים בערך או אסי דומב יותר טובים מרב"ש.

אלי כהן בעשור האחרון -
2004/05- התמנה למאמן נתניה והתפטר מיד , עבר לב"ש ופוטר אחרי 4 חודשים בלבד.
2006/07 - מונה למאמן מכבי סיים מקום 3 ופוטר לאחר 2 מחזורים בעונה שאחריה
2007- מונה למאמן בני יהודה , התפטר באמצע סיבוב שלישי לאחר הפסדים רבים
2009- מונה למאמן ק"ש והתפטר אחרי 4 חודשים שקבוצתו במקום האחרון
2012-2013 - לא עשה כלום עם ביתר

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2014, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
ofir כתב:

אני לא מעריץ גדול של רב"ש{נכשל באירופה אין ספק}, אבל הוא מאמן טוב והיה חייב לקבל לפחות עוד עונה. איך אפשר להשוות בכלל את העונה ל2 שקדמו לזה??

אני אנסה להשוות:
11/12-שלב הבתים בליגה האירופות, גביע, מקום 2
12/13-שלב הבתים בליגה האירופות, אין גביע, מקום 3
13/14-אין אירופה, אין גביע, מקום 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: