תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 09:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:30 
אני מחבב את הפרופורציות שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון פוטר
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:33 
יובל כתב:
מאמן נוראי שהביא נזק וכישלון עצומים בכל תחום אפשרי כמעט מהרגע הראשון עד הרגע האחרון שלו בהפועל. היה צריך ללכת מזמן מזמן.
המניעים הלא מקצועיים שבגינם הוא פוטר והדרך שבה זה קרה מבישים, וכמובן המשמעות הכלכלית של הפיטורין בדרך הזאת היא עוד החלטה ניהולית מזעזעת, הכי גרועה שאפשר לקחת, כמו כל החלטה בשנתיים האחרונות. הרי היה אפשר להיפטר ממנו לאורך העונה האחרונה בלי הפיצויים האלה והייתה אפילו נקודת זמן שבה היה אפשר לקבל פיצוי אם הוא היה הולך לאמן בקפריסין.
המינוי של אסי דומב, שאימן בערך חודשיים שבהם נכשל, שנכשל בתור עוזר מאמן בהפועל במשך שנתיים, שמונה רק בגלל העלות שלו והקרבה שלו לחג'ג', מבישים עוד יותר. מינוי שאומר פשוט ששמים זין על הקבוצה, אין שום שאיפות מקצועיות והמטרה היחידה היא לחסוך כסף ולהעביר עוד עונה בציפייה לאני לא יודע מה - אני לא זוכר מינוי כזה עלוב של מאמן להפועל. הפועל בדרך למטה, אולי רק ככה יקרה בסוף משהו, אני רק מקווה שלא יקרה יותר מדי נזק בדרך ולא נתדרדר למאבקי תחתית כי זה משהו שבהחלט יכול לקרות .

אתה אופטימי מאוד,
הרי גם גילי לא ישאר כי זה לא הגיוני 10% מהתקציב ילך לשחקן אחד,

כדאי שתתכונן, כי כמו שזה נראה כרגע, אתה הולך להיות קבוצה חזקה מאוד עונה הבאה, כל כך חזקה שתצליח לסחוב את כל הליגה על הכתפיים ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

:ROSE:

שנה שלמה מסבירים שזה הכיוון שהמועדון הולך אליו - הכל בסדר, אין לך מושג.
ביום שקורה מה שהיה אמור לקרות - חרב עולמנו, ביזיון.

מאניה דיפרסיה תוצרת פורום שדים בחסות נירוג ומשפטי המחץ שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו הם ישלמו לו פיצויים יותר גבוהים מהחוזה המקוצץ שהיה אמור להיות לו
ובנוסף גם התחדשנו במאמן השופע ניסיון שאימן את כפר סבא הגדולה.
חג'ג' ורמון צמד חמד, מעניין מי הבא בתור, אולי גילי אולי זגורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

גם לפני חודש וחודשיים ושלוש אמרתי את אותם הדברים (ואני ממש לא היחיד) על הפרוייקט של חג'ג' וגם היום ומי כמוך יודע כמה בטן מלאה יש לי על כל הזבלים האלה.
התנהלות אפס של אנשים זבל

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 26 מאי 2014, 15:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 15:48 
אסי דומב, אלוהים ישמור..
אנחנו נרד ליגה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

גם לפני חודש וחודשיים ושלוש אמרתי את אותם הדברים (ואני ממש לא היחיד) על הפרוייקט של חג'ג' וגם היום ומי כמוך יודע כמה בטן מלאה יש לי על כל הזבלים האלה.
התנהלות אפס של אנשים זבל

סבבה, אבל מה בתכלס קרה היום שמצדיק את קריאות ה"לא עושים מנויים-יורדים ליגה-נגמרה לנו הקבוצה" ?
קרה מה שהיה באוויר כבר הרבה זמן ונכתב כמעט בכל מקום אפשרי. איפה זעקות השבר האלו היו כשהאדונים הנכבדים לקחו מקדמות והלוואות והשתוללו עם הכספים העתידיים של הקבוצה כדי לא לממש את הערבות שלהם ?
איפה הם היו כשעידו חג'ג' יחצ"ן את עצמו בכל מקום אפשרי והתנהל כמו בעל הבית לכל דבר כבר למעלה מחצי שנה ?
איפה הם היו כששיחררו את שכטר ? וכשרצו לשחרר את דמארי ? וכשרצו להעביר את הדרבי לר"ג ?

זו המציאות בהפועל, השאלה עכשיו האם המהלכים האלו הם חלק מתוכנית הבראה מסודרת שתחזיר את המועדון להתנהלות כלכלית שפויה ואולי תייצב אותו לקראת העברתו לבעלים חדש או שחג'ג' משתין על הקהל, מחפש לגרוף כותרות ועושה מה בא לו כי יש לו את הגב של מני ויצמן גם אם זה יעלה לו ביציעים ריקים בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סבבה, אבל מה בתכלס קרה היום שמצדיק את קריאות ה"לא עושים מנויים-יורדים ליגה-נגמרה לנו הקבוצה" ?
קרה מה שהיה באוויר כבר הרבה זמן ונכתב כמעט בכל מקום אפשרי. איפה זעקות השבר האלו היו כשהאדונים הנכבדים לקחו מקדמות והלוואות והשתוללו עם הכספים העתידיים של הקבוצה כדי לא לממש את הערבות שלהם ?
איפה הם היו כשעידו חג'ג' יחצ"ן את עצמו בכל מקום אפשרי והתנהל כמו בעל הבית לכל דבר כבר למעלה מחצי שנה ?
איפה הם היו כששיחררו את שכטר ? וכשרצו לשחרר את דמארי ? וכשרצו להעביר את הדרבי לר"ג ?

זו המציאות בהפועל, השאלה עכשיו האם המהלכים האלו הם חלק מתוכנית הבראה מסודרת שתחזיר את המועדון להתנהלות כלכלית שפויה ואולי תייצב אותו לקראת העברתו לבעלים חדש או שחג'ג' משתין על הקהל, מחפש לגרוף כותרות ועושה מה בא לו כי יש לו את הגב של מני ויצמן גם אם זה יעלה לו ביציעים ריקים בשנה הבאה.

מה שקרה זה קש ששבר את גב הגמל. מה הבעיה עם זה?
1. אף אחד כולל אתה לא באמת מצפה מהם לממש ערבויות, אז אני לא מבין למה אתה ממשיך להעלות את זה כטיעון
2. מה אכפת לנו שהליצן מיחצן את עצמו?
3. שחררו את שכטר, שלא תרם במאום לקבוצה עם כל האהבה אליו. את דמארי רצו להעביר, היה לחץ, והוא לא עבר. רצו להעביר את הדרבי, היה קצת לחץ, לא עבר. מה הטענה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

התנהלות אפס של אנשים זבל

הקריאה על לא עושים מנוי היתה גם עם הודעת "השיחרור" של גילי. כל משהו שמערער עוד קצת את הספינה מביא לאיזו הודעה בסגנון, זה לא חדש.
ולגבי דמארי ור"ג בהחלט היו תגובות, לגבי שכטר, העונה החלשה שלו השפיעה גם על התגובות בנוגע לשחרור שלו.
ואני מניח שבתחילת הדרך ניסו לתת לחג'ג' צ'אנס.
תוכנית הבראה ניתן לעשות גם עם מאמן עם קצת יותר ניסיון, שמצריכה תכנית כזו. כרגע זה נראה כמו תפירת ג'וב לחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

מה שקרה זה קש ששבר את גב הגמל. מה הבעיה עם זה?
1. אף אחד כולל אתה לא באמת מצפה מהם לממש ערבויות, אז אני לא מבין למה אתה ממשיך להעלות את זה כטיעון
2. מה אכפת לנו שהליצן מיחצן את עצמו?
3. שחררו את שכטר, שלא תרם במאום לקבוצה עם כל האהבה אליו. את דמארי רצו להעביר, היה לחץ, והוא לא עבר. רצו להעביר את הדרבי, היה קצת לחץ, לא עבר. מה הטענה שלך?

אני אענה לך לפני שיקפוץ לגביזון הפיוז.

1. אני מאוד מצפה מהם לממש את הערבויות שהם חתמו עליהן ולא לשעבד את כל העתיד הקרוב של המועדון בגלל זה.
זה שאתה לא מצפה ומצדיק התנהלות לא תקינה זו בעיה שלך.
2. לי זה גם לא ממש אכפת, אבל יש כאן אנשים שרתחו על הצורה שבה הפיטורים של רב"ש נעשו. אופירע היתה בשנה האחרונה הדוברת הרשמית של חג'ג', למה שזה ישתנה עכשיו ? מישהו באמת מופתע שהשחרור יצא לפועל בצורה הזו ?
3. שחררו שחקן שהעלו בשבילו את המנויים מבלי להתחשב או לספור את המנויים והעמותה, לגבי דמארי "היה לחץ" נטו של
מנהלי העמותה כי אם זה היה תלוי באוהדים או במנהלי המועדון דמארי כבר מזמן היה בסלטה ויגו, אותו כנ"ל עם הדרבי בר"ג, היו גם פה לא מעט אנשים שתמכו בזה. כל השיקולים למהלכים האלו היו אותם שיקולים כמו במהלך הזה - כלכלי נטו. אתה בא אליהם עכשיו בטענות כשהחשיבה שלהם נשארה אותה חשיבה, למה בדיוק אתה מצפה ? ממה כ"כ נשבר לגמל הגב ? מזה שחסכו עלות של מאמן שזכה כאן להשמצות על ימין ועל שמאל ? לאסי דומב יש חוזה נמוך וזו הדרך של חג'ג' לחסוך עלויות וזו אותה מחשבה שעומדת מאחורי כל דבר אחר שהוא ורמון עשו השנה. רק שפתאום קפץ לאנשים הפיוז והם מגיבים בהיסטריה. מאניה דיפרסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון פוטר
הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
האמת שעם כל האהבה לדומב,מינוי שלו יותר גרוע ומבזה מהמינוי של שירזי ופרדי.להם לפחות היה קצת ניסיון.

חג`ג` שלא תזכה להגיע לראות את האור של הבוקר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2014, 17:26 
טעות גדולה גדולה בעיני לפטר את רב"ש אבל זה באמת הדבר הכי שולי בכל הסיפור.
המינוי של דומב עם ברקוביץ' כמנג'ר זה בעיני אולי ההחלטה הכי מבזה ומביכה בכל השנים שאני אוהד. שמה בכיס הקטן את ההחלטה למנות את גיא לוזון ואפילו את סיני.
שני אנשים שעוד לא אימנו יום בחייהם יקבלו יד חופשית לעשות מה בזין שלהם באחד המועדונים הגדולים בארץ והכל בשם הקומבינה ועל הגב שלנו.
פשוט זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: