אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
סבבה, אבל מה בתכלס קרה היום שמצדיק את קריאות ה"לא עושים מנויים-יורדים ליגה-נגמרה לנו הקבוצה" ?
קרה מה שהיה באוויר כבר הרבה זמן ונכתב כמעט בכל מקום אפשרי. איפה זעקות השבר האלו היו כשהאדונים הנכבדים לקחו מקדמות והלוואות והשתוללו עם הכספים העתידיים של הקבוצה כדי לא לממש את הערבות שלהם ?
איפה הם היו כשעידו חג'ג' יחצ"ן את עצמו בכל מקום אפשרי והתנהל כמו בעל הבית לכל דבר כבר למעלה מחצי שנה ?
איפה הם היו כששיחררו את שכטר ? וכשרצו לשחרר את דמארי ? וכשרצו להעביר את הדרבי לר"ג ?
זו המציאות בהפועל, השאלה עכשיו האם המהלכים האלו הם חלק מתוכנית הבראה מסודרת שתחזיר את המועדון להתנהלות כלכלית שפויה ואולי תייצב אותו לקראת העברתו לבעלים חדש או שחג'ג' משתין על הקהל, מחפש לגרוף כותרות ועושה מה בא לו כי יש לו את הגב של מני ויצמן גם אם זה יעלה לו ביציעים ריקים בשנה הבאה.
מה שקרה זה קש ששבר את גב הגמל. מה הבעיה עם זה?
1. אף אחד כולל אתה לא באמת מצפה מהם לממש ערבויות, אז אני לא מבין למה אתה ממשיך להעלות את זה כטיעון
2. מה אכפת לנו שהליצן מיחצן את עצמו?
3. שחררו את שכטר, שלא תרם במאום לקבוצה עם כל האהבה אליו. את דמארי רצו להעביר, היה לחץ, והוא לא עבר. רצו להעביר את הדרבי, היה קצת לחץ, לא עבר. מה הטענה שלך?
אני אענה לך לפני שיקפוץ לגביזון הפיוז.
1. אני מאוד מצפה מהם לממש את הערבויות שהם חתמו עליהן ולא לשעבד את כל העתיד הקרוב של המועדון בגלל זה.
זה שאתה לא מצפה ומצדיק התנהלות לא תקינה זו בעיה שלך.
2. לי זה גם לא ממש אכפת, אבל יש כאן אנשים שרתחו על הצורה שבה הפיטורים של רב"ש נעשו. אופירע היתה בשנה האחרונה הדוברת הרשמית של חג'ג', למה שזה ישתנה עכשיו ? מישהו באמת מופתע שהשחרור יצא לפועל בצורה הזו ?
3. שחררו שחקן שהעלו בשבילו את המנויים מבלי להתחשב או לספור את המנויים והעמותה, לגבי דמארי "היה לחץ" נטו של
מנהלי העמותה כי אם זה היה תלוי באוהדים או במנהלי המועדון דמארי כבר מזמן היה בסלטה ויגו, אותו כנ"ל עם הדרבי בר"ג, היו גם פה לא מעט אנשים שתמכו בזה. כל השיקולים למהלכים האלו היו אותם שיקולים כמו במהלך הזה - כלכלי נטו. אתה בא אליהם עכשיו בטענות כשהחשיבה שלהם נשארה אותה חשיבה, למה בדיוק אתה מצפה ? ממה כ"כ נשבר לגמל הגב ? מזה שחסכו עלות של מאמן שזכה כאן להשמצות על ימין ועל שמאל ? לאסי דומב יש חוזה נמוך וזו הדרך של חג'ג' לחסוך עלויות וזו אותה מחשבה שעומדת מאחורי כל דבר אחר שהוא ורמון עשו השנה. רק שפתאום קפץ לאנשים הפיוז והם מגיבים בהיסטריה. מאניה דיפרסיה.