purvis short כתב:
הסיכוי שהערעור יתקבל זהה לסיכוי שמחר חייזרים יצעדו בלב תל אביב. זה לא יקרה. אלה בתי הדין של איגוד הכדורסל, לא בית הדין בהאג. מחלקים עונשים, נותנים קנסות, כן יש סעיף, אין סעיף, הלאה. סעד הפועל לא תמצא שם. גם לא צדק. אלה בתי דין שלי אין טיפת אמון בהם. אני מבין שהערעור הוגש כדי למצות את כל ההליכים באיגוד על מנת שיהיה ניתן לפנות לבית משפט אזרחי. במאמר מוסגר, אני גם לא תולה יותר מדיי תקוות בבית משפט אזרחי (לא כי הפועל לא צודקת. הפועל צודקת ועוד איך, אלא כי הניסיון שלי בחיים הוא שגם מהם לא תמיד יוצא צדק)
בכל מקרה מה שלדעתי צריך לקרות זה להפסיק לשיר את השיר הזה. כן, אני יודע שיכתבו לי שפעם היה אסור שירי שואה ואחר כך את השיר ההוא ובסוף יאסרו לשרוק בוז למכבי. ומה אני יכול להגיד, אתם צודקים לגמרי. ועדיין, צריך בעונה הבאה לתת למועדון לנהל את המאבקים האלה בלי עונשים שיפגעו בקבוצה. זה מגיע למנהלי המועדון, וההחלטה להפסיק לשיר את השיר הזה צריכה להגיע קודם כל מתוך התחשבות ברמי כהן ושאר חברי ההנהלה. ולאפשר להם להילחם את המלחמות הנכונות בלי רדיוסים וכו׳. ולהבין שהפועל תל אביב חשובה מכל דבר אחר וקיומה הוא הדבר החשוב ביותר.
מי ששר שיר מסוים תוך ידיעה שהוא יביא לענישה, מה אני אגיד, קשה לי מאוד איתו. קשה לי מאוד עם אנשים שבמודע מביאים לענישת הפועל תל אביב. גם אם הם צודקים.
בדרך-כלל מזדהה מאוד עם העמדות שלך ומכבד את הנימוק שלך בעניין הזה, אלא שבדבר אחד אנו חלוקים לגמרי: לא, הפועל לא חשובה יותר משירת "תתאבד כבר" משום שברור לך וברור לי שזה לא ייגמר שם וזה עניין מובהק של חירות דמוקרטית שיש להילחם עליה. כמו ש-19 הזכיר כאן: אני לא רוצה להיות אוהד של בני השרון 2 אלא אוהד של הפועל תל-אביב. ככאלה, אנחנו חייבים להעמיד להם את המראה מול הפנים בכל מצב ובכל רגע. בין אם בקריאות אנטגוניסטיות מהיציעים, בין אם בטורים בעיתונות ובין אם במאבקים במוסדות האיגוד. כשאתה מבקש מאוהדי הפועל לא לשיר "תתאבד כבר" אתה מבקש מהם לוותר על חירות בסיסית שלהם שנלקחת כדרך לנגח את המועדון כולו. אין דין "תתאבד כבר" כדין שירי השואה, ובדיוק זה המקום להגיד: רבותיי, רוצים להעניש? לכו לכנסת, בטלו את הדמוקרטיה, ואז יהיה לכם בסיס. עד אז, לשיר גם לשיר.