תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למישהו יש ספק שהפועל חוטפת היום רדיוס?
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 04:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ההימור שלי הוא על שישה משחקים, גליל תדהים פעם אחת את מכבי והוא יהיה מוכן לחצי הגמר.

מי היה מאמין... כל כך בלתי צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 04:54 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
מתי ההחלטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 23:01 
ברוממה שרו היום טפירו מת.
במידה ולא תהייה העמדה לדין אפשר להפסיק לשיר מזרחי תתאבד.
במקום נשיר שימון מזרחי שתמות כבר אני שונא מכבי תל אביב.
א.זה חוקי.
ב.זה מרחיב את האפשרויות שלנו.תכלס כבר הרבה שנים הוא לא מתאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:20 
היום עמדנו לדין (שוב) על שירי שמעון מזרחי תתאבד (איחוד של כל המשחקים הנוספים ביחד). העונש: קנס 10,000 ש"ח בפועל. רדיוס ללא קהל על תנאי ו-20 אלף ש"ח על תנאי. בשבוע הבא צפוי להתקיים הערעור הנוסף על ההחלטה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:26 
:bang:
רדיוס על תנאי הוא כמו רדיוס בפועל, הרי זה לא שיפסיקו לשיר את זה פתאום.
עצם זה שמתחילים פה עם רדיוסים זו התחלה של וואחד מדרון חלקלק (ולא שהקנסות זה פיקניק).

פשוט יאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למישהו יש ספק שהפועל חוטפת היום רדיוס?
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:28 
Fez כתב:
עצם זה שמתחילים פה עם רדיוסים זו התחלה של וואחד מדרון חלקלק (ולא שהקנסות זה פיקניק).

פשוט יאוש.

בלי קשר למה שכתבת כבר יש לנו רדיוסים על תנאי על אותה העבירה והמדרון החלקלק כבר נוצר עם ההחלטה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:31 
ראצ'ו כתב:
היום עמדנו לדין (שוב) על שירי שמעון מזרחי תתאבד ( איחוד של כל המשחקים הנוספים ביחד).

לא יכולתם לאחד כבר גם את המשחקים של שנה הבאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
פשוט מדהים. מתי מגיעים לבית דין אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:21 
ראצ'ו כתב:
Fez כתב:

פשוט יאוש.

בלי קשר למה שכתבת כבר יש לנו רדיוסים על תנאי על אותה העבירה והמדרון החלקלק כבר נוצר עם ההחלטה הראשונה.

בהחלט, המדרון החלקלק נוצר כבר אז.
הכוונה היא שאם אני לא טועה בהחלטה הקודמת עוד היו סעיפים נוספים (על פנאן, שואה וכו' שהם שירים לא משמעותיים שלא שרים כמעט), פה זה ספציפית על שיר ההתאבדות כך שיש פה עוד הדרדרות מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 18:43 
אם לא נצליח להפוך את ההחלטות בערעור הנוסף / בבית משפט אזרחי, עתידו של המועדון בסכנה.
לגוף העניין, אין לי ספק שאנחנו צודקים ודין הערעור להתקבל. באופן מאוד תמוה הדיינים מערבים מין בשאינו מינו והם אינם מבחינים בין התבטאויות "לא יפות" לבין התבטאויות בלתי חוקיות. אני מקווה שהדיינים בערעור הנוסף יבינו סוף סוף את העניין. אגב, דווקא דברי התובע בדיון היום, כפי שהתפרסמו השבוע, לפיהם הוא אינו דורש עונש חמור בשל כך שמדובר ב"נורמה חדשה", דווקא דברים אלה רק מוכיחים את הטענה שהערעור מלכתחילה היה צריך להתקבל. לא ניתן להעניש על נורמה חדשה מבלי שזו התקבעה והופנמה קודם לכן ("אין עונשין אלא אם כן מזהירים").
גם אם הערעור יתקבל, ויקבע שהנורמה החדשה האמורה היינו, איסור לקרוא להתאבדותו של אדם, תוחל רק החל מהעונה הבאה, גם עם זה יש לי בעיה, שהרי הנורמה האמורה היא פרסונלית במובהק והיא נתפרה למידותיו של אדם אחד, שמעון מזרחי. נורמה פרסונלית כאמור הינה בלתי חוקית בעליל.
מקווה שנצליח כי אנחנו צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 06:36 
הסיכוי שהערעור יתקבל זהה לסיכוי שמחר חייזרים יצעדו בלב תל אביב. זה לא יקרה. אלה בתי הדין של איגוד הכדורסל, לא בית הדין בהאג. מחלקים עונשים, נותנים קנסות, כן יש סעיף, אין סעיף, הלאה. סעד הפועל לא תמצא שם. גם לא צדק. אלה בתי דין שלי אין טיפת אמון בהם. אני מבין שהערעור הוגש כדי למצות את כל ההליכים באיגוד על מנת שיהיה ניתן לפנות לבית משפט אזרחי. במאמר מוסגר, אני גם לא תולה יותר מדיי תקוות בבית משפט אזרחי (לא כי הפועל לא צודקת. הפועל צודקת ועוד איך, אלא כי הניסיון שלי בחיים הוא שגם מהם לא תמיד יוצא צדק)
בכל מקרה מה שלדעתי צריך לקרות זה להפסיק לשיר את השיר הזה. כן, אני יודע שיכתבו לי שפעם היה אסור שירי שואה ואחר כך את השיר ההוא ובסוף יאסרו לשרוק בוז למכבי. ומה אני יכול להגיד, אתם צודקים לגמרי. ועדיין, צריך בעונה הבאה לתת למועדון לנהל את המאבקים האלה בלי עונשים שיפגעו בקבוצה. זה מגיע למנהלי המועדון, וההחלטה להפסיק לשיר את השיר הזה צריכה להגיע קודם כל מתוך התחשבות ברמי כהן ושאר חברי ההנהלה. ולאפשר להם להילחם את המלחמות הנכונות בלי רדיוסים וכו׳. ולהבין שהפועל תל אביב חשובה מכל דבר אחר וקיומה הוא הדבר החשוב ביותר.
מי ששר שיר מסוים תוך ידיעה שהוא יביא לענישה, מה אני אגיד, קשה לי מאוד איתו. קשה לי מאוד עם אנשים שבמודע מביאים לענישת הפועל תל אביב. גם אם הם צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה גם חושב שאם נסכים לזה אז מחר יגידו לנו להפסיק משהו אחר, אז למה להפסיק? זה פשוט לדחות את הקץ. מחר יגידו שאסור לצעוק "מכבי זונה", ואחרי זה אסור לעודד קבוצות שמשחקות נגד מכבי כי זה לא פטריוטי.

צריך לשיר ובקול גדול, או לחילופין להתחיל להגחיך את זה - רמי כהן תתאבד כבר,איפה הכסף של מוני, שמעון מזרחי תתכבד כבר וכן הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 08:52 
purvis short כתב:
הסיכוי שהערעור יתקבל זהה לסיכוי שמחר חייזרים יצעדו בלב תל אביב. זה לא יקרה. אלה בתי הדין של איגוד הכדורסל, לא בית הדין בהאג. מחלקים עונשים, נותנים קנסות, כן יש סעיף, אין סעיף, הלאה. סעד הפועל לא תמצא שם. גם לא צדק. אלה בתי דין שלי אין טיפת אמון בהם. אני מבין שהערעור הוגש כדי למצות את כל ההליכים באיגוד על מנת שיהיה ניתן לפנות לבית משפט אזרחי. במאמר מוסגר, אני גם לא תולה יותר מדיי תקוות בבית משפט אזרחי (לא כי הפועל לא צודקת. הפועל צודקת ועוד איך, אלא כי הניסיון שלי בחיים הוא שגם מהם לא תמיד יוצא צדק)
בכל מקרה מה שלדעתי צריך לקרות זה להפסיק לשיר את השיר הזה. כן, אני יודע שיכתבו לי שפעם היה אסור שירי שואה ואחר כך את השיר ההוא ובסוף יאסרו לשרוק בוז למכבי. ומה אני יכול להגיד, אתם צודקים לגמרי. ועדיין, צריך בעונה הבאה לתת למועדון לנהל את המאבקים האלה בלי עונשים שיפגעו בקבוצה. זה מגיע למנהלי המועדון, וההחלטה להפסיק לשיר את השיר הזה צריכה להגיע קודם כל מתוך התחשבות ברמי כהן ושאר חברי ההנהלה. ולאפשר להם להילחם את המלחמות הנכונות בלי רדיוסים וכו׳. ולהבין שהפועל תל אביב חשובה מכל דבר אחר וקיומה הוא הדבר החשוב ביותר.
מי ששר שיר מסוים תוך ידיעה שהוא יביא לענישה, מה אני אגיד, קשה לי מאוד איתו. קשה לי מאוד עם אנשים שבמודע מביאים לענישת הפועל תל אביב. גם אם הם צודקים.

אני מסכים שאנחנו יכולים "למחול על כבודינו" ולוותר על שירת "תתאבד כבר" מהסיבות שציינת. דא עקא שלדעתי מדובר "בגזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה"- חלק נכבד מהקהל לא מקבל את הגישה הזו, והסיכוי שיפסיקו לשיר נראה לי אפסי. להפך- ישירו ביתר שאת. מעבר לכך, בזמן שרבים אצלינו מתרעמים על "שירי שואה" ומשתדלים להשתיק אותם, קשה לי לראות תגובה דומה במקרה הזה. מכאן שהמחשבות צריכות להיות מופנות לאופן בו מתמודדים עם התנצחות מתמשכת עם המנהלת ושלוחיה על הענין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
הסיכוי שיפסיקו לשיר לשמעון להתאבד זהה לסיכוי שמחר חייזרים יצעדו בלב תל אביב...

זה פשוט לא יקרה. גם אני, בהיותי סאחי שמרן לא רדיקאלי במיוחד, מתקשה לראות את עצמי לא מצטרף בשירה אדירה לשיר הנהדר הזה.

ובפרט עכשיו, כשניכר שהוא כנראה קצת מפריע לדון החלאה חתן פרס ישראל.

בברכת שמעון מזרחי תתאבד כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:17 
אולי נצעק הנוכל תתאבד כבר אני שונא מכבי תל אביב.במקום שמעון מזרחי.מעניין מה יגידו אז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:22 
לא הבנתי איזה מלחמות.
מישהו חושב באמת שיהיה פאוז בשיר, ואז מתישהו יגידו "ואללה צדקתם, זה בסדר, תמשיכו"?

אני מאמין שיצטרכו להעיף אותי, ועוד המון אנשים בשביל שהשיר הזה ייעלם, ואז מכבי יקבלו את בני השרון 2 שהם כל כך רוצים.

יש גבול לכמה בית דין יכול להתערב בשירים מהיציע. שיילכו להזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

בדרך-כלל מזדהה מאוד עם העמדות שלך ומכבד את הנימוק שלך בעניין הזה, אלא שבדבר אחד אנו חלוקים לגמרי: לא, הפועל לא חשובה יותר משירת "תתאבד כבר" משום שברור לך וברור לי שזה לא ייגמר שם וזה עניין מובהק של חירות דמוקרטית שיש להילחם עליה. כמו ש-19 הזכיר כאן: אני לא רוצה להיות אוהד של בני השרון 2 אלא אוהד של הפועל תל-אביב. ככאלה, אנחנו חייבים להעמיד להם את המראה מול הפנים בכל מצב ובכל רגע. בין אם בקריאות אנטגוניסטיות מהיציעים, בין אם בטורים בעיתונות ובין אם במאבקים במוסדות האיגוד. כשאתה מבקש מאוהדי הפועל לא לשיר "תתאבד כבר" אתה מבקש מהם לוותר על חירות בסיסית שלהם שנלקחת כדרך לנגח את המועדון כולו. אין דין "תתאבד כבר" כדין שירי השואה, ובדיוק זה המקום להגיד: רבותיי, רוצים להעניש? לכו לכנסת, בטלו את הדמוקרטיה, ואז יהיה לכם בסיס. עד אז, לשיר גם לשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 11:07 
הארה (או, הערה) נוספת - גם אם נניח שהשיר פסול ובלתי חוקי -ואני רחוק מלחשוב כך- גם במקרה כזה, מה פתאום נותנים לנו עונשי רדיוס? על דבר כזה רדיוס? רדיוס נותנים על אבוקות, על פגיעה בשופט וכיוצ"ב, על שיר???? מה יתנו על דברים באמת חמורים? מאסר עולם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למישהו יש ספק שהפועל חוטפת היום רדיוס?
הודעהפורסם: 23 מאי 2014, 11:28 
Karl Marx כתב:
purvis short כתב:

בדרך-כלל מזדהה מאוד עם העמדות שלך ומכבד את הנימוק שלך בעניין הזה, אלא שבדבר אחד אנו חלוקים לגמרי: לא, הפועל לא חשובה יותר משירת "תתאבד כבר" משום שברור לך וברור לי שזה לא ייגמר שם וזה עניין מובהק של חירות דמוקרטית שיש להילחם עליה. כמו ש-19 הזכיר כאן: אני לא רוצה להיות אוהד של בני השרון 2 אלא אוהד של הפועל תל-אביב. ככאלה, אנחנו חייבים להעמיד להם את המראה מול הפנים בכל מצב ובכל רגע. בין אם בקריאות אנטגוניסטיות מהיציעים, בין אם בטורים בעיתונות ובין אם במאבקים במוסדות האיגוד. כשאתה מבקש מאוהדי הפועל לא לשיר "תתאבד כבר" אתה מבקש מהם לוותר על חירות בסיסית שלהם שנלקחת כדרך לנגח את המועדון כולו. אין דין "תתאבד כבר" כדין שירי השואה, ובדיוק זה המקום להגיד: רבותיי, רוצים להעניש? לכו לכנסת, בטלו את הדמוקרטיה, ואז יהיה לכם בסיס. עד אז, לשיר גם לשיר.

בדיוק.
כאילו שגם אם לא ישירו כלום חוץ מ"מכבי לא נחמדים" אז לא יתחילו להעניש על קריאות של אוהדים בודדים מהיציע. שהיו או לא היו.

כשרוצים לפגוע, תמיד אפשר למצוא על מה. את השיר הזה, שתמיד חשבתי שהוא מטופש ולא מתוחכם, אני הולך לצעוק חזק במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות בקטן: מכבי חיפה והפועל ירושלים נקנסו כל אחת ב 10,000 ש"ח על קריאות גזעניות ונהמות וזריקת אבוקה (בהתאמה). סתם שתדעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
בידיעות בקטן: מכבי חיפה והפועל ירושלים נקנסו כל אחת ב 10,000 ש"ח על קריאות גזעניות ונהמות וזריקת אבוקה (בהתאמה). סתם שתדעו.

אכן תמונות קשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:

זה על הקטטה עם השוטרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למישהו יש ספק שהפועל חוטפת היום רדיוס?
הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:

וואו אני לא מאמין(לא ציני).
מה יהיה עם האפליה בעונשים?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: