תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 09:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות (צנציפר)

הבעלים של הפועל תל אביב חיים רמון נפגש ביום ראשון האחרון עם רוכש פוטנצייאלי, מיליונר יהודי מארה"ב וזו הסיבה שבנתיים הוא מקפיא את ההכנות לעונה הבאה, כשהמטרה שלו היא לעזוב את המועדון.
השידוך נוצר ע"י פוליטיקאי בכיר, עידו חגג מבעליי המניות נפגש עם אייל ברקוביץ והציע לו לנהל את מחלקת הנוער בעשר שנים הבאות, בפגישה בין השניים, העלה ברקוביץ את האפשרות שמרקו בלבול יאמן את הקבוצה הבוגרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
כתבה הזויה.
חיים רמון מנסה למכור את המועדון(לכאורה) לרוכש יהודי נארה"ב ומנגד עידו "רק רוצה לשמח את אוהדי הפועל" חג'ג', מנסה להחתים את ברקוביץ במחלקת הנוער ל10 שנים.
מבולבלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
עושה עסקים מאחוריי הגב חחחח, תהיו מוכנים להאבה ספינים הקיץ, הוא רק התחיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
די מביך שאני יודע שאנשים הולכים להסיק מסקנות ולהתעצבן מכתבה שמבוססת על נאדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:41 
NATURALRED כתב:
די מביך שאני יודע שאנשים הולכים להסיק מסקנות ולהתעצבן מכתבה שמבוססת על נאדה

אני מבין שהתוכניות לטווח ארוך של חגג" מרמזות לך על כוונתו לפנות את המקום באלגנטיות עם הגעתו הפוטנציאלית של רוכש.
גם אם הידיעה על רמון מצוצה, וסביר שכך, ההתנהלות של סנטה היא פוטנציאל לים של צרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:51 
dino כתב:
כתבה הזויה.
חיים רמון מנסה למכור את המועדון(לכאורה) לרוכש יהודי נארה"ב ומנגד עידו "רק רוצה לשמח את אוהדי הפועל" חג'ג', מנסה להחתים את ברקוביץ במחלקת הנוער ל10 שנים.
מבולבלים?

לא מבולבלים.בלבול מרקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:02 
מציאים לברקו את הנוער הוא מתערב בבוגרים. :LOL2:

הפכנו לבדיחה, או שבעצם אנחנו כאלו כבר עשור.

מה שכן די ברור לי שגם אם ימכרו את הקבוצה לאיזה מיליונר יהודי שיבוא לפה וינסה לשנות כמה דברים מול הקהל,
אנשים פה ילכו נגדו גם אם יעבוד הכי מסודר וטוב בעולם.
במועדון כמו שלנו לאף אחד אין צ'אנס להצליח. רק אם המועדון היה מנוהל כמו בכדורסל 100% על ידינו יהיה אפשר להרים פה משהו,
רק קבוצת אוהדים מלאה עם ספונסר רציני ליד שמוכן לתת אבל לא להשפיע יותר מידי תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:12 
gigs כתב:
מציאים לברקו את הנוער הוא מתערב בבוגרים. :LOL2:

הפכנו לבדיחה, או שבעצם אנחנו כאלו כבר עשור.

מה שכן די ברור לי שגם אם ימכרו את הקבוצה לאיזה מיליונר יהודי שיבוא לפה וינסה לשנות כמה דברים מול הקהל,
אנשים פה ילכו נגדו גם אם יעבוד הכי מסודר וטוב בעולם.
במועדון כמו שלנו לאף אחד אין צ'אנס להצליח. רק אם המועדון היה מנוהל כמו בכדורסל 100% על ידינו יהיה אפשר להרים פה משהו,
רק קבוצת אוהדים מלאה עם ספונסר רציני ליד שמוכן לתת אבל לא להשפיע יותר מידי תצליח.

הסתירה הכי גדולה שיכולה להיות..

איך עם בעלים יחיד אמיד ומסודר אתה צופה שיהיה באלגן ואנשים לא יתנו לו לעבוד, אבל במועדון שמנוהל ע״י אוהדים בלבד, יהיה סדר, ולא כל אחד ימשוך לכיוון שונה, נשמע לך הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:29 
ברגע שיבוא משהו רציני.(דבר שלא ייקרה ב20 שנה הקרובות) צריך שאף אחד לא התערב לו בעבודה .להעיף את החברה שמטיילים באזור.ושאוהדים יישארו רק אוהדים.ביום שנימני אף במכבי וניהול נהיה של גולדאר בלבד הפלישתים נהיו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:30 
יש עוד קבוצות בעולם חוץ ממכבי. זה לא חייב להיות הראי לכל פעולה שעושים או לא עושים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שיהיה כאן בעלים נורמלי עם שדרת ניהול נורמלית, האוהדים יעברו להתעסק במה שהם צריכים להתעסק בו - כדורגל. רק אז הכל יהיה שקט ורגוע. בינתיים אנחנו כמו גננות מדי בוקר - מחלקת נוער, גרעון, מאמן, עמותה. תראו במה אנחנו מתעסקים ותבינו מה המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:45 
גרזן אדום כתב:
ידיעות אחרונות (צנציפר)

הבעלים של הפועל תל אביב חיים רמון נפגש ביום ראשון האחרון עם רוכש פוטנצייאלי, מיליונר יהודי מארה"ב וזו הסיבה שבנתיים הוא מקפיא את ההכנות לעונה הבאה, כשהמטרה שלו היא לעזוב את המועדון.

הכל טוב ויפה אבל נכון לאתמול בשבע בערב בתוכנית הספורט ב-103 צנציפר נשאל על אפשרות שרמון נפגש עם רוכש והוא אמר "הכל יכול להיות אבל לא בדקתי והצלבתי מקורות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
לפחות הם הם הפכו את הספינים לדבר עקבי ככה אף אחד לא מקבל התקפי לב לשווא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
מרקו?!
מרקו, מרקו תשיג לך עורך דין טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
נירוג תמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 10:22 
אבל ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 11:58 
מושקוביץ כתב:
גרזן אדום כתב:
ידיעות אחרונות (צנציפר)

הכל טוב ויפה אבל נכון לאתמול בשבע בערב בתוכנית הספורט ב-103 צנציפר נשאל על אפשרות שרמון נפגש עם רוכש והוא אמר "הכל יכול להיות אבל לא בדקתי והצלבתי מקורות".

צנציפר, אני מאמין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
לא נפתח השנה אשכול על זרים שאפשר להביא להפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 12:14 
קבוצה נורמלית שמתחילה לשחק באירופה באמצע יולי מתחילה כבר להתאמן עוד שבועיים שלוש ורק אצלנו מתעסקים עם ברקו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה לפרוש: אנטבי מתכנן עוד עונה בהפועל

לא נגמר לו הכוח: מגן הפועל תל אביב, יגאל אנטבי, החליט כי הוא רוצה להמשיך לשחק עוד עונה במועדון, ולא לתלות כבר הקיץ את נעליו. המגן הוותיק, שיחגוג 40 באוגוסט, התלבט רבות במשך העונה אם לפרוש ממשחק פעיל, אבל לבסוף קיבל החלטה כי כוחו עדיין במותניו.

יחד עם זאת, חשוב לציין כי לאנטבי אין חוזה לעונת 2014/15 בהפועל תל אביב, שלא בטוח תרצה להשאיר את המגן הוותיק בסגל שלה. אם ההנהלה האדומה תגיע להחלטה שלא להחתימו לעונה נוספת, אנטבי הבהיר כי יפרוש כבר הקיץ.

"אני מרגיש מצוין, יש לי עדיין כוח לשחק", סיפר אנטבי, שהיה שותף לדאבל של הפועל ב-2000 ולמסע האדיר בגביע אופ"א שנתיים מאוחר יותר. "שיחקתי כמעט לכל אורך הפלייאוף וזה נתן לי תיאבון להמשך. אם לא אוכל לשחק עוד עונה בהפועל - לא אתחיל לחפש קבוצות אחרות ואפרוש".

את העונה הנוכחית פתח אנטבי על הספסל, אולם לקראת אמצע העונה כבר פתח בהרכב, כאשר במשחקי הפליאוף העליון הפך להיות באנקר בהרכב של רן בן שמעון וגילה יכולת נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 14:49 
איזה עלוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 14:56 
Yalla Hapoel כתב:
איזה עלוקה

מה עלוקה?

הבן אדם בכושר מדהים לגילו, שיחק יותר טוב מכל מגן שמאלי אחר העונה בהפועל.
צריך להעריך שחקנים כמו אנטבי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:01 
Yalla Hapoel כתב:
איזה עלוקה

:PUKE:
אתה בטח מהאוהדים תוצרת הדאבל האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:05 
לפי הארץ עיני יהיה יו"ר ההתאחדות לכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:06 
גרמנרי כתב:
Yalla Hapoel כתב:
איזה עלוקה

מה עלוקה?

הבן אדם בכושר מדהים לגילו, שיחק יותר טוב מכל מגן שמאלי אחר העונה בהפועל.
צריך להעריך שחקנים כמו אנטבי :HEART2:

:ROSE:
מלבד גילי ועומר, הוא המצטיין שלי בעונה שעברה
שחקן בגילו שעולה ונותן את כל מה שהוא יכול בכל פעם (גם אם לא מבריק כמו פעם), ראוי לכל הערכה שיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להודות שגם אני חשבתי שהוא גמור כבר מזמן,בסוף העונה שעברה הוא הוכיח לי שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:12 
חבל בשבילו. מגיעה לו פרישה מכובדת וזה רק יזיק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

למה יזיק לו?
הוא רוצה להשאר ולהיות מחליף. שישאר ויהיה מחליף. איך זה מבזה אותו?

מזכיר לי שכבר שנתיים כולם מצפים מפדרר לפרוש כי הוא מבזה את עצמו (להבדיל וכולי)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לפי הארץ עיני יהיה יו"ר ההתאחדות לכדורגל

עופר עיני צפוי להתמנות ליו"ר ההתאחדות לכדורגל
יו"ר ההסתדרות היוצא השתכנע לקחת את התפקיד, לאחר שהובהר לו כי יזכה לתמיכת מרכזי מכבי והפועל. הוא יחליף בתפקיד את אבי לוזון, שישמש כממלא מקומו

משה בוקר 22.05.2014 15:25
עופר עיני צפוי להתמנות לתפקיד יו"ר ההתאחדות לכדורגל. יו"ר ההסתדרות היוצא, שיעזוב את תפקידו ב-1.6, נכנע ללחצים שהופעלו עליו והחליט להציג את מועמדותו לתפקיד. עיני נפגש עם אבי לוזון, יו"ר ההתאחדות המכהן, וממלא מקומו, שטרן חלובה. לוזון הסביר לעיני כי לא יתמודד לקדנציה נוספת, והוא רואה בו מועמד ראוי להחליפו בתפקיד. עיני לא התלהב תחילה מהרעיון, אולם ביממה האחרונה הבהיר כי ישקול זאת ברצינות.

לוזון שוחח עם ראשי מרכז מכבי וסיפר להם על הפניה לעיני. חלובה, איש הפועל, לא יצטרך להתאמץ לשכנע את אנשי המרכז שלו היות שעיני היה ממונה עליהם בתפקידו כיו"ר ההסתדרות. עיני אמר כי יסכים להתמודד רק אם יהיה מועמד מוסכם מטעם שתי הסיעות, שמבצעות ביניהן רוטציה בתפקיד יו"ר ההתאחדות.

כדי לקבל את תמיכת מרכז מכבי, חלובה תיאם פגישה בין עיני ליעקב שחר, הבעלים של מכבי חיפה, והשניים צפויים להיפגש בשעה הקרובה. בשבועות האחרונים ניסו שחר וראשי מכבי תל אביב לשכנע את אנשי מכבי והפועל לתמוך במועמדותו של עורך הדין תמיר גילת. עיני רוצה לשמוע כי שחר ירד מהרעיון ויעבור לתמוך בו, ואז צפוי להכריז רשמית על החלטתו להתמודד לתפקיד. שחר הבהיר כבר לאנשי מכבי כי הוא חושב שעיני ראוי וצפוי לומר בפגישה כי יעניק לו את תמיכתו. במכבי תל אביב הבהירו לראשי סיעת מכבי ולשחר כי הם מתנגדים למינוי עיני, אך אנשי הסיעה השיבו למנכ"ל ג'ק אנגלידיס כי ככל הנראה לא יציגו מועמד שירוץ מולו.

בשעות האחרונות נוהלו שיחות רבות על קו תל אביב-כפר המכביה-רחוב הארבעה-ליסבון, שם שוהה כרגע לוזון לקראת גמר ליגת האלופות בשבת. נכון לעכשיו החליטו במרכז מכבי לתת את ברכת הדרך לעיני ולא לתמוך במועמד מטעמם. קיימת אפשרות שגם מרכז בית"ר, בראשות אבנר קופל, יצטרף לרשימה המשותפת וכך תיסלל דרכו של עיני לתפקיד. על פי הסיכומים, ישמש עיני כיו"ר ההתאחדות, לוזון ישמש ממלא מקומו וחלובה כסגן וכגזבר. כך השלושה יהיו האחראים לניהול הכדורגל הישראלי - מלבד ליגת העל, שהקימה לאחרונה מינהלת עצמאית.

לוזון דוחה בשלב זה את הרעיון לשמש כנשיא עם סמכויות, ודבק באופציית ממלא המקום. שרת הספורט, לימור לבנת, לחצה בעקבות החלטות ועדת זליכה לא לאפשר ללוזון להמשיך בתפקיד מאחר שיש לו ניגוד אינטרסים עקב מעורבתו במכבי פתח תקוה. "חד וחלק, אבי לוזון לא יציג מועמדות לבחירות הקרובות", אמרה לבנת בראיון ל"הארץ" בנובמבר האחרון.

עופר עיני הוא זה שתיווך בסכסוך בין הטוטו לההתאחדות על גובה הסכם השיווק במהלך השנה האחרונה. בראיון עם עירד צפריר בנובמבר הדגיש עיני מספר פעמים כי אינו מעוניין להיות יו"ר ההתאחדות.

מבחינה ביורוקרטיה: ב-9.7 ייערכו הבחירות להנהלת ההתאחדות. 29 הנציגים שייבחרו ייקבעו עד סוף אוגוסט מי יהיה יושב הראש החדש, שחייב להיות גם הוא חבר הנהלה. אלה שמעוניינים להתמודד על ראשות ההתאחדות לכדורגל אמורים להגיש את מועמדותם עד יום חמישי הבא, ולעמוד בפני ועדת כשירות בראשות שופט בדימוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 15:18 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למה יזיק לו?
הוא רוצה להשאר ולהיות מחליף. שישאר ויהיה מחליף. איך זה מבזה אותו?

מזכיר לי שכבר שנתיים כולם מצפים מפדרר לפרוש כי הוא מבזה את עצמו (להבדיל וכולי)..

חחחח יגאל זה פדרר עוד 5 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: