פואד כתב:
kobster כתב:
הודעה מבורכת אבל עצוב שהיה צריך ספין הזוי וחסר כל קשר למציאות כדי שהאולטראס יתעורר ויביע סוף סוף את דעתו על מה שקורה במועדון.
מה מנע מהם לעשות את זה כשרצו למכור את שכטר אחרי ההדחה מאירופה ?
מה מנע מהם לעשות את זה כשרצו לשחרר את דמארי בינואר לסלטה ויגו ?
מה מנע מהם לעשות את זה כשרמון וחג'ג' לקחו מקדמות והלוואות על ימין ועל שמאל וסינדלו כל סיכוי שיגיע רוכש ?
מה מנע מהם לעשות את זה כשרצו להעביר את הדרבי לר"ג בשביל ההכנסות ?
בכל צומת כזו במהלך העונה לא האולטראס עמד מול ההנהלה אלא זו היתה דווקא העמותה שהפעילה את כל הכוח שלה כדי למנוע את המהלכים האלו. יתרה מכך, העמותה היתה שותפה פעילה מאוד למהלך בו השליטה במועדון תעבור לידי העמותה ומספר בעלי מניות, מהלך שלדעתי היה יכול לשנות לגמרי את התמונה ואת המצב של המועדון לקראת העונה הבאה, מהלך שנכשל בגלל שאותם אנשים ששולטים במועדון מסרבים בכל תוקף לשחרר את השליטה שלהם ומעדיפים לקחת הלוואות ומקדמות מכל העולם ואחותו ורק כדי להמשיך לגלגל את המועדון מכספים שלא שלהם.
העמותה, כמו שאר בעלי המניות, לא צריכה להגיב על כתבות מצוצות מהאצבע אצל אופירע. אין לאף אחד באמת סיכוי להתמודד תקשורתית עם חבורת חג'ג'-רמון-תאומים, כמו שלנו לא היה סיכוי בזמנו להתמודד תקשורתית עם טביב, להזכירכם שעד היום עדיין משוכנעים בציבור הרחב שזרקנו לו רימונים על הבית.
התגובה של העמותה ושל שאר בעלי המניות צריכה להגיע באסיפות דירקטוריון מסודרות, כאלו שלא היו כי רמון וחג'ג' יצרו דירקטוריון משל עצמם וקיבלו את ההחלטות לבד מבלי לספור אף אחד, אין באמת טעם לנהל קרב אגרוף בתקשורת עם מי שמנהל את המועדון.
להיפך, אני בטוח שהחבורה הזו רק חיפשה את התגובה של העמותה כדי לזרוק עליה את הכשלון להביא רוכש שיקנה את המועדון, יעד שרמון בעצמו הצהיר כמטרה הכי חשובה שלו כשלקח את הקבוצה מטביב. הבעיה היא שההתנהלות שלו במהלך השנתיים האלו היתה מנוגדת לחלוטין למטרה הזו והוא זה שחיסל כמעט לחלוטין את הסיכוי לרוכש כזה.
עם כל הדיבורים של רמון, בינתיים העמותה היא זו שהביא כמה וכמה משקיעים פוטנציאלים שבשל המצב הרעוע של המועדון ירדו מהעניין. כרגיל, רמון מאשים את כולם חוץ מעצמו.
יש לי הרבה ביקורת על דרך ההתנהלות של העמותה במקרים מסוימים ואני חשבתי יותר מפעם אחת שצריך לשבור את הכלים ולפוצץ הכל, אבל גם את המלחמה הזו לא היה צריך לנהל בתקשורת אלא מאחורי הקלעים.
לא יודע מה יהיה העתיד של העמותה אם וכאשר עידו חג'ג' יהיה בעל השליטה בפועל אבל אני כן יודע שגם בשנה הבאה אנחנו נצטרך ארגון אוהדים כזה או אחר שידע לשמור על האינטרסים של האוהדים ושל המועדון. האולטראס, עם כל הכבוד, דואג בעיקר לאולטראס ולאינטרסים שלו, ולא יכול להיות זה שמייצג את האינטרסים של כלל האוהדים. אני גם בספק אם הוא בכלל רוצה בכך.
קובי אתה דואג הכי טוב לאינטרסים של האוהדים מכולם, חוץ מלדבר כל היום לא עשית כלום שבינתיים אלה שאתה מדבר עליהם עשו, עושים, יעשו וגם עשו במקרים שהזכרת פה וכמו שאף אחד לא יודע מה העמותה עשתה מאחורי הקלעים בטח ובטח כמעט אף אחד לא יודע מה האולטראס עשה. את האש שלכם תשמרו לאלה שבאמת צריך לשרוף אותם.
לא מתיימר לדאוג לאינטרסים של האוהדים יותר מכולם כי אני לא נמצא בעמדה כזו והדיון פה הוא לא על מה אני עושה או עשיתי (ותאמין לי שאני לא יושב על התחת ורק מדבר).
מכיר מצוין את מה שקורה מאחורי הקלעים מאז שרמון וכל שאר החלאות חזרו למועדון, את הקומבינות עם מורדי ולובין, את השריפים שמסתובבים במתחם, את ההדלפות על מיקום אימונים סגורים בשבוע שלפני הדרבי, את האיומים על חלק מבעלי המניות. מכיר מעולה.
כבודו של האולטראס במקומו מונח, בתור גוף מעודד הם עושים עבודה מדהימה אבל את הלגיטימציה שלהם בתור ארגון אוהדים הם איבדו בעיני מזמן וכפי שציינתי היו מספיק צמתים השנה בו הם יכלו להביע את דעתם בזמן אמת ולא כשהעונה כבר נגמרה. לצערי הם העדיפו להתעסק במשחק הראווה מול המשטרה, בהנפת השלטים והדגלים הקדושים שלהם (גם במחיר של עימות פיזי עם שאר האוהדים ואפילו עם רמי כהן בכדורסל) ואפילו בשבת האחרונה במקום להבעיר אש נגד השחרור של גילי הם העדיפו להתרכז באיך לא ישברו אותם.
מצטער, אבל זה קצת מגוחך בעיני לצאת בהודעה כזו על שטות מופלצת כמו הסיפור עם ברקוביץ' ולהתעלם מכל מה שקרה השנה, גם אם בגלל שגיא ואסף התפטרו אז אולי פתאום האולטראס מרגישים מחויבות לשמור על המועדון. בדומה למאבק מול טביב, האולטראס לא היה שם כשזה באמת היה חשוב ועכשיו לצערי אנחנו ניצבים בפני שוקת שבורה ומועדון שהעתיד שלו מוטל בספק.
בכל מקרה, אני מסכים שאת האש צריך להפנות לאלו שמחרבים את ההווה והעתיד של המועדון ולא למלחמות פנימיות בינינו. אם ההודעה הזו תלחיץ קצת את בעלי השליטה במועדון, דיינו.