תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 09:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עמדת האירגון בנוגע להעברת זכויות הניהול במחלקת הנוער
הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 16:57 
http://ultrashapoel.com/index800.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמדת האירגון בנוגע להעברת זכויות הניהול במחלקת הנוער
הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
1. איך למען השם האולטראס טורח להוציא הודעה והעמותה לא פוצה פה?
2. אם זה הדבר שהעיר אתכם חבל מאוד, אבל עדיף מאוחר וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה לא ברור מה העיר אותכם, אבל באמת הגיע הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:27 
באמת איפה העמותה? היא לא אמורה להיות אחראית על הנוער בתוך המועדון? לא אמרו שמוציאים איזה
תוכנית חומש למחלקה. או שאולי כל העניין של הנוער הוא בשיתוף עם העמותה.

בכל מקרה זה לא נראה לי יקרה ונשמע יותר כמו ספין יפה של אופירה וחג'ג' בשביל ללקק לברקו ולסיים עם כך שהוא יהיה
מנג'ר בסופו שליום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:28 
לאט לאט אנחנו חוזרים לתקופת טביב, מתעסקים בשטויות במקום לדאוג להצלחה של הקבוצה.
עצם זה שרמון וחגג חשבו על דבר כזה זה ביזיון אחד גדול, עצם זה שצריך להזכיר לבעלים של הפועל תל אביב שאסור למכור שחקנים למכבי זה עוד יותר מראה על האנשים שמנהלים אותנו ועל האינטרסים שלהם.
כבר ברור מאליו שטובת הקבוצה לא עומדת בראש סדר העדיפויות שלהם ולכן הודעה כזאת היא טובה כהתחלה אבל עם איך שזה נראה הודעה כזאת זה לא מה שיעצור אותם מלהרוס את המועדון הזה ולכן כמו בתקופת טביב צריך לנקות את המועדון הזה מאינטרסים ומגורמים שטובת הקבוצה לא מעניינת אותם, גם אם צריך ללכת לפירוק זה עדיף מאשר להמשיך בצורה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:33 
בלי ציניות פעם ראשונה זה הרבה זמן שהאולטראס אומרים/עושים משהו שאפשר להזדהות איתו בצורה מוחלטת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:33 
מעולה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
indiferent כתב:
בלי ציניות פעם ראשונה זה הרבה זמן שהאולטראס אומרים/עושים משהו שאפשר להזדהות איתו בצורה מוחלטת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
ניסוח מעולה לבעיתיות בהוצאת מחלקת הנוער לידיים זרות :ROSE:

ובלי קשר בושה וחרפה אם אדם כמו ברקוביץ על שלל מעשיו הנלוזים (בין היתר תקיפת מאמן בנו) אשר מצד אחד מתנהג באלימות פיזית ומילולית
ומצד שני משתלח בהפועל תל אביב וקהלה לאורך שנים ידרוך בקבוצה ולא משנה אם בתפקיד במחלקת הנוער אם בבוגרים ואם בתור זה שמחזיר את רגבי האדמה והדשא לפני המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
הודעה מצויינת. כרגיל, אולטראס הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
הודעה מצויינת. כרגיל, אולטראס הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לאולטראס, בדיוק מה שצריך לעשות
לטעמי זהו מכת מוות לעמותה. אני לא רואה את העמותה ממשיכה להתקיים החל מהשנה הבאה,
הישיבה בשקט על הגדר זה בדיוק ההיפך ממה שעמותה צריכה לעשות.
נהניתי במהלך השנה משירותי ההסעות שסבסדה העמותה, מהלך מבורך ונחוץ,
אבל זה בערך דבר היחיד שהיא עושה וחבל, חבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמדת האירגון בנוגע להעברת זכויות הניהול במחלקת הנוער
הודעהפורסם: 21 מאי 2014, 23:54 
דיי נו
מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
הודעה מבורכת אבל עצוב שהיה צריך ספין הזוי וחסר כל קשר למציאות כדי שהאולטראס יתעורר ויביע סוף סוף את דעתו על מה שקורה במועדון.
מה מנע מהם לעשות את זה כשרצו למכור את שכטר אחרי ההדחה מאירופה ?
מה מנע מהם לעשות את זה כשרצו לשחרר את דמארי בינואר לסלטה ויגו ?
מה מנע מהם לעשות את זה כשרמון וחג'ג' לקחו מקדמות והלוואות על ימין ועל שמאל וסינדלו כל סיכוי שיגיע רוכש ?
מה מנע מהם לעשות את זה כשרצו להעביר את הדרבי לר"ג בשביל ההכנסות ?

בכל צומת כזו במהלך העונה לא האולטראס עמד מול ההנהלה אלא זו היתה דווקא העמותה שהפעילה את כל הכוח שלה כדי למנוע את המהלכים האלו. יתרה מכך, העמותה היתה שותפה פעילה מאוד למהלך בו השליטה במועדון תעבור לידי העמותה ומספר בעלי מניות, מהלך שלדעתי היה יכול לשנות לגמרי את התמונה ואת המצב של המועדון לקראת העונה הבאה, מהלך שנכשל בגלל שאותם אנשים ששולטים במועדון מסרבים בכל תוקף לשחרר את השליטה שלהם ומעדיפים לקחת הלוואות ומקדמות מכל העולם ואחותו ורק כדי להמשיך לגלגל את המועדון מכספים שלא שלהם.

העמותה, כמו שאר בעלי המניות, לא צריכה להגיב על כתבות מצוצות מהאצבע אצל אופירע. אין לאף אחד באמת סיכוי להתמודד תקשורתית עם חבורת חג'ג'-רמון-תאומים, כמו שלנו לא היה סיכוי בזמנו להתמודד תקשורתית עם טביב, להזכירכם שעד היום עדיין משוכנעים בציבור הרחב שזרקנו לו רימונים על הבית.
התגובה של העמותה ושל שאר בעלי המניות צריכה להגיע באסיפות דירקטוריון מסודרות, כאלו שלא היו כי רמון וחג'ג' יצרו דירקטוריון משל עצמם וקיבלו את ההחלטות לבד מבלי לספור אף אחד, אין באמת טעם לנהל קרב אגרוף בתקשורת עם מי שמנהל את המועדון.
להיפך, אני בטוח שהחבורה הזו רק חיפשה את התגובה של העמותה כדי לזרוק עליה את הכשלון להביא רוכש שיקנה את המועדון, יעד שרמון בעצמו הצהיר כמטרה הכי חשובה שלו כשלקח את הקבוצה מטביב. הבעיה היא שההתנהלות שלו במהלך השנתיים האלו היתה מנוגדת לחלוטין למטרה הזו והוא זה שחיסל כמעט לחלוטין את הסיכוי לרוכש כזה.
עם כל הדיבורים של רמון, בינתיים העמותה היא זו שהביא כמה וכמה משקיעים פוטנציאלים שבשל המצב הרעוע של המועדון ירדו מהעניין. כרגיל, רמון מאשים את כולם חוץ מעצמו.
יש לי הרבה ביקורת על דרך ההתנהלות של העמותה במקרים מסוימים ואני חשבתי יותר מפעם אחת שצריך לשבור את הכלים ולפוצץ הכל, אבל גם את המלחמה הזו לא היה צריך לנהל בתקשורת אלא מאחורי הקלעים.
לא יודע מה יהיה העתיד של העמותה אם וכאשר עידו חג'ג' יהיה בעל השליטה בפועל אבל אני כן יודע שגם בשנה הבאה אנחנו נצטרך ארגון אוהדים כזה או אחר שידע לשמור על האינטרסים של האוהדים ושל המועדון. האולטראס, עם כל הכבוד, דואג בעיקר לאולטראס ולאינטרסים שלו, ולא יכול להיות זה שמייצג את האינטרסים של כלל האוהדים. אני גם בספק אם הוא בכלל רוצה בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
לעמותה יהיה קשה מאוד להצדיק את קיומה בעונה הבאה אחרי שבעונה הזאת היא לא הביאה שום קבלות בגזרת הרוכש או מצב המועדון (וזה לא משנה באשמת מי המצב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
קובי, לא קונה את זה. ברור מי הגורם ששולח הודעות כאלה ל- ONE, העמותה יכולה להגיב גם בלי להיכנס לריב, הרי גם ככה אף אחד לא ממש סופר אותם בקבוצה.
זה שידוע שרמון ותאומים זה חרא לא אומר שצריך לשתוק. ולא כל הודעה מסמלת שברנו את הכלים, אבל עמדה מסוימת חייבת להישמע כאן.
אולי האולטראס שומרים על האינטרסים שלהם, אבל במקרה הזה חשוב שיהיה ברור לכל אלה שאולי בקצה המוח שלהם חושבים מהלך אידיוטי כזה,
שיש מישהו עם האצבע על הדופק. והאמת, אם זה ימשיך ככה אני לא רואה דרך אחרת מאשר שהכל יתפוצץ, מעבר להודעות ברשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עמדת האירגון בנוגע להעברת זכויות הניהול במחלקת הנוער
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
לעמותה יהיה קשה מאוד להצדיק את קיומה בעונה הבאה אחרי שבעונה הזאת היא לא הביאה שום קבלות בגזרת הרוכש או מצב המועדון (וזה לא משנה באשמת מי המצב).

זה מאוד משנה.
לא העמותה יצרה את המצב בו סך ההתחייבויות והחובות של הפועל מוערך בלמעלה מ 60 מיליון שקלים אלא מי שמנהל בפועל את המועדון בשנתיים האחרונות, וזאת למרות אינספור בקשות לכינוס הדירקטוריון ולהיות שותפים בקבלת החלטות, בקשות שנדחו שוב ושוב ע"י רמון.
אפשר לשלוח מצגות ולהביא רוכשים פוטנציאלים אבל ברגע שהספרים נחשפים כולם לוקחים צעד אחד גדול אחורה.
הצדק קיומה של העמותה יהיה נגזרת של המטרות שלה ומידת שיתוף הפעולה עם מי שינהל את המועדון בעונה הבאה. חשוב שיהיה ארגון שידע לשמור על האינטרסים של האוהדים והמועדון, מי הוא יהיה ואיך הוא יראה זה כבר משהו אחר. האולטראס לא יכול ולא רוצה לדעתי להיות הגוף הזה בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
קובי, לא קונה את זה. ברור מי הגורם ששולח הודעות כאלה ל- ONE, העמותה יכולה להגיב גם בלי להיכנס לריב, הרי גם ככה אף אחד לא ממש סופר אותם בקבוצה.
זה שידוע שרמון ותאומים זה חרא לא אומר שצריך לשתוק. ולא כל הודעה מסמלת שברנו את הכלים, אבל עמדה מסוימת חייבת להישמע כאן.
אולי האולטראס שומרים על האינטרסים שלהם, אבל במקרה הזה חשוב שיהיה ברור לכל אלה שאולי בקצה המוח שלהם חושבים מהלך אידיוטי כזה,
שיש מישהו עם האצבע על הדופק. והאמת, אם זה ימשיך ככה אני לא רואה דרך אחרת מאשר שהכל יתפוצץ, מעבר להודעות ברשת

כל תגובה בתקשורת של העמותה, שהיא עדיין בעלת המניות הגדולה ביותר, תהיה טרף קל למושיק. תזכור איזה מטעמים הם עשו אחרי המכתב הרשמי שיצא עם דרישה פשוטה לכינוס הדירקטוריון, את רצח האופי לעמותה, הם סתם בכיינים, הם מונעים מרוכש להגיע ובלה בלה בלה.
אני מסכים שיש מעשים שחשוב ליחצן ולהוציא לתקשורת אבל רוב מה שהם עשו נשאר מאחורי הקלעים, וטוב שכך כי לרוץ לתקשורת על כל דבר היה חוזר אליהם כמו בומרנג.
לגבי הפיצוץ, היינו באותה דעה מספר פעמים העונה. היו רגעים שאולי היה צריך לפוצץ הכל אבל העובדה היא שרוב ההישגים (והיו, גם אם לא יוחצנו) הגיעו בעבודה מאחורי הקלעים ולא בקרב אגרוף בתקשורת שמראש נוטה לטובת מי שחזק בתקשורת, ההוא שרק בא לעזור.
אני בכל מקרה לא מסכים עם ההודעה הקודמת שלך. אין כאן מכת מוות לעמותה כי אף אחד לא יודע איך יראה עתיד המועדון אם וכאשר חג'ג' יתפוס שליטה, מה גם שהניסיון לצמצם את מה שהם עשו לכדי ארגון הסעות הוא רחוק מלהיות נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:

כל תגובה בתקשורת של העמותה, שהיא עדיין בעלת המניות הגדולה ביותר, תהיה טרף קל למושיק. תזכור איזה מטעמים הם עשו אחרי המכתב הרשמי שיצא עם דרישה פשוטה לכינוס הדירקטוריון, את רצח האופי לעמותה, הם סתם בכיינים, הם מונעים מרוכש להגיע ובלה בלה בלה.
אני מסכים שיש מעשים שחשוב ליחצן ולהוציא לתקשורת אבל רוב מה שהם עשו נשאר מאחורי הקלעים, וטוב שכך כי לרוץ לתקשורת על כל דבר היה חוזר אליהם כמו בומרנג.
לגבי הפיצוץ, היינו באותה דעה מספר פעמים העונה. היו רגעים שאולי היה צריך לפוצץ הכל אבל העובדה היא שרוב ההישגים (והיו, גם אם לא יוחצנו) הגיעו בעבודה מאחורי הקלעים ולא בקרב אגרוף בתקשורת שמראש נוטה לטובת מי שחזק בתקשורת, ההוא שרק בא לעזור.
אני בכל מקרה לא מסכים עם ההודעה הקודמת שלך. אין כאן מכת מוות לעמותה כי אף אחד לא יודע איך יראה עתיד המועדון אם וכאשר חג'ג' יתפוס שליטה, מה גם שהניסיון לצמצם את מה שהם עשו לכדי ארגון הסעות הוא רחוק מלהיות נכון.

אני לא מדבר על כל פועלם אלא נטו על המקרה הזה. הודעה כזו, על מכירת עתיד הקבוצה ע"י העברת הניהול כולו לגורם חיצוני, זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו.
יקבלו ריקושטים מתאומים ושות', אז יקבלו ויגיבו ברכם שוב, אין ברירה.
הכוונה שלי בפיצוץ היא שבסופו של דבר לאוהדם יימאס מהברדק הזה ומשהו יקרה, לאו דווקא בחסות העמותה.
ונקודה אחרונה, לעשות רק מאחורי הקלעים לא עובד תדמיתית, מה שאתה יודע 98% אחרים לא יודעים ואלה אוהדים שאמורים להשאיר את העמותה בחיים, ועצם זה
שכל מה שמייחסים לעמותה הם ההסעות אומר הכל על ההתנהלות שלה (גם אם יש הרבה מעבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:

אני לא מדבר על כל פועלם אלא נטו על המקרה הזה. הודעה כזו, על מכירת עתיד הקבוצה ע"י העברת הניהול כולו לגורם חיצוני, זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו.
יקבלו ריקושטים מתאומים ושות', אז יקבלו ויגיבו ברכם שוב, אין ברירה.
הכוונה שלי בפיצוץ היא שבסופו של דבר לאוהדם יימאס מהברדק הזה ומשהו יקרה, לאו דווקא בחסות העמותה.
ונקודה אחרונה, לעשות רק מאחורי הקלעים לא עובד תדמיתית, מה שאתה יודע 98% אחרים לא יודעים ואלה אוהדים שאמורים להשאיר את העמותה בחיים, ועצם זה
שכל מה שמייחסים לעמותה הם ההסעות אומר הכל על ההתנהלות שלה (גם אם יש הרבה מעבר).

יש סיבה שה"ידיעה" הזו הופיעה רק בוואן ולא באף כלי תקשורת אחר.
את עתיד הקבוצה הם כבר מכרו, או יותר נכון משכנו, ממזמן. לא ראיתי שיצאה הודעה מטעם האולטראס על כל המקדמות וההלוואות שנלקחו, על הקיצוצים והשחרורים שנעשו, כל אלה רק כדי שלא יגעו לרמון ולחג'ג' בערבויות, ואלו דברים שבאמת נעשו ולא בלון שכולו אוויר חם שנועד לשרת את האינטרסים של גורם כזה או אחר.
הלוואי שלאוהדים ימאס, לא בגלל השטות הזו עם ברקוביץ', אלא בגלל כל מה שקרה בשנה האחרונה ומה שעומד לקרות בשנה הבאה, ואני לא חושב שהעמותה אמורה להוביל מחאה נגד ההנהלה או משהו בסגנון כל עוד היא חלק מאותה הנהלה, גם אם זה למראית עין בלבד. הדרך מכאן ועד להפיל את הכשלון למצוא רוכש על העמותה קצר מאוד, וזה ברור גם לך.
לגבי התדמית וההתנהלות התקשורתית, זה חרב פפיות. תלך תצעק ותעשה רעש ובסוף רק תזיק למועדון כי הם יפילו על העמותה את כל החרא שהם בעצמם גורמים. אין בזה רווח אמיתי חוץ מלהרגיש שיצאת גבר, ומי שהחליט את מה שהחליט בעמותה חשב שהדרך הנכונה יותר היא לעבוד מאחורי הקלעים והם השיגו לא מעט גם אם זה לא נמרח בכותרות ענק אצל אופירע.
אם היה מקום לפמפם יותר את המהלכים שנעשו ? יכול להיות. לא חושב שזה מה שיקבע האם העמותה רלבנטית או לא לקראת השנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 05:34 
עמדת ארגון האולטראס שווה לעמדת הסוכן ביטוח שלי.
מי אתם בכלל? רק נזק אתם עושים לתדמית של הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 06:53 
באמת יש ויכוח מי עשה פחות, האולטראס או העמותה? אולטראס זה אוויר, חוץ מילדים שמאוננים על תפאורות אף אחד כבר לא מתעניין 'בהם' ( הרי אין באמת חברים וזה לא באמת ארגון כמו שטוענים התומכים שלהם כל השנים ). העמותה כרתה לעצמה את הקבר בהתנהלות השנה, ותצטרך גימיק קצת יותר מאסיבי מכרטיס מתנה לאירופה כדי לשכנע אנשים לחדש חברות. כל הקונספט שלה שגוי ובמקום לפתוח דלת לכלל האוהדים היא נהגה ההיפך, לכן אין לה מקום במצבה הנוכחי והיא עושה רק נזק. ובחייאת קובי, לטעון לגבי התחייבות של 60 מיליון זה כמו להגיד שלקחת התחייבות של מיליון על משכנתא, אפשר לטעון טיעונים גם בלי פופוליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
כשאני לוקח משכנתא ואין לי אפשרות לעמוד בהחזרים, אני מוכר את הבית וגומר את הסיפור.
בסיטואציה הנוכחית, כמות החובות וההתחייבויות בתוספת למקדמות שיורדות מההכנסות לעונה הבאה, לא באמת מאפשרת למכור את המועדון. וזה עוד בלי החוב לטביב, שלך תדע מה יהיה פסק הבורר ש"משום מה" נדחה שוב ושוב בתיווכו של מני ויצמן.
בשורה התחתונה, רמון הצהיר שהמטרה שלו היא להעביר את המועדון הלאה לבעלים קבוע, כל מה שהוא עשה מאז שהגיע היה מנוגד לחלוטין למטרה הזו, כשעל הדרך הוא רומס את ההסכם שהוא חתם מול העמותה.
מסכים שצריך לעשות הגדרה מחדש של מטרות העמותה, זה גם הרבה תלוי בזמיר מהפלאגין ועד כמה הוא ירצה לשתף איתה פעולה, אם בכלל.
וכל מילה לגבי האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 07:21 
כתבה מעניינת ודי ישנה שמצאתי פתאום http://www.themarker.com/markets/ifrs/1.2086552

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:29 
kobster כתב:
הודעה מבורכת אבל עצוב שהיה צריך ספין הזוי וחסר כל קשר למציאות כדי שהאולטראס יתעורר ויביע סוף סוף את דעתו על מה שקורה במועדון.
מה מנע מהם לעשות את זה כשרמון וחג'ג' לקחו מקדמות והלוואות על ימין ועל שמאל וסינדלו כל סיכוי שיגיע רוכש ?

בכל צומת כזו במהלך העונה לא האולטראס עמד מול ההנהלה אלא זו היתה דווקא העמותה שהפעילה את כל הכוח שלה כדי למנוע את המהלכים האלו. יתרה מכך, העמותה היתה שותפה פעילה מאוד למהלך בו השליטה במועדון תעבור לידי העמותה ומספר בעלי מניות, מהלך שלדעתי היה יכול לשנות לגמרי את התמונה ואת המצב של המועדון לקראת העונה הבאה, מהלך שנכשל בגלל שאותם אנשים ששולטים במועדון מסרבים בכל תוקף לשחרר את השליטה שלהם ומעדיפים לקחת הלוואות ומקדמות מכל העולם ואחותו ורק כדי להמשיך לגלגל את המועדון מכספים שלא שלהם.

העמותה, כמו שאר בעלי המניות, לא צריכה להגיב על כתבות מצוצות מהאצבע אצל אופירע. אין לאף אחד באמת סיכוי להתמודד תקשורתית עם חבורת חג'ג'-רמון-תאומים, כמו שלנו לא היה סיכוי בזמנו להתמודד תקשורתית עם טביב, להזכירכם שעד היום עדיין משוכנעים בציבור הרחב שזרקנו לו רימונים על הבית.
התגובה של העמותה ושל שאר בעלי המניות צריכה להגיע באסיפות דירקטוריון מסודרות, כאלו שלא היו כי רמון וחג'ג' יצרו דירקטוריון משל עצמם וקיבלו את ההחלטות לבד מבלי לספור אף אחד, אין באמת טעם לנהל קרב אגרוף בתקשורת עם מי שמנהל את המועדון.
להיפך, אני בטוח שהחבורה הזו רק חיפשה את התגובה של העמותה כדי לזרוק עליה את הכשלון להביא רוכש שיקנה את המועדון, יעד שרמון בעצמו הצהיר כמטרה הכי חשובה שלו כשלקח את הקבוצה מטביב. הבעיה היא שההתנהלות שלו במהלך השנתיים האלו היתה מנוגדת לחלוטין למטרה הזו והוא זה שחיסל כמעט לחלוטין את הסיכוי לרוכש כזה.
עם כל הדיבורים של רמון, בינתיים העמותה היא זו שהביא כמה וכמה משקיעים פוטנציאלים שבשל המצב הרעוע של המועדון ירדו מהעניין. כרגיל, רמון מאשים את כולם חוץ מעצמו.
יש לי הרבה ביקורת על דרך ההתנהלות של העמותה במקרים מסוימים ואני חשבתי יותר מפעם אחת שצריך לשבור את הכלים ולפוצץ הכל, אבל גם את המלחמה הזו לא היה צריך לנהל בתקשורת אלא מאחורי הקלעים.
לא יודע מה יהיה העתיד של העמותה אם וכאשר עידו חג'ג' יהיה בעל השליטה בפועל אבל אני כן יודע שגם בשנה הבאה אנחנו נצטרך ארגון אוהדים כזה או אחר שידע לשמור על האינטרסים של האוהדים ושל המועדון. האולטראס, עם כל הכבוד, דואג בעיקר לאולטראס ולאינטרסים שלו, ולא יכול להיות זה שמייצג את האינטרסים של כלל האוהדים. אני גם בספק אם הוא בכלל רוצה בכך.

קובי אתה דואג הכי טוב לאינטרסים של האוהדים מכולם, חוץ מלדבר כל היום לא עשית כלום שבינתיים אלה שאתה מדבר עליהם עשו, עושים, יעשו וגם עשו במקרים שהזכרת פה וכמו שאף אחד לא יודע מה העמותה עשתה מאחורי הקלעים בטח ובטח כמעט אף אחד לא יודע מה האולטראס עשה. את האש שלכם תשמרו לאלה שבאמת צריך לשרוף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
kobster כתב:

קובי אתה דואג הכי טוב לאינטרסים של האוהדים מכולם, חוץ מלדבר כל היום לא עשית כלום שבינתיים אלה שאתה מדבר עליהם עשו, עושים, יעשו וגם עשו במקרים שהזכרת פה וכמו שאף אחד לא יודע מה העמותה עשתה מאחורי הקלעים בטח ובטח כמעט אף אחד לא יודע מה האולטראס עשה. את האש שלכם תשמרו לאלה שבאמת צריך לשרוף אותם.

לא מתיימר לדאוג לאינטרסים של האוהדים יותר מכולם כי אני לא נמצא בעמדה כזו והדיון פה הוא לא על מה אני עושה או עשיתי (ותאמין לי שאני לא יושב על התחת ורק מדבר).
מכיר מצוין את מה שקורה מאחורי הקלעים מאז שרמון וכל שאר החלאות חזרו למועדון, את הקומבינות עם מורדי ולובין, את השריפים שמסתובבים במתחם, את ההדלפות על מיקום אימונים סגורים בשבוע שלפני הדרבי, את האיומים על חלק מבעלי המניות. מכיר מעולה.
כבודו של האולטראס במקומו מונח, בתור גוף מעודד הם עושים עבודה מדהימה אבל את הלגיטימציה שלהם בתור ארגון אוהדים הם איבדו בעיני מזמן וכפי שציינתי היו מספיק צמתים השנה בו הם יכלו להביע את דעתם בזמן אמת ולא כשהעונה כבר נגמרה. לצערי הם העדיפו להתעסק במשחק הראווה מול המשטרה, בהנפת השלטים והדגלים הקדושים שלהם (גם במחיר של עימות פיזי עם שאר האוהדים ואפילו עם רמי כהן בכדורסל) ואפילו בשבת האחרונה במקום להבעיר אש נגד השחרור של גילי הם העדיפו להתרכז באיך לא ישברו אותם.
מצטער, אבל זה קצת מגוחך בעיני לצאת בהודעה כזו על שטות מופלצת כמו הסיפור עם ברקוביץ' ולהתעלם מכל מה שקרה השנה, גם אם בגלל שגיא ואסף התפטרו אז אולי פתאום האולטראס מרגישים מחויבות לשמור על המועדון. בדומה למאבק מול טביב, האולטראס לא היה שם כשזה באמת היה חשוב ועכשיו לצערי אנחנו ניצבים בפני שוקת שבורה ומועדון שהעתיד שלו מוטל בספק.

בכל מקרה, אני מסכים שאת האש צריך להפנות לאלו שמחרבים את ההווה והעתיד של המועדון ולא למלחמות פנימיות בינינו. אם ההודעה הזו תלחיץ קצת את בעלי השליטה במועדון, דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 10:51 
דיי קובסטר, שחרר אותנו כבר מהנוכחות המעיקה שלך בכל פוסט עם המגילות הלא קשורות, המשעממות והחוזרות על עצמן האלה שמושכות כל דיון לאלף ואחד כיוונים בהם יש לך דעה על כל אחד מהכיוונים ומקלדת שמסתכלת בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
דיי קובסטר, שחרר אותנו כבר מהנוכחות המעיקה שלך בכל פוסט עם המגילות הלא קשורות, המשעממות והחוזרות על עצמן האלה שמושכות כל דיון לאלף ואחד כיוונים בהם יש לך דעה על כל אחד מהכיוונים ומקלדת שמסתכלת בעיניים.

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: