תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 08:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 מאי 2014, 23:02 
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
מה שמעניין כרגע את מי שיוביל את המועדון בעונה הבאה זה לקצץ בהוצאות, גם אם זה בא ע"ח הכנסות. סתם לדוגמא, אם לא ימכרו מנויים לשער 8 אז הוצאות האבטחה קטנות משמעותית, וגם ככה אנחנו בחוב של משהו כמו 2 מיליון שקל לחברת האבטחה.
גישה מפגרת אבל צפויה בהתחשב בנפשות הפועלות.
לפי איך שזה נראה זו התוכנית המקצועית לשנה הבאה :
1. התקציב יעמוד על 27-28 מיליון, כלומר 12-13 לשכר שחקנים וצוות מקצועי.
2. דומב יהיה המאמן ואולי יביאו סמכות מקצועית נוספת בעלות מינימלית (יועץ/מנהל מקצועי בחצי משרה)
3. ישאירו רק את סאשה מהזרים כשהבעיה העיקרית תהיה להיפטר מקולין שמחזיק בחוזה שהעלות השנתית שלו היא משהו כמו חצי מיליון שקל. על איליץ' כבר יש הצעות, בריאן יעזוב לפי סעיף רב"ש.
4. מהישראלים ה"בכירים" ישאירו את עמוס,דגני,לוי,שי (עם חוזה מקוצץ) וזגורי. לסלים הציעו חוזה נמוך לשנה, הוא רוצה לשנתיים. שאר הסגל יורכב משחקנים כמו פדידה,צ'קול, אורי כהן ושחקני הבית (ספורי, יחזקאל, מלכה, שרם, טליאס, אמזלג וכדומה) עם חיזוק נקודתי של שחקנים בהשאלה מקבוצות אחרות כשכבר פנו לבני יהודה לגבי עגייב,צעירי וראלי.
את העמדות החסרות ישלימו עם זרים לא יקרים בהשאלה עם אופציה כמו שעשו במקרה של בסי ואורלנדיץ'.

זו פחות או יותר התוכנית כרגע. בינתיים מנסים לגייס כספים כדי להשאיר את גילי, נראה לאן זה יוביל.

א. קובי אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל יש לך את זה ביותר פסימי?
ב. ההודעות שלך נראות כאילו אתה הדובר הרשמי של הפועל.

בכלל לא התפלא אם כמה אמצעי תקשורת יצטטו אותו מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל | יום ו'
הודעהפורסם: 17 מאי 2014, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו יש פרסום שרוצים לרכוש את בית"ר מטביב.

אבל את הפועל אף אחד לא רוצה. מוזר. מזל שיש רמון ותאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 מאי 2014, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
מה שמעניין כרגע את מי שיוביל את המועדון בעונה הבאה זה לקצץ בהוצאות, גם אם זה בא ע"ח הכנסות. סתם לדוגמא, אם לא ימכרו מנויים לשער 8 אז הוצאות האבטחה קטנות משמעותית, וגם ככה אנחנו בחוב של משהו כמו 2 מיליון שקל לחברת האבטחה.
2. דומב יהיה המאמן ואולי יביאו סמכות מקצועית נוספת בעלות מינימלית (יועץ/מנהל מקצועי בחצי משרה)
3. ישאירו רק את סאשה מהזרים כשהבעיה העיקרית תהיה להיפטר מקולין שמחזיק בחוזה שהעלות השנתית שלו היא משהו כמו חצי מיליון שקל. על איליץ' כבר יש הצעות, בריאן יעזוב לפי סעיף רב"ש.
4. מהישראלים ה"בכירים" ישאירו את עמוס,דגני,לוי,שי (עם חוזה מקוצץ) וזגורי. לסלים הציעו חוזה נמוך לשנה, הוא רוצה לשנתיים. שאר הסגל יורכב משחקנים כמו פדידה,צ'קול, אורי כהן ושחקני הבית (ספורי, יחזקאל, מלכה, שרם, טליאס, אמזלג וכדומה) עם חיזוק נקודתי של שחקנים בהשאלה מקבוצות אחרות כשכבר פנו לבני יהודה לגבי עגייב,צעירי וראלי.
את העמדות החסרות ישלימו עם זרים לא יקרים בהשאלה עם אופציה כמו שעשו במקרה של בסי ואורלנדיץ'.

זו פחות או יותר התוכנית כרגע. בינתיים מנסים לגייס כספים כדי להשאיר את גילי, נראה לאן זה יוביל.

זה לא עניין של פסימי אלא שיקוף של המציאות האמיתית, לא זו שמוכרים לאוהדים בתקשורת.
לא יודע מה איתך, אני לא מאמין לשקרנים וכשאני מגלה ששיקרו אותי (ע"ע אשכול הרוכש ב 8 מיליון דולר) ומנסים לשקר אותי שוב ושוב, זה מעצבן ורק מדרבן למצוא את האמת גם אם זה אומר לדבר עם כל מי שרק אפשר כדי להגיע לאמת הזו.
ההודעות שלי רחוקות מלהראות כמו הדובר של הפועל. הן נראות כמו הודעות שהדובר של הפועל יעשה הכל כדי שלא יצאו החוצה, והם עושים לא מעט ושולחים שליחים וכותבים פרטיות וכהנה וכהנה. חבורה של כלומניקים שמחזיקים את המועדון כאילו היה צעצוע שלהם.
רמון, תאומים, חג'ג', לובין, מורדי, פינס.
אותם פרצופים כל הזמן, ואם היה פה קהל אמיתי הוא מזמן היה שואל את עצמו למה אלו אותם פרצופים.

הרגש הדדי בכל מקרה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 מאי 2014, 23:32 
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
kobster כתב:

זה לא עניין של פסימי אלא שיקוף של המציאות האמיתית, לא זו שמוכרים לאוהדים בתקשורת.
לא יודע מה איתך, אני לא מאמין לשקרנים וכשאני מגלה ששיקרו אותי (ע"ע אשכול הרוכש ב 8 מיליון דולר) ומנסים לשקר אותי שוב ושוב, זה מעצבן ורק מדרבן למצוא את האמת גם אם זה אומר לדבר עם כל מי שרק אפשר כדי להגיע לאמת הזו.
ההודעות שלי רחוקות מלהראות כמו הדובר של הפועל. הן נראות כמו הודעות שהדובר של הפועל יעשה הכל כדי שלא יצאו החוצה, והם עושים לא מעט ושולחים שליחים וכותבים פרטיות וכהנה וכהנה. חבורה של כלומניקים שמחזיקים את המועדון כאילו היה צעצוע שלהם.
רמון, תאומים, חג'ג', לובין, מורדי, פינס.
אותם פרצופים כל הזמן, ואם היה פה קהל אמיתי הוא מזמן היה שואל את עצמו למה אלו אותם פרצופים.

הרגש הדדי בכל מקרה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
רדרוני,.ברור לך שאני בדעה שלך.
אבל יש לך טעות קטנה. אף אחד לא יזיז בכוח אף אחד, אין מי שיוביל מחאה ואין מי שיצטרף אליה.
היום היתה הזדמנות להביע את המחאה שלנו נגד השחרור של ורמוט בזמן אמת, בחילוף שלו.
מה עשה הקהל ? המשיך לשיר "לא תשברו אותנו". למה לשבור אותכם אם אפשר לקנות אותכם ? למה ללכת איתכם ראש בראש כשאפשר לפנק אותכם בכרטיסים חינם למשחקים, לארגן לכם מקום במטוס ביחד עם השחקנים גם אם זה אומר להשאיר שחקנים מהסגל הרחב בארץ, לגלות לכם איפה ומתי מתקיים אימון סגור לפני הדרבי כדי שתבואו לעשות רעש ?
ועזוב שירה, פרסו שלט ענק על כל היציע. היית יכול לחשוב שיעבור איזשהו מסר להנהלה. יוק. במקום זאת היה שלט עם משפט מרגש ומלא אוננות עצמית על איך נחיה בלי הפועל בפגרה.
אל תבנה על מחאה, חג'ג ורמון ותאומים יודעים שהחלק המיליטנטי בכיס שלהם ואת שאר הקהל אפשר למרוח בספינים ושקרים.
הם ישארו פה ויעשו מה שבראש שלהם מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יפריע להם לעשות את זה.
בכל קהל נורמלי היום היתה יריית הפתיחה במאבק על החיים של המועדון, רק אצלנו ירוצו להכין קליפ סיכום עונת 13/14 ביציע. זה הרי מה שחשוב, השלטים והדגלים והשירים. מטומטמים.

את המחאה מול טביב התחיל בן אדם אחד עם סוכה.
האנשים שהובילו אותה, וניהלו אותה לאורך כל הדרך לא שייכים בדיוק לצד ה"מיליטנטי" של הקהל. אז מה בעצם עוצר אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
kobster כתב:
אבל יש לך טעות קטנה. אף אחד לא יזיז בכוח אף אחד, אין מי שיוביל מחאה ואין מי שיצטרף אליה.
מה עשה הקהל ? המשיך לשיר "לא תשברו אותנו". למה לשבור אותכם אם אפשר לקנות אותכם ? למה ללכת איתכם ראש בראש כשאפשר לפנק אותכם בכרטיסים חינם למשחקים, לארגן לכם מקום במטוס ביחד עם השחקנים גם אם זה אומר להשאיר שחקנים מהסגל הרחב בארץ, לגלות לכם איפה ומתי מתקיים אימון סגור לפני הדרבי כדי שתבואו לעשות רעש ?
ועזוב שירה, פרסו שלט ענק על כל היציע. היית יכול לחשוב שיעבור איזשהו מסר להנהלה. יוק. במקום זאת היה שלט עם משפט מרגש ומלא אוננות עצמית על איך נחיה בלי הפועל בפגרה.
אל תבנה על מחאה, חג'ג ורמון ותאומים יודעים שהחלק המיליטנטי בכיס שלהם ואת שאר הקהל אפשר למרוח בספינים ושקרים.
בכל קהל נורמלי היום היתה יריית הפתיחה במאבק על החיים של המועדון, רק אצלנו ירוצו להכין קליפ סיכום עונת 13/14 ביציע. זה הרי מה שחשוב, השלטים והדגלים והשירים. מטומטמים.

את המחאה מול טביב התחיל בן אדם אחד עם סוכה.
האנשים שהובילו אותה, וניהלו אותה לאורך כל הדרך לא שייכים בדיוק לצד ה"מיליטנטי" של הקהל. אז מה בעצם עוצר אותך?

מצטרף.
אני ממשלת גולדה ה-2 הפיל הציבור. מי שהחל במחאה היה קצין שחזר מהתעלה והחל בהפגנת יחיד - מוטי אשכנזי. רבים ראו בו בתחילה תמהוני, חלק ריחמו עליו והיו שתמכו בו. בסופו של דבר אותו אשכנזי, גם אם לא התכוון לכך, היה פורץ הדרך למחאה ציבורית גדולה שגרמה לגולדה, דיין ושות' להתפטר בעקבות מחדל מלחמת יום כיפור.
אגב, להבדיל, גם מחאת "האוהלים" של יולי 2011 החלה בבודדים שרצו למחות על יוקר שכ"ד בת"א ותנאי השוכרים. זה הכל. במקביל היה חרדי שכעס על עליית מחיר הקוטג'. משם זה הגיע עד לטרכטנברג.

כלומר, לא בהכרח צריך ארגון כזה או אחר לתכנן ולהוביל מאבק. לפעמים יוזמה פרטית של אדם בודד או כמה אנשים, יכולה לסחוף אחרי אלפים ולהביא לשינוי המיוחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 08:58 
kobster כתב:

ברור לי לגמרי, אני רק אומר שאתה זרקת משהו כלאחר יד שהוא הרבה יותר משמעותי מהמשקל שהרגשתי שנתת לו. ואני גם יודע שיהיה הרבה יותר קשה להוציא עכשיו אנשים לרחוב, ודווקא בגלל זה מה שכתבת בפוסט הזה צריך לקבל נדל"ן הרבה יותר משמעותי.
אתה מספר על כוונה להשאיר כאן אדמה חרוכה על כל האספקטים האפשריים שקשורים למועדון הזה. מבחינה מקצועית, מבחינה ניהולית ועכשיו גם להפחית מתוך כוונה את כמות האוהדים. אלה שהשאירו את הקבוצה בליגה לבד לגמרי בסיבוב הקודם של רמון פה. אולי אם הגורמים הרלוונטים יבינו את זה הם יפעלו אחרת. אני בספק אם הם מבינים. אם השמועות שדיברנו עליהם במהלך השנה בקשר לנכונות למכור את הקבוצה נכונות, אז בעצם אין פה שום דבר חדש, רק הרבה יותר אירוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב: חוזה ל-5 שנים עשוי להשאיר את ורמוט

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2747280

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
הפועל תל אביב: חוזה ל-5 שנים עשוי להשאיר את ורמוט

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2747280

נדמה לי שהבעיה של ורמוט איננה גודל השכר או אורך החוזה אלא החשש שלו
שהוא יישאר בקבוצת פלייאוף תחתון (במקרה הטוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה אתה ממציא את השטויות האלו?
עכשיו זו יוזמה של גילי לעזוב?
בכל מקום אפשרי הוא אמר שהוא רוצה להשאר בהפועל.
מן הסתם לא בכל תנאי כספי.
לדעתי הפועל הולכת על פריסת החוזה ל-5 שנים ובכך גם יבטיחו את ההשארות של גילי וגם יגדיל את היכולת שלהם לעמוד בחוזה כל שנה מחדש.

גילי ורמוט יחגוג 30 בעוד שנה ושלושה חודשים.
לדעתי הוא ישמח מאוד לקבל חוזה ארוך מסוג כזה.
אני במקום ההנהלה אפילו מצרף לחוזה סעיף של אימון לאחר פרישה במחלקות הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 14:56 
ערן כתב:
אם בן שמעון לא ממשיך, משוק המאמנים הפנויים הייתי מנסה לסגור עם איווניר. יודע לעבוד עם צעירים, הרוויח לא מעט ניסיון אירופי בנבחרת הצעירה ובקמפיין של מכבי לפני שנתיים, יודע להעמיד קבוצה על המגרש מבחינה טקטית ואני חושב שהוא יודע לזכות בהערכה מצד שחקנים. ונשארה לו קצת טינה כלפי מכבי.

רגע, רק כדי להבין.
כל העונה אתה יוצא באופן נחרץ נגד רב"ש כמעט על כל דבר שהוא עושה, ובסוף מסתבר שכל זה בשביל שבאמצע מאי תמליץ להחתים את...מוטי איווניר?
"יודע להעמיד קבוצה על המגרש מבחינה טקטית"?

מבחינתי הוכחת עכשיו סופית שכל הזמן הזה היית פסול לעדות.

מקווה שהיית ציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה לא מבין מה המשמעות של ביטויים - "פסול עדות", למשל - עדיף שלא תשתמש בהם. גם ככה ההיסטוריה הקצרה שלך בפורום לא מעידה עליך מי-יודע-כמה.

עומד מאחורי כל פסיק ואות שנכתבו נגד המהלכים וההחלטות של רן בן שמעון, מאוגוסט ועד היום, וגם מאחורי המעטות שכתבתי בעד.

ועומד גם מאחורי ההודעה הזו. אם רן בן שמעון לא ממשיך, והאופציות הן מוזרות (אסי דומב), מיושנות (אלי כהן) או נחותות (כל מיני מאמני תחתית), אני חושב שצריכים לשקול את אופציית מוטי איווניר. כל מה שכתבתי לגביו שריר וקיים, לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:06 
סבבה. מוטי איווניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
איווניר עשה בצורה מדהימה בדיוק את מה שרב"ש עשה במכבי. נכשל עם תקציב ענק.
אם מסתכלים על זה ככה, אז הוא בהחלט תחליף מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
"יודע לעבוד עם צעירים"
"יודע להעמיד קבוצה מבחינה טקטית"
"יודע לזכות בהערכה מצד השחקנים"
והכי חשוב - יש לו טינה למכבי!

ברצינות ערן? ברצינות?
ממך לא ציפיתי להודעה כזו שטחית והזויה. אם רב"ש "אחראי על הגרעון ועל קריסתה של הפועל תל-אביב" אחרי שסיים במקום הרביעי עם התקציב השלישי בליגה, אני לא רוצה לחשוב מה אמורה להיות דעתך על מאמן שלקח תקציב של שייח קנדי ופוטר כשהוא במקום התשיעי. מה שכן, אולי הוא לומד מטעויות, וזה ללא ספק פלוס גדול. הוא גם רזה.

רב"ש צריך להישאר. אם לא הוא, רק מאמן בכיר ומוכח - ע"ע רוני לוי. זהו. כל השאר זה בגדר בדיחה (מה שאומר שהסבירות ל"כל השאר" גבוהה מאוד).

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 18 מאי 2014, 15:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
למה רב"ש צריך להשאר? אתה בדיחה.
המאמן מרוויח שכר של שחקן שיכול לתרום יותר ממה שהוא תרם לנו בעונה שלמה.
לא יכול לסבות את זה שאנשים מנסים להסביר לי למה הוא מאמן טוב, שהקבוצה שלנו לא עושה שום התקדמות משבוע לשבוע ואני יכול להדגים את זה בעשרות גולים שקיבלנו העונה.
רק אתמול קיבלנו גול זהה 1 ל1 לגול שקיבלנו בדרבי האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתכחש לעובדה שהוא נכשל במכבי, למרות שיש לו כמה נסיבות מקילות (לפרטים פנה לאלירן עטר ולברק יצחקי) וגם כמה הצלחות קטנות (בחודשים הראשונים שם, עד הבלגן, הם שיחקו מעולה בארץ ועשו קמפיין בסדר גמור באירופה יחסית לדירוג ולחוסר המסורת שלהם עד אז). עובדתית, הוא כן ניסה לקדם שם צעירים; הקבוצה עמדה טוב על המגרש; והיתה שם הערכה כלפיו (חלק ממה שהוביל לבלגן עם הכוכבים). אין לי עניין או תשוקה לצאת פה מניף הדגל בעד מוטי איווניר, זה לא שאני מחזיק ממנו בטירוף (מרן בן שמעון, לפני שהגיע אלינו, החזקתי יותר); בסך הכל ציינתי שאם בן שמעון לא ממשיך, מכל השמות שנזרקים כרגע, צריך לנסות את האופציה הזו. ספציפית להודעה שלך, אני חושב שבאווירה התקציבית והמקצועית שהולכת להיות בהפועל, הוא יידע להתמודד טוב יותר מאשר רוני לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
למה רב"ש צריך להשאר? אתה בדיחה.
המאמן מרוויח שכר של שחקן שיכול לתרום יותר ממה שהוא תרם לנו בעונה שלמה.
לא יכול לסבות את זה שאנשים מנסים להסביר לי למה הוא מאמן טוב, שהקבוצה שלנו לא עושה שום התקדמות משבוע לשבוע ואני יכול להדגים את זה בעשרות גולים שקיבלנו העונה.
רק אתמול קיבלנו גול זהה 1 ל1 לגול שקיבלנו בדרבי האחרון.

רשמתי כבר 50 פעמים שרב"ש לא הצליח בהפועל העונה.
רשמתי כבר 50 פעמים למה רב"ש צריך להישאר.
אם המוח שלך יצליח להתעלות על עצמו, אני מאמין שתמצא את זה.

"שום התקדמות משבוע לשבוע" זה ה"לא לומד מטעויות" החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
זה לא החדש, זה הישן, טמבל.
אבל זו אחלה תשובה כשאין מה להגיד על זה שהקבוצה שלך לא מאומנת בשום רמה נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
"שום התקדמות משבוע לשבוע" זה ה"לא לומד מטעויות" החדש?

זה לא "החדש" זה בדיוק אותו דבר, וזה בדיוק הבעיה עם רב"ש וזה בדיוק הדבר שכל מעריצי רב"ש בפורום לא מצליחים להתמודד איתו או אפילו לעכל אותו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:52 
אני מתלבט בין גיא עזורי לירון הוכנבוים. לירון אמנם אין את הנסיון של גיא בקבוצה גדולה, אבל הוא בלי ספק יודע להעמיד קבוצה מבחינה טקטית.
אגב, גם את דני ניראון לא הייתי פוסל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:54 
אני גם חושב שאיווניר הוא אופציה טובה אם רב"ש לא נשאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:56 
לא מנסה אפפילו לעכל,
לא זכינו בתארים, לא הצלחנו בגביע, ואפילו לא הגענו לאירופה,
אבל במרבית המשחקים של הפועל נהנתי (גם בכמה כאלו שבהם הפסדנו, וזאת להבדיל משתי העונות הקודמות בהן סבלתי בכל משחק שראיתי ללא קשר לתוצאה)
ומבחינתי זה מה שחשוב.
הלוואי שיתנו לרב"ש להמשיך גם בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
אני מגדולי התומכים של רב"ש, זה שפתח את האשכול ההוא לפני שנה שקרא להביא אותו ועמדתי מאחורי ההחלטות שלו גם אחרי ההדחה מאירופה והתצוגות בליגה.
רב"ש נכשל כמעט בכל מה שניסה לעשות השנה והבניה המוזרה של הסגל גם תוקעת אותנו עם שחקנים חלשים שמחזיקים בחוזה לעונה הבאה.
בתנאי התקציב הנוכחים, אין אפשרות להשאיר אותו, גם עם קיצוץ של 50% במשכורת. ממה שהוא הראה, אין שום סיבה לשלם לו עשירית מתקציב שכר השחקנים והצוות המקצועי הצפוי (1.2 מתוך 12 מיליון). בכדורסל היתה החלטה שהשכר של ארז יקח נתח גדול מהתקציב, וזה הוכיח את עצמו. רב"ש לא נתן שום סיבה שזה יהיה המקרה גם בכדורגל.
קשה לי להאמין שמחר זה לא יסתיים בהסכמה הדדית על פרידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:01 
אני מאוד תמכתי ברצון להביא את רב"ש בתחילת העונה אך יחד עם זאת גם מאוד התאכזבתי , בעיקר מהעקשנות וחוסר היכולת לשנות ולהשתנות
כל פעם שהוא חשב שמשהו לא הולך הוא חזר לנק' המוצא שלו

אני כן חושב שרב"ש צריך להמשיך בהפועל בעונה הבאה (לא בכל מחיר) ואני יודע שיש המון החלטות שאני אצטרך לבלוע את הרוק בגללן , בעיקר נושא עמוס, גרזציץ והתפקוד של שסה וגם היחסים הרעועים עם טועמה
אבל אני כן רואה התקדמות בהפועל של השנה אני חושב שהקבוצה הזו הרבה יותר טובה מהקבוצה של שנה שעברה ויש לה פוטנציאל להצליח אפילו יותר אם ימשיכו באותה הדרך

הכישלון הראשון והידוע מראש של רב"ש בהפועל היתה הבניה לרוחב כאילו אנחנו איזה מנצ'סטר שמשתתפים ב 5 מסגרות בו זמנית , אבל גם כאן זה לא שהכל היה רע , זגורי,דגני ליאור לוי וסשה הם שחקנים טובים שהוא הביא (לטעמי גם איליץ אבל זה כבר דיון אחר)
עכשיו שאי אפשר להתפרע אני חושב שהוא יוכל להתמקד בחיזוק נקודתי (או לפחות לא להחליש) אשר יסדר את הבעיה המרכזית בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:04 
האדס כתב:
איווניר עשה בצורה מדהימה בדיוק את מה שרב"ש עשה במכבי. נכשל עם תקציב ענק.
אם מסתכלים על זה ככה, אז הוא בהחלט תחליף מתאים.

בוא נראה.
איווניר עם תקציב של איזה 120 מליון (הראשון בגודלו בליגה), סיים 6.
רב"ש, עם התקציב השלישי בגודלו בליגה,סיים 4 (ואירופה).
צריך גם לדבר על הבדלים בסביבת עבודה?

אבל העיקר שתומכי רב"ש הם גונבי דעת.

בתכלס, אני מתלבט בין מוטי איוניר לירון הוכנבוים.
לירון אמנם אין את הנסיון האירופי של מוטי, אבל הוא בלי ספק יודע להעמיד קבוצה מבחינה טקטית.
אגב, גם את דני נראון לא הייתי פוסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אני מתלבט בין גיא עזורי לירון הוכנבוים. לירון אמנם אין את הנסיון של גיא בקבוצה גדולה, אבל הוא בלי ספק יודע להעמיד קבוצה מבחינה טקטית.
אגב, גם את דני ניראון לא הייתי פוסל.

טכנית לארז כתב:
בתכלס, אני מתלבט בין מוטי איוניר לירון הוכנבוים.
לירון אמנם אין את הנסיון האירופי של מוטי, אבל הוא בלי ספק יודע להעמיד קבוצה מבחינה טקטית.
אגב, גם את דני נראון לא הייתי פוסל.

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
"שיט, אמרתי לך שאני הולך על הגאג הזה ואתה תיקח את הבא שנחשוב עליו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:08 
טכנית לצורר לא מתפקד.

ביזיון!

לפחות זה לא היה זהה לגמרי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2014, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני גם חושב שאיווניר הוא אופציה טובה אם רב"ש לא נשאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: