לירון האדום כתב:
kobster כתב:
מה שמעניין כרגע את מי שיוביל את המועדון בעונה הבאה זה לקצץ בהוצאות, גם אם זה בא ע"ח הכנסות. סתם לדוגמא, אם לא ימכרו מנויים לשער 8 אז הוצאות האבטחה קטנות משמעותית, וגם ככה אנחנו בחוב של משהו כמו 2 מיליון שקל לחברת האבטחה.
גישה מפגרת אבל צפויה בהתחשב בנפשות הפועלות.
לפי איך שזה נראה זו התוכנית המקצועית לשנה הבאה :
1. התקציב יעמוד על 27-28 מיליון, כלומר 12-13 לשכר שחקנים וצוות מקצועי.
2. דומב יהיה המאמן ואולי יביאו סמכות מקצועית נוספת בעלות מינימלית (יועץ/מנהל מקצועי בחצי משרה)
3. ישאירו רק את סאשה מהזרים כשהבעיה העיקרית תהיה להיפטר מקולין שמחזיק בחוזה שהעלות השנתית שלו היא משהו כמו חצי מיליון שקל. על איליץ' כבר יש הצעות, בריאן יעזוב לפי סעיף רב"ש.
4. מהישראלים ה"בכירים" ישאירו את עמוס,דגני,לוי,שי (עם חוזה מקוצץ) וזגורי. לסלים הציעו חוזה נמוך לשנה, הוא רוצה לשנתיים. שאר הסגל יורכב משחקנים כמו פדידה,צ'קול, אורי כהן ושחקני הבית (ספורי, יחזקאל, מלכה, שרם, טליאס, אמזלג וכדומה) עם חיזוק נקודתי של שחקנים בהשאלה מקבוצות אחרות כשכבר פנו לבני יהודה לגבי עגייב,צעירי וראלי.
את העמדות החסרות ישלימו עם זרים לא יקרים בהשאלה עם אופציה כמו שעשו במקרה של בסי ואורלנדיץ'.
זו פחות או יותר התוכנית כרגע. בינתיים מנסים לגייס כספים כדי להשאיר את גילי, נראה לאן זה יוביל.
א. קובי אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל יש לך את זה ביותר פסימי?
ב. ההודעות שלך נראות כאילו אתה הדובר הרשמי של הפועל.
זה לא עניין של פסימי אלא שיקוף של המציאות האמיתית, לא זו שמוכרים לאוהדים בתקשורת.
לא יודע מה איתך, אני לא מאמין לשקרנים וכשאני מגלה ששיקרו אותי (ע"ע אשכול הרוכש ב 8 מיליון דולר) ומנסים לשקר אותי שוב ושוב, זה מעצבן ורק מדרבן למצוא את האמת גם אם זה אומר לדבר עם כל מי שרק אפשר כדי להגיע לאמת הזו.
ההודעות שלי רחוקות מלהראות כמו הדובר של הפועל. הן נראות כמו הודעות שהדובר של הפועל יעשה הכל כדי שלא יצאו החוצה, והם עושים לא מעט ושולחים שליחים וכותבים פרטיות וכהנה וכהנה. חבורה של כלומניקים שמחזיקים את המועדון כאילו היה צעצוע שלהם.
רמון, תאומים, חג'ג', לובין, מורדי, פינס.
אותם פרצופים כל הזמן, ואם היה פה קהל אמיתי הוא מזמן היה שואל את עצמו למה אלו אותם פרצופים.
הרגש הדדי בכל מקרה
