תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יאללה, לעבודה
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 09:54 
למכבי הוא לא יעזוב (אני בכלל לא חושב שהם רוצים אותו), ומכבי חיפה לא תשלם לו 300 אלף יורו לעונה, אז גם אם הוא יעבור הוא יצטרך לקצץ.
ייגמר בקיצוץ של איזה 10-12 אחוזים והוא יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
1. אין שוער ישראלי אחד שאנחנו יכולים להביא שיתן יותר תפוקה מעמוס/קליימן. בוודאות
2. אין לי בעיה עם קונספט 12 האיכותיים, אבל זה אומר שככל שתתקדם העונה (שעלולה להיות מלווה בשלב בתים) נראה המון שחקנים חלשים משחקים. המון. זה בלתי נמנע. העונה היינו יחסית חסינים מפציעות, ועדיין ראינו בלי סוף את צ'קול, פדידה וספורי. לא אומר אם זה טוב או רע, אבל צריך להבין שזה המחיר. לפחות 16 שחקנים לוקחים חלק משמעותי בעונה.
3. אתה מביא כאן 4 זרים, נניח והתסריט החלומי יתגשם ותפגע ב3 מהם (מה שלא סביר עפ"י ההיסטוריה והתקציב) - יהיה לך שוב הרכב של 3-4 שחקנים בינוניים עד חלשים (סאשה, ספורי, זר, שוער שהוא בגדר הימור, שחקני ספסל שמשתלבים במהלך העונה).
4. אין לי בעיה לשחרר את גרזיציץ', אבל צריך לזכור שמחליף לא יעלה לנו פחות, בתוספת התשלום שהפועל תצטרך לשאת כדי להשתחרר מהחוזה שלו. אין אף קבוצה בעולם שתשלם לו מה שהפועל משלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
למכבי הוא לא יעזוב (אני בכלל לא חושב שהם רוצים אותו), ומכבי חיפה לא תשלם לו 300 אלף יורו לעונה, אז גם אם הוא יעבור הוא יצטרך לקצץ.

בטח שמכבי חיפה תשלם לו 300K בעונה. למה שלא תשלם?
גם אלונה תשלם לו את זה. מכבי תשלם לו גם יותר מזה.
צא מהסרט, מכבי דפקו פה את השכל של כולם, אנשים מוכנים להשקיע עכשיו. במיוחד כאלה שצריכים למכור מנויים לאצטדיון של 30 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:02 
dino כתב:
Redfan כתב:

השכר שם גבוה גם ביחס לבלקנים

עומרי קנדה כתב:
Redfan כתב:

רומן רוקי הגיע מהליגה הצרפתית השנייה,זה מה שאתה מאחל לנו?

אני לא מייחל לא לרומן רוקי ולא לרוצ'לה ודומיהם, רומן רוקי הוא שחקן הגנתי, ציפו ממנו למלא משבצת של קשר כמו נאתכו, אולי הגיע הזמן שנביא קשר אמצע רסמי, גם אם הוא טיפה יותר זול, ופחות מרשים, אבל שירצה לשחק בעמדה הזאת ולא יתחיל לפזול הצידה? גם לא משהו כמו מנטשאשווילי, אני כבר לא זוכר מה היה איתו(נפצע באיזשהו שלב?) אבל רואים שכל הקומבינציות האלה של העמדות לא עושות טוב, כבר שנים, אז למה אי אפשר להביא שחקנים לעמדות הטבעיות?

לגבי זה ששכר השחקנים גבוה במדינות החזקות- לא בכל הקבוצות, אני יודע לגבי אנגליה- שגם בליגות של הפוטבול ליג, יש שחקנים שעולים בהרבה על הנגרים שהביאו לכאן בשנים האחרונות, יש שם אחלה כדורגל, וזה לא רק באנגליה, גם בגרמניה בליגות המשנה יש אחלה חומר של שחקנים צעירים רעבים, פעם אחת חייבים לפגוע במשהו משם, לא יכול להיות שכל שנה נופלים על כל מיני ליצנים מהבלקן, או צמד דוגמת הקפריסאים.. אין לי ספק- שאם היו מביאים צעירים מהליגה הראשונה באנגליה(היא הליגה השלישית), הם היו מביאים לנו הרבה יותר תועלת משחקנים כאלה, או דוגמת עבדורחימי שהיה מושבת חצי עונה. אפילו בליגה השלישית בארגנטינה,רחוק אבל גם שם לא בושה לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:03 
Eros Ramazzotti כתב:
1. אין שוער ישראלי אחד שאנחנו יכולים להביא שיתן יותר תפוקה מעמוס/קליימן. בוודאות
2. אין לי בעיה עם קונספט 12 האיכותיים, אבל זה אומר שככל שתתקדם העונה (שעלולה להיות מלווה בשלב בתים) נראה המון שחקנים חלשים משחקים. המון. זה בלתי נמנע. העונה היינו יחסית חסינים מפציעות, ועדיין ראינו בלי סוף את צ'קול, פדידה וספורי. לא אומר אם זה טוב או רע, אבל צריך להבין שזה המחיר. לפחות 16 שחקנים לוקחים חלק משמעותי בעונה.
3. אתה מביא כאן 4 זרים, נניח והתסריט החלומי יתגשם ותפגע ב3 מהם (מה שלא סביר עפ"י ההיסטוריה והתקציב) - יהיה לך שוב הרכב של 3-4 שחקנים בינוניים עד חלשים (סאשה, ספורי, זר, שוער שהוא בגדר הימור, שחקני ספסל שמשתלבים במהלך העונה).
4. אין לי בעיה לשחרר את גרזיציץ', אבל צריך לזכור שמחליף לא יעלה לנו פחות, בתוספת התשלום שהפועל תצטרך לשאת כדי להשתחרר מהחוזה שלו. אין אף קבוצה בעולם שתשלם לו מה שהפועל משלמת.

לקחת את הדאבל עם 12 וחצי שחקנים. היה לך על הספסל ורצ'ינה ומנאטשווילי.

לגבי 3- אני לא מסכים שסאשה בעמדת הקשר האחורי חלש, אני חושב שהוא דווקא טוב יותר מרוב הקשרים האחוריים בארץ (בעיקר בגלל הכושר הגופני ששווה המון- תשאל את הנדרסון) ספורי זה באמת ברירת מחדל, אבל זה מתוך תקווה שאם הוא ירוץ בהרכב הוא יראה את מה שרואים ממנו בנוער, ואם לא אז פדידה שאני יחסית מחזיק ממנו שחקן נחמד. שוב, אם עולים לבתים- זאת העמדה שהייתי מחזק.
4. גרזצי'ץ סוגייה, אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמו להחזיק אותו. הוא יקר, והוא ממש לא הסגנון שחקן שאנחנו צריכים. אני בעצם מביא שחקן על העמדה של סשה, box to box, שאמור להיות השחקן הכי יקר בהפועל אחרי גילי. שיימצאו לו קבוצה שתשלם לו 60 אחוז שכר ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לגבי סיני, אני מעלה את זה לדיון. מלבד עלית ליגה עם מכבי פ"ת אין לו באמת קבלות אבל אם מעלים את האופציה של תקווה כמנהל מקצועי למרות שהוא לא שימש בתפקיד הזה יום אחד, אז נשאלת השאלה אם מודדים ניסיון וקבלות או שהולכים לפי תחושת בטן וזהות עם המועדון.
אני כן יודע שמתישהו, איכשהו, נצטרך לעשות את התיקון לאבסורד שאותו בן אדם הוא השחקן הכי גדול והמאמן הכי גרוע בתולדות המועדון.
בכל מקרה הולך להיות כאן סיכון לא קטן בשל מסגרת התקציב המוגבלת. אם מסתכלים על האופציות שיש בשוק, אז כל חבורת השלומי דורה-יובל נעים-פרדי דוד לא באמת באה בחשבון. אלי כהן (לא השריף) נכשל לחלוטין בבנית הסגל בבית"ר, אלי כהן השריף כבר הרבה זמן לא מצליח להתרומם, אולי דווקא מרקו בלבול שהצליח להביא קבוצה עם תקציב מוגבל כמו סכנין לפלייאוף העליון יכול להיות אופציה סבירה.
היתרון הגדול של אסי דומב שהוא מכיר את המערכת ואת השחקנים שאמורים להישאר וכבר מחזיק בחוזה. אולי כדאי להביא דמות מקצועית מעליו ע"ת מנהל מקצועי שיהיה גם אחראי על מחלקת הנוער ולנסות לבנות איכשהו בסיס שיוכל להחזיק כאן כמה שנים.
כך או כך, התקציב המוגבל יוצר לנו בעיות גם בעמדת המאמן וגם בסגל השחקנים וכל דבר יהיה סוג של הימור. נצטרך להמר נכון.

למה?
אני לא יודע מה איתך, אני לא מתגעגע לסיני, ולא לאחים שלו.
אני חושב שמאמן כדורגל ברמות הגבוהות צריך להיות קודם כל אדם אינטליגנטי, שמנווט את הקבוצה במישור המקצועי ובמישור הפסיכולוגי. בוחן סטטיסטיקות, לומד טכניקות אימון וטקטיקות משחק חדשות, שוקד על הסקאוטינג...
עגלונים מהז'אנר של שליימלה, שום, שייע פייגנבוים, יוסי מזרחי או משה סיני כבר לא מספיק טובים לכדורגל שמגלגל מאות מיליוני שקלים בשנה.
וככל שאני סוקר את המאמנים בהווה ובעבר, כך אני יותר מתגעגע לדוביד שוויצר, הגדול מכולם. כמה חכם הוא היה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מגניב שכולם רושמים את גילי כבאנקר בסגל אבל קשה לי לראות אותו נשאר בהפועל אם הוא לא מקצץ משמעותית בשכר שלו. מכאן והלאה זה רצון שלו ועד כמה הוא מוכן לוותר על לא מעט כסף כדי להישאר בהפועל ועוד עם סגל שחקנים שכנראה יהיה יותר חלש מהעונה הנוכחית.

תלוי כמה לגיטימציה ירגישו הבעלים מהאוהדים בעניין רמת הקיצוץ והמכירה של גילי. חג'ג' צריך להבין ולהפנים מהר מאוד מאוד, שפה זה לא קבוצת ניסיונות כמו אשדוד. רוצה להיות בפרונט של המועדון אבל בלי שום התייחסות למועדון שאתה נמצא בו ולציפיות הקהל? אין בעיה. תתחיל לארוז את המזוודה.
וכך, טוב שרבים מהפורום רואים בגילי כבאנקר. מקווה גם שזאת דעת "הרחוב" ומכאן גם הלחץ על הבעלים. שקט בגזרה הזאת וכניעה למצב שהוא "איש עסקים שחושב עסקים" יביאו אותנו לאשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:10 
Eros Ramazzotti כתב:
NARKOTIKA כתב:

צא מהסרט, מכבי דפקו פה את השכל של כולם, אנשים מוכנים להשקיע עכשיו. במיוחד כאלה שצריכים למכור מנויים לאצטדיון של 30 אלף.

בכל כתבה על חיפה שמדברים על גילי כתוב שהם נרתעים מאוד מהעלות שלו.

אתם מגזימים בפסימיות לגביו. הוא יהיה בהפועל.
הפועל לא תשחרר אותו בפחות מ500 אלף יורו הרי, גילי לא יחתום אצלם על חוזה פחות מ300- וגם ידרוש חוזה של 4 שנים. זה אומר הוצאה של 1.1 מיליון יורו
על שחקן בן 29, לא כולל הערבויות שצריך להעמיד לחוזה כזה שחתום לטווך ארוך. גם אלונה לא תקפוץ על דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:16 
מוחלים לבן אדם שמבקש סליחה.
הוא לא רק שלא התנצל, במפגש אוהדים דרש רשימה של שמות ומספרי זהות של המשתתפים.

לא תודה ויאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:19 
גילי זה קו אדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
NARKOTIKA כתב:

בכל כתבה על חיפה שמדברים על גילי כתוב שהם נרתעים מאוד מהעלות שלו.

אתם מגזימים בפסימיות לגביו. הוא יהיה בהפועל.
הפועל לא תשחרר אותו בפחות מ500 אלף יורו הרי, גילי לא יחתום אצלם על חוזה פחות מ300- וגם ידרוש חוזה של 4 שנים. זה אומר הוצאה של 1.1 מיליון יורו
על שחקן בן 29, לא כולל הערבויות שצריך להעמיד לחוזה כזה שחתום לטווך ארוך. גם אלונה לא תקפוץ על דבר כזה.

חיפה כבר 20 שנה מנהלת מו"מ דרך התקשורת. שכחת איזה פסטיבל היה כאן בינואר סביב דמארי? מה חשבת שיכתבו, "חיפה סבבה עם השכר של ורמוט"?
אם תהיה להם את האופציה לשים עליו יד, הם יקחו אותו ובצדק.

אני ממש לא פסימי, גם אני חושב שהוא יהיה בהפועל. זה לא סותר.
אם הוא לא יהיה בהפועל אפשר לוותר מראש על כל הדיון הטיפשי הזה, כי יהיו 4,000 מנויים וזגורי יהיה השחקן הכי בכיר בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ארוס, סחטיין על ההשקעה.

ננסה לתמצת :
1) תקציב - הדבר הראשון שצריך לקרות זה לקבוע מסגרת תקציב כללית ובתוכו תקציב שכר השחקנים והצוות המקצועי. אם בטעות נגיע לשלב הבתים, הכסף יופנה לסגירת חובות עבר ואולי חיזוק נקודתי. אירופה לא צריכה להיכלל בחישוב של התקציב כרגע.
2) מאמן - רב"ש לא ימשיך בהפועל, גם בגלל החוזה הכבד שלו (אני לא מאמין שהוא יסכים לקצץ חצי ממנו) וגם בגלל חוסר האמון כלפיו מצד מקבלי ההחלטות, בפרט חג'ג' שהולך להיות זה שישים את הכסף ומכאן זה שיקבע בסופו של דבר מה ומי יהיה בהפועל בעונה הבאה. אני יודע בוודאות שהוא מאוד בעד מינוי של אסי דומב, בעיקר בגלל העלות הנמוכה. אופציה שניה היא להביא מאמן שיסכים לעבוד בשכר לא גבוה.
שמות רלבנטים - אלי כהן (שניהם), מרקו בלבול ומשה סיני. כן, סיני. אני מתאר לעצמי שיש הרבה בקהל שעדיין זוכרים לו את הסיוט של שנות התשעים אבל יכול להיות שהגיע הזמן לשים את זה מאחורינו ולהתקדם הלאה. ביחד איתו אני יותר מאשמח לראות את מוריס ויאנקה חוזרים למחלקת הנוער, ואולי גם את ג'ימי. רביעיה שאחראית לעשור הגדול ביותר בתולדות המועדון.
3) שחקנים - נצא מנקודת הנחה שתקציב שכר השחקנים יעמוד על 12 מיליון שקל. דמארי ושכטר בוודאות יימכרו והכסף הזה ילך לסגירת הגרעון ולתשלום של חלק מהחובות,השאלה היא מה קורה עם גילי. אין אפשרות להחזיק אותו בשכר הנוכחי והוא יצטרך לקצץ הרבה, 30% לפחות, ואם הוא יסרב (ואני אבין את זה לחלוטין), הוא ילך לחיפה או לאירופה.
גם שי יצטרך לקצץ במשכורת שלו, כשהעלות המוערכת שלו היא כ 1.5 מיליון שקל בשנה.

הסגל אמור להראות כך (לפני רכש) :
ישראלים - עמוס(עם קיצוץ)/קליימן, לוי, דגני, שי, סלים (שיצטרך לחתום על חוזה חדש נמוך בהשוואה למה שקיבל עד היום), זגורי, פדידה, צ'קול.
זרים - סאשה בוודאות, בריאן אם יסכים לקצץ גם הוא.
שחקני בית - טליאס, אבו אל היג'א, פיליפ חאיכ, ניר לקס, עמית אמזלג, רמזי ספורי, שגיב יחזקאל, גיל גילקרוב, עדן שרם.

1. מסכים לגבי התקציב. אנשים פה חיים בלהלהלנד וכותבים על ליגיורים, שיר צדק וכו'. כלכלית הפועל ממש לא שם. סביר שהתקציב יהיה מבוסס על הכנסות (טלוויזיה, התאחדות, טוטו, מנויים, ספונסר, מכירת שחקנים וכו') ואולי יהיה לנו מזל וחג'ג' יזרוק 2-3 מיליון נוספים. לא מעבר. בחישוב מהיר אנחנו מדברים על תקציב של כ-24-25 מיליון לכל היותר, כשפחות ממחצית מהסכום זה תקציב שחקנים, כ-10-11 מיליון לכל היותר. בסכומים האלה הפועל לא יכולה אפילו להתמודד עם ק"ש או בא"ש, כל שכן עם חיפה ומכבי.

2. אין לי מושג אם רן ימשיך או לא. זו החלטה שלו. הפועל תתקשה לספוג כלכלית את הפיטורים שלו אלא אם הגיעו כבר לאיזה הסדר. רן מכיר את הקבוצה ואת מגרעותיה ובסופו של דבר היתה לו עונה בינונית, לא גרועה, ויש מקום לשקול להשאירו. אם הוא עוזב, אז רק השריף - מאמן לא יקר, מנוסה מאד, עם קבלות, שידוע בתור אחד שיודע לבנות קבצות גם בתקציבים נמוכים, עם עין טובה לזרים ויכולת לקדם צעירים.
אבל סיני?! וזה ממש לא קשור לשנות ה-90. אני דווקא זוכר לו את שנות ה-80 ובניגוד לצעירים פה, לא גדלתי על סיפורים של שנות ה-90 אלא הייתי נוכח בהם, וכן בשנות ה-80. אבל יש לי הרגשה שמדובר בנוסטלגיה, לכן גם הזכרת את ג'ימי ויאנקה וכו'. נוסטלגיה זה נחמד אלא שבפעם האחרונה שהיו לנו גיבורי עבר, ב-2005 (שייע, גילי) זה נגמר כמעט בירידה.
דווקא בעונה שצפויה להיות קשה, צריך מאמן מנוסה עם קבלות, ולא אחד שנכשל בכל מקום שדרך בו, מהפועל ת"א, דרך הפועל כפ"ס ועד מכבי פ"ת ועוד, וכן בנבחרת הצעירה. היה שחקן ענק אבל הוא מאמן עלוב. אגב, כמו רוב הכוכבים שהפכו למאמנים ונכשלו ודווקא המצליחים היו שחקנים אפורים הוא שבכלל לא שיחקו כדורגל מקצועני בבוגרים.

3. העונה תקום ותיפול על גילי. בלעדיו (ובלעדיי דמארי) אנחנו בפליי-אוף התחתון. זו גם פגיעה במנויים אם הוא עוזב וסותם את הגולל על האפשרות להעפיל לשלב הבתים באירופה. זה גם נותן חותמת סופית לכך שהפועל היא קבוצה בינונית ומטה, ולא קבוצה גדולה שמחזיקה תותחים משלה. גילי יהיה בחיפה. זהבי במכבי. והפועל תסתפק בלירוי צעירי במקרה הטוב?! שלא נדע. לבנות קבוצה סביבו, או לוותר מראש על העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:29 
שאלה ליודעי דבר
האם חג'ג' שם כסף רסמי שלו במועדון או שיש לנו טביב חדש ששם רק ערבויות וברגע שצריך לפרוע אותן מגלגל את החוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי חשוב זה להביא כמה שפחות שחקנים. רכישות כמו של שכטר למשל תמיד היו ותמיד יהיו, והן יכולות להצליח או לא להצליח מאלף ואחת סיבות שאת חלקן אי אפשר לחזות מראש. מה שתמיד מועד לכישלון זה רכש של 15-16 שחקנים בעונה, כמו השוק שהלך פה בשתי העונות האחרונות. לפני שנתיים זה קרה בגלל ניהול שכונתי ולפני שנה זה קרה בגלל כניעה לגחמות של מאמן, אבל זה לא משנה למה. זה אף פעם לא הצליח וזה אף פעם לא יכול להצליח. המטרה צריכה להיות בנייה על כמה שיותר מהחומר הקיים (שהוא בינוני ומטה אבל אין מה לעשות, את ההזדמנות שהייתה בעונה שעברה עם תקציב גדול בן שמעון בזבז) ואת מעט הכסף שיהיה להוציא על כמה שפחות שחקנים כדי שעל כל עמדה יהיה אפשר להוציא סכום נורמלי. אם יחליטו לשחרר 80% מהסגל, יצטרכו לשלם בסוף שליש מהמשכורת של כל שחקן ואז לחפש מחליף בכלום כסף, ואז אפשר כבר מעכשיו לשריין מקומות לפלייאוף התחתון. זה שבפורום רושמים זר-זר-X-זר ומדמיינים שחקני כדורגל עובד בערך ב-20% מהמקרים.

קליימן שוער, להיפטר מעמוס.
ליאור לוי מגן ימני, לנסות להיפטר מצ'קול.
דגני בלם. איליץ' בלם שני - אם ישחררו אותו, הסיכוי שבכסף שיחסכו (שזה החוזה שלו מינוס הפיצוי, אם בכלל ימצאו לו קבוצה) יצליחו להביא בלם יותר טוב הוא קלוש. לנסות להיפטר מקולין.
מגן שמאלי להרכב כמובן, אורי כהן יכול להיות מחליף.

סאשה קשר אחורי. את גרזיצ'יץ' הייתי משאיר, הוא יכול לסתום חורים גם בהגנה וגם בקישור, וגם במקרה שלו, הפיצוי שיצטרכו לתת לו פשוט לא שווה את השחרור. אגב - הפועל משלמת עליו מיסוי מלא בלי קשר האם הוא זר או לא כי הוא כבר הרבה מעל 48 חודשים בארץ. את גורדנה הייתי משאיר, הוא גם ככה מרוויח מעט. שי אבוטבול לצערי גם כן.
גילי וזגורי קשרים התקפיים. את סלים שהראה פרודוקטיביות בחצי השני של העונה הייתי משאיר בשכר נמוך. מלכה שאני מאוד מחזיק ממנו גם כן. יש גם את פדידה.

מרן יצחק הייתי מנסה להיפטר. שעל הספסל ישבו ילדים שמרוויחים גרושים כמו עדן שרם ושגיב יחזקאל.

על זה צריך להוסיף חיזוק של חלוץ וקשר אחד לפחות. הייתי זורק שמות של שחקנים זרים שמסיימים חוזה אם זה היה משנה משהו, בסוף המאמן תמיד מביא שחקנים שהוא מכיר או דרך סוכנים. אם יביאו רק שלושה-ארבעה שחקנים (מגן שמאלי, קשר וחלוץ) אז גם בתקציב נמוך אפשר להקצות מספיק כסף לכל עמדה כדי להביא זר ברמה גבוהה. לצערי זה אף פעם לא קורה (כשזה קורה אחת לכמה שנים כמו עם ווצ'יצ'ביץ', טלקיסקי וטופוזאקוב זה גם כמעט תמיד מצליח).

כל דבר מעבר (שוער זר\טוואטחה\שכטר\דמארי, כן אני יודע מה הסיכויים לכך) זה בונוס. כל דבר פחות מזה ועדיף לא להתחיל את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:35 
מאוד מסכים עם יובל, חוץ מדבר אחד- קליימן לא מספיק. חייבים שוער רציני להרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
גם אני הייתי משאיר את גורדנה. כן מחזיק את הצד אחרי 30 דקות, לא מחזיק את הצד, הבנאדם בין הבודדים בקבוצה שיודע לעשות דברי התקפה עם הכדור. בשיאו כשהיה חד, הוא היה לטעמי בין הקשרים ההתקפיים הטובים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בגדול מסכים,
חוץ מגרזציץ' שחייבים למצוא לו קבוצה, וקליימן שמבחינתי לא מתאים. גורדנה אני אדיש, לא אכפת לי, כל עוד הוא לא עולה הרבה.
איליץ' מבחינתי יכול להשאר אבל לדעתי לא תהיה בעיה למצוא לו קבוצה.

מגן שמאל- קשר ליד סאשה- חלוץ בכיר זה הרכש החשוב, ושם צריך לשים את הכסף.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 15 מאי 2014, 10:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פוסט של גילי מהפייס

שלום לכולם..
לאחר תקופה ארוכה של שתיקה ושמועות רבות רציתי לשתף אתכם בתמונת המצב בהתייחס למצבי בקבוצה.
כשחזרתי מגרמניה חתמתי חוזה לחמש שנים, ובסוף עונה זו מסתיימת השנה השניה.
בחודשיים האחרונים קיבלתי פניות באופן ישיר מראשי המועדון שבמצב הכלכלי הנוכחי שאליו הגיעה הקבוצה רצוי שאמצא מועדון אחר לשחק בו על מנת להוריד מהקבוצה את ה"נטל" שאני מהווה. כל עוד לא השגנו את המטרה (הכרטיס לאירופה) לא רציתי לדבר על הדברים כדי לא לפגוע במועדון ובהצלחתו. גם כשהצעתי לבוא לקראת המועדון בנושא השכר הבנתי כי הדבר מיותר ולא ניתן להגיע להסכמה.
זה המצב כרגע. בתוך תוכי נשארה עוד טיפת אופטימיות שתמצא הדרך להשארותי בקבוצה.
תודה לכולם על התמיכה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:36 
גילי ורמוט כתב:
שלום לכולם..
לאחר תקופה ארוכה של שתיקה ושמועות רבות רציתי לשתף אתכם בתמונת המצב בהתייחס למצבי בקבוצה.
בחודשיים האחרונים קיבלתי פניות באופן ישיר מראשי המועדון שבמצב הכלכלי הנוכחי שאליו הגיעה הקבוצה רצוי שאמצא מועדון אחר לשחק בו על מנת להוריד מהקבוצה את ה"נטל" שאני מהווה. כל עוד לא השגנו את המטרה (הכרטיס לאירופה) לא רציתי לדבר על הדברים כדי לא לפגוע במועדון ובהצלחתו. גם כשהצעתי לבוא לקראת המועדון בנושא השכר הבנתי כי הדבר מיותר ולא ניתן להגיע להסכמה.
תודה לכולם על התמיכה!!.

עכשיו בואו ובאמת ניגש לעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה יותר סיכוי ששכטר ימשיך מאשר איליץ'.
הלוואי שישאר כאן, הלוואי. הוא ודגני, עם ליאור לוי ומגן שמאלי נורמלי מפתיחת העונה זה פצצה ביחס לתקציב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
פוסט של גילי מהפייס

שלום לכולם..
תודה לכולם על התמיכה!!

בני זונות מסריחים. יאללה לכו הביתה כל "האנשים החזקים במועדון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

danired כתב:
גילי ורמוט כתב:
שלום לכולם..
תודה לכולם על התמיכה!!.

עכשיו בואו ובאמת ניגש לעבודה.

:CRY2:
אם גילי עוזב נאבק על הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

dino כתב:
noamw כתב:
פוסט של גילי מהפייס

שלום לכולם..
תודה לכולם על התמיכה!!

הוא יישאר. אני חייב להאמין בזה, כי אם הוא לא יישאר, אז לא יישאר פה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
וזה פוסט שבהחלט שווה אשכול נפרד בעיקר למען כל מאזיני ההנהלה שפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מגניב שכולם רושמים את גילי כבאנקר בסגל אבל קשה לי לראות אותו נשאר בהפועל אם הוא לא מקצץ משמעותית בשכר שלו. מכאן והלאה זה רצון שלו ועד כמה הוא מוכן לוותר על לא מעט כסף כדי להישאר בהפועל ועוד עם סגל שחקנים שכנראה יהיה יותר חלש מהעונה הנוכחית.

נרקוטיקה,
מתחיל לרדת האסימון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
kobster כתב:

נרקוטיקה,
מתחיל לרדת האסימון ?

אז הנה קיבלת תשובה מורמוט שגם בסגל של ארצית ובקיצוץ בשכר הוא מוכן להשאר. מה עכשיו? להכנע לטמבלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
dino כתב:
noamw כתב:
פוסט של גילי מהפייס

שלום לכולם..
תודה לכולם על התמיכה!!

הוא יישאר. אני חייב להאמין בזה, כי אם הוא לא יישאר, אז לא יישאר פה כלום.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:48 
האפקט של עזיבת גילי ודמארי קטלני, וההפסד ממנויים וכרטיסים גדול בהרבה מההפרש בינו בין שחקנים שיביאו במקומו.
אם סנטה קלאוס עד כדי כך חסר מושג שינסה את זה ויראה לבד. אם יהיו 5000 באיש במשחק זה נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:48 
" עבודה" עלאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2014, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
האפקט של עזיבת גילי ודמארי קטלני, וההפסד ממנויים וכרטיסים גדול בהרבה מההפרש בינו בין שחקנים שיביאו במקומו.
אם סנטה קלאוס עד כדי כך חסר מושג שינסה את זה ויראה לבד. אם יהיו 5000 באיש במשחק זה נס.

צריך לבדוק אם זה מעניין אותו המנויים. יכול להיות שהוא בונה על מבנה קבוצה קטנה של קומבינות על שחקנים צעירים וזולים ורווח אישי מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: