דווקא במשחק היום (שלא יכולנו לראות את כולו) ניצחנו בחלק מהנקודות שציינת (ריבאונד כללי ובמיוחד רבאונד התקפה), חטפנו יותר וגם איבדנו פחות.
סטטיסטיקה כזו בד"כ מספיקה בשביל לנצח משחק, אבל כשקבוצה עונה שלמה לא מסוגלת לתת רבע שלישי אחד טוב ומתפרקת פעם אחר
פעם בו אז כל עוד אתה לא מוביל בחצי ב10+ לא תנצח קבוצה עדיפה עליך.
יש לי הרבה כבוד לארז ואני באמת חושב שהוא מאמן מצוין (ויותר טוב מרוב מאמני הליגה), את העונה שעשינו גם אם נפסיד לאילת אי אפשר
לקחת יחסית לתקציבים של הקבוצות האחרות יש פה הצלחה. (בתחילת העונה כולנו היינו קונים מקום רביעי וחצי גמר גביע).
עם גודל הציפיות שהתפתחו בעקבות ההצלחה כך גודל האכזבה מארז ומהקבוצה בחודשיים האחרונים (מאז שמונה למאמן הנבחרת בעצם).
ההגנה נחלשה, התקפה אין. קבלת ההחלטות בשינוי הסגל היתה נוראית (והיו כמה שחקנים על המדף שרק היה צריך לקחת) ובסוף הביאו
שחקן בדקה 120 רק כדי להגיד שהבאנו והוא לא משחק אפילו היום לאחר שחטפנו בראש שבוע שעבר.
לבוא היום עם קאונסיל בחמישיה זה היה בדיחה.
אם נפסיד 3-0 בסדרה הזו (ואני מאוד מקווה שבשני כולנו נבוא ונתן הכל גם הקהל ובמיוחד השחקנים). זה יהיה סוף עצוב לעונה שהיתה נפלאה
עד התקופה האחרונה ונהרסה.
לקרת העונה הבאה, כל העניין של מנהל מקצועי אני כבר צועק את זה שנתיים, לא מבין מה שלף עושה בתפקיד הזה אבל בתוך שהוא לא
יכול לבנות קבוצה ולעזור למאמן בדברים החשובים כל כך בבניה של קבוצת כדורסל מקצוענית.
במועדון כמו שלנו , בלי ניסיון של שנים בליגה של ההנהלה היה צורך להביא מישהו עם ניסיון מעל המאמן במיוחד אם זה לא מסוגל לקבל החלטות
או לא יהיה לו זמן בקיץ הקרוב שהוא כל כך קריטי למועדון בגלל המעבר לבית החדש.
נ.ב.
נקווה שעוד משהו יקרה ביום שני ונוכל להחזיר את האמונה, אך כמו שזה נראה היום זה יהיה קשה מאוד