תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חתולים על האש
הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם, ממתי פארק הירקון הוא מרחב פרטי של מישהו?
אם אנשים יכולים לצלות שם תרנגולות בלי להתחשב ברגשות של מי שנפגע מכך, למה אנשים אחרים לא יכולים לצלות שם חתולים?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אני אגב לא ראיתי אף פעם מישהו דופק מכות לכל החבדניקים שעומדים בכניסה לבתי ספר וקניונים ומנסים לשכנע אנשים להניח תפילין ולחזור בתשובה. למרות שהם "חודרים למרחב הפרטי" של חצי מדינה בערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חתולים על האש
הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:18 
הפועל כתב:
אני אגב לא ראיתי אף פעם מישהו דופק מכות לכל החבדניקים שעומדים בכניסה לבתי ספר וקניונים ומנסים לשכנע אנשים להניח תפילין ולחזור בתשובה. למרות שהם "חודרים למרחב הפרטי" של חצי מדינה בערך

גם לא לפעילי זכויות בעלי חיים שמחלקים פלאיירים.

אגב, ספיציפית לכאלה שעומדים ליד בתי ספר ואורבים לחלש וזה שקל להשפיע עליו, מאד לא אצטער אם מישהו יוריד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הפועל כתב:

אגב, ספיציפית לכאלה שעומדים ליד בתי ספר ואורבים לחלש וזה שקל להשפיע עליו, מאד לא אצטער אם מישהו יוריד אחד.

אני גם לא. אבל הגבול בין לעמוד באמצע מנגל ולעשות מנגל עם חיה פחות מקובלת, לבין לעמוד בכניסה לבית ספר ולספר לילדים שאלוהים כועס עליהם אם לא יניחו תפילין ויחזור בתשובה, הוא בעיניי לפחות לא ממש גבול חד וחלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חתולים על האש
הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:26 
הפועל כתב:
19 כתב:
הפועל כתב:

אני גם לא. אבל הגבול בין לעמוד באמצע מנגל ולעשות מנגל עם חיה פחות מקובלת, לבין לעמוד בכניסה לבית ספר ולספר לילדים שאלוהים כועס עליהם אם לא יניחו תפילין ויחזור בתשובה, הוא בעיניי לפחות לא ממש גבול חד וחלק

זה לא בדיוק לעשות מנגל עם חיה לא מקובלת, מכמה סיבות.
א' אסטתית, אם היו עושים מהחתול קבב ונקניקיה אני מניח שלאף אחד זה לא היה מפריע, הם בכלל לא היו שמים לב. וגם להיפך, אם היו זורקים גווייה של חיה כן מקובלת בצורת גווייה לא מעובדת על המנגל, זה גם היה מפריע לאנשים. לא מעט אנשים אוכלים בחו"ל חיות שלא מקובלות פה וכן מקובלות שם.
ב' זה לא "כולה מנגל" כשאתה קורא לאנשים ולילדים בעיקר לבוא ולראות מה אתה עושה. אל תגלגל עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
גם לעמוד בכניסה לבית ספר ולספר לילדים שהם הולכים לגיהנום ואלוהים יכעס עליהם זה לא בדיוק "לחלק פלאיירים".
אני אישית לא חושב שהמנגל הזה זו פרקטיקה נכונה. אבל התגובה הייתה ממש ממש מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:38 
its-sick כתב:
נועם, ממתי פארק הירקון הוא מרחב פרטי של מישהו?
אם אנשים יכולים לצלות שם תרנגולות בלי להתחשב ברגשות של מי שנפגע מכך, למה אנשים אחרים לא יכולים לצלות שם חתולים?

אתה יכול לומר זאת בכל פעם שאני מבלה עם בני משפחתי במרחב ציבורי. העובדה שאני נמצא בשטח ציבורי לא משנה את העובדה שיש כאן פעילות ששייכת למרחב הפרטי. המרחב הפרטי הוא לא רק בין 4 קירות בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:42 
הפועל כתב:
גם לעמוד בכניסה לבית ספר ולספר לילדים שהם הולכים לגיהנום ואלוהים יכעס עליהם זה לא בדיוק "לחלק פלאיירים".
אני אישית לא חושב שהמנגל הזה זו פרקטיקה נכונה. אבל התגובה הייתה ממש ממש מוגזמת.

מסכים איתך. אלה ואלה גועל נפש בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
למה זה בסדר שאתה תצלה תרנגולת בפארק הירקון ליד משפחה צמחונית? אתה חודר למרחב הפרטי שלהם בדיוק כמו שהם יחדרו לשלך אם הם ייצלו חתול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:43 
הפועל כתב:

אני מבטיח לך שאם מישהו יחשוב לעשות תרגיל כזה על הילדים שלי, אז ליד התגובה שלי, התגובה של האנשים בפארק הירקון תראה כמו תוכנית בערוץ "לולי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:45 
its-sick כתב:
למה זה בסדר שאתה תצלה תרנגולת בפארק הירקון ליד משפחה צמחונית? אתה חודר למרחב הפרטי שלהם בדיוק כמו שהם יחדרו לשלך אם הם ייצלו חתול.

בוא נאמר כך - אם אני אדע שיש לידי משפחה צמחונית, אני אמנע מאד מלהפריע לה גם אם זה כרוך במעבר למקום אחר. אני בטח לא אתפרץ לארוע של טבעונים ואתחיל לנפנף בו בסטייקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:47 
its-sick כתב:

מאותה סיבה שזה בסדר שאוטובוס ייסע בשבת.
הדתי והצמחוני הם אלה שבחרו לשים על עצמם מגבלות, והם, ולא הסביבה צריכים להתמודד עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
גם אתה זה ששם על עצמו מגבלות של לא לצלות חתולים וכלבים. אני לא רואה הבדל.
תאילנדי שאוכל כלבים, למה אסור לו לצלות אותם בפומבי בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:50 
its-sick כתב:

אולי כי כמו שנכתב מעלה, לצלות גופת חתול לא דומה לצליית נקניקיות והמבורגרים , ובמידה והם יצלו נקניקיות חתול או המבורגר עכברף שיבושם להם ובתיאבון.
לא חושב שלמישהו מאוכלי הבשר יפריע אם הם יצלו גזר, מלפפון ואפילו רחמנא לצלן קישוא...

מעבר לכך יש את מה שנהוג ומקובל,
כמו שלא תסכים לראות אוהד המחלה יושב בשער 5 בדרבי עם ומנפנף דגל צהוב (זה לא לגיטימי למרות שיש לו זכות חוקית לכך אם קנה כרטיס כחוק),
ככה אני לא אסכים אם איזה פסיכי שהחליט שהוא יכפה עלי את דעותיו ואורח החיים שלו יצלה חתול מול העיניים שלי

דרך אגב, לפי החלק הראשון בחתימה שלך,
יש מצב כי אותם מוחים הם רשעים גמורים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:54 
מעניין שאין פה דיון על מעצרי השווא של הפעילים למרות שהאלימות היחידה הופנתה כלפיהן.

http://mekomit.co.il/stream/%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%99-%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A2%D7%A6%D7%A8%D7%95-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%A2%D7%9C%D7%9C%D7%95/
ציטוט:
קבוצת "269", קבוצת מאבק למען בעלי החיים יצאו היום לפעולה בפארק הירקון בתל אביב. מול כל בית ישראל שצלה בשר על האש לכבוד יום העצמאות נשאו הפעילים שלטים המעודדים אכילת חתולים והקימו מנגל ללא אש ועליו הניחו גוויות של חולדות וארנבים שקיבלו ממרפאה וטרינרית ופסל של חתול עשוי חלבון חיטה. הם בקשו להראות לחוגגים את האבסורד בהפרדה שבין בעל חיים הנחשב מזון לבין אחד הנחשב חיית מחמד או חיה שאינה ראויה למאכל ולהעביר מסר של חמלה לגורלם של בעלי החיים. כל בעלי החיים.

הפעולה הבוטה עוררה תגובות נזעמות מהציבור, שהזדעזע מכך שפעולה כזאת נעשתה מול עיני ילדים קטנים, ומשכה גם ביקורת קשה מצד רבים מאלה התומכים במאבק. הפעילים מצידם נחושים לחשוף את האמת מאחורי תעשיית המזון מן החי, ולאלץ את אוכלי הבשר להבין את הסבל הכרוך בבחירה לכלול בשר בתפריט ולקחת על כך אחריות.

הפעולה גררה אלימות כלפי הפעילים מצד החוגגים בפארק, שכללה דחיפות, השחתת ציוד ואיומים. המשטרה שהגיע למקום עכבה לחקירה עשרה מהפעילים בחשד להפרעה לסדר הציבורי, התעללות בקטין (בכך שחשפו את הקטינים בפארק למיצג) והתעללות בבעלי חיים.

המשטרה מבקשת להאריך את מעצרם של הפעילים לזכויות בעלי חיים, ועורכת דינם, אביטל בן נון, הגישה לבית משפט השלום בתל אביב בקשה דחופה לשחרורם עוד הלילה.

מעניין שאף אחד מהאנשים בפארק שנהגו באלימות לא נעצר ודווקא הפעילים הם שנלקחו לתחנה. החשד להתעללות בבעלי חיים הוא מעט מביך מאחר ומדובר בקבוצה היחידה באזור שלא הביאה למותו בטרם עת של אף בעל חיים. החשד להתעללות בקטין מעלה שאלות מעניינות בהקשר התרבותי וממחישה באופן בוטה כמעט כמו הפעולה עצמה את הסדר הפנימי וחסר ההגיון המותמע בתרבות האכילה שלנו. חשיפת קטין לגופת ארנב היא התעללות אך חשיפתו לגופת פרה היא חגיגת עצמאות וזמן איכות משפחתי.

אפשר לאהוב את הפעולה ואפשר שלא, אפשר להסכים עם המסר ואפשר שלא. כך או אחרת מדובר במחאה בנושא בעל חשיבות ועניין ציבורי. מעצרי הפעילים, האלימות שספגו ואפילו הכיסוי התקשורתי המגמתי של הפעולה הם ניסיונות השתקה ופגיעה בחופש המחאה. מחאה לא חייבת להיות מנומסת ונעימה לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:55 
ואף אחד לא צלה חתולים, בחיאת רבאק, תפסיקו להמציא דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:55 
pokara כתב:
its-sick כתב:

אולי כי כמו שנכתב מעלה, לצלות גופת חתול לא דומה לצליית נקניקיות והמבורגרים , ובמידה והם יצלו נקניקיות חתול או המבורגר עכברף שיבושם להם ובתיאבון.
לא חושב שלמישהו מאוכלי הבשר יפריע אם הם יצלו גזר, מלפפון ואפילו רחמנא לצלן קישוא...

כמו שלא תסכים לראות אוהד המחלה יושב בשער 5 בדרבי עם ומנפנף דגל צהוב (זה לא לגיטימי למרות שיש לו זכות חוקית לכך אם קנה כרטיס כחוק),
ככה אני לא אסכים אם איזה פסיכי שהחליט שהוא יכפה עלי את דעותיו ואורח החיים שלו יצלה חתול מול העיניים שלי

ההבדל הוא ששער 5 זה הבית שלי, לא הבית של אוהד מכבי. פארק הירקון הוא שטח ציבורי. מבחינת תחושות האנשים שנמצאים בו דרך קבע, שער 5 הוא במפורש לא שטח ציבורי.

אני יכול להתערב איתכם, דרך אגב, שגופת תרנגולת שהיו צולים אותה לא הייתה מעוררת שום התנגדות בפארק הירקון אתמול (כשהייתי ילד היו הורגים דגים מול העיניים שלי בשופרסל. מעולם זה לא נראה לאף אחד מוזר).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:57 
its-sick כתב:
גם אתה זה ששם על עצמו מגבלות של לא לצלות חתולים וכלבים. אני לא רואה הבדל.
תאילנדי שאוכל כלבים, למה אסור לו לצלות אותם בפומבי בישראל?

בערך מאותה סיבה שלא תצלה אנטרקוט בהודו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:00 
נו, נועם, אז זה עניין של נורמות. נורמה היא לא מיצג של מוסר אבסולוטי, נורמה ניתנת לשינוי. זה בדיוק מה שניסו לעשות בפארק הירקון.
למה זה כל כך פסול? כי זה בוטה? זו תגובה בוטה למציאות בוטה. המציאות לא נתפסת כבוטה, אלא כנורמטיבית. וכאן אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה - כדי לשבור מסגרות כל כך קשיחות צריך לפעמים להשתמש בכלים כבדים (ובלי אלימות etc etc.).

כמה מבין הנוכחים בפארק הירקון קיבלו בחייהם פלאייר ברחוב שתומך בטבעונות/צמחונות? כמה מהם קראו אותו? לכמה מהם הוא גרם לשנות את הרגלי האכילה שלהם? אני מניח שהיחס הוא 1/1000. לעומת זאת, כמה מהם חשבו על הרגלי האכילה שלהם בעקבות מה שקרה שם אתמול? אני מניח שהרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:05 
האדום הצורר כתב:
pokara כתב:
its-sick כתב:

ההבדל הוא ששער 5 זה הבית שלי, לא הבית של אוהד מכבי. פארק הירקון הוא שטח ציבורי. מבחינת תחושות האנשים שנמצאים בו דרך קבע, שער 5 הוא במפורש לא שטח ציבורי.

אני יכול להתערב איתכם, דרך אגב, שגופת תרנגולת שהיו צולים אותה לא הייתה מעוררת שום התנגדות בפארק הירקון אתמול (כשהייתי ילד היו הורגים דגים מול העיניים שלי בשופרסל. מעולם זה לא נראה לאף אחד מוזר).

שער 5 הוא יציע בתוך איצטדיון כדורגל , אין לך שום זכות קניין עליו ולצורך העניין מלבד העובדה שאתה יושב שם במשך שנים רבות (מה שנותן לך זכות לגיטימית עליו), אין מניעה חוקית מאוהד אחר לקנות לשם כרטיס (במידה והיו) ולעודד קבוצה אחרת או להניף את דגלה
אותו הדבר לגבי פארק הירקון, שהפך במרוצת השנים למוקד המנגלים ביום העצמאות, כך שבמחינה לגיטימית גם לאותו צמחוני או מתנגדי אכילת הבשר , אין זכות לעשות את זה דווקא ביום הזה.

כמו שלאף אחד לא יזיז אם איזה אוהד מחלה מטומטם יבוא מחר ב7 בבוקר לנפנף את הדגל בשער 5 , כך לא היה בכלל רעש תקשורתי או הנושא לא היה עולה לדיון לו היה עושים את מיצג הגועל שלהם היום אחרי הצהריים בפארק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:13 
יום בשנה לא שווה ערך ללב של אצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד באנלוגיה הזאת. זאת הבעיה באנלוגיות, הן מטשטשות הבדלים מהותיים.
חוץ מזה, החלטת להקביל צליית חתול לנפנוף דגל של מכבי, לא ברור לי למה. הרי צליית חתול אמורה להיות שוות ערך לצליית פרה, מבחינת ההיגיון הפנימי של הצולים - אלה שתי חיות "נחותות" בהשוואה לבני אדם. זה כמו שאוהדי הפועל יתעצבנו על זה שמניפים דגל אדום לבן בשער 5 במקום אדום, לא כמו כעס על נפנוף של דגל צהוב (וזו גם בדיוק הפואנטה של המחאה הזאת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:21 
האדום הצורר כתב:
נו, נועם, אז זה עניין של נורמות. נורמה היא לא מיצג של מוסר אבסולוטי, נורמה ניתנת לשינוי. זה בדיוק מה שניסו לעשות בפארק הירקון.
למה זה כל כך פסול? כי זה בוטה? זו תגובה בוטה למציאות בוטה. המציאות לא נתפסת כבוטה, אלא כנורמטיבית. וכאן אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה - כדי לשבור מסגרות כל כך קשיחות צריך לפעמים להשתמש בכלים כבדים (ובלי אלימות etc etc.).

כמה מבין הנוכחים בפארק הירקון קיבלו בחייהם פלאייר ברחוב שתומך בטבעונות/צמחונות? כמה מהם קראו אותו? לכמה מהם הוא גרם לשנות את הרגלי האכילה שלהם? אני מניח שהיחס הוא 1/1000. לעומת זאת, כמה מהם חשבו על הרגלי האכילה שלהם בעקבות מה שקרה שם אתמול? אני מניח שהרבה יותר.

זה פסול משום שיש כאן התערבות אלימה של המפגינים בבילוי משפחתי. ברור שיש למחאה כזו אפקט, אבל זה לכשעצמו לא הופך את המעשה לתקין.

העובדה שמחאה בדרך מסויימת היא מאד אפקטיבית, לא מהווה צידוק מספיק. היא צריכה להיות לגיטימית בשיח הציבורי.

ואתה יודע מה, אני גם מקבל את זה שלפעמים צריך לשבור את הכלים כדי לזעזע. אני רק לא בטוח שמה שנעשה אתמול (לא הייתי שם ולא ראיתי, אז קצת קשה לחוות דעה), הוא לגיטימי.

אני כן יכול להגיד שאם מישהו בשם מחאה כזו היה בה וגורם הפרעה ממשית בבילוי משפחתי שלי בפארק, גם אם הבילוי כולל אכילת שיפודים בפרהסיה, לא הייתי מקבל את זה כדבר לגיטימי.

שבירת הכללים מול הממסד, מול בעלי הכח, זה דבר אחד, הפחדה ופרובוקציה על חשבון אזרחים וילדים, היא לא לגיטימית בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:26 
בעלי הכוח במקרה הזה הם האזרחים שאוכלים את הפרות והתרנגולות בפארק, הם הממסד שממשיך לקיים את התופעה הזאת. זו בדיוק הנקודה.
מה גם שהפעילים לא הפעילו כוח ולא חדרו למרחב הפרטי של אף אחד. אני לא יודע איפה יש כאן התערבות אלימה (אלא אם כן אתה מגדיר את קיומן של חיות מתות במרחב האנושי הציבורי כאלימות, משהו שאני לגמרי מסכים לגביו, אבל לא נראה לי שהאזרחים והילדים בפארק הירקון יסכימו).

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 07 מאי 2014, 14:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:27 
269 זה ארגון מיסיונרי שהחליק על השכל ממזמן

זה מתחיל בגרפיטי בכל מקום, ממשיך בטוקבקים על כל כתבה עם מתכון בשרי, וממשיך במה שהיה אתמול.
עצוב בשבילם שזה רק מרחיק אנשים מהטבעונות , כמו שאני היום סולד מהדת.

שכל אחד יאכל מה שהוא רוצה (באמת) ושיפסיקו לאנוס אנשים לטבעונות, כי כן, זה מה שהם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:31 
איתי כתב:
269 זה ארגון מיסיונרי שהחליק על השכל ממזמן

זה מתחיל בגרפיטי בכל מקום, ממשיך בטוקבקים על כל כתבה עם מתכון בשרי, וממשיך במה שהיה אתמול.
עצוב בשבילם שזה רק מרחיק אנשים מהטבעונות , כמו שאני היום סולד מהדת.

שכל אחד יאכל מה שהוא רוצה (באמת) ושיפסיקו לאנוס אנשים לטבעונות, כי כן, זה מה שהם עושים.

הפועל תל אביב כדורסל זה ארגון מסיונרי שהחליק על השכל ממזמן

זה מתחיל בגרפיטי בכל מקום, ממשיך בטוקבקים על כל כתבה על מכבי, וממשיך ב"שימון מזרחי תתאבד כבר".
עצוב בשבילם שזה רק מרחיק אנשים מהקבוצה שלהם, כמו שאני סולד היום מבית"ר ירושלים.

שכל אחד יאהד את מי שהוא רוצה (באמת), ושיפסיקו להסית נגד מכבי תל אביב, כי כן, זה מה שהם עושים.

איזה כיף, גם אני יכול!

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 07 מאי 2014, 14:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:33 
וואלה,כשאתה כותב את זה ככה לא נותר אלא להסכים - זה מה שכל ישראלי ממוצע אומר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:34 
איתי כתב:
וואלה,כשאתה כותב את זה ככה לא נותר אלא להסכים - זה מה שכל ישראלי ממוצע אומר לעצמו.

נו, וזה נשמע לך הגיוני? אם קיים משהו לא נורמלי במרחב, אבל הוא מקובל על הרוב כנורמלי, לא צריך לשנות אותו? איזו מין גישה מוסרית זו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:35 
כמו שאוהדי הפועל ת"א משנים בעיקר בעזרת פעולות חיוביות (למשל הקמת מועדון הכדורסל וקבוצת כל אוהדיה) כך גם 269 יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
כמו שאוהדי הפועל ת"א משנים בעיקר בעזרת פעולות חיוביות (למשל הקמת מועדון הכדורסל וקבוצת כל אוהדיה) כך גם 269 יכולים.

אבל היות ואתה בישראל, וכולם בטוחים שכל השאר מבינים רק כוח ושרק הם היחידים שראו את האור המוסרי העילאי, אז באופן כמעט טבעי הטבעונים נוקטים פעולות אלימות.
מה יש, במה הם שונים מכל השאר?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:40 
הטבעונים נגד הרג בעלי חיים אבל בעד דרכים אלימות כי להצדיק את דרכם? יש פה איזו התנגשות, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: