תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השלט שהונף
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 07:48 
נחמד שאתה החלטת מהי טובת הפועל, שזוהי האמת היחידה הבלתי מעורערת, ושכל מי שחושב אחרת ממך הוא כופר. (מספיק רמזים איזה ציבור בישראל אתה מזכיר?)

אתה חושב שטובת הפועל זה להניח את זה בצד, אני חושב שהמאבק הזה חייב להתפוצץ, כי זה חלק מהסיבה שהשופטים אנסו אותנו אתמול, זה חלק מהסיבה שאם לא תתפוצץ על זה עכשיו בפעם הבאה שיבוא איזה אוהד מטומטם ויצעק איזה משהו זווענתי טרנדי חדש אתה תקבל הורדת נקודות.

אתה מוכן לעצום עיניים להוריד את העורף ולקבל סטירה אחרי סטירה? תפדאל. לדעתי טובת הפועל זה לצאת חוצץ נגד זה, וזה כולל לתקוע לכל הפלצנים במדינה הזאת שלט כזה מול העיינים, שבחיי כל פעם שאני חושב על זה אני בשוק כמה יצור אפשר להיות כדי לקחת משפט כזה כל כך קשה.

סליחה על האוף טופיק בסוף, אבל וואו, איזה מדינה מפגרת. כולה כתוב תתאבד כבר וכולם צועקים ונחרדים כאילו הם חיים בעולם אוטופי. לצפצף ברמזור זה יותר אלים מהשטות הזאת. מה כזה מזזעזע בתתאבד כבר?

בא לי לשים שלט באוטו
"אחי, תתאבד כבר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 07:58 
אני גם חושב שהמאבק הזה צריך להתפוצץ. אבל במקומות הנכונים. כאלה שיוכלו להועיל למועדון ולהפסיק את מה שאיגוד הכדורסל עושה להפועל. יש דרך נכונה לנהל מאבק כזה. מה שנעשה אתמול זה לא דרך נכונה. זו התנהגות מטומטמת וילדותית שלא תורמת כלום ורק מזיקה. וזה היה ברור מראש. רק שלאותם אנשים זה לא מזיז. מה שאותם אנשים עשו אתמול זה להגיש את הלחי השנייה של הפועל לבתי הדין. תודה רבה להם, באמת.
להיות חכם זה להיות יותר צדיק מהאפיפיור ובמקביל לפעול משפטית נגד האיגוד. זה עשוי להביא לתוצאות. ספר לי לאיזה תוצאות תביא ההתנהגות אתמול?

ומצטער, אבל בעיני טובת הפועל זה קודם כל להשיג את התקציבים הכי גבוהים שאפשר ולגבש את קבוצת הכדורסל הכי טובה שאפשר. אני עדיין מאמין שמתישהו יהיה אפשר לנצח את מכבי גם על המגרש. אותם אנשים מאמינים שהניצחון היחידי האפשרי על מכבי הוא שיאפשרו לשיר איזה שיר. ובדרך הם גם פוגעים בסיכויים של הפועל לנצח על המגרש וגם פוגעים בסיכויים של עצמם לשיר איזה שיר.
אבל זה לא מעניין אותם. הם לוחמי חופש הביטוי.
אז שפעם אחת יילחמו בחוכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:05 
לא יודע מי הדרכים יהיה יותר טוב, ללכת משפטית יכול לקחת הרבה זמן ואף אחד לא מבטיח שבגץ יספור אותך בכלל. אבל אתה חייב לרדת מהעץ שמי שחושב אחרת ממך טובת הפועל לא מעניינת אותו. אלוהים אתה עדיין לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:13 
NARKOTIKA כתב:
לא יודע מי הדרכים יהיה יותר טוב, ללכת משפטית יכול לקחת הרבה זמן ואף אחד לא מבטיח שבגץ יספור אותך בכלל. אבל אתה חייב לרדת מהעץ שמי שחושב אחרת ממך טובת הפועל לא מעניינת אותו. אלוהים אתה עדיין לא.

השאלה היא אם הדרך שנקטו בה אתמול מבטיחה משהו. במקרה הטוב לא יעמידו אותך לדין. במקרה הרע תחטוף עונש.
מה זה בדיוק עוזר.
אז מצטער, מי שבעיני נוקט בדרך כזו, בשבוע כזה, כשהוא יודע שזה עלול להביא לעונש לא חושב על טובתה של הפועל. זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:32 
העליהום התקשורתי שהולך נגדנו בעקבות השלטים הוא הזוי.

כאילו זה פעם ראשונה ששרים ומניפים שלטים כאלה. מה נזכרתם עכשיו?

ולמה המילים האלה: שלטים מגעילים, מכוערים וכו'. תכף אסור יהיה להגיד טיפש ובנזונה

התקשורת הם אחד הגורמים הכי גדולים להתלקחות העניינים והיריבויות בין המועדנים.

אוהבים להתסיס ולחמם

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
במלחמה ,כל מלחמה, מנצח החכם, לא המפגר שמסתער קדימה וצועק סיסמאות נבובות. לצערי אנחנו לא חכמים בלשון המעטה ומשחקים לידיים של מחפשי רעתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:

אוהבים להתסיס ולחמם

מדהים אה. תקשורת שטחית שרק מחפשת לסכסך. מי היה מאמין?! הדבר היחיד שעדיין מפתיע פה זה שאנחנו כל פעם משחקים לידיים של השטויות האלה.
כמו שעומר מ. אמר - חכמים אנחנו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:43 
הפועל כתב:
red_o כתב:

אוהבים להתסיס ולחמם

מדהים אה. תקשורת שטחית שרק מחפשת לסכסך. מי היה מאמין?! הדבר היחיד שעדיין מפתיע פה זה שאנחנו כל פעם משחקים לידיים של השטויות האלה.
כמו שעומר מ. אמר - חכמים אנחנו לא.

ללא ספק אנחנו גם טיפשים שבכוונה מרימים שלטים רק בשביל להראות איזה גברים אנחנו. זה אין ויכוח
אבל עדיין אני מצפה מתקשורת להיות קצת יותר אובייקטיבית ופחות מתסיסה בכל הנוגע לאלימות וגם אם היא מילולית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
במשחק אחד בא אליי שמואל פרנקל ושאל אותי למה חייב שיהיה לכם ביציע שלט עם גולגולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
מאתמול בערב אני לוחם בפייסבוק ובזירות אחרות כדי להסביר ולתקוף חזרה, והאמת - אני כבר מותש.
קשה ללכת נגד נחשול שמתפרץ כלפיך פעם אחר פעם, ובכל פעם אתה צריך להסביר מחדש, ומפעם לפעם זה יותר קשה.
צריך לחשוב איך עושים את המאבקים באופן חכם, ולנתב את דעת הקהל להצטרף אלינו, לא להיות נגדנו.
למשל, הפעילות שנעשתה בערב יום השואה, שהיתה חכמה, מכובדת ונכונה. זה הכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
במשחק אחד בא אליי שמואל פרנקל ושאל אותי למה חייב שיהיה לכם ביציע שלט עם גולגולת.

אם כבר מדברים: אני מבין מה רמי ניסה לומר, אבל התגובה שלו בוואן ובוואלה יצאה מאוד מבולבלת ולא קוהרנטית. חבל.

לא יודע מה איתכם, אבל אני די אמביוולנטי לגבי כל הסיפור הזה (ונראה לי שגם רמי, ואולי זה מה שגרם לתגובה לצאת מבולבלת). מצד אחד ה"תתאבד כבר" היא קללה מותרת ונפוצה, ולא רק בקרב הקהל שלנו. העונש עליה הוא ביזיון והיא לא מהווה גזענות או הסתה או כל דבר אחר ששובר את הכלים. אפשר לראות דברים הרבה יותר אלימים כמעט בכל מגרש בארץ בכל משחק נתון, כולל אפילו ה"אין יציאה" לשופטים אתמול. אם רוצים למגר את זה - אז שיחליטו שכל הקללות אסורות. בלי אין יציאה, ובלי נשחט את כל האדומים, ובלי זאת עם האדום זונה (שנאת נשים דוחה, שהיא גרועה בעיני לא פחות מגזענות), וכן - גם בלי תתאבד כבר. אני לא בטוח שזה ניתן לאכיפה, אבל אם כבר, אז עד הסוף. העיסוק האינסופי בשלטים מסוימים ובאמירות מסוימות הוא מביך ומטופש.

מצד שני, השלט הזה מפגר. לא רק בגלל העניין התקשורתי וניהול המלחמות וכל הדברים הנכונים שאמרו פה, אלא בעיקר כי זאת הצהרת עקרונות. יש הבדל בין לקלל במשחק "שמעון מזרחי תתאבד כבר" (משהו שגם לי יצא לעשות יותר מפעם אחת, לא אתמם) לבין לשים את הדברים על שלט. יש סיבה שאתם לא רואים שלטים שכתוב עליהם "יא בן זונה". כשאתה מדבר או צועק או שר, אתה ספונטני, ומתרגש, וכועס, ובקיצור אמוציונלי. כשאתה יושב וכותב שלט אתה אמור להיות קצת יותר שקול, ולחשוב טוב מה אתה רוצה להעביר, במיוחד כשכולם מסתכלים עליך ומחכים לראות איך תתנהג.

עכשיו, לא שאני אבכה יותר מדי אם מר מזרחי ישים קץ לחייו, אבל זה ממש לא הדגל שאני רוצה שהקבוצה שאני אוהד תניף הכי גבוה, או תניף בכלל. וכשמניפים שלט כזה בפתיחת משחק חשוב, והוא מלווה ברצף שירי שנאה, האמירה היא: "אהלן, אנחנו הפועל 'תתאבד כבר' תל אביב". לא קבוצת אוהדים מרגשת, לא אופוזיציה למכבי, לא כלום. סתם חבורה של אנשים שאוהבים לשנוא. גם אם זה מותר, וזה מותר, זה באמת הדבר המרכזי שאנחנו רוצים להגיד לעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אדום נחמד כתב:
קללות הן לא חלק מהספורט..

איפה בדיוק הן לא?

באופן כללי קללות הן לא חלק מכלום.
אני לא מטיף, גם אני מקלל, אבל אני מודע לזה שאני לא שפוי.
אני כן אלחם למען הזכות לקלל, או כמו שקוראים לזה פה- חופש הביטוי, ואני לא חושב שקו נחצה, ואני כן חושב שכל השאר נהנים להכנס בנו. אבל אני לעולם לא אטען שזה חלק מהספורט. . זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא פשוט היה מתאבד הבעיה נגמרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 10:04 
JR12 כתב:
אני אוהד הפועל ולא אוהד חופש ביטוי,השלט הזה טיפשי.זה ברור שנענש עליו עכשיו.אבל מה אכפת לכם,יוצא מהכיס שלכם?

אז זהו, שכן!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 10:33 
אם לכולם אסור לקלל אז אני מוכן לקבל את זה
אם רק לנו אסור אז מבחינתי שלא תהייה קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר בקהל עסקינן, בלט לרעה האוהד שברח מסופו, שלאורך המחצית השנייה עמד על המעקה מעל למנהרה ולא הפסיק לקלל את ארז ולעשות זין לכל מי שאמר לו להרגע. מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
אם כבר בקהל עסקינן, בלט לרעה האוהד שברח מסופו, שלאורך המחצית השנייה עמד על המעקה מעל למנהרה ולא הפסיק לקלל את ארז ולעשות זין לכל מי שאמר לו להרגע. מביך.

מביך שאין דברים כאלה..
לגבי השלטים, יישר כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:49 
הפועל כתב:
מיק ג'ונס כתב:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אתה חושב שטובת הפועל זה להניח את זה בצד, אני חושב שהמאבק הזה חייב להתפוצץ, כי זה חלק מהסיבה שהשופטים אנסו אותנו אתמול, זה חלק מהסיבה שאם לא תתפוצץ על זה עכשיו בפעם הבאה שיבוא איזה אוהד מטומטם ויצעק איזה משהו זוועתי טרנדי חדש אתה תקבל הורדת נקודות.

והנה זה בא:

"למה חייבים שלט עם סמל של גולגולת?"

שמואל פרנקל, יו"ר המנהלת. נו, אתם מבינים לאן זה הולך?

מדינה של מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 12:40 
להכין וידאו עם קללות מאוהדי מכבי, הפועל ירושלים, חולון חיפה וכ'ו.

אם נתגונן אנחנו נפסיד פה , צריך לדרוש להגביל הכל! כל קללה מכל סוג!
א. אני רוצה לראות מה הדעה של הדיין, איפה עובר הגבול על פי ההיגיון המעוות שלו.
ב. זה מצב שבית הדין לא ידע להתמודד איתו , הרי אין שום סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
ככל שאני חושב על זה, נראה לי שאיבדנו משהו בדרך:
את היכולת לעשות דברים בחוכמה, ולא "ראש בקיר".
עם קצת הומור, אירוניה וציניות, כפי שפעם היה.
דברים שלא הביאו אותנו לבית הדין, אבל כולם הבינו בדיוק למה התכוון המשורר.
סתם דוגמא: אם במקום שלט "שמעון מזרחי תתאבד כבר!", היו עושים שלט של "שמעון מזרחי תחיה כבר!" לא היתה עילה להעמדה לדין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר ללכת על "שמעון מזרחי תחייך כבר".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 16:55 
dorz כתב:
אנטיגונה כתב:
ציטוט:

אם כבר מדברים: אני מבין מה רמי ניסה לומר, אבל התגובה שלו בוואן ובוואלה יצאה מאוד מבולבלת ולא קוהרנטית. חבל.

לא יודע מה איתכם, אבל אני די אמביוולנטי לגבי כל הסיפור הזה (ונראה לי שגם רמי, ואולי זה מה שגרם לתגובה לצאת מבולבלת). מצד אחד ה"תתאבד כבר" היא קללה מותרת ונפוצה, ולא רק בקרב הקהל שלנו. העונש עליה הוא ביזיון והיא לא מהווה גזענות או הסתה או כל דבר אחר ששובר את הכלים. אפשר לראות דברים הרבה יותר אלימים כמעט בכל מגרש בארץ בכל משחק נתון, כולל אפילו ה"אין יציאה" לשופטים אתמול. אם רוצים למגר את זה - אז שיחליטו שכל הקללות אסורות. בלי אין יציאה, ובלי נשחט את כל האדומים, ובלי זאת עם האדום זונה (שנאת נשים דוחה, שהיא גרועה בעיני לא פחות מגזענות), וכן - גם בלי תתאבד כבר. אני לא בטוח שזה ניתן לאכיפה, אבל אם כבר, אז עד הסוף. העיסוק האינסופי בשלטים מסוימים ובאמירות מסוימות הוא מביך ומטופש.

מצד שני, השלט הזה מפגר. לא רק בגלל העניין התקשורתי וניהול המלחמות וכל הדברים הנכונים שאמרו פה, אלא בעיקר כי זאת הצהרת עקרונות. [b] יש הבדל בין לקלל במשחק "שמעון מזרחי תתאבד כבר" (משהו שגם לי יצא לעשות יותר מפעם אחת, לא אתמם) לבין לשים את הדברים על שלט. יש סיבה שאתם לא רואים שלטים שכתוב עליהם "יא בן זונה". כשאתה מדבר או צועק או שר, אתה ספונטני, ומתרגש, וכועס, ובקיצור אמוציונלי. כשאתה יושב וכותב שלט אתה אמור להיות קצת יותר שקול, ולחשוב טוב מה אתה רוצה להעביר, במיוחד כשכולם מסתכלים עליך ומחכים לראות איך תתנהג.

עכשיו, לא שאני אבכה יותר מדי אם מר מזרחי ישים קץ לחייו, אבל זה ממש לא הדגל שאני רוצה שהקבוצה שאני אוהד תניף הכי גבוה, או תניף בכלל. וכשמניפים שלט כזה בפתיחת משחק חשוב, והוא מלווה ברצף שירי שנאה, האמירה היא: "אהלן, אנחנו הפועל 'תתאבד כבר' תל אביב". לא קבוצת אוהדים מרגשת, לא אופוזיציה למכבי, לא כלום. סתם חבורה של אנשים שאוהבים לשנוא. גם אם זה מותר, וזה מותר, זה באמת הדבר המרכזי שאנחנו רוצים להגיד לעולם?

אה וואלה? מעניין. כי הייתי בטוח שעל זה עמדנו לדין אחרי תקרית סופו. קללות במילים, לא בשלט.

מצחיק שאתה מציין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 18:25 
אפשר לעלות במשחקים הבאים עם שלטים ממיטב השירים:
אין אדומים אין פיגועים
סלים טוטמה מחבל
וכו וכו ושלט גדול,צבועים
או משהו בסגנון
האולטרס תמיד הוכיחו תחכום
וקצת ציניות.
גם כשצודקים לא צריך ללכת
עם הראש בקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 19:04 
נראה לי שיעשו הכל באיגוד כדי שלא יהיה עוד דרבי העונה (כולל שיפוט חד צדדי) כדי לא לפתוח באלגן נוסף עם משחק בהדר יוסף.
שמעון מזרחי מחליט את מי מעמידים לדין ואת מי לא (קבוצות בצהוב), על מה מעמידים ומה נותנים. זה מה שקורה שאין יו"ר לאיגוד
והוא האיש הכי חזק שם עדיין. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 19:26 
לא המאנתי באמת שיגיע היום שנצטרך להתפוצץ ככה על השיר שימון תתאבד.
תמיד אמרו שזה יגיע לזה, אפילו אני השתמשתי בטיעון הזה כמה פעמים,
אבל לא באמת האמנתי שזה יגיע. בלתי נתפס.

אם מוותרים על זה אפשר לסגור פה הכל מצדי. מה שהולך בתקשורת זה פשוט שיא אפילו במושגים שלנו, כל אתר עם איזה טור דעה יותר דמגוגי מהשני. הדעתן הראשי בוואינט מזמין את הקוראים לחשוב מה היה קןרה אם באמצע התיאטרון מישהו היה קם וצועק לשחקנים למות.

אי אפשר להילחם נגד אנשים כאלה. אפשר מקסימום להגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
NARKOTIKA כתב:

השאלה היא אם הדרך שנקטו בה אתמול מבטיחה משהו. במקרה הטוב לא יעמידו אותך לדין. במקרה הרע תחטוף עונש.
מה זה בדיוק עוזר.
אז מצטער, מי שבעיני נוקט בדרך כזו, בשבוע כזה, כשהוא יודע שזה עלול להביא לעונש לא חושב על טובתה של הפועל. זו דעתי.

המקרה הטוב זה שיעמידו אותנו לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
כשראיתי את התגובות של הדון להתפרצות של סופו ("כמה בן אדם יכול להבליג" וכו') ישר חשבתי על שמעון אמסלם וכל מה שהוא עבר מצד אוהדי מכבי, ומה היה אומר הדון לו אמסלם היה עושה סופו לבבונים של מכבי.
עכשיו, עם כל העליהום על "תתאבד כבר" נראה לי שהתגובה הטובה ביותר היא לשיר לו את השיר של אמסלם. משחק שלם. נראה מה יהיה לו להגיד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
SUI GENERIS כתב:
אפשר לעלות במשחקים הבאים עם שלטים ממיטב השירים:
אין אדומים אין פיגועים
סלים טוטמה מחבל
וכו וכו ושלט גדול,צבועים
או משהו בסגנון
האולטרס תמיד הוכיחו תחכום
וקצת ציניות.
גם כשצודקים לא צריך ללכת
עם הראש בקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: