red in blood כתב:
הטענה שלי היא בדיוק הפוכה - שמכבי לא שלטו כלל במשחק, אלא אנחנו.
לא מהלך גדול שלהם הוביל לגול שלהם, אלא טעות שלנו, שגרזיצ׳יץ׳ עזב את זהבי.
בכל שאר הפעמים דגני נצמד אליו, והם נעלמו.
הפנדל שלהם הגיע ממצב נייח.
מכבי החזיקו יותר בכדור, אבל לא שלטו.
אנחנו שלטנו במשחק לגמרי, לטוב ולרע.
הרע היה כשהפחד שלנו התחיל להשתלט, אז עברנו למוד הגנתי יותר ואיפשרנו להם להתקדם אלינו. גם כשזה קרה, זה היה בשליטה שלנו.
להגיד שמכבי ביום יותר טוב היתה מענישה אותנו ולא מאפשרת לנו לעשות את זה, זה טוב ויפה, אבל לא קשור כ״כ למציאות.
נכון, מול קבוצה יותר חזקה אולי הטקטיקה הזאת לא הייתה אפקטיבית. אולי הם היו מנצלים את משחק הלחץ שלנו כדי לתפוס אותנו לא מוכנים בהגנה. אבל זה לא קרה.
לא שיחקנו מול קבוצה חזקה יותר, שיחקנו מולם.
הפחד התחיל להשתלט מדקה 50 ועל זה אני בדיוק מדבר. עזוב, בעיניי לפחות, הפועל לא שיחקו אתמול טוב. ניצחו, סבבה, כל הכבוד.
מכבי אכן לא עשו מצב חוץ מהגול (גם הפועל לא עשו מצב אמיתי, אולי דמארי בנגיחה בחצי הראשון ונגיד שגם השער של דגני) והפועל היו מאוד אגרסיביים וזה טוב, אבל כדורגל טוב זה לא היה.
את המשפט שלך החזיקו בכדור אבל לא שלטו תצטרך להסביר לי בצורה יותר ברורה. תגיד שלטו אופטית, אני עוד אבין.
אתה שוכח ברבע שעה האחרונה את אגף שמאל של אנטבי. הגבהה אחת טובה ואתה נלחץ.
בשורה התחתונה, קבוצה ב 0:3 אמורה לשחק הרבה יותר משוחרר, לא להילחץ לשער. אתה אומר לא שיחקנו מול קבוצה חזקה יותר, אלא מולם, אז תנסה להסביר לי למה לא להמשיך ללחוץ אותם? אם היית מוביל 3 נגד סכנין או ק"ש גם הייתי הולך ככה אחורה? נגד חיפה ב 0:3 הלכת ככה אחורה?