תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 765 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 19:37 
כבר הרבה זמן טוב.
וד"א, זה לא שבוריס באמת נתן פעם 3 משחקים טובים ברצף (וגם אם כן הוא חטף בהם גולים באשמתו הכמעט בלעדית)
להשאיל את בוריס ולהשאיר את עמוס.
אם בוריס לא רוצה להיות מושאל אז למכור.
טאלב + שחקן משלים על בוריס נשמעת פתאום אחלה עסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
אתה רוצה גם את טוואטחה וגם עוד שחקן בשביל בוריס
לא מאמין שהם כאלה פראיירים בחיפה, הערך של בוריס ירד בעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 19:55 
טוואטחה גולסה והחצי של דגני על קליימן

קונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

קונה

אם נצליח למכור את קליימן לקבוצות כמו רעננה וכאלה אני אשמח
למה שחיפה ירצו אותו ועוד בשביל כזה טרייד משוגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

קונה

אחד הגדולים שידע הפורום הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 20:47 
Eros Ramazzotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

קונה

לא מספיק. שיזרקו פנימה גם את המעסה שלהם ויחתמו שכל המשחקים נגדם בעשור הקרוב ייערכו בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 21:39 
זה לא שהגול עליו (זה גם לא מדד לכלום) , אבל הוא הגיב זוועה, וזה היה מזווית לא קלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
לא לצאת פראיירים!
אם הם רוצים את קליימן שיביאו את עזרא וידין וטוואטחה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
לא לצאת פראיירים!

ומשאית וולבו לרבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
לא לצאת פראיירים!

ומשאית וולבו לרבש

מלאה בשווארמה מבמבינו... לחסוך לו לנסוע לחיפה בשביל שווארמה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
הציל לנו את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 21:47 
בתקופה טובה
אבל הוא לא שוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
הזקן שלו ממשיך לצמוח.
אני סוגד לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
משחק גדול שלו. הנקודה על שמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 23:28 
משחק טוב מאוד.
כרגיל גול לפינה הקרובה שהוא אמור לסגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 00:53 
שחקן העונה רק לפני שתי עונות לא יכול להיות פלופ או ״לא שוער״.
היא יכול להיות בפורמה רעה, להפגין כושר משחק ירוד, לא להשתלב כראוי, לא לשמור על יציבות או סתם לעשות טעויות מביכות ברצף.
אבל גם עם כל זה, ״שוער זבל״ בבסיסו הוא לא יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 02:44 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

קונה

לא מספיק. שיזרקו פנימה גם את המעסה שלהם ויחתמו שכל המשחקים נגדם בעשור הקרוב ייערכו בבלומפילד.

הם מוכנים להתפשר על זה שלא יהיה אף משחק בקריית אליעזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 03:17 
יש כאלה הנוטים לתת משקל חסר לנושא האנרגיות והמצב המנטלי.
דני עמוס הוא עוד דוגמא לכך שאותו שחקן משחק בצורה שונה לגמרי בנסיבות שונות "קצת". כן, כולם יודעים זאת, אבל לא כולם נותנים את המשקל הנכון.
יש בהחלט מצב שהרגע בו בוריס ואוהדיו המושבעים (מדי) "נרגעו" כאשר חזר לספסל היה הרגע המכונן לגבי דני. יש מצב אבל מובן שלא בטוח כי המצב המנטלי של שחקן הוא נושא חמקמק.
ואמנם, באשכול זה הזכרתי לפחות פעמיים שכבר לא חשוב מי יהיה השוער אבל שישאירו רק את אחד משניהם (כמובן, מול שוער שני סביר). מניח שהיינו מרוויחים הרבה אם זה היה נעשה בינואר.

ובדיוק מאותה הסיבה, כאשר כותבים בפורום צריך להיות רגישים יותר.
ובפרט לגבי עמוס, פניתי מספר פעמים לחדול מהניסוחים הצורמים כלפיו. אבל, זו פניה כללית גם לגבי שחקנים רבים.
אין חיה כזו "שחקן שלא מתענין מה כותבים עליו האוהדים". ומכאן הדרך להשפעה עליו ועל משחקו קצרה במקרים רבים.

ועוד למדנו שהשיפוט המהיר של אוהדים או לפעמים שיפוט מהיר מדי.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 20 אפריל 2014, 03:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 03:19 
ובהזדמנות זו ודוקא באשכול זה שצרם ביחס לדני עמוס, לגבי רן יצחק -
ראיתי אותו מספר משחקים בהפועל רמת גן. ובכן, רן שיחק בערך ברמה של זגורי (עוד דוגמא שצריך איזון בסבלנות, להבדיל מסבלנות יתר) ויותר טוב מוואבה בראון שבהרכב הראשון של ק"ש. תתפלאו, אבל בשלהי העונה הקודמת היה מעט טוב ממנגה שהתחיל לזייף בסיבוב השני כשהקבוצה לא נראתה לו רצינית ("אפקט איליץ'"). חוץ מזה הוא היה המבקיע המוביל לדקות משחק הן בתקופנ ששיחק בהפועל רמת גן והן ברמת השרון בתקופה הטובה היחידה שלה בליגת העל. גם רב"ש אמר אתמול שרן יצחק לא קיבל הזדמנות נאותה (ומבחינה קבוצתית טוב שכך כי דמארי היה כשיר).

ומה מכל זה ? שהערכת שחקנים צריכה אורך נשימה וראיה כוללת מעבר ליכולת טכנית זו או אחרת. ויותר מאשר יש בתגובות רבות בפורום.
לא כתבתי להשאיר או לא (יש גם את אורלנדיץ' שטרם קיבל הזדמנות נאותה וסביר לגמרי שיהיה גם חלוץ בכיר נוסף). כתבתי שנקודתית לגבי רן יצחק ההערכה של חלק מהמגיבים היתה חפוזה. וזה ממש לא בזכות שערו מאתמול שרק הדגים זאת.

אנחנו בקבוצת כדורגל ולא באקדמיה שלהשבחת שחקנים. לכן, יתכן מאוד מצב שבו שחקן לא קרוב למצות את הפוטנציאל שלו בגלל סדרי עדיפויות וראיה קבוצתית. אבל, זה אינו מדור שיפוט מהיר לגבי הפוטנציאל שלו. ומוטב לפחות להתנסח לגבי שחקני הקבוצה שאוהדים ביותר רגישות וביותר זהירות.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 20 אפריל 2014, 03:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 03:31 
סמל אישי של המשתמש
משחק טוב ובכלל בתקופה טובה מאז שחזר להרכב.
בגול הוא היה יכול להגיב טוב, ורגע אחרי האדום הוציא כדור נוראי שהפך למתפרצת מאוד מסוכנת, בעיקר בהתחשב בכך שההגנה שלנו שגם בשגרה היא היסטרית היתה בפאניקה בגלל האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
ראיתי אותו מספר משחקים בהפועל רמת גן. ובכן, רן שיחק בערך ברמה של זגורי (עוד דוגמא שצריך איזון בסבלנות, להבדיל מסבלנות יתר) ויותר טוב מוואבה בראון שבהרכב הראשון של ק"ש. תתפלאו, אבל בשלהי העונה הקודמת היה מעט טוב ממנגה שהתחיל לזייף בסיבוב השני כשהקבוצה לא נראתה לו רצינית ("אפקט איליץ'"). חוץ מזה הוא היה המבקיע המוביל לדקות משחק הן בתקופנ ששיחק בהפועל רמת גן והן ברמת השרון בתקופה הטובה היחידה שלה בליגת העל. גם רב"ש אמר אתמול שרן יצחק לא קיבל הזדמנות נאותה (ומבחינה קבוצתית טוב שכך כי דמארי היה כשיר).

ומה מכל זה ? שהערכת שחקנים צריכה אורך נשימה וראיה כוללת מעבר ליכולת טכנית זו או אחרת. ויותר מאשר יש בתגובות רבות בפורום.
לא כתבתי להשאיר או לא (יש גם את אורלנדיץ' שטרם קיבל הזדמנות נאותה וסביר לגמרי שיהיה גם חלוץ בכיר נוסף). כתבתי שנקודתית לגבי רן יצחק ההערכה של חלק מהמגיבים היתה חפוזה. וזה ממש לא בזכות שערו מאתמול שרק הדגים זאת.

אנחנו בקבוצת כדורגל ולא באקדמיה שלהשבחת שחקנים. לכן, יתכן מאוד מצב שבו שחקן לא קרוב למצות את הפוטנציאל שלו בגלל סדרי עדיפויות וראיה קבוצתית. אבל, זה אינו מדור שיפוט מהיר לגבי הפוטנציאל שלו. ומוטב לפחות להתנסח לגבי שחקני הקבוצה שאוהדים ביותר רגישות וביותר זהירות.

לגבי רן יצחק, כשהוא בא הייתי בטוח שהוא יתרום הרבה יותר לקבוצה יקבל יותר דקות, יש לו יכולות טובות לחלוץ רחבה (ביחס לליגה שלנו) וחבל שהוא לא הצליח. אבל אני מאמין שבן שמעון נמצא באימונים וכנראה לא סתם הוא לא מקבל הרבה דקות.
בהנחה ודמארי עוזב בסוף העונה (ואין סרט שזה לא יקרה) אני מקווה שהוא ישאר וימצה את הפוטנציאל שלו, גם ככה אני לא מאמין שינחיתו לנו תחליף שאפילו מתקרב לרמה של עומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 08:57 
ChEGi כתב:
גבעתיים כתב:

לגבי רן יצחק, כשהוא בא הייתי בטוח שהוא יתרום הרבה יותר לקבוצה יקבל יותר דקות, יש לו יכולות טובות לחלוץ רחבה (ביחס לליגה שלנו) וחבל שהוא לא הצליח. אבל אני מאמין שבן שמעון נמצא באימונים וכנראה לא סתם הוא לא מקבל הרבה דקות.
בהנחה ודמארי עוזב בסוף העונה (ואין סרט שזה לא יקרה) אני מקווה שהוא ישאר וימצה את הפוטנציאל שלו, גם ככה אני לא מאמין שינחיתו לנו תחליף שאפילו מתקרב לרמה של עומר.

מסתבר שלשחקנים דעה טובה לגביו וסימני שאלה לרב"ש.
מי שזכה למחמאות - הן מהצוות המקצועי והן משחקנים - היה כובש שער השיוויון רן יצחק, שכבש את שער הבכורה שלו באדום כשתי דקות בלבד לאחר שנכנס כמחליף. "מגיע לרן לכבוש את השער הזה ולעזור לקבוצה. רן לא קיבל הרבה הזדמנויות השנה והשער הזה מוכיח שהוא ראוי ליותר הזדמנויות", ציינו גורמים במועדון.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 67483.html

שוב, אני מבדיל בין החלטת מאמן המשחק עם חלוץ אחד ויש את דמארי ואורלנדיץ' ובין השחקן.
השחקן שווה ובניגוד למה שנכתב בפורום רכש הגיוני. האם הפאזל הגיוני ? פחות, אבל חג'ג' נדחף עם הקומבינות שלו. ואגב, לא שולל עקרונית את הקומבינות של חג'ג', אבל זה כבר אפילו לא החלטת מאמן. אחד מהדברים שחסרים לי בקבוצ ההוא דקות ש/ל אורלנדיץ' שסתם, בלי להעמיק, מרגיש לי שיכול להיות כמו פלט בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 10:16 
גבעתיים כתב:
ChEGi כתב:
גבעתיים כתב:

מסתבר שלשחקנים דעה טובה לגביו וסימני שאלה לרב"ש.
מי שזכה למחמאות - הן מהצוות המקצועי והן משחקנים - היה כובש שער השיוויון רן יצחק, שכבש את שער הבכורה שלו באדום כשתי דקות בלבד לאחר שנכנס כמחליף. "מגיע לרן לכבוש את השער הזה ולעזור לקבוצה. רן לא קיבל הרבה הזדמנויות השנה והשער הזה מוכיח שהוא ראוי ליותר הזדמנויות", ציינו גורמים במועדון.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 67483.html

אחד מהדברים שחסרים לי בקבוצ ההוא דקות ש/ל אורלנדיץ' שסתם, בלי להעמיק, מרגיש לי שיכול להיות כמו פלט בלי בעיה.

למה פלט? כמו טורס בימים הגדולים. אל תיסחף, רואים שהוא כבד בתנועה שלו והטכניקה לקויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט משחק טוב שלו אתמול, יש לו חלק בספיגה שכן הוא יכול היה לסגור יותר טוב ולפחות לצאת אל קהת. סיפק מס' הצלות חשובות. בינתיים אני מרוצה ושמח שהוא מתעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 14:08 
הגול שלו...אם הוא היה מחליט לעמוד במקום ולא לקפוץ מעל הכדור הוא היה לוקח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 14:08 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
לא בטוח שהוא היה לוקח את זה גם אם היה מזנק לכדור שצריך
אבל עדיין צודק בזה שהתגובה שלו הייתה מביכה, כמעט יותר גרועה משל אדל נגד ראדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
במשחק שבו הוא גם הציל 2-3 גולים בטוחים אתם מתחשבנים לו על איזה פסיק קטן בדמות פצצה שהוא לא עצר מ5 מטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 15:15 
עמית האדוםם כתב:

חכם גדול, במקרים כאלו לוקחים הימור, או לזנק ולהגדיל את נפח הגוף (כמו במחצית הראשונה
שהוא לקח כדור בפינה).
עמוס עשה את מה שרוב השוערים היו עושים.
לקהת יצא דרדלה שגם הוא לא תכנן שזה ייצא לו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עמית האדוםם כתב:

חכם גדול, במקרים כאלו לוקחים הימור, או לזנק ולהגדיל את נפח הגוף (כמו במחצית הראשונה
שהוא לקח כדור בפינה).
עמוס עשה את מה שרוב השוערים היו עושים.
לקהת יצא דרדלה שגם הוא לא תכנן שזה ייצא לו ככה.

אתה סתום שאין דברים כאלה או שאתה עושה את עצמך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 765 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: