ChEGi כתב:
גבעתיים כתב:
ובהזדמנות זו ודוקא באשכול זה שצרם ביחס לדני עמוס, לגבי רן יצחק -
ראיתי אותו מספר משחקים בהפועל רמת גן. ובכן, רן שיחק בערך ברמה של זגורי (עוד דוגמא שצריך איזון בסבלנות, להבדיל מסבלנות יתר) ויותר טוב מוואבה בראון שבהרכב הראשון של ק"ש. תתפלאו, אבל בשלהי העונה הקודמת היה מעט טוב ממנגה שהתחיל לזייף בסיבוב השני כשהקבוצה לא נראתה לו רצינית ("אפקט איליץ'"). חוץ מזה הוא היה המבקיע המוביל לדקות משחק הן בתקופנ ששיחק בהפועל רמת גן והן ברמת השרון בתקופה הטובה היחידה שלה בליגת העל. גם רב"ש אמר אתמול שרן יצחק לא קיבל הזדמנות נאותה (ומבחינה קבוצתית טוב שכך כי דמארי היה כשיר).
ומה מכל זה ? שהערכת שחקנים צריכה אורך נשימה וראיה כוללת מעבר ליכולת טכנית זו או אחרת. ויותר מאשר יש בתגובות רבות בפורום.
לא כתבתי להשאיר או לא (יש גם את אורלנדיץ' שטרם קיבל הזדמנות נאותה וסביר לגמרי שיהיה גם חלוץ בכיר נוסף). כתבתי שנקודתית לגבי רן יצחק ההערכה של חלק מהמגיבים היתה חפוזה. וזה ממש לא בזכות שערו מאתמול שרק הדגים זאת.
אנחנו בקבוצת כדורגל ולא באקדמיה שלהשבחת שחקנים. לכן, יתכן מאוד מצב שבו שחקן לא קרוב למצות את הפוטנציאל שלו בגלל סדרי עדיפויות וראיה קבוצתית. אבל, זה אינו מדור שיפוט מהיר לגבי הפוטנציאל שלו. ומוטב לפחות להתנסח לגבי שחקני הקבוצה שאוהדים ביותר רגישות וביותר זהירות.
לגבי רן יצחק, כשהוא בא הייתי בטוח שהוא יתרום הרבה יותר לקבוצה יקבל יותר דקות, יש לו יכולות טובות לחלוץ רחבה (ביחס לליגה שלנו) וחבל שהוא לא הצליח. אבל אני מאמין שבן שמעון נמצא באימונים וכנראה לא סתם הוא לא מקבל הרבה דקות.
בהנחה ודמארי עוזב בסוף העונה (ואין סרט שזה לא יקרה) אני מקווה שהוא ישאר וימצה את הפוטנציאל שלו, גם ככה אני לא מאמין שינחיתו לנו תחליף שאפילו מתקרב לרמה של עומר.
מסתבר שלשחקנים דעה טובה לגביו וסימני שאלה לרב"ש.
מי שזכה למחמאות - הן מהצוות המקצועי והן משחקנים - היה כובש שער השיוויון רן יצחק, שכבש את שער הבכורה שלו באדום כשתי דקות בלבד לאחר שנכנס כמחליף. "מגיע לרן לכבוש את השער הזה ולעזור לקבוצה. רן לא קיבל הרבה הזדמנויות השנה והשער הזה מוכיח שהוא ראוי ליותר הזדמנויות", ציינו גורמים במועדון.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 67483.htmlשוב, אני מבדיל בין החלטת מאמן המשחק עם חלוץ אחד ויש את דמארי ואורלנדיץ' ובין השחקן.
השחקן שווה ובניגוד למה שנכתב בפורום רכש הגיוני. האם הפאזל הגיוני ? פחות, אבל חג'ג' נדחף עם הקומבינות שלו. ואגב, לא שולל עקרונית את הקומבינות של חג'ג', אבל זה כבר אפילו לא החלטת מאמן. אחד מהדברים שחסרים לי בקבוצ ההוא דקות ש/ל אורלנדיץ' שסתם, בלי להעמיק, מרגיש לי שיכול להיות כמו פלט בלי בעיה.