kobster כתב:
or_5 כתב:
kobster כתב:
חזרנו ?
בכל תקציב שתרכיב קח בחשבון הוצאות תפעול של 15 מיליון, כל השאר זה שכר שחקנים וצוות מקצועי.
אם הכיוון הוא לתקציב כולל של 28 מיליון שקל (שגם אותם אין לי מושג מאיפה מתכוונים להעמיד עם הכנסות של משהו כמו 15 מיליון) זה משאיר 13 מיליון שכר שחקנים.
גילי לוקח 2, כל הצוות המקצועי זה עוד 2 (אחרי קיצוץ משמעותי של רב"ש), כל השחקנים שציינתי זה 4-5 מיליון, משאיר לך 5 מיליון גג לזרים ולשאר הסגל. וזה בהנחה שהצלחת לשחרר בלי פיצויים את איליץ', קולין ובריאן שיושבים על חוזים כבדים, ואתה דוחה בעוד שנה 5 מיליון שקל חובות על העברות שחקנים.
אין פה סיפורים, עובדות ומספרים פשוטים.
בהצלחה לנו.
למה לשחרר את איליץ׳ ?
ואין לי בעיה אישית איתך אבל אתה כותב פה הודעות שמלחיצות את כולם. מאיפה לך עם מה הפועל תסיים ועם מ נהיא תתחיל? כאילו בכוח אתה מנסה ליצור פה איזו סיטואציה שזהו הפועל מתה אנחנו או קבוצת נוער או הולכים לפירוק ויורדים לליגה ג׳, אתה חייב להפסיק עם ההודעות המלחיצות האלה והלא מבוססות. השארות זה סבבה ויפה אבל זה רק השארות
מצטער שהאמת מלחיצה אבל הרוב המכריע כאן בהלך רוח של "יאללה, יהיה בסדר. נמכור את שכטר, נשאיר את דמארי וגילי, נביא ככה וככה שחקנים ובלה בלה בלה".
המצב בקאנט. אמיתי. ומחרפן אותי שמורחים ומשקרים את האוהדים.
לפני שנתיים יצאנו למאבק שלא נראה בארץ, בספורט ובכלל. רמת ארגון והתגייסות מדהימות, צבא שלם של אנשים שקמו ואמרו שהם לא מוכנים לבעלים שעושה בקבוצה מה שהוא רוצה ופוגע בה במקום לתמוך בה. רצינו להיות המועדון הגדול הראשון שהאוהדים לא מוכנים שיחליטו בשבילם מה יהיה הגורל של המועדון וזה היה מאבק מדהים.
חזרנו לאותה נקודה בדיוק. יש לנו אפס השפעה על העתיד של המועדון, אפס שקיפות מצד מקבלי ההחלטות, שוב אותם הספינים מפעם, שוב אותם פרצופים ואם תשאל אותי אז הקהל מיואש ורובו כבר נהפך לאדיש כי השנתיים האלה לא רק שלא קידמו אותנו אלא הלכנו המון צעדים לאחור, 20 שנה לאחור. בניגוד לאז, אני לא ילד בן 15 שעושה מנוי על עיוור ומאמין לאוברקוביץ' כשהוא אומר שיהיה בסדר. לא יהיה בסדר כי המספרים לא מסתדרים ואם נמשיך עם האדישות נמשיך ללכת אחורה ונהפוך את העשור הזה לעשור ההוא. עוד לא מאוחר לדרוש תשובות אמיתיות.
קובסטר, בחייאת, את מי אתה מנסה לשכנע? חליק.
אנשים שלא טעמו מרמון "יזכו" לטעום ממנו, ומי שלא יזכה בהווה יטעם ככל הנראה בעוד כעשור.
לגבי המצב, הוא הרבה יותר גרוע, רמן מחזיק את הקהל קצר, העמותה בכיס שלו, האוהדים בכיס שלו, קבוצת מכבי נמני טיפויסת.
לגבי הפרסום של אופירה "התכנית בחסות מגדלי חג'ג', כי מי שחזק בהפועל, חזק גם בבנינים. ועכשיו, רכשו דירה במגדלי חג'ג', ואולי ורמוט ישאר" לגבי גילי, הכל הכנה לכך שסנטה יגייס "סכום" שימשוך בעתיד, ובזכותו ישאיר את גילי, ויהיה רכש נוצץ אחושרמוטה ונצחון אחרי אשכול של 30 עמודים על כך שגילי ישאר, וככה כולם "מבסוטים" בתחילת עונה הבאה.
רמון מחזיק את האוהדים, תאומים מסתדר בגדול עם חג'ג', מגרדים פה, לווים שם, הפועל קלאסית.