תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 00:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 14:50 
אגב, גם הקטע הזה שהאוהד ברח, זה בכלל לא רלוונטי.
כשאוהד מקלל שחקן במגרש כדורסל, הוא אמור להניח שזה ייגמר בזה שהם יילכו מכות ביציע?

גם אם 30 אנשים היו נפגעים מזה שהאוהד ברח, סופוקליס החמוד הוא זה שיצר את זה, בעצם זה שהחליט לעלות ליציע להכות אוהד שקילל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 14:58 
טכנית לארז כתב:
אגב, גם הקטע הזה שהאוהד ברח, זה בכלל לא רלוונטי.
כשאוהד מקלל שחקן במגרש כדורסל, הוא אמור להניח שזה ייגמר בזה שהם יילכו מכות ביציע?

גם אם 30 אנשים היו נפגעים מזה שהאוהד ברח, סופוקליס החמוד הוא זה שיצר את זה, בעצם זה שהחליט לעלות ליציע להכות אוהד שקילל אותו.

בדיוק הנקודה שלי.
קצת מאכזב שבתגובה של הפועל לא הייתה שום התייחסות לאמירה המביכה הזאת: "ניתן לראות בבירור מצילומי הווידיאו כי מי שפגע בילדים ובאנשים ביציע הינו אותו אוהד הפועל מדובר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
הוספתי קצת לתגובת מכבי בסוגריים

ציטוט:
מועדון הכדורסל מכבי אלקטרה ת״א דוחה ומגנה אלימות מכל סוג שהיא - הן פיזית והן מילולית (חוץ מכאשר מדובר בשחקנים שלנו) , אשר לעיתים היא קשה ופוגענית לא פחות (איזה פראייר שולדנברנד שלא פירק את פניני) – ומבהיר כי אין לה מקום במגרשי הספורט (אלא אם כן השחקנן מזנק לתוך יציע האוהדים) . אנו מצפים מהשחקנים, גם במקרים הקשים ביותר, למצוא את תעצומות הנפש ולדעת להבליג. ("אבל כמה אפשר להבליג" ש.מזרחי 7.4)

מכבי תערוך בירור משמעתי מקיף בנושא, תלמד לעומק את פרטי האירוע ותקבל החלטות עליהן יפורסם בהמשך. (ספוילר - סופו ימצא זכאי)

מהידוע עד כה, באירוע שהתרחש לאחר שריקת הסיום למשחק הדרבי, כאשר סופוקליס שחורצאניטיס כבר היה במנהרה של השחקנים המובילה אל חדרי ההלבשה - ולמרות שמדובר בשטח שאמור להיות סטרילי ולהגן על השחקנים בסביבה עוינת - אוהד הפועל ת"א ירד מהיציע, נתלה על המנהרה כשהוא רוכן לעבר סופו, ירק עליו וקילל אותו בצורה בלתי פוסקת קללות איומות וגזעניות (כן האוהד מקלל ויורק ממש מהר הוא עשה את זה כל זה ב 2 שניות שלמות) . בין היתר, צעק האוהד לסופו "אני אאנוס את הבת שלך ואת הבן שלך", מה שגרם לסופו לרדוף אחריו. (אז לא הבנתי ירק עליו? קילל קללות גזעניות? או קילל את הילדים שלו? העדויות דווקא אומרות כי האוהד קילל את סופו בדיוק באותם קללות שסופו אמר לשופט הכדורסל שבועיים קודם לכן)

בניגוד לפרסומים כי הייתה פגיעה גופנית מצידו של סופו - לדברים אלו אין שחר. סופו לא היכה ולא פגע באיש. בניגוד לפרסומים לפיהם סופו "רמס ילדים", ניתן לראות בבירור מצילומי הווידיאו כי מי שפגע בילדים ובאנשים ביציע הינו אותו אוהד הפועל מדובר (שברח ממפלצת ששוקלת 160 ק"ג שמנסה להרוג אותו) . סופו נבלם ע"י אנשי האבטחה ולא פגע באיש. (לא פגע באיש- אח אם רק היה וידיאו של האירוע שהיא יכול להראות אחרת)

לא ייתכן שאוהדי הפועל ת״א יגיעו פיזית אל שחקני הקבוצה היריבה, יאיימו עליהם, יירקו עליהם ויקללו אותם קללות איומות, (הם לא יודעים שצריך לזרוק קונדומים ולא לירוק?) ישירו לאורך כל המשחק שירי נאצה נוראיים נגד יו״ר המועדון שמעון מזרחי, איש הצוות רגב פנאן ואנשים נוספים במועדון (ידוע שלא הגיוני שאוהדים מקללים אבוי לבושה) - כולל בעת נגינת ההמנון הלאומי (אח שוב חייבים למצוא הקלטה של המשחק להוכיח את זה) - וזאת משחק אחר משחק, ללא כל תגובה הולמת מצד הגופים המוסמכים. זהו המגרש היחיד אליו אנו נאלצים להגיע עם ליווי משטרתי צמוד כדי למנוע פגיעה בנו. (כי לנוקיה הפועל ת"א מגיע ללא ליווי משטרתי כלל??) עד מתי? (גם אנחנו שואלים!!)

אני בטוח שיש כאן כאלה שיכולים לערוך ולנסח את זה טוב יותר, צאו לדרך ואפשר להתחיל להפיץ את זה באינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להעתיק לפה את הקטע של עירד צפריר ? לא נפתח בפלאפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 15:21 
מדהים שהתעמולה המכביסטית היא 80 אחוז שקרים שיכולים לסתור אותם בקלות, ופשוט יושבים בשקט ונותנים להם להפוך אותם לאט לאט לאמיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 15:26 
רועי כתב:
מישהו יכול להעתיק לפה את הקטע של עירד צפריר ? לא נפתח בפלאפון

"אותו אוהד טיפש קילל: 'I fuck your mother'. ואז סופו הסתובב עם טירוף בעיניים"
המאבטחים שניסו לעצור אתמול את שחורציאנטיס מלפרוץ ליציע הפועל תל אביב מגלים מה הדליק את היווני ומשחזרים את רגעי האימה
עירד צפריר 08.04.2014 http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2291510

עופר מ"סולן ביטחון", ערב טוב מדבר עירד, אני כתב של עיתון "הארץ". תוכל לתת לי עדות ראייה על מה קרה שם עם סופו?
איך אתה יודע שהייתי שם?

מחברת האבטחה.
אה.

ספר לי קצת איך זה התגלגל.
אני הייתי שם בדיוק במקום, אני סגרתי את השרוול.

ומה ראית?
אז ככה, אני סגרתי את השרוול והורדתי את כל השחקנים של מכבי. סופו ירד אחד האחרונים ואותו אוהד טיפש קילל אותו בצורה הזאת: "I fuck your mother". זה מה שהוא אמר לו. ואז סופו הסתובב עם טירוף בעיניים.

הוא היה הרי כבר בתוך המנהרה.
כן, הוא כבר היה בדרך לחדר ההלבשה, האוהד הכניס את הראש שלו בין היציע למנהרה וצעק לו את הקללה הזאת. וזה הדליק את סופו, הוא ממש הסתובב בטירוף, העיניים שלו נצצו. הוא התחיל לרוץ לכיוון היציע, ואז אני קפצתי לו על הגב והוא ניער אותי כמו פיל שמנער יתוש ועוד שני סדרנים קפצו עליו וגם אותם הוא ניער. היה לו רצח בעיניים, הוא הזיע אז גם לא הצלחתי לתפוס אותו. הוא דילג, קפץ מעל אנשים, האוהד ברח בפאניקה חבל על הזמן. בדרך הוא דרס אנשים. מזל שהאוהד הזה הצליח לברוח, אם האגרוף שלו היה נכנס באוהד אז אוי ואבוי.

למה למאבטחים כמוכם אין חיצי הרדמה למקרה כזה, שדוב תוקף בן אדם?
חחחחחחחח. לאחד כמו סופו באמת צריך חצי הרדמה, הוא ניער אותנו שם. הוא גם היה כולו מים, מזיע ואי אפשר היה לתפוס אותו, הוא היה חלקלק.

כשהוא ירד הוא עשה איזושהי תנועה לעבר הקהל?
אני חושב שהוא עשה תנועה של ניצחון.

והאוהד ירק לעברו, כמו ששמעון מזרחי טוען?
לא, לא ירק.

כמה מאבטחים ושוטרים היו הערב?
היינו 60 מאבטחים ונדמה לי ש-55 שוטרים.

אתה חושב שה-115 האלה ביחד היו מצליחים לעצור אותו, אם היו שם כולם במנהרה?
חחחח. אם היינו מחזיקים ידיים ורגליים אולי היינו עוצרים אותו. מה אני אגיד לך, כולך באמוציות, האדרנלין זורם ופתאום בא לך איזה טיפש כזה. לא יודע אם אמא שלו חיה או לא חיה, אבל הוא הרשה לעצמו לעשות את זה כי המשחק כבר נגמר ועברו כמה דקות טובות והם חגגו עם האוהדים שלהם.

בחייך, אם סופו זה בן אדם מהשורה הוא כבר מזמן באבו כביר.
אין ספק, אם זה עכשיו אני או אתה אנחנו באבו כביר עם צו מעצר ומובאים בפני שופט מחר בבוקר. המזל גם שאחרינו השוטרים באו מלמעלה, מזל שהוא לא תפס את האוהד כי האוהד הזה היה מת. מזל שהוא מספיק זריז.

סופו כמעט דרס בדרך אליו את הבן של ארז אדלשטיין.
הוא דרס הרבה אנשים בדרך. לדעתי הילד רק נבהל ומזל שהוא לא דרס את הילד כי הוא היה יכול למות. אנחנו מדברים על בן אדם 150 קילו.

כמה שנים אתה מאבטח?
כמעט 10 שנים.

ראית פעם דבר כזה בקריירה?
ראיתי הרבה דברים אחרים, דבר כזה לא היה לי. היה גמר כדוריד בשנה שעברה בין מכבי להפועל ראשון לציון, שהשחקנים ממש הלכו מכות. צפיתי את זה לפני ואמרתי אז לשוטרי יס"מ להיות בתוך המגרש ולא ביציע, וככה הם עצרו את התגרה בעודה באיבה. הכל עניין של אמוציות ולהבין ולהרגיש מה קורה – את הקהל, את היריבויות בין הקבוצות, את השנאה בין הקהלים, בין השחקנים – רואים את כל זה.

זה שיא הקריירה המקרה הזה, משהו לספר לנכדים?
אה, יהיו עוד הרבה שיאים. עבדתי במשחקים שבקושי היה כתב וחצי. עם בלוקים וסכינים, קפצתי על אוהדים שלא יהרגו אחד את השני.

איפה?
למשל ביפו; למשל באור יהודה נגד טייבה לפני שבועיים - חצי שעה לפני המשחק מכות רצח בחוץ ואין שוטרים ואין סדרנים. שם המשטרה בכלל לא שמה דגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 15:52 
מדהים שעד ראייה אובייקטיבי לחלוטין מתאר שהוא אמר לו "אני אזיין את אמא שלך"
אבל בכל האתרים מרוחה בכל הכותרות המילה הקשה "יאנוס" בצירוף הילדים שלו על מנת להגביר את הזעזוע..

איזו מכונה דורסת ומשומנת זה המזרחי הזה. אצלו ראיוס היה יוצא עם התנצלות מרפי דהן על כך שהרגל שלו הפריעה לו במהלך הגליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
זו לא הפעם הראשונה שהוא זורק ככה אגרופים. היו עוד שתי פעמים בעבר שהוא גם פגע:

0:40 - מקלל את השופטים ומניף אגרופים באוויר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:09 
לבכות על זה שהתקשורת לטובתם זה חסר טעם
מזרחי עבד במשך 40 שנה כדי שיהיה לו מענה הולם בדיוק לרגעים כאלה בהם הקפטן שלו קורא לשחקן אחר נאצי ושחקן שלו עולה להרביץ לאוהדים.
המתקפה התקשורתית של מכבי אתמול הייתה מתוקתקת כמו שעון- מירי נבו תודרכה בדיוק כיצד להתנהג עם רמי כהן באולפן, אבי רצון ידע בדיוק באיזה מילים להשתמש בערוץ 1 וגם צביקה שרף ופני גרשון לא אכזבו.

אין מה להילחם עם מזרחי על דעת הקהל כי זה המגרש שלו
מה שלדעתי נכון לעשות זה לעבוד על המישור הפלילי (בסה"כ תועדה פה תקיפה שהיא עבירה פלילית לכל דבר) ולדאוג שהוא יוצא עם רישום פלילי מהעסק הזה. בנוסף צריך לגשת עם החומרים כמה שיותר מהר ליורוליג (אם עוד לא עשו את זה) כדי שיטיסו אותו משם עד סוף העונה.
אלה יהיו המכות הכי כואבות למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:18 
נמרוד משגב בפייסבוק

ציטוט:

"סופו לא היכה ולא פגע באיש. בניגוד לפרסומים לפיהם סופו "רמס ילדים", ניתן לראות בבירור מצילומי הווידיאו כי מי שפגע בילדים ובאנשים ביציע הינו אותו אוהד הפועל מדובר. סופו נבלם ע"י אנשי האבטחה ולא פגע באיש"
(תגובת מועדון הכדורסל של מכבי ת"א לאירועי אמש)

ברוכים הבאים למדינת מכבי.
פה, החזק ייהפך חלש. המכה הוא המוכה, הפוגע נהייה לפגוע, התליין יחשוב שהוא קורבן. פה, הכל אפשרי. ככה שזה שאתה במדינת מכבי.

במהלך ערב פסטורלי ברמת הגולן נשאבתי אמש לחדשות הספורט ויציע העיתונות. אם לא הייתי מכיר טוב כ"כ את המציאות, המועדון והערוץ הייתי חושב שהעולם השתגע. שיש פה איזה מתיחת אחד באפריל מאוחרת ומוגזמת. אבל במדינת מכבי המציאות היא המלצה בלבד אותה ניתן לעצב לטובת צורכי המועדון. התעמולה הצהובה עובדת בצורה אינטנסיבית ותוקפת מהר עם שקרים והסטות שמזכירים תעמולות שאני לא רוצה לזקוף בשמן. ההאשמות התחילו אמש כלפי "קבוצת אוהדים" ו"קללות ויריקות", עברו אח"כ ל"קללות גזעניות" ועכשיו מדברים על איומים באונס של קטינים. בינתיים טרם נרשמה עדות ליריקות, "קבוצת אוהדים" נהפכה לאוהד אחד ומאבטחים ועדים שהיו במקום טוענים שהקללות לא היו שונות מהקללות בהם השתמש השחקן המתפרע כלפי שופט רק לפני שבועיים. במדינת מכבי האמת יכולה להשתנות משעה לשעה, הקפטן יכול לקלל שחקן יריב "נאצי" ולאביו סרטן בראש והאשמים הם תמיד מהצד השני. רק דבר אחד אי אפשר לשנות וזאת המציאות. מציאות, שלמרבה המזל מגובה הפעם בסרטי וידאו באיכות טובה.

אם כך, יושבים להם אתמול באולפן של ערוץ מדינת מכבי חבורה של מלחכי פנכה ומתחילים לעבוד. אייל ברקוביץ', שלמה שרף, ניב רסקין, פיני גרשון, מירי נבו ומשה פרימו יורים לכל הכיוונים. האשמים הם כמובן אוהדי הפועל ת"א שבנו קבוצה מכלום והיום מערימים קשיים על הקבוצה של המדינה. "סופו" צריך להיענש כולם שם מסכימים, אבל עיקרי הביקורת והחיצים מופנים לאוהדים שמקללים. התעמולה הצהובה עובדת כ"כ חזק שגם אנשים טובים מהשורה יכולים ליפול לרשתה. הקהל של הפועל בכדורסל ממותג כקיצוני ואלים והדברים נספגים. מישהו יכול להביא דוגמאות למעשים אלימים שעשו אותם אוהדים בשנים האחרונים? לאוהדים מותר לקלל. זה לא יפה, אולי לא הכי מוסרי, אבל זה חלק מהמשחק. זה קורה בכל אצטדיון ובכל אולם בעולם. גם כשהפועל מגיעים לשחק ביד נוקיהו אשר במדינת מכבי הקהל שלהם מקלל את השחקנים האורחים. לא זכור לי מקרה בישראל ששחקן שהוא לא ממכבי עלה להעיף מכות בקהל. במדינת מכבי כנראה שיש לזה לגיטימציה כי זה לא פעם ראשונה שזה קורה. ומה הפלא? אפילו עכשיו היו"ר וחתן פרס ישראל דון שימון יוצא להגנת השחקן. שימון בחוד, מתחתיו בלאט, וויצ'יץ' ושות' באים לחנך את הקהל של הפועל ומתחתיהם הנתינים בתקשורת מרפדים את העניין בנופח עאלק עיתונאי.

"מכבי חייבת להעמידו לדין", מודה כתב החצר רפאל נאה בידיעות, "להענישו ולהזהירו שמקרה כזה אסור שיחזור". אבל אפילו הודאה באשמה של הכתב הותיק טומנת בתוכה מציאות מעוותת. אתם מבינים, מכבי הם אלו שצריכים להעניש את השחקן. לא איגוד הכדורסל, לא וועדת המשמעת, לא המשטרה. המועדון. ככה זה שיש לך מדינה משלך, אתה הוא הענף והענף הוא אתה.

כששואלים אותי למה אני כ"כ אנטי למכבי אני תמיד עונה את אותה התשובה. הם מייצגים בעיניי את כל מה שרע ומכוער במדינה שלנו. את השימוש המופרז בכוח, את הטיוח והשקרים, את תחושת ההכל מגיע לנו, את סילוף המציאות שתתאים להשקפת עולמם, את חיבור ההון-שלטון-עיתון שמכרסם את המדינה מבפנים, את האופי הרומס והכובש מול תחושת הקורבן התמידית.

בארה"ב רון ארטסט הורחק לעונה שלמה אחרי שעלה ליציע וחבט באוהדים. אריק קנטונה הורחק ל8 חודשים בעקבות הבעיטה המפורסמת באוהד קריסטל פאלאס. בתקשורת היום מדברים על עונש של ארבעה משחקים בחוץ לסופוקליס שחורציאניטיס. ארבעה משחקים. אישית אני בספק אם אפילו זה יקרה. מישהו יכול לנסות ולדמיין מה היו עושים אם שחקן זר של הפועל היה עולה ליציע ותוקף אוהדי מכבי? איך היו הדברים באים לידי ביטוי בכלי התקשורת היום ומה היו אומרים דון שימון וחבורתו? מישהו חושב שאם קרלון בראון היה עושה את מה שעשה שחורציאניטיס הוא היה דורך שוב על פרקט בארץ?

ברוכים הבאים למדינת מכבי. מומלץ להצטייד בשקיות הקאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:23 
מתחשק לי להקיא. באמת שלא כמטאפורה, פשוט מתחשק לי להקיא.
:ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:23 
צור ש. כתב:
נמרוד משגב בפייסבוק

ציטוט:

"סופו לא היכה ולא פגע באיש. בניגוד לפרסומים לפיהם סופו "רמס ילדים", ניתן לראות בבירור מצילומי הווידיאו כי מי שפגע בילדים ובאנשים ביציע הינו אותו אוהד הפועל מדובר. סופו נבלם ע"י אנשי האבטחה ולא פגע באיש"

פה, החזק ייהפך חלש. המכה הוא המוכה, הפוגע נהייה לפגוע, התליין יחשוב שהוא קורבן. פה, הכל אפשרי. ככה שזה שאתה במדינת מכבי.

במהלך ערב פסטורלי ברמת הגולן נשאבתי אמש לחדשות הספורט ויציע העיתונות. אם לא הייתי מכיר טוב כ"כ את המציאות, המועדון והערוץ הייתי חושב שהעולם השתגע. שיש פה איזה מתיחת אחד באפריל מאוחרת ומוגזמת. אבל במדינת מכבי המציאות היא המלצה בלבד אותה ניתן לעצב לטובת צורכי המועדון. התעמולה הצהובה עובדת בצורה אינטנסיבית ותוקפת מהר עם שקרים והסטות שמזכירים תעמולות שאני לא רוצה לזקוף בשמן. ההאשמות התחילו אמש כלפי "קבוצת אוהדים" ו"קללות ויריקות", עברו אח"כ ל"קללות גזעניות" ועכשיו מדברים על איומים באונס של קטינים. בינתיים טרם נרשמה עדות ליריקות, "קבוצת אוהדים" נהפכה לאוהד אחד ומאבטחים ועדים שהיו במקום טוענים שהקללות לא היו שונות מהקללות בהם השתמש השחקן המתפרע כלפי שופט רק לפני שבועיים. במדינת מכבי האמת יכולה להשתנות משעה לשעה, הקפטן יכול לקלל שחקן יריב "נאצי" ולאביו סרטן בראש והאשמים הם תמיד מהצד השני. רק דבר אחד אי אפשר לשנות וזאת המציאות. מציאות, שלמרבה המזל מגובה הפעם בסרטי וידאו באיכות טובה.

אם כך, יושבים להם אתמול באולפן של ערוץ מדינת מכבי חבורה של מלחכי פנכה ומתחילים לעבוד. אייל ברקוביץ', שלמה שרף, ניב רסקין, פיני גרשון, מירי נבו ומשה פרימו יורים לכל הכיוונים. האשמים הם כמובן אוהדי הפועל ת"א שבנו קבוצה מכלום והיום מערימים קשיים על הקבוצה של המדינה. "סופו" צריך להיענש כולם שם מסכימים, אבל עיקרי הביקורת והחיצים מופנים לאוהדים שמקללים. התעמולה הצהובה עובדת כ"כ חזק שגם אנשים טובים מהשורה יכולים ליפול לרשתה. הקהל של הפועל בכדורסל ממותג כקיצוני ואלים והדברים נספגים. מישהו יכול להביא דוגמאות למעשים אלימים שעשו אותם אוהדים בשנים האחרונים? לאוהדים מותר לקלל. זה לא יפה, אולי לא הכי מוסרי, אבל זה חלק מהמשחק. זה קורה בכל אצטדיון ובכל אולם בעולם. גם כשהפועל מגיעים לשחק ביד נוקיהו אשר במדינת מכבי הקהל שלהם מקלל את השחקנים האורחים. לא זכור לי מקרה בישראל ששחקן שהוא לא ממכבי עלה להעיף מכות בקהל. במדינת מכבי כנראה שיש לזה לגיטימציה כי זה לא פעם ראשונה שזה קורה. ומה הפלא? אפילו עכשיו היו"ר וחתן פרס ישראל דון שימון יוצא להגנת השחקן. שימון בחוד, מתחתיו בלאט, וויצ'יץ' ושות' באים לחנך את הקהל של הפועל ומתחתיהם הנתינים בתקשורת מרפדים את העניין בנופח עאלק עיתונאי.

"מכבי חייבת להעמידו לדין", מודה כתב החצר רפאל נאה בידיעות, "להענישו ולהזהירו שמקרה כזה אסור שיחזור". אבל אפילו הודאה באשמה של הכתב הותיק טומנת בתוכה מציאות מעוותת. אתם מבינים, מכבי הם אלו שצריכים להעניש את השחקן. לא איגוד הכדורסל, לא וועדת המשמעת, לא המשטרה. המועדון. ככה זה שיש לך מדינה משלך, אתה הוא הענף והענף הוא אתה.

כששואלים אותי למה אני כ"כ אנטי למכבי אני תמיד עונה את אותה התשובה. הם מייצגים בעיניי את כל מה שרע ומכוער במדינה שלנו. את השימוש המופרז בכוח, את הטיוח והשקרים, את תחושת ההכל מגיע לנו, את סילוף המציאות שתתאים להשקפת עולמם, את חיבור ההון-שלטון-עיתון שמכרסם את המדינה מבפנים, את האופי הרומס והכובש מול תחושת הקורבן התמידית.

בארה"ב רון ארטסט הורחק לעונה שלמה אחרי שעלה ליציע וחבט באוהדים. אריק קנטונה הורחק ל8 חודשים בעקבות הבעיטה המפורסמת באוהד קריסטל פאלאס. בתקשורת היום מדברים על עונש של ארבעה משחקים בחוץ לסופוקליס שחורציאניטיס. ארבעה משחקים. אישית אני בספק אם אפילו זה יקרה. מישהו יכול לנסות ולדמיין מה היו עושים אם שחקן זר של הפועל היה עולה ליציע ותוקף אוהדי מכבי? איך היו הדברים באים לידי ביטוי בכלי התקשורת היום ומה היו אומרים דון שימון וחבורתו? מישהו חושב שאם קרלון בראון היה עושה את מה שעשה שחורציאניטיס הוא היה דורך שוב על פרקט בארץ?

מדהים ומעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:25 
למה המשטרה מתעלמת מחוק הספורט ומתלונות של אוהדים ולא עצרה את סופו עד עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:25 
למה המשטרה מתעלמת מחוק הספורט ומתלונות של אוהדים ולא עצרה את סופו עד עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
וואלה עכשיו מפרסמים שסופו לא נרדם בלילה מהקללות..
את הקרב על התקשורת לדעתי הפסדנו, בכל האתרים הגדולים )ספורט5,ynet,walla,one) הכותרות הראשיות מדברות כבר על אונס קטינים ועל הגיבוי לסופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:30 
שמעו, ממש הפסדנו. לא ייאמן איך הם הצליחו להפוך את כל הקערה על פיה ובסוף אנחנו אשמים. פשוט מדהים.
איך נתתם לכולם לצייר פה את המציאות האלטרנטיבית הזאת? אי אפשר כבר להציל את זה. כולם מאמינים לשקרים כבר.

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 08 אפריל 2014, 16:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
לא למדנו כלום מפרשת פניני, כלום.
אנחנו סמרטוטים של מכבי בדיוק כמו השאר, אולי אפילו יותר.
יודעים מה, יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:32 
גביזון כתב:
יודעים מה, יותר.

מצביע בשבילך בבחירות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גביזון כתב:
יודעים מה, יותר.

מצביע בשבילך בבחירות הבאות.

הבנתי.
אם אני מצביע כל שנה אסור לי להעביר ביקורת, במיוחד אחרי שכשלנו כבר בנושא כזה.
תצביעו ותסתמו חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:35 
אתם פשוט לא מבינים איפה אתם חיים.
מה אתם חושבים שבוכמן ורמי וכל השאר לא עובדים סבביב זה מאתמול ועד עכשיו בלי הפסקה?
אין לנו את הכוח התקשורתי של מכבי.
מה לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:36 
אם כולם סמרטוטים, ואתה יכול לעשות יותר טוב, אז קדימה. אני בעד. למי מצביעים?
בטוח שלך יש את היכולת להפוך 40 שנה של שלטון יחיד ולהחדיר את האמת שלך לכל אמצעי התקשורת, פלוס לגרום להם להעדיף לפרסם אותם ולא את הצד השני.

אל תשכח להזכיר לפני הבחירות הבאות. שלא נפספס כשרון כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:37 
יהונתן לרנר בפיסבוק:
בשעות האחרונות מנהל מונופול, בסיוע כלי תקשורת שונים, ובהם ערוץ בבעלות משותפת, קמפיין המעודד שימוש באלימות פיזית בלתי מבוקרת כתגובה לקללות.

אין לנו שום אפשרות להשפיע. זה קרב של דוד נגד גולית
ואגב ההנהלה תשמח לכל עזרה.
גביזון תרם טלפון תתגיס ונראה אותך משנה את התמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:39 
אגב, יש כתבה הערב בחדשות הספורט על אוהדי הפועל ביציע מאמש שמקללים שתהיה שואה למכבי, מקללים את רגב פנאן על אבא שלו וכל מיני כאלה.

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 08 אפריל 2014, 16:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:39 
הנה מניאק שלא שמענו הרבה זמן
קובי מוסא מזדהה עם סופו http://msport2.thepost.co.il/content/96656

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
צור ש. כתב:
נמרוד משגב בפייסבוק

ציטוט:

מדהים ומעולה

עשיתי שר

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
19 אתה מאד מעניין אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
גביזון תרגע. הוא צודק. אפשר לעשות כל שביכולתנו, זה לא מבטיח נצחון. לך תדע איך היה נראה ההפסד בלי האנשים האלה שמנהלים את הפועל.
בכלל, אתה גם לא מעביר ביקורת. סתם מתלונן. תן משו אופרטיבי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 17:05 
אשר סטולר ואוהד הפועל יהיו בשש בערוץ 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
שימון כבר עולה לשידור ב-103. התעמולה ממשיכה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת משתגע כאן
אשכרה שחקן תקף אוהד!!!
ופאקינג התקשורת עסוקה במה קילל האוהד את השחקן שתקף,מה זה פאקינג משנה?!
אם על פי שמעון מזרחי צריך להרחיק את האוהד שקילל,אז כל אוהדי מכבי אתמול צריכים להיות מורחקים כי הם קיללו את שולדבראנד

נ.ב,שולדבראנד,בקשה,דרבי הבא עלה ליציע שלהם ותרביץ להם אחרי שהם יקללו אותך,נראה מה הדון יגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: